Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Jah persze gondolod te azt. 😊

Gyors bekúrtam avatarnak! 😛

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

w77d
nna de akkor is 1db van mindössze a csávónál XD

DarkSector
Ht ilyen cumoval én is bátor lennék. 😊
Nem egy fából faragott nyíl. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
OH THX 😊

HappyHunter
Az igenjó egy darab nyílvesszõvel indulni az alienek ellen. 😄

Be happy. :) Running!

IMYke2.0.0.0
Mégis csak ~10 akkora a kép mérete... <2101 kb PNG vs. 229 kb JPEG>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
DarkSector képe:

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber
1. Máig nem unalmas az 5. végigjátszás után sem
2. A második rész sem abban is van már 5 végigjátszás és még lesz is!
3. A 3-at 0-day fogom megvenni ,mert ha az eddigiek megvannak eredetibe ez se maradjon ki!

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
A fejed a csõ. 😊

Renjike
UI : az elõzõ 3 is megvan.

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Renjike
az 1. egy idõ után uncsi volt .
a 2. túlságosan csõszerû volt

a 3.ban ezt a két hibát kikerülik a többi téren pedig hozzák a szintet én meghajlok és megveszem 😊)

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

DarkSector
😊

IMYke2.0.0.0
Ja, a hivatalos megjelenést követõ fél év+ múlva lesz kész a teljes játék.
Mint a 2. rész esetében 😊

DarkSector
És maga a játék...😊

IMYke2.0.0.0
"A teljes játék 2013 tavaszán jelenik meg PC, Xbox360 és PS3 platformokra."

Éljen. Majd utólag megint jön a tonnányi Patch és persze a DirectX 11.

DarkSector

Prince23
DarkSector
Amnesia 3.75 euro

tommygear
majd ha megérkezik hozzájuk akkor küldenek, max elõtte 1-2 nappal
tommygear
16 giga ajánlott ram? biztos hogy nem
ollie
Hopp, elírtam az URL-t, írjátok át a .com-ot .co.uk-re.

ollie
Dark Messiah of Might & Magic - 4.17 GBP (Steam-es)

grebber
CD Galaxistól nem kéne már jönnie emailnek hogy valóban kell-e a collectors edition ?Mert nemsokára megjelenik a game.

Nem mellesleg kár volt felmennem a weboldalukra mert megtudtam, hogy van Gears of War könyv amit meg kell vennem a többi game-rõl készült könyvem mellé.

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
Baszottjó a lejtõn lemenni. 😊

5 db van azthiszem, vagy 4 (alapot nem játszottam végig, de a Cold strike-ot igen).

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Én pedig valószínûnek tartom, hogy ez lesz a valós, bár ne legyen igazam.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

robotnyk
40-45 perc alatt le lehet darálni, jah
Na az is fincsi lenne <#finom>

DarkSector
jájsz. az kevés. 😊

robotnyk
3
tommygear
i7 is túlzás, persze ajánlott gépigény alatt lehet fullhd felbontást dx11-et meg 3d-t értettek 😄
de még ebben az esetben is súlyos lenne
DarkSector
Áh lofaszt nem kell szerintem ezt komolyra venni, még idei generációs játék.

Zomil
a többi még csak-csak, de nem igazán tudom elképzelni, h 16gigát képes lenne kihasználni 😊
a mai játékok sztem 4gigánál többet nemigen használnak

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

DarkSector
Cold Strike DLC-nél (Renegade Ops) hány Mission lehet?
Mert az alap 9 Mission megvan!

shaddam
Move starter pakkot vennék.Nincs valakinek egy megunt?

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

tommygear
de azt hozzá tehetted volna, hogy ez egyáltalán nem a hivatalos gépigény, a R* nem közölte még
tommygear
*16 giga
tommygear
akkor is irreálisan nagy az a gépigény, semmi nem indokolja a látottak alapján a 3 giga vramot meg a 6 magot, meg 15 giga ram?? ugyan már
Jaka923
Francokat jött ki kevés hardverigényes játék. Persze a 90%-uknak az optimalizálatlanság miatt kell az erõs vas.

wedge31
Rage47
ja nekem 20-szal is egész jó, nem tûéles az biztos
kamu, nincsenek még hivatalos gépigények.

Ahhoz nem árt 10 mbites netnél gyorsabb. Én konkrétan szaggatást tapasztaltam egy demó folyamán egy ilyen netkapcsolattal. Ráadásul a képminõség is igen gyatra.

De abban igazad van, hogy alternatívának tökéletes.

Mert fejlõdik a világ, mostanában nem voltak brutál gépigények, közeledik a konzolváltás, emelkedni fognak a gépigények. Meg amúgy is kevés hardverigényes cucc jött ki az utóbbi 3-4 évben. Szóval éppen, hogy totál lehetséges szerintem.

És én bizony biztosan nem fogok 100 ezreket költeni, hogy ismét játszhassak. Van épp elég régi jó játék, majd azokkal játszom.

Zomil
kicsit tul nagy az átmenet a minimum és az ajánlott között 😄
el nem tudom képzelni, h egy játékhoz 4gb-nál több memoria kellene...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Rage47
Én meg az Onlive-os végigjátszásokhoz :p Rohadt jó akciók szoktak lenni és nem kell hozzá gép, plusz akárhol játszhatok (akár tesóm ezer éves laptopján is).
ollie
De, az Oblivion meg a GTA4 is hasonló volt a megjelenésükkor.

ollie
wesker24
Ez akkora kamu leirás hogy csak na egyetlen egy játéknak se volt ilyen irreálisan nagy gépigénye miért pont a Max Payne 3-nak lenne !

Még hogy 16 GB meg 6 magos processzor meg 35 GB HDD jó vicc ! XD
w77d
ha tényleg így van, nagyon nagy csõd lesz a game PC-re, senki nem fogja megvenni...