Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Miért van az, hogy ez jobban tetszik, mint a Dio3? Megmondom õszintén elgondolkodtató ajánlat...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Fpocok
Én benne lennék egy fórpakkban.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Zomil
nem tul szép dolog tölük...

bár gw2 miatt amugy is kimarad nekem a dio3, az elöbbi sztem több örömöt fog okozni 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Tinman
Felírhatsz. (Komolyan!)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Renjike
Srácok , megvettem a Brinket Ati kártyám van és olvastam h elég nagy problémák vannak belõle , neten mindenhol mást írnak és nem akarok gányolni össze vissza steamrõl elég sok idõ mire lejön (nekem), szóval valaki tudna segíteni az egészben hogy mit hogy?

Amúgy a játék , lefagy , akadozik , és a hang is akadozik

a kártya Shappire HD4870 512 MB

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

shaddam
Hogy van ez a 4 pack?
Benne lenne valaki egy közös vételben?

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

IMYke2.0.0.0
Bocs, ilyen képekrõl beszélek ezer éve...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Minden szavaddal egyetértek.

A helyzet azonban az, hogy a fejlesztõk/kiadók azt hiszik, ezzel megfoghatják a WRZ-t.
Néhány (!) játéknál beválik, a többinél nem.
A Diablo 3-nál be fog válni. Szerintem.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

ZsZso
Hupsz ... most érkezett egy mail a konzolokszervize.hu -tõl - a Diablo 3 ára 12,790 Ft lesz, független attól amit eddig mondtak. Pfff neki.

Az "only-online" mód miatt erõsen gondolkodtam azon, hogy kell -e nekem a játék mégis elõrendeltem. Most lehet ez jel, hogy tartsak ki az elveim mellett s hagyjam a fenébe az új részt.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Daell Drow
Nekem marad a diabklo 3, ezt meg majd karacsonykor 5 euroert meg veszem. <#vigyor2>
IMYke2.0.0.0
Így már érdekelne engem is. <#nyes>

zorrobomber
És elõrendelõknek jár hozzá a Torchlight 1 is!

DarkSector
WTF?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

MerlinW
Torchlight 2 - 19€
4 pack-ban csak 14€

Mondom én, hogy nem kell nekünk Diablo 3😊 Lineage Eternal-ig jó lesz TL2 is😊

[merlinw.org]

zorrobomber
Én értem amit mondasz, ezt bizonyítván ki is javítalak, végig az olcsó, "casual" játékokra gondoltál. Indie címek között vannak azért nehezek, s hogy példát is mondjak, a Braid-et 100%-ra kitolni magamtól vélhetõen sosem fogom. A VVVVV sem a könnyûségérõl lett híres, nagyi nemigen fogja végigtolni 😄

IMYke2.0.0.0
Végig az "indie" játékokra gondoltam, globálisan, miközben írtam a hozzászólást.
A témában forgó játékról nem írhatok véleményt, hisz nem ismerem 😊

grebber
Nem!

De jó gamenek ígérkezik!

"Single-player co-op? - kérdezhetitek. A Reset egyedi játékmechanikája abban a lehetõségben rejlik, hogy visszamehetünk az idõben és önmagunkkal összedolgozva oldhatjