Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

w77d
azt gondoltam, engem leginkább a magyar nyelv lepett meg a steames verzióban 😊

DarkSector
Nah megnéztem az Evolution-t, annak is a Trials 2 féle irányítás van.
Szépek a pályák meg minden de háát.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

robotnyk
black ops 2...

/facepalm

legalább a címét elolvastad? vagy a fejlesztõt?
DarkSector
Ez nem BO2 de ettõl még jónak tûnik.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Shep
Hát ez elég gagyinak tûnt eme video alapján.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

ollie
Mindegyikbõl enchanted lesz, mert már csak az létezik letölthetõ verzióban.

w77d
nnna beregeltem a sima verziót, enchanced lett belõle és magyar 😊

shaddam
Ennél randomabb military sútert akarva se lehet összedobni.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

DarkSector
nem xbox, hanem pc-n az elsõ részt és utána a 2.-at.

Zomil
xbox hijjám aligha tudom kiprobálni, nekem csak a trials 2 van meg és nem éreztem egyszer sem, h nem mozogna eléggé a motoros, persze lehet, ha a HD-t kiprobálnál érezném a különbséget 😊
szoval elhiszem neked 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

DarkSector
Jah és nekem nem ment, vagy ha mozgott akkor nem eléggé.
Azt tudom hogy egy sima akadályon alig lehetett átmenni, míg a Trials HD-ban mérföldekkel jobban lehetett.

De ha megvan mind2 játék probáld ki.
Én megpróbáltam meg írtam is a topikjába télen hogy van-e rá megoldás az irányításra, de senki nem írt vissza.

Zomil
te most a Trials 2: Second Edition-röl beszélsz? Mert tisztán emlékszem, h ott állo helyzetben is mozgott a motoros 😮

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

DarkSector
Ha valakit érdekel egy ilyen Walking Dead haverom megválna tõle, 4000ft-ért eladná.
Ha érdekel valakit akkor írjon.

DarkSector
Nem a játék a fos, elnézést azt az irányításra értettem.
Boxon (pc-n az elsõt nem néztem) a Tials HD a sima mérföldekkel jobb volt.

A legszembetûnöbb amin elbukott nálam hogy alaphelyzetben nem lehet a fickót dönteni elõre-hátra, csak a levegõben de ott is mintha beszart volna.
Én meg hogy örültem sogival mikor megszereztük steam-re.

DarkSector
Akkor az cool!

Prince23
Bejelentve a " Black Ops 2 "
MO

Zomil
Trials 2 sztem jo volt, elég sok idöt eltöltöttem vele 😊

Totti5
Olyan mint a HDban volt.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DarkSector
Ja láttam a bemutatót az Evolution-ból ha keresek pénz hozzá meg is akarom venni.

Csak irányítás érdekel, mert a Trials 2 egy fos.

Totti5
Brutális lett. Hatalmas 3Ds pályák, forognak ide oda, térben helyezkednek el, de mégis 2D síkon mész. Külsõ belsõ területek, különbözõ napszakokkal stb... most pl olyan pályán voltam mint ha az új DMC világába pottyantam volna. Mozogtak a falak, torzult a tér, jó nehéz is volt miatta, meg persze a Limbo pálya és a többi. Rengeteg van. Multiplayerrõl nem is beszélve. Ami talán a legnagyobb újdonság az a pályaszerkesztõ. Ez egy kisebb LittleBigPlanet-nek is betudható annyi mindent lehet kreálni. Már van angry bördz, jetpackos pálya, csocsó stb... persze ezek még csak korai próbálkozások, de az angry bördzöt látva itt komoly dolgok lesznek pár hónap múlva, magyarán végtelen content.

Méltó utóda az elõzõ részeknek és ismét sikerült még magasabbra tenni a lécet.

Sorba jöttek.

Trials 1-2 PC
Trials HD a PCs részek x360 változata
Evolution pedig felfogható egy 3. résznek.

DarkSector
Én most töltöm majd trial-ba a Trials Evolution-t nagyon kíváncsi vagyok.

Trials HD (xbox arcade volt jó irányítással)
Trials 2 (megvettem steam-re pusztulat szar irányítás volt)
Most meg az Evolution megint x360 csak összevissza jönnek az episodeok.

De majd kíváncsi leszek az irányításra.

DarkSector
Irányítás max pc-n a bill+egérrel borzalmas, nekem a trial controllerrel pont fasza.
Persze de mi nem unalmas egy idõ után.

Ha nem izgat valakit a stílus ne is álljon neki. 😊

Fpocok
Borzalmas irányítás, buta játékmenet, felesleges 3d. Ráadásul unalmas.

Parasite Eve 2, best game EVER!

DarkSector
Persze biztos vannak emberek akiknek nem gyün be, én megvettem volna de nem 3.75-ért.

MerlinW
Jah nem, benéztem. Azt hittem még WD a téma😊

[merlinw.org]

Fpocok
Akkor így már rendben.
Attól még tartom, amit a chopra mondtam.

DarkSector
Walking Dead....The Game.

Choplifter régi idõket (c64) idézõ árkád cucc nincs vele baj.

Fpocok
Choplifter meg a kalandjáték? WTF? Vagy félreértettem valamit.
Mellesleg ekkora béna játékot már nagyon régen nem láttam.

DarkSector
Hát ha olyan lesz mint a Jurassic Park én meg is veszem akciossan.
Most újonnan haver szerzett 1-et de 20 dollárba fájt neki. 😊

MerlinW
A kalandjáték pont az a kategória, amit nem lehet videó alapján megítélni😊

[merlinw.org]

MerlinW
Nemtom, nálam semmi gond nem volt vele.

[merlinw.org]

Hát videók alapján tényleg nem valami nagy eresztés. Majd talán ha 1 euró lesz ránézek (vagy bemegyek a helyi faiskolába és kérek egy virágbolti verziót :-)).

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

w77d
nekem össze vissza akadozik a steames verzió. és ahogy külföldi fórumokon olvasgatom még sokan mások is vannak így ezzel....

Sir Quno Jedi
emlékeztek a dino crysis-okra anno, na AZ fán volt anno

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

grebber
Teljesen jól fut nincs vele semmi gond!

Next PC upgrade: 2022

ollie
w77d
ugyanazt a motort használja?? neeee... akkor ez is ilyen játszhatatlanul szaggatós lesz?

Totti5
Egy remék, de nagyon gyatra lett. Borzalmas az írányítás és nem is túl szép.

Sir Quno Jedi
Ki a tököm kíváncsi a noname szereplõkre?!??! Meg a lelki életükre. EGy dinós eksönfilmjátékban?!?!?!?!??

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Errõl a Choplifter HD-rõl van valakinek tapasztalata? Már régóta szemezgetek vele és most le is értékelték Steamen? Mennyi játékidõt nyújthat ez a kis programocska?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

grebber
Zavviról rendelt mostanában valaki?Mennyi idõ míg ideér a cucc ?11-én adták fel azóta még nem jött.

Next PC upgrade: 2022

MerlinW
TellTale mindig próbálta forradalmasítani a jó öreg P&C kalandjátékokat. Sajnos az emberek manapság nem szeretnek gondolkodni így le vannak egyszerûsítve a feladványok és a tárgyhasználatok, viszont ugyanakkor kitöltik innovatív elemekkel, történettel és remek történetmeséléssel. BttF, JP is ilyen. Modern kalandjáték. WD is ugyanez (konkrétan olyan lesz, mint a Jurrasic, ugyanazt az új TellTale motort használja)

[merlinw.org]

Totti5
Csak videókat néztem, de vannak benne beszélgetések. Sajnos itthon nem jelent meg még xboxra sem lemezesen, sem letölthetõ formában. PS3on talán van, de arra veszi a halál.

Összességében pozitívumokat olvasni róla, a téma meg remek. Jó lenne játszani is már😊

w77d
a JP számomra legnagyobb hibája az, hogy eszméletlen módon akadozik... van hogy a hang is elcsúszik emiatt..

Shep
Érdekesen hangzik, AitD 5 újbóli végigjátszása után lehet bepróbálom. Bár jön most elég sok minden nem lesz egyszerû válogatni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Prince23
Jut eszembe, a JP tartalmaz szerepjáték elemet is? Mert nemrég böngésztem a steamen az acsikat és láttam egy olyat, hogy a beszélgetés során gyözzük meg igazunkrõl az egyik karaktert vagy esetleg NPC-t?

fullra nem ismerem am a JP game-t 😞

Totti5
"Nem véletlenül használtuk a drámai szót, ugyanis a Jurassic Park: The Game négy epizódja az akciók mellett szokatlanul sokat épít a drámaiságra, a bõ lére eresztett dialógusokra, és komótos karakterábrázolásra. A játék a mechanikájában nagyon szeretne Heavy Rain lenni, azaz minimális interfésszel szeretné megvalósítani az ijesztgetõs akciót, a fejtörõk levezénylését és a karakterek lélektani kibontakozását.

A kiszámítható ütemben váltakozó menekülés-dráma-puzzle szeletkéket tehát gombnyomkodós QTE és gesztúra alapú irányítással lehet végigjátszani, amely több oldalról is jó dolog. Egyrészt a módszer remekül idomul az eseti játékosok szokásaihoz - valamint az iPad átirat korlátaihoz - másrészrõl az interfész minimalizálása miatt nõ az átélhetõség faktora, a filmszerû jelleg.

A klasszikus kaland/puzzle elemek is nagyon moderáltan lettek szerepeltetve. Jelesül szinte minden epizódban csak egyszer jön szembe egy olyan akadály, ahol gondolkodnunk kell, de a pontozást leszámítva itt sincs sok következménye a helytelen próbálkozásoknak. Arányaiban tehát a játékmenet négyszer két órájában (ugyanis körülbelül ennyi idõt kér tõlünk a négy fõ epizód) enyhén keveselltük a puzzle részeket.

A dialógusokra azonban semmi panaszunk nem lehetett. A szereplõk ilyenkor fedik fel valódi motivációikat, egyesek pedig az utolsó pillanatokig tartogatnak meglepetéseket, vagy néhány érdekes plusz információt. "

Érdekes egyveleg.

Prince23
valami olyasmit láttam én is, meg az Elõre gomb használata :S Menni-menni, menni, felfedezni, aztán QTE sokasága, utána usgyé szaladj. és Fejezet vége :S

Shep
Hát lehet én néztem rossz videot de ott csak gombnyomkodás volt.

Shep
Ez a WD jónak nézett ki, meg eleve a zombis környezet miatt is. JP-ben akkor csak gombnyomkodás meg mozi?