Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát emberek én ezért a szép húzásért (Digitális másolat a Witcher 2-rõl) lehet behúzom a Witcher 1-et is a Gog-on (5 dollár). Megérdemli a Gog is, megérdemli a CD projekt Red is és én is megérdemlem (dobozos verziómból kifelejtették a magyaron kívül az összes nyelvet, ebben meg az összes benne van... Akár oroszul is nyomathatom a Witcher-t vagy ami még jobb lengyelül...<#wow1> Azt a mindenit, mekkora ötlet ez utóbbi!!! )

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

ollie
Ja, az orosz vagy milyen változatot. De csak azt.

w77d
miért ne lehetne? eddig is lehetett

Most akkor ha leszedem a Gog-os verziót még ugyanúgy le kell töltenem az EE tartalmat (11 Gb-t) hozzá, vagy az tartalmazza?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

ollie
Nem tudod steam-re regelni.

Prince23
Ja free az EE a steamen is. Egyelõre magyar, de aztán kitudja. remélem patch csak nem fog érkezni az EE-re. Nem szokás ultimate kiadás után patchelgetni...

w77d
egy kérdés:
sima Witcher 2 steamre regelése után Enchanced lesz belõle? Illetve a steames Witcher 2 tud magyarul?

IMYke2.0.0.0
A dobozos "The Witcher 2" beregisztrálásával kapsz egy GOG-s digitális másolatot a játékból, még pedig - ahogy írtad - az EE változatból.

Ez kifejezetten akkor jön jól, amikor a dobozos verzió megadja magát, vagy olvashatatlanná válik a lemez. Mint ratgab fórumtársunk esetében.

Még egyszer: egyazon kódra kapod a GOG-ost, mint a dobozost. A kód beregisztrálása nem jár hátránnyal.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Daell Drow
Sziasztok
Nagyjabol at futottam a mai 2 oldal hsz-en.
Jol ertem hogy a dobozos witchert be regelem gog-ra akkor EE-ben ott lesz a polcon?
Meg van mind 2 resz dobozossan, de meg sehol nincs regelve.
MerlinW
Miért nem próbálod ki?😊 2 perc alatt kiderül. Egyébként az esetek 99%-ban ugyanazt adja a Steam mint ami a DVD-n van és 100%-ban ugyanazt amit minden más digi disztributor. Tehát 99%, hogy jó.

[merlinw.org]

grebber
Valaki nem tudja véletlenül hogy a steames mount and bladehez jó a magyarítás.

Next PC upgrade: 2022

Köszönöm!

IMYke2.0.0.0
Csak a STEAM-en vásároltakat lehet.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

zorrobomber
Másodikat lehagyta, be van lassúlva FF, nem tudom mi van vele :S Bocsi a sok posztért
Witcher 2

Na, a linkeket meg lehagytam 😄
Witcher 1,

Sziasztok!
A Witcher 1-2-nek ezeket a fajta dobozos verzióit lehet aktiválni steamen? Fognak mûködni a steam achievementek?

Mert fölszenvedtem gépre (külsõ winyóra az egész DVD 1-et), onnantól meg nem érdekelt a dolog.

Totti5
Miért nem cseréltetted ki?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Nem mindenkinek, csak nekem (dvd felületén apró pöttyök vannak, így nehezen olvassa az dvd író/olvasó, gyári hibára gyanakszom).

0 day vettem annak idején, de nagy nehezen (1 óra alatt) felszenvedtem a DVD tartalmát a gépre, így már sikerült áthidalni az install közepén felmerülõ problémát (nem talált fájlokat a szentem).

10k-ért ennyit szenvedni egy installal azért nem jó élmény.

DarkSector
Ja hogy a DVD-sel baszakodni kellett? 😊 Így már értem az öröm okát. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Akinek dobozosa van, az megkapja immár digitálisban ugyanazt a verziót és ez nekik bizony jó hír. Kiváltképp, ha gyárilag selejtes verziót kaptak belõle, mint például én. Így nem kell küszködnöm a DVD1 beolvasási gondjaival.

Tetszik már érteni?

davidka003
Kár, hogy igénytelen nagyon a kiadás. Volt szerencsém élõben megtekinteni és nagyi gagyi benyomást kelt.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

DarkSector
És ha szabad kérdezni ez miért olyan jó hír? 😛
Ha jól értem ez olyan mint egy steam-es DS2 kulcs amit beirhatsz mondjuk Origin-re is és ott is játszhatsz. Nem?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Rage47
<#worship>
Húúú, de mérges vagyok. Valami suttyó elhappolta elõlem a szokásos usernevem Gog-on...<#boxer><#gun>

IMYke2.0.0.0
Olvasd már el rendesen 😊

Nem másodpéldányt kapsz, hanem a CD-kódodért egy backup-ot. Tehát, ugyanazon kódért lesz egy GOG-os mentésed.

IMYke2.0.0.0

Nos, én inkább megvárok egy gyûjteményes kiadást, vagy extra-szuper akciót a STEAM-en... néhány év múlva.

DarkSector
Aki már 1x megvette az beiirhatja a cd-kulcsot vagy mi?
És kap egy másodpéldányt?

IMYke2.0.0.0
Brutálisan jó képminõség, 302 perc, fantasztikus szereposztás, zseniális rendezõ: "Huszadik század" c. film.
Egész estés program 😊

Nálam még nagyobb a paradoxon, mivel 3500 Ft-ért vettem az alapjátékot és 4500-ért vehetném a DLC-ket (nem tudom sírjak-e vagy nevessek...)

IMYke2.0.0.0
De jó volt ez a "Szia, Anyu!".
1970-es film, és a végén Robert De Niro felrobbant egy toronyházat New York-ban... <#alien>
...az alagsori mosodában elhelyezett TNT-vel 😊

Solid Snake
😊<#banplz>
IMYke2.0.0.0
OFF TOPIK

Mivel a STEAM még mindig csúsztatja lefelé a Borderlands GOTY-t, és így semmiféle sávszélesség-igényesebb dolgot nem mûvelhetek, nekiálltam filmezni.

Több hónappal ezelõtt megvettem , de most jutott rá idõ, kicsit kényszerûen is.

Robert De Niro gyûjtemény (4 DVD)

Az "Ez a fiúk sorsa" stáblistája után ugrottam haza a CD-kódért.
A film valódi történetet dolgoz fel, és lebilincselõen egyszerû, hús-vér és ezért is fájdalmas.
Most nekiállok a "Szia Anyu!"-nak.

Ugye már mondtam, hogy imádom Robert De Niro színészi munkáját? 😊

OFF TOPIK vége.

IMYke2.0.0.0
Hazaugrottam.
Gondolom, az elsõ rész dobozos kódját hiába is írnám be...

Tinman
Imié a maximális elismerés a szemfülességéért :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

MerlinW
Jeah, sikerült. Köszi😊

[merlinw.org]

Tinman

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

MerlinW
Hogyan kell? Nem látok játékregisztráció opciót.

[merlinw.org]

zorrobomber
azt sajnálom hogy a Fallout-ról lemaradtam 😞

IMYke2.0.0.0
Szívesen. A lengyel srácok eszméletlenek! <#nyes>

IMYke2.0.0.0
Dehogy vagyok az, de továbbra is örülök, hogy segíthettem - remélem, még többen megteszik, hogy beregisztrálják a példányukat.
<#papakacsint><#wink>

zorrobomber
ok, látom már, csak a kliensbõl megtekinthetõ. imy, kösz a linket! 😊

zorrobomber
a serial-t hol találtad meg? én olyan opciót találtam hogy emailben elküldik, de csak setup link jött

Tinman
Debejám :-D

De most akkor jól értem, hogy 2 Witcher 2 EE-öm van 39 Ft-ért ^^

Mert Impulse accomon nincs is más <#merges2>

Zomil
akkor az impulsosat is be lehet regelni? 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Tinman
Imi!

Te egy ISTEN VAGY! Mondtam már?

A 39 Ft-os Witcher 2-ömet úgy beregelte GoG-ra, mint a szél és full Enchanted Edition. Vááááá :-D

Tinman
Dobozosba nekem duplán is megvolt, de migrációs okokból eladtam. Azóta nem pótoltam a hiányt, de így, ebben a formában baromira megéri... ráadásul dollár :-)

DarkSector
bár úgy lenne

Tinman
Teljesen egyetértek.

Amin eléggé el vagyok keseredve emiatt az a Saints Row 3.

Már most 3 olyan DLC van hozzá ami eléggé érdekelne és nem online, hanem offline móka, de alsó hangon is 4500 Ft-ba kerülne a 3 DLC.

Na most a játékot 7k körül vettem -.-