Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
Még semmit nem láttál belõle, akkor hogy lehet szégyen? várjuk meg milyen lesz...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Renjike
<#eljen>

kb mint egy csillagokháborúja fénykard nélkül 😄

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Carlos
No...végülis majdnen mindegy, Matt Damon nélkül a Bourne nem Bourne...

Þór vígi þessi rúnar

DarkSector
Oks, akkor is címváltoztatást kellett volna hogy a trilogiára ne hozzák a szégyent.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Fpocok
Amúgy meg nem lecserélték, egyszerûen nem róla fog szólni, viszont ugyanabban az univerzumban fog játszódni... de ez már elég off.

Parasite Eve 2, best game EVER!

DarkSector
Senki nem ébred késõn, mert nem szoktam nézni trailereket filmekbõl ezt is véletlen láttam youtube-on. 😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Pontossan.
És ráadásul ez nem egy úgy személy, hanem Bourne az Bourne, mint a barátokköztben amikor elutazik egy szereplõ és mikor visszajön egy másik karakter játsza ugyanazt a szereplõt.

Mert gondolom õ lesz most Bourne...hiszen azért Bourne a film mert a fõszereplõt hívták úgy.

Fpocok
Jó reggelt... kicsit késõn ébredsz, már kész a film is szinte... 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

w77d
persze, biztos meg lehet majd szokni, de furcsa lesz... a James Bond váltásoknál is mindig zsörtölõdök, aztán megszokom 😄

IMYke2.0.0.0
Ez igaz.
A "Mission Impossible: Ghost Protocol"-ban már alakított ügynököt... lehet, hogy jó lesz ez a film is.
Persze, nehéz lesz MD-mentesen nézni ezt a folytatást, de ki tudja, lehet, hogy jó is kisülhet a dologból?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DarkSector
hát bár ne lett volna bourne, mert így az ember elvár egy szintet

w77d
így ez már nem az igazi

DarkSector
Itenem lecserélték Matt Damon-t...ne!
Megõrülök.

The Bourne Legacy

ollie
Az emberi természet miatt bármeddig fent lehet tartani.

Zomil
Hidd el sokan mennek is. Nekem is ez a célom akármennyire is szeretem ezt az országot.
De amugy a kormány sikeresen maga alatt vágja a fát, most is ezzel a röghöz kötés hülyeséggel csak azt érik el, h még többen menjenek el külföldre tanulni.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Shep
Nem errõl beszélek, meg én a mostani álláspontomat már évekkel a válság elõtt felállítottam. De ha szerinted lehet a végtelenségig ezt a fogyasztói társadalmat növelni és fenntartani akkor naiv vagy.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

ollie
Egyrészt gazdasági világválság van, és egy válság idején elég erõs ilyetén következtetéseket levonni (1929-ben volt igazán durva, és ott sem lett vége a rendszernek).
Másrészt a magyar kormány szándékosan teszi tönkre a hazánkat (bár nem ez a cél, csak egyszerûen ostobák), az meg akkor is megtörténne, ha nem lenne válság.

Shep
Én nem láttam az említett filmet, egyszerûen minden arra mutat, aki nem látja az csak nem akarja látni, mert úgy könnyebb.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

zorrobomber
mehet bannerba

ollie
Ez így nem igaz. Legfeljebb zeitgeist és társai által megtévesztett, a gazdaság mûködéséhez nem értõ emberek állítanak ilyeneket.

IMYke2.0.0.0
Ez helybõl többet ér a mai autók zöménél. Még ebben a színben is 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

<#nevetes1> Úgy érzem ezzel betaláltál...<#nevetes1>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Én ha biciklivel vagyok (mondjuk gyalog is így járok el) mindig szemkontaktust teremtek az autóssal, anélkül nem indulok el soha. Ha látom, hogy lát, akkor már könnyebben tudunk kommunikálni és elengedni a másikat, vagy elindulni.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

w77d
fekete, my nigga, fekete XD

DarkSector
Ugye. 😊

Neked amid eddig volt csak utángyártott Cadilac, ez az igazi, még ilyen durva utakon is megy és embererõ hajtja. 😊

