Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[merlinw.org]
Az miért lehet, hogy a steam a Witcher 2 Enchanced minden indításánál újra fel akarja tenni a .NET keretrendszert? semmilyen más játéknál nem csinál ilyet. Végigcsinálom szépen, következõ indításra megint csinálná...
[merlinw.org]
Parasite Eve 2, best game EVER!
És folytatom:
Dungeons of Dredmor: <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen> Még nincs végigjátszva, de imádnivalóan jó humorú, jópofa játék! Ismét csak kellemes meglepetés, amivel megint csak a Humble Bundle hozott össze!
Braid: egyik legjobb platform játék, ami létezik.
Crayon Physics Deluxe: még jóval a bundle elõtt játszottam, nagy kedvenc, és végre Steam-en is meglett.
Frozen Synapse: szintén baromi nehéz, agyalós kis cucc. Több lépéssel elõre kell tervezni, rendesen megmozgatja az agytekervényeket!
A sok "szar" közül egyetlen egy is egyedül többet ér, mint bármilyen bulletstorm, mint egy nyavajás nfs, meg még sorolhatnám a dollármilliókba kerülõ igazi szarokat, amik még egy kipróbálás erejéig sem képesek lekötni az embert.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
- World of Goo (nincs meg, de marha jó, egyszer megvesszük az tuti) <#eljen>#eljen>
- Cortex command (Fun, fun, fun!!!)
- Trine (Best indie)
- Revenge of Titans (úgy megizzasztott annakidején, hogy mindenkinek szidtam az anyját, de így utólag szép emlék, majd egyszer ismét végigizzadom!)
- Cogs (Ez meg agyilag fárasztott le, de mindent elmond, hogy 12 órám van benne... Szuper logikai cucc!)
- And yet it moves (érdekes koncepció, nekem nem jött be)
- Atom zombie Smasher (kellemes kis cucc, végigjátszás még várat magára, de meglesz)
Nagyjából ennyi, a többi kimaradt. De semmiképpen se nevezném szemétnek egyiket sem.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
World of Goo
Aquaria
Gish
Penumbra: Overture
Samorost 2
Braid
Cortex Command
Machinarium
Revenge of the Titans
Trine
Shadowgrounds
Crayon Physics Deluxe
Cogs
And Yet It Moves
Steel Storm
Atom Zombie Smasher
Frozen Synapse
TRAUMA
SpaceChem
Blocks That Matter
The Binding of Isaac
Gish
Multiwinia
DEFCON
Dungeons of Dredmor
Ha ezek számodra szemetek... nos magadban keresd a hibát. Milliószor több játékélményt nyújtanak a fenti játékok, mint bármelyik AAA kategóriás játék...
Arról nem is beszélve, hogy a sok balga jótékonyságból fizet. Ahogy én is 100$-t fizettem a második Humble-ért (Child's play gyermektámogatás). Balga lehetek, te meg okosabb lettél volna, ha egy szót sem szólsz. Tehát jobb ha inkább csendben magadba mélyedsz... *****
[merlinw.org]
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Egyre több szemetet fognak csinálni sajnos 😞
Next PC upgrade: 2022
[merlinw.org]
Talán ennyit megér.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
majd egyesited és bigasoft-al tömörited
vagy tömörited bigával és utána egyesíted.
Biga jó progi és gyorsabb mint a xillisoft.
Csináltam egy 20 perces felvételt, de kb 9 részletbe van.
Ezt akarom egyesíteni. 😊
én youtube-ra teszek inkább.
Hát Xfire abban vesz fel amiben fut a játék és utólag tömörít.
Amúgy komolyan, az sem zavarna, ha jövõ héten "fizetnél" érte.
Na meg ezzel a kóddal el lehet érni az Indie Royal profilodat is, ahol le lehet kérni a Steam kulcsokat, meg le lehet tölteni a játékokat, így nem tanácsos közzétenni, de még elajándékozni sem.
A Desura amúgy ez. Kb olyan, mint a Steam. Egy kliens, de a játékhoz nem kell, legfeljebb a letöltéshez.
Totti azt mondta az elsõ része van PC-n is.
Az 1et sem probáltam, majd megnézem 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!