Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
Ránézésre is erõsen hasonlít a PS3 kontrollerre, ami nem jó elõjel...

Vegyen vezetékes X360 kontrollert...

Microsoft XBOX 360 vezetékes Kontroller fekete - 7500

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

IMYke2.0.0.0
Azt hittem, hogy véletlenül a Tirexi topik helyett ide írtad be 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

davidka003
Nem hiszem.
SG-n láttam, hogy valakinek ez az aláírása aztán itt is nagyon szeretjük Tirexit azért másoltam be.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

IMYke2.0.0.0
Csak így csendben: elkészültem a Borderlands GOTY honosításával ...
A magyarítás mûködik a STEAM-es verzióval is, csak ne engedjétek neki, hogy frissítse a helyi fájlokat!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Rossz topikban jársz...(?)

davidka003
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐
<#eplus2><#idiota>

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

robotnyk
ami a dobozban volt: a gép, a hdd, egy kontroller 😊
december óta nem igazán használtam, idénre nincs olyan játék ami konzol/xbox exkluzív ami érdekelne, és jól jönne a pénz
Fpocok
Én is most fogok venni. Logitechel sokat szoptam, szóval csak xbox controllert vennék/veszek. Találtam is egy fekete, gyakorlatilag használatlant a HA.-n, egész jó áron. Szerdán meg is kapom.

Parasite Eve 2, best game EVER!

MerlinW
Baromi olcsón nem tud valakit pc-re való kontrollert (olyat, aamit nyugodt szívvel ajánlana is bárkinek)?

Tudok 5k-ért xbox kontrollert, de az 3 hét mire ideér. Ennél olcsóbban valaki, valami jobbat, amit könnyen felismernek a játékok?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

<#rinya>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Shep
Félmeztelen topmodellek biztos nem 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

"Amúgy miért akarod eladni?" Ez érdekelne engem is! Amúgy mi jár hozzá (kontroller?) és mi nem?

Shep
Csak szórakoztam, nem kell komolyan venni. De ha tényleg el akarod adni akkor hirdesd több helyen is. Amúgy miért akarod eladni?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

robotnyk
alkuképes 45öt mondtam rá
40-ért hirdetted ha jól emlékszem?

robotnyk
jóformán csak itt hírdettem sgn
shaddam
Gányolt szar kerüld nagy ívben. A szomorú az hogy én játékkal a nemgányolt boxom alig tudtam eladni 30-ért...

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Shep
Én vennék, olyat amit 0Ft-ért adnak 😊

DarkSector
Ezt hogy õszinte legyek tudtuk eddig is. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Fpocok
Én meg semmilyen konzolt nem vennék, se használtat, se újat 😄
Viszont pc alkatrészeket mindig hardvera.-n vettem, legtöbbször használtam. Még nem volt gondom.

Parasite Eve 2, best game EVER!

DarkSector
Persze de mivel nem látod hogy mit veszel inkább nem nyomsz orosz rulettet. Nem? 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Totti5
Használt konzollal semmi baj nincs.

Gányolt konzollal már annál inkább.

DarkSector
+1 like.

Shep
Akkor biztos drágán adod, azért nem vitték még el 😊

Tinman
Ajánlott kolléga<#eljen>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

robotnyk
...ellenben az enyém, ami még mindig eladó...

😄
davidka003
Lehet inkább akkor a PC-t fejlesztem új cuccokból. 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Tinman
"Mindent visz,"

Takonygány warezszar. Nem itt kezdõdik a konzolgaming.

Ez a fehér alap kb. 4 éves lehet, olyan alaplappal, ami kerülendõ (RROD).

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Sir Quno Jedi
Nem tudod mikori, nem tudod milyen elõélete volt, nem jár rá semmiféle gari, ez így max. alkatrésznek jó, vagy tartalékgépnek, hulladéknak stb.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

grebber
Kb mint a használt koton,soha nem vennék használt konzolt így látatlanban!

Next PC upgrade: 2022

davidka003
Mit mondotok erre?
Komolyan elgondolkoztam rajta. Sosem vettem még semmibõl sem használt cuccot de ez elég jó áron van.

Renjike
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

wantonly
Be kell regisztrálni, és ami tetszik játék arra benevezel. A pontjaid egy idõ után újratöltõdnek. Habár elég nagy szerencse kell hozzá, de amikor több példány van, akkor jobbak az esélyek. 😊
Ez a steamgift dolog hogyan mûködik?

zorrobomber
Kipróbáltam Sniper Elite V2 demot, technikailag nem tökéletes, de nagyon elkapott a hangulata!

Shep
Kicsit több változó van az egyenletben.

DarkSector
dejo hogy nemrég megvettem

wantonly
Magicka (78 copies) a steamgift-en.
DarkSector
No roger! 😛

ollie
Lecserélték? Lehet, hogy végre tetszeni fog? 😄

Szerintem jót tesz a csere. Egyébként se a realitásról szólt a film, de azért ne mindig szegény Matt-nek legyen rossz. Ahogy Die Hard-ban sem kellene erõltetni azt, hogy John McClane megment mindenkit. Különben meg nem MD-t rakták ki, hanem egyszerûen megunta a karaktert.
Carlos
<#eljen>

Þór vígi þessi rúnar

shaddam
Lepörgött a Journey stáblista. Rövid mint a fene, de még így is megérte az utolsó fillérig a pénzt.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

DarkSector
Star Trek nem érdekel. 😊
Ahogy a Batman sem, azért aggódjanak mások. 😄

#38484:
Pontossan, bár az nem egésszen ezt példázza de igen. 😄

grebber
Vagy mint az internet warez nélkül!Kb semmire nem lenne jó <#banplz>

Next PC upgrade: 2022

Totti5
Star Trek film is jó lett pedig nincs benne Pikárd és a többiek... semmi szégyent nem hozott az elõzõ tízen akárhány részre. A Batman széria sem.

DarkSector
No érted te mirõl vakerálok. 😛

Carlos
Pontosan.
Vagy Die Hard Bruce Willis nélkül. 😊

Þór vígi þessi rúnar

DarkSector
Úgy szégyen hogy nem fogja visszahozni azt a szintet, tökmindegy hogy verekszik meg milyen ûberpofonokat oszt.

KB mint haver mondta Rambo, Sylvester Stallone nélkül.