Shep
Tudjuk, metálkék vagy milyen 😊

w77d
aztakurvaeget, ilyen bicaj kell nekem XXD

Shep
Hát ez nagyon szar 😊

w77d
az enyém nem rózsaszín 😄

DarkSector
<#papakacsint>
Oks így már én is tudom. 😛

#38449:
Azt hittem a fenti linkben van...😄

Shep
Tudod az a nagy szar rózsaszín benzinzabáló szörnyeteg amivel a 70-es években villogtak amcsiban az újgazdagok 😊

w77d
akko legyen és meg is van oldva 😄

Shep
Sisak nem kötelezõ

w77d
az egy bicikli, csak 2-vel több kereke van XD

DarkSector
Pfff.
Mi az a Cadilac? 😊

w77d
figy, hátsó középsõ féklámpát nem tudnál még akkor guberálni ott nekem? XXD

Shep
De amúgy ugyanúgy meghúzzák a kocsidat parkolóban a kivágódó ajtóval, vagy letörik a hülyegyerekek a tükröt azok sem kerülnek elõ soha. Szerintem azért nem lehet túl sok olyan eset amikor bringások törik le a tükröt.

w77d
akkor legyen az amúgy is kötelezõ sisakon egy személyes azonosító.... ha viszont nincs, vagy nem hord sisakot, akkor jön a bírság.

Shep
Pont múlt héten guberáltam 3-at szomszédos méhecskében.

w77d
rohaggyále XD

Shep
Én le is törtem volna neked, legalább kevesebbet vertél volna el a Betclicen 0,5-ös alapú ruletten 😄

w77d
egy hónapja jártam úgy konkrétan, hogy emiatt letört a tükör széle, a csávó meg továbbment. Sose került elõ, nem volt semmi azonosító rajta... próbáltatok már Cadillac tükörházat szerezni?

Shep
Szerintem ez nehezen kivitelezhetõ. Túlságosan nagy többletköltséget jelentene mindenki számára. Gondoljunk csak bele, hogy hány bringa, van naponta cserélnek gazdát, ide oda kallódó 20e Ft-os teknó bringák. Vázátalakítás stb. Járhatatlan út. Egy autónál motornál más, azok nem "filléres" jármûvek.

DarkSector
Hát lehetne, de mivel a bicikliseknél baromi necces lenne rendszámmal közlekedni, illetve bent átiratni meg beiratni egy biciklit, mikor veszel egy 3 kerekût a 8 éves fiadnak és megmondod hogy hát be kell menni a nevedre iratni az új verdáát, hogy ha baleseted lesz akkor lefilmezzenek. 😊

Azért amíg nem korhoz kötött egy bicikli vezetése elég nagy káosz lenne bevezetni. 😛

w77d
sajnos van ilyen.. én meg azt szeretem, amikor jön a jani biciklivel az olyan úton, hogy épphogy elfér a kocsim, de lámpánál beelõzget, sõt olyan is volt, hogy a tükröt érintette a kormánnyal...

DarkSector
Én azt szeretem mikor jön egy jani egy bmw-vel és a szabályossan haladó biciklis ÉN mellett elhúz úgy hogy mind2 sáv szabad, és a visszapillantóját beletörli a kabátom ujjába.

w77d
ezzel egyet értek... de elkanyarodtunk a kiindulóponttol, mégpedig, hogy a bicikliseknek is kéne azonosító, így videofelvételek stb alapján a szabálysértésekért ugyanúgy felelõsségre vonható lenne.

DarkSector
Hát természetessen figyelni kell, de ez még nem jelenti hoyg az autós ezt a figyelmet nélkülözheti. Vannak mind2 oldalon ám. 😊

Shep
Én is vidéken lakom és itt javuló tendenciát figyelek meg. Persze, lehet csak mindig kifogom a normális vezetõket. Bár találkoztam már állatokkal akik szó nélkül elõznek átjönnek az én sávomba és ha nem húzódok le az útról akkor elütnek.

DarkSector
Szintúgy én sem 1x álltam meg atuós elõtt a bicikliúton hogy nekem volt elsõbbségem de mondom had menjen, én könyebben lefékezek és elindulok.<#eljen>

De nagy számok törvénye, sok biciklis, sok a kivétel.