Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TBTPumpa
Igen folyamatosan dolgozik a szerverrel. Ha megszakad a kapcsolat, akkor automatikusan visszadob téged a menübe (persze az addig elért eredményeid mentésre kerülnek).
Szerintem pedig az egyik legjobb játék lesz. Isteni zenék, képességek, karakterek és részletgazdag világ. A legapróbb részletekig kidolgozva és persze ez is tele van már most visszautalásokkal (és Easter Egg-ekkel).
Dragon Age sajnos nem volt ennyire jól kidolgozva, a DA2 pedig egy rakás sz. volt. Titan Quest nem érdekelt, Sacred 2 játszhatatlan és baromi unalmas volt. Más ilyen diablo klón most nem jut eszembe az elmúlt évekbõl, de azokhoz képest ez maga a megváltás... (És a 3-as szinten még persze, hogy nem annyira élvezetes - majd ha eljutsz a Skeleton King-ig).

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

zorrobomber
Nekem reggel már simán ment, bár volt kis lag. Jól értelmezem amúgy hogy a játék folyamatosan streamel adatokat a netrõl? Abból következtetek erre hogy ugye 15GB üres hely kell neki és a telepítõ csak kb 4et rak fel. Maga a játék amúgy (bár tudom lvl3nál nem illik ilyet mondani de) gyengécske szerintem...

TBTPumpa
Egyáltalán nem csodálkozom azon, hogy behalt a szerver, mert ezen az EGY szerveren vannak rajta a Diablo 3 bétájának játékosai (ami rengeteg lehet), a WoW Mists of Pandaria béta tesztelõi és a StarCraft 2 Heart of Swarm béta tesztelõi is. A végleges változatban több szerver lesz és külön-külön el lesznek osztva, így ott nem lesz szerverleállás (kivéve amikor karbantartás lesz).
Most gondoljátok, hogy mennyi emberke lehet ezeken a szervereken? Persze, hogy leáll... Az Ubisoft és EA szerverei ehhez képest már egy töredék embermennyiségtõl is lehalnak, szóval ennyit errõl...

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

ollie
Van Grim Dawn kickstarter.

Ha fizetsz legalább 18 USD-t, abban már benne van a játék elõrendelés is, és Steam kulcsot is kapsz (de nem muszáj onnan letölteni).
A játék végleges ára ennél jóval magasabb lesz.

ollie
Might & Magic Heroes VI - £11.98
Might & Magic Heroes VI Deluxe Edition - £15.98

Nem regizhetõ sehova, de ez már elég jó ár.

zorrobomber
szerintem arra gondol hogy valós pénzért lehet kereskedni majd benne

Tinman
Itt legyek makákói 4 farkú peteharcsa, ha ezt most értem.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Carlos
A kereskedelem nem igaz?

Þór vígi þessi rúnar

Tinman
<#worship>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

wesker24
Egyetértek még mindig a Titan Quest a legjobb és alig várom már hogy kijöjjön a Grim Dawn is !
Kandurex
Kell pár óra játék mire elkap a gépszíj benne, elsõre engem se fogott meg, de utána....szerintem eszméletlen jó lett 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

MerlinW
Detto, Titan Quest még mindig a úr a házban. D3 meg sem közelíti.

[merlinw.org]

shaddam
Játszottam két karakterrel a d3 bétát és még most sem értem mivel lesz ez több mint egy random h&s. Szintlépkedni biztos tuti lesz, de a világmegváltástól messze lesz.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

DarkSector
Jah igaz, de nálunk csak messze van. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

MerlinW
Nem kell torrentezni, elég elmenni a legközelebbi Media Markt-ba, vagy Tesco-ba😊

[merlinw.org]

DarkSector
Jah nem gondoltam van eladó kb 5 dollárért valakinek. 😊
Nem akartam most torrentezni.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Shep
Ja eladni nincs, azt hittem valamire kíváncsi vagy. De a Vegas 2 valami 1-2e Ft a MM-ban ha jól emlékszem.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
Olcsón? 😊

Shep
Van, miért?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
Van valakinek origi Rainbow Six Vegas 2 vagy Sniper Ghost Warrior?

Renjike
sok kis vágottszemû biztos úgy rácauppant hogy csak na 😄

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

wesker24
Na ennyit a Diablo III Betaról egyáltalán nem megy !

500
Internal Server Error
An error occurred. Please try again later.
DarkSector
oks.

Renjike
annyit ír , de letölteni csak 3.51 Gbot fog.

DarkSector
jah oks de nekem 15.1-et akar.

Renjike
csak 3.51 a kliens a teljes gam lesz 15.1

DarkSector
Csoda hogy beszart, most nézem 15.1 GB!!!

<#banplz>

Renjike
tudom h szívod a vérem .
nem valós kort adtam meg . de nem nagyon szeretne beengedni . nem ír semmit , csak tölt mintha logolna ....

DarkSector
Te fos direkt szadizlak nem veszed a lapot, szpészmárin...nemsokára regelek akkor lelohaszunk 1-2 szervert...😄

Jah és a beta letöltéséhez vigyázz ne a valos születési dátumodat ird be mert 18év alattiakat nem enged be. 😛

Renjike
Dio 3 oldalról le lehet szedni a klienst ... szerinted én hogy a hugyomba játszom vele? 😄D
hidd el nem mindenki vett geow bétához bulletstormot meg 2100 pontot az 576ban annyiért mint a bulletstorm 😄

DarkSector
Jah konzolos, kb 10x annyi emberrel.
miért ez nyilt?
hol van nyitva? mutass linket felmegyek én is.

Renjike
hát egy kicsit többen vannak szerintem mint 200 😄D
de a geow egy konzoljáték és nem is volt nyílt bétája szóval szerintem mellõzhetõ 😄

DarkSector
Nem csak a low beta-k nál van. Ez meg BF3 ...

Érdekes GeoW3 most GRFS-nél sem volt...ugye milyen fura?. 😊

Persze annyian játszanak vele mind a 200 fan hogy a 20 tagos szerverük beszart. 😊))

Carlos
Nálam megy...

Þór vígi þessi rúnar

Renjike
nekem full mást írt . de most beengedett . kért egy battletaget . beírtam ki is baszott 😄DD

Sötétszektor: mintha más bétánál nem lenne így 😄 , ja nem mert ennek milliók örülnek 😄

DarkSector
Ennyit róluk.

Carlos
Tévedsz.
Megállt minden. A battle.net is. 😊
500
Internal Server Error
An error occurred. Please try again later.
Error ID: 1YEER

Þór vígi þessi rúnar

Renjike
Dio 3 nyílt béta nemsokáig tartott 9 perce megy és már is karbantartás megy 😄D

DarkSector
Tudom.

azért tomb raiderben se volt rossz 😊

Asus B85M-G,i5-4460@3,2Ghz,Asrock Rx570 PhantomGaming X 4GB OC, Kingston Hyper X Fury 2x4GB DDR3,

QTE-re legjobb példa: Mercernaries 2 World in Flames, amikor az ellenséges jármûbõl ki akarod szedni az ellenséges katonát. Na az a QTE!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Letoltok pár számot pc-n billentyûzettel a Guitar Hero egyik részébõl és ezután már pofánröhögitek az összes QTE-t. Nekem elhihetitek!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

DarkSector
Pl God of War zsír, csak hogy 1 címet írjak.
De nem kell kommentelni senkinek. 😄

arty
the runban volt eddig a legalja megvalósítása... autósjátékba, agyam eldobtam 😞

amiben imádtam: CONAN (bár prüszköltem is sokszor miatta)

Forza.

Shep
Én nem akarom, hogy te írjál akárhova is, csak próbálom elmagyarázni neked, hogy miért hülyeség a QTE a játékok többségében.

DarkSector
Ez az amit írtam totál szubjektív vélemény.
Oks tudomásul vettük és most mit csináljak? Kinek írjak a nevedben hogy könnyebb legyen neked? Mond meg hová reklamáljak és segítek.

Shep
De 90%-ban totál értelmetlen, egy átvezetõ amiben gombokat nyomkodsz, olyan mintha filmnézés közben nyomkodnod kellene a szék karfáját.

DarkSector
Én megértem a panaszt a ti szemszögetekbõl, mert IGEN van pár játék ahol vagy sok és felesleges vagy rossz koncepciót láttam.

De mégsem tudnám azt mondani hogy szar és nem kell mert 60-70%-ban olyan játékok vannak amikben kultúrált és zsír hogy bent van, és ezért mindkét oldalnak igaza van de abban nincs hogy maga a QTE mint fícsör szar.

DarkSector
Dehogynem.
Naná hogy tetszik-nem tetszik eset van. Csak ugye ha valakinek nem tetszik naná hogy nem tud objektiven gondolkodni.

hali de én azt nem értem ebbõl hogy mit kell ebbõl itt problémázni?
Töröljétek ezeket a játékokat és ne játszatok velük ennyi.
Most jobb itt besírni a topikba? Változik valami? 😊

DarkSector
Jah figyelemzavar?
Nálam nem szokott lenni, konzolon elég egyrtelmûek a gombok ha csak félszemmel látom is.

Persze, persze vannak rosszabbul kreált jelenetek!
De ezt nem maga a QTE rendszer sarának kell felszámolni, hanem egyszerûen ott éppen abban a játékban a megvalosítás nem jó.
De nagy részben kellemes és jó dolgokat hoznak ki a játékokból.