Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Azért ez nem ennyire egyszerû, itt meg lehet könnyedén tárgyilagosan vizsgálni a dolgot, nem csak tetszik, nem tetszik esete áll fent.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
Kár ezen elmélkedni itt, úgyse értek el vele semmit.
Ez van és kész.

DE NEM LOWSÁG, hanem NEKTEK nem tetszik!!!
Van eltérés a 2 vélemény közt.

Ez olyan mint ha mondanám hogy a wow szar mert nekem nem tetszik.

De nem szar játék az se! Csak nekem nem tetszik ENNYI. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Shep
Igen csak a gombra figyelés miatt pont nem látod amit mutatni akarnak és ez sajnos 90%-ban így van. Vagyis mindegy lenne ha csak egy átvezetõ lenne. Jut eszembe a Crysis 2-es QTE nekem mondjuk tetszett, mert nem volt nehéz és mindent lehetett közben látni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
Jah az is. 😊
Csak mondtam egy példát, mert a lövést nem adott idõben kell csinálni, de a késelést igen, de lényegtelen, csak példázgatás.

Hogy te nem tudsz manuálissan elkapni és késelni, és kibaszott fusztráló lenne mindezt gombokkal meg karokkal-egerekkel hosszadalmassan...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Akkor rosszul tudod, mert nem az a QTE... Azt átvezetõ animációnak hívják.

DarkSector
Ez is ugyanaz csak a gombot nem mutatja 3x akkorába...
A QTE azért van hogy bizonyos jeleneteket a gép úgy hozzon elõ, mutasson be amit egyszerûen nem tudnak a játékossal megoldani, azt akarják hogy azt lásd amit és akkor, abból a szemszögbõl stb ahogy szeretné a kszítõ.

Fpocok
Az sem QTE.

Parasite Eve 2, best game EVER!

De ez akkora szar fícsör, hogy nem lehet jól alkalmazni...

Shep
Szerintem az még nem QTE, ennyi erõvel ha lõsz egyet az is QTE 😊

4 óra múlva már kibaszottul nem érdekel a torokelvágós animáció, harmincadjára, fõleg multiban...

Bár ez mondjuk nem QTE, hogy a fickó mögé lopakodsz, és egy gomb megnyomására elvágja a torkát.

Shep
PL. a Witcher 2-ben szerintem korrektül van megoldva és nincs is túlzásba víve, vagy a GoW-okban de kb ennyiben ki is merül a többi játékban vagy teljesen értelmetlenül van beletéve, vagy pedig túlságosan nehezek ezek a részek. Tehát mondhatjuk ,hogy lehet létjogosultsága a dolognak de csak akkor ha megfelelõ színvonalon van tálalva.

Totti5
Ha jól alkalmazzák akkor nem. Ha rosszul akkor kár beletenni. Ha pedig QTEkre építünk egy játékot akkor azt is meg lehet kiválóan csinálni lásd Heavy Rain.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DarkSector
De akkor most megtudod, mivel a qte pont erre van hogy közben nem te mozgatod a karaktert illetve kamerát hanem egy elõre letárolt mozgást hoz elõ.
Kápise? 😊

Látványosabb?? Nem is tudtam, hogy a QTE-nek látványjavító hatása is van 😄

Nagyon kevesen tartják ezt rossz fícsörnek. Mutatsz errõl statisztikát? Vagy fogadjuk el tényként, hogy csak páran vagyunk, akik utáljuk? 😊

DarkSector
Mond meg hogy oldják meg?
PL van most a Ghost Recon. megnyomod az X-et és elvágja a torkát a katonának.
Meséld el ezt te milyen gombkombinációval oldanád meg.

Mond ezt úgy hogy a 4 óra multiban kb 30x meg csinálod és ne legyen fusztráló.

DarkSector
Sok cím van.
De ez nem téma, van aki utálja, én pl örüloök neki egy játék sokkal látványosabb ha néhány elemnél használ QTE-t.

Nem azt mondom hogy egy játék full ebbõl álljon, de tény hogy kis mennyiségben a játékok javát szolgálja.

Nagyon kevesen tartják ezt rossz fícsörnek.
Biztos rossz emlékek miatt utáljátok. 😊

Nem elengedhetetlen és semmivel nem szegényebb. Ha egy játékban közelharc van, akkor oldják meg normálisan a harcot és az irányítást, vagy ne legyen benne közelharc.

IMYke2.0.0.0
Ehh gépelni sem tudok már...

Te biztosan tudtok is pár címet. = De biztosan tudtok Ti is pár címet.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
A Resident Evil 5 óta utálom a QTE-ket...
Pedig, közben kiderült, hogy van még annál is szarabb QTE - a Need For Speed: The Run-ban.

Te biztosan tudtok is pár címet.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DarkSector
Hát ez max nektek baj, én kimondottan szeretem. PL közelharcokhoz elengedhetetlen. És ennélkül szegényebb egy játék.

DarkSector
Mikor megy a renderelt animáció és gombokat kell nyomkodni.

Fpocok
Azt nem mondanám annak...

zzeN
Azt nem neveznem QTE-nek, csak a 2 egérgombot kell néha nyomni nem?

Na ez QTE: Gow

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

ollie
Ahh, értem. Ilyen a Mass Effectekben is van, és rohadtul utálom.

Fpocok
Megvettem a Witcher2 DDE 12euróért, és steam egybõl megkérdezte, rakja-e föl a EE-t.
Amúgy anno nem sokat játszottam fele virágboltin, kb fél órát. Most lesz idõm 😄 Ilyen is van.

Fabio Capello
Quick-time Event

ollie
A teljes játék 30 euró, nem az elsõ epizód.

Ja, és mondjátok már meg, hogy mi az a QTE... <#zavart2>

Shep
Szerintem a QTE-nek az a baja, hogy nincs igazán értelme, mert lényegében egy átvezetõt nem látsz a felvillanó vackokra koncentrálás miatt. Arról nem beszélve, mikor sokadjára sem sikerül megfelelõen nyomkodni a gombokat. Mondjuk ezt a Ninja Blade-ben okosan megoldották, mert ott volt egy foolproof fokozat a QTE részekhez, így ha semmit nem nyomtál akkor is végigvitte a bejátszást.

IMYke2.0.0.0
A "QTE"-vel az a baj, hogy egyre több akció játékban - gyakorlatilag majd' mindegyikben - alkalmazzák.

DarkSector
Tudnék több gyökérséget is mondani, de akkor folyton csak vita lenne, ez egy olyan dolog, ha nem tetszik akkor hagyd bkében nyugodni, játszanak vele akiknek tetszik. 😊

QTE = a legnagyobb gyokerseg amit valaha a jatekiparban kitalaltak!

Shep
Mondjuk lehet én is hibás vagyok mert az Alone 5 befejezése után vágtam be magam a dzsungelkalandba, és így lehet túlságosan nagy volt a kontraszt a két produkció között 😊

Totti5
Nem epizódikus! Csak a játék tagolása, mint egy Alan Wake pl.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Tinman
30 eurós epizód 1, ps2 szint, epizodikus megjelenés.

Nálam ez kimeríti a "legalja" fogalmát.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Shep
Hát gyerekek tegnap megnéztem a Jurisic Parkot az elsõ epizód erejéig (4 van ugyebár ha nem tévedek) és valahogy nem az igazi. Idejétmúlt grafika, nem mintha ez lenne a lényeg de azért egy ilyen címhez valahogy nem egy ps2-es színvonal dukálna de ez a legkisebb gond. A fõ problémám az volt, hogy a folyamatos QTE marhára unalmassá válik egy idõ után ami nálam mondjuk elég hamar bekövetkezett. Gyakorlatilag mindegy ha az ember végignézi a tube-on. Egy szó mint száz a Tales of Monkey Island után a Telltale-tõl ez harmatgyenge. Gyanítom a zombis játékuk is ugyanez a kategória lesz.

Nem tetszik, nem kell ide járni! Szia!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Saját véleményt közöltem - elfogadom, hogy Te is, de én nem személyeskedtem. Te se tedd!
A szabályokat elfogadod vagy sem, léteznek.

Prince23
A Frapsot nem lehet beállítani úgy, hogy a videókat 2-4 percenként darabolja felvétel közben? :S

shaddam
És ebben hol a trollface? Nekem meg a náczi nemembeddelhetek videót ss übersoldatok nem tetszenek.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Beelõztél 😊

http://www.gog.com/news/gogcom_gift_to_botanicula_owners megint osztogat... Witcher-t és Machinarium-ot kapnak, akik megvették a Botaniculát 😊

ollie
A GOG.com-ról csak jót lehet elmondani.

Na most ugye megjelent a Botanicula, és rögtön úgy, hogy Humble Bundle-vel. Erre egy csomóan - jogosan - felháborodtak, mert a gog.com-os elõrendelés eleve drágább volt, és a humble bundle-ben még az extra is több volt. Viszont a gog-osok nem tudtak arról, hogy benne lesz a bundle-ban, meg nem is tõlük függött, hogy mit adhatnak a játék mellé és hogy mennyi lesz az ára.
Ezért beszéltek a készítõvel, és most mindenki, aki korábban megvette (elõrendelte) megkapja a játék mellé a Machinarium-ot, a Witcher 1-et, és pár extrát (soundtrack, stb).
Le a kalappal elõttük!

IMYke2.0.0.0
Ezektõl az idióta arc-rajzoktól megyek a falnak.
Aki a "troll face"-t kitalálta: máglyára vele!

Carlos
Csakhogy imike örüljön, BROTHERS UNITE!!!!!

Þór vígi þessi rúnar

Tinman
El is kele vala :-) P.ü.-re: Nincs mit!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Azért írtam, hogy aki felhasználja dobjon visszajelzést, mert törlöm a linket.

NEOreg3
ezt így most bárki végtelenszer felhasználhatja

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Tinman
Szabad préda... aki felhasználja, egy köszönömöt dobjon már. Thx!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
https://www.humblebundle.com/?key=Dm8UfaVC7VPr

zorrobomber
A hétvégére megnyitják a Diablo 3 bétát, már lehet tölteni. From noon on Friday, April 20 (Pacific) until 10:00am (Pacific) on Monday, April 23. Ebbõl ha jól számolom akkor holnap reggel 9tõl játszható.