Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
A the withcer2/redist könyvtárból törölj mindent és megoldódik a probléma. Ha nem találja, nem foglalkozik vele.

[merlinw.org]

Prince23
Nem, max letölti a steam mégegyszer.

w77d
de ha letörlöm még jobban virnyog érte nem?

Prince23
Keresd meg a mappájában ezt a NET keretrendszert és manuális töröld le. mármint mappástól. A DX-et is nyugodtan letörölheted.

w77d
A steam topicban feltettem a kérdést, de ide is beírom hátha:

Az miért lehet, hogy a steam a Witcher 2 Enchanced minden indításánál újra fel akarja tenni a .NET keretrendszert? semmilyen más játéknál nem csinál ilyet. Végigcsinálom szépen, következõ indításra megint csinálná...

Fpocok
Köszönöm.

Parasite Eve 2, best game EVER!

MerlinW
Magától frissített. EE is egy javítás. Igaz kicseréli a játék 90%-át (11G😎 de javítás😊

[merlinw.org]

ollie
Az egyik legjobb kártyás játék.

Fpocok
Ti mit tudtok errõl a witcher2 enchanted editionrõl? Pl steamen... ha megvan a sima w2, akkor magától "upgradeli" vagy mi? Vagy két külön játék?

Egy dolog zavar most ebben a Humble-ben. Nem az az 5$, hanem hogy a másik két játék, ami érdekel és tényleg jó (Machinarium, Samorost 2), már megvannak, mivel mindkettõ volt már Humble pakkban... Jobb lett volna valami újat hozzádobni a Botaniculához - amit így inkább GOG-on fogok megvenni késõbb.

Atom Zombie Smasher: <#eljen><#eljen><#eljen> Kegyetlen nehéz tud lenni, de megéri szenvedni a sikerélményért! Normális esetben amúgy rá se néztem volna, de így hogy benne volt a pakkban, kipróbáltam - rég élveztem ennyire, hogy egy játék ilyen nehéz 😊 Egy dolog zavart az elején, hogy túlságosan minimalista, de 5 perc után ezt már észre sem veszi az ember 😊

És folytatom:

Dungeons of Dredmor: <#eljen><#eljen><#eljen> Még nincs végigjátszva, de imádnivalóan jó humorú, jópofa játék! Ismét csak kellemes meglepetés, amivel megint csak a Humble Bundle hozott össze!

Braid: egyik legjobb platform játék, ami létezik.

Crayon Physics Deluxe: még jóval a bundle elõtt játszottam, nagy kedvenc, és végre Steam-en is meglett.

Frozen Synapse: szintén baromi nehéz, agyalós kis cucc. Több lépéssel elõre kell tervezni, rendesen megmozgatja az agytekervényeket!

A sok "szar" közül egyetlen egy is egyedül többet ér, mint bármilyen bulletstorm, mint egy nyavajás nfs, meg még sorolhatnám a dollármilliókba kerülõ igazi szarokat, amik még egy kipróbálás erejéig sem képesek lekötni az embert.

shaddam
Hagyd rá majd ötszörös áron veszi steamen a karácsony "nyeremény" achievment vadászat miatt.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Csak amit ismerek:

- World of Goo (nincs meg, de marha jó, egyszer megvesszük az tuti) <#eljen>
- Cortex command (Fun, fun, fun!!!)
- Trine (Best indie)
- Revenge of Titans (úgy megizzasztott annakidején, hogy mindenkinek szidtam az anyját, de így utólag szép emlék, majd egyszer ismét végigizzadom!)
- Cogs (Ez meg agyilag fárasztott le, de mindent elmond, hogy 12 órám van benne... Szuper logikai cucc!)
- And yet it moves (érdekes koncepció, nekem nem jött be)
- Atom zombie Smasher (kellemes kis cucc, végigjátszás még várat magára, de meglesz)

Nagyjából ennyi, a többi kimaradt. De semmiképpen se nevezném szemétnek egyiket sem.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

MerlinW
A Humble által adott játékok szemetek? Te tiszta hülye vagy már megbocsájts...

World of Goo
Aquaria
Gish
Penumbra: Overture
Samorost 2
Braid
Cortex Command
Machinarium
Revenge of the Titans
Trine
Shadowgrounds
Crayon Physics Deluxe
Cogs
And Yet It Moves
Steel Storm
Atom Zombie Smasher
Frozen Synapse
TRAUMA
SpaceChem
Blocks That Matter
The Binding of Isaac
Gish
Multiwinia
DEFCON
Dungeons of Dredmor

Ha ezek számodra szemetek... nos magadban keresd a hibát. Milliószor több játékélményt nyújtanak a fenti játékok, mint bármelyik AAA kategóriás játék...

Arról nem is beszélve, hogy a sok balga jótékonyságból fizet. Ahogy én is 100$-t fizettem a második Humble-ért (Child's play gyermektámogatás). Balga lehetek, te meg okosabb lettél volna, ha egy szót sem szólsz. Tehát jobb ha inkább csendben magadba mélyedsz... *****

[merlinw.org]

2,24-ért szerintem behúzom.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

shaddam
Nono. Az elsõ lépés az volt hogy 1 dollár volt a minimum, most meg ez. Száradjon le a kezük a mocskos üzéreknek!

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Az 1 centes pofátlan alakok miatt emelték az alsó limitet. Neked szemét más meg szereti az ilyesmit.

grebber
Szerintem nem a huszárok voltak az ok,hanem látták hogy a sok balga a sok szarért mennyit képes fizetni!
Egyre több szemetet fognak csinálni sajnos 😞

Next PC upgrade: 2022

MerlinW
Szerintem zseniális. 8 órát öltem bele 3 nap alatt és még nem vagyok a végén. Póker alapszabályok pasziánsz köntösben némi M.A.G.I.C. "powercard" turbóval, quest-ekkel, ellenfelekkel, társakkal, stb.

[merlinw.org]

shaddam
Látom az 1 centes steam huszárok ellen felvették a harcot.

Emberek! Runespellrõl valakinek tapasztalata? Egész jónak tûnik és most csak 2,25 euró.

Fpocok
Tényleg? Csak mert az elsõ részt én szerettem... másodikat még nem próbáltam.

MerlinW
Az elsõ rész jó nagyon, a második harmatgyenge.

[merlinw.org]

davidka003
HAWX 2
Talán ennyit megér.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

NEOreg3

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Fpocok

DarkSector

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Én vennék neked játékot ha szereznél nekem egy Alan Wake - Binary Domain - Sniper Elite V2-õõ valamelyikét. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

robotnyk
kösz a rugalmasságot, de inkább spórolok a Diablo 3-ra. (meg egy lehetséges külföldi útra) 😊
DarkSector
Vedd fel fraps.
majd egyesited és bigasoft-al tömörited
vagy tömörited bigával és utána egyesíted.

Biga jó progi és gyorsabb mint a xillisoft.

Csináltam egy 20 perces felvételt, de kb 9 részletbe van.
Ezt akarom egyesíteni. 😊

Prince23
Hát én is úgy gondoltam. Xfireral felvenném, azt feltolnám YT-re. de akkor kilõve xfire. jóhogy nem ahsználom, már jó ideje 😄 akkor nem is csodálkozom magamon. 😄

DarkSector
jah akkor lehet csak ezt tudja
én youtube-ra teszek inkább.

Prince23
Kb két éve 480p-be tudta felvenni a videókat.

ja és az anyagot logozza (vizjel) xfire-ral?

DarkSector
Ezt most hogy érted?
Hát Xfire abban vesz fel amiben fut a játék és utólag tömörít.

Prince23
Az Xfire tudja a HD-t kezelni recordernél? (gameplay)

ollie
Akár elõre odaadom a kulcsot, ha az segít elcsábulni. 😄

Amúgy komolyan, az sem zavarna, ha jövõ héten "fizetnél" érte.

pointer4
Feltûnt a végén XDXD , az elérést nem tudtam 😄 Köszi 😄
A steameseket már elhasználtam 😄
robotnyk
hirtelen felindulásból kérdeztem csak rá inkább. ha nem kéne most csak ezért bemennem a bankba, lehet elcsábulnék 😊
ollie
Az azért feltûnt, hogy ez mind ugyanaz a kulcs? 😊

Na meg ezzel a kóddal el lehet érni az Indie Royal profilodat is, ahol le lehet kérni a Steam kulcsokat, meg le lehet tölteni a játékokat, így nem tanácsos közzétenni, de még elajándékozni sem.

A Desura amúgy ez. Kb olyan, mint a Steam. Egy kliens, de a játékhoz nem kell, legfeljebb a letöltéshez.

ollie
Nem tom, megér neked 10-15 USD-t? Konkrétan a Legend of Grimrock érdekelne GOG-on.

robotnyk
hogy ez miért volt jó alap szerinted iróniára, az mondjuk kérdéses.
Prince23
A linkelt címet is MO-ra írtam be... szerintetek a black ops rövídétését akartam tudatni? 😄

Prince23
Mondjuk iróniából írtam, de mindegy is.

DarkSector
XD

Totti azt mondta az elsõ része van PC-n is.

DarkSector
Nem tudom még, havernak megvan de én nem tudom megvenni nincs ennyi lovém.

robotnyk
mit kérsz érte?
ollie
Valakit érdekel a Witcher 2 a GOG.com-on? Nekem már régóta megvan a GOG-on a játék, így soha nem használtam a másik példányt (az is digitális, de le sem töltöttem, és nem használtam a kulcsát). Így most van egy felesleges példányom, melyet lehet regisztrálni GOG-ra.

Zomil
ja hogy ugy 😊
Az 1et sem probáltam, majd megnézem 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Shep
Szerintem ezt õ is tudja ezért tette " " közé a Black Ops-ot.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tinman
Epizodikus szemétség szintén?
Mert akkor oda tegyék, ahová gondolom.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.