Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"biciklisnek jár elsõbbség, ez érthetõ, mert egy autós nem sérül meg egy biciklistõl, de fordítva már elég hamar" Talán pont ezért kéne biciklivel jobban figyelni. Az autós jobban korlátozva van a mozgásban és a kilátásban.
Mióta van jogsim én is úgy közlekedem biciklivel, hogy odafigyelek (nem vágok át szétnézés, megállás nélkül sehol), mintha autóba ülnék.
Hát vidéken baromira nem elõzékenyek az autósok.
Utolsó mondat <#eljen>#eljen>.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
De tudodmásom szerint nem egyenrangúak.
Nem egy biciklisnek kell figyelnie egy autósra, hanem fordítva.
Kell a tolerancia, de ha tegyükfel nem önhibából csinál valamit, a biciklisnek jár elsõbbség, ez érthetõ, mert egy autós nem sérül meg egy biciklistõl, de fordítva már elég hamar. 😛
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Tudod te is hogy ott a kis babakocsis anyukák meg mamákat kéne megjelölni, mert vadul átmennek egy zebrán. 😊
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
(iljámzs ainóri)
És nem gyõzöm hangsúlyozni:
* szeretem ezt az országot, a nyelvet
* anyagilag, fizikailag sem engedhetem meg magamnak, hogy elhagyjam a Kárpát-medencét.
A szándék nem elég.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Az õ általuk elkurt sok sok pénzt (amivel tartoznak kb az egész világnak) valahonnan bekel szedni.És ki máson hajtanak be mint rajtunk szokás szerint! Te is ugyanezt csinálnád a helyükben! Mivel ha nem lesz nekik kes nem lesz támogatás azt lesz olyan magyar csõd öröm lesz nézni!
Next PC upgrade: 2022
Þór vígi þessi rúnar
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
#38411- hát igen ezt könnyû mondani. 😊
Ez az, dögöljön meg az összes magyar.
További javaslatom: Minden egyes eladott mobiltelefon után is legyen adó! Ha az illetõ sárga-csekken fizeti be, akkor plusz adó illesse meg az illetõt, ha bankkártyán keresztül, akkor is adó sújtsa. Bár Miniszter már nem lehetek, hisz nincsenek és sosem voltak 2-es osztályzatú jegyeim. Több szakmám is van úgyhogy túlképzett vagyok. Kár, majd talán következõ életemben...
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Ha azt nézem, hogy évek alatt mennyi élményt nyújthat(na), akkor nem sok a 13-15.000 Ft (a klisés "Blizzard minõség" már nem pörget fel és ez a szememben nem igazolja a pénztárcám kifosztását sem), ha azt nézem, hogy mivé alakult a Diablo-világ, akkor lopásnak érzem.
A Blizzard féle support-ról pedig ne is beszéljünk... Messzemenõkig a legjobb a PC-s piacon. Minden más fejlesztõ és kiadó elbújhatna mellettük.
A Diablo III mondjuk engem érdekel, de szintúgy csak Single Player Only módban. Annak viszont drága a 14-15.000 Ft-os megjelenési ár.
Így, jelen tendencia szerint minimum 1 évet várnom kell a megvásárlásával.
És fordítva valóban nem mûködik a logika. Ha te nem adnál érte sok pénzt, attól hogy mások e-sportolnak vele, neked még nem fog többet érni(nekem sem).
Nekem szerintem ugyanez igaz a Diablo 3-ra. Egyszer végigtolósnak, 3ezerért jó lenne, mert én nem fogok lvl99re nyomni egy karaktert se, nem hogy többet.
Azért, mert a StarCraft kitermelte a Quake 1-es érában magának a az "-e-versenysport"-ban való részvétel jogát, és mert egész Dél-Korea azzal nyomta 10 éven át, majd rákattant a II/1-re is, nem jelenti azt, hogy mindenki, aki megveszi a harmadolt 2. részt, az versenysportolni akar...
Multiplayer-based játékoknál egyáltalán nem opció az (szerintem), hogy két év után drasztikusan csökkentett ára legyen - amíg siker a játék, addig a blizzardnak, vagy bármelyik kiadónak, aki ilyen játékot kiad, joga van bevételekre szert tennie, nem pedig átadni a jogokat valamelyik eztveddmeges cégnek, akik fillérekért szórják oda a játékot a játszani nem tudó, agresszív, hülye tizenéveseknek (tisztelet a kivételnek)
Elsõsorban az õ érdekük, hogy a közösséget egy minõségi szinten tartsák, másrészt pedig inkább legyen nyolcezer egyszer, mint négyezer havonta.
Blizzard ide vagy oda.
És amúgy is játékban játszhatsz a zergekkel és a protosokkal. Sõt van egy mellékrész is a kampányban (3 pálya) amikor csak és kizárólag a Protoss-okkal játszhatsz.
Ez az ár mégis inkább baráti, mint amennyi a megjelenéskor volt.
Szerintem hangulatos a Diablo 3 és nem annyira démoni mint a második része, hanem kicsit színesebb, de ez nem hátrány, hanem elõny.
Amúgy az én véleményemre nem kell feltétlen adni, csak koca klikkbajnok vagyok. A Titan Quest mitológiás környezete bejött, kétszer vittem végig, egyszer egyedül, egyszer pedig haverral, de rohadtul utáltam a tudatot, hogy igazán tápos karakterhez farmolni kellene. Mondhatni nem az én mûfajom.
Mindemellett D3 hangulatától sem estem hanyatt. Takony köd mindenhol, zombik és minden sarkon egy kút amibe bele lehet menni(?) Hangok? Kardcsapástól 5 méterre elrobbanó zombik :/ Nagyszerû...
Aki eddig fanyalgott amiatt, hogy fúj magyar dobozos SC2 vagy hogy túl sokba kerül, az most megveheti az eredeti angol kiadást baráti áron!
http://www.meexgames.hu/starcraft-2-wings-of-liberty-angol-dobozos-pc-activision-blizzard-strategia.html
Mint ahogy manapság minden játékhoz. Másrészt pedig így hatékonyan vissza lehet fogni a Warezt és a felhasználó sem fog rinyálni a DRM miatt, mivel az nincs. Itt maga a Battle.net a védelem...
Persze a Torchlight-ben vannak jópofa dolog, de így sem világmegváltó, ahogy a Torchlight 2 sem lesz az (bár az árazása baráti, de egy ilyen játékért furcsa is lenne horror árakat elkérni).
Újabb szeg a koporsójába - nálam. Pedig nagyon várom a játékot. S amikor majd megtehetem, meg is akarom/tam venni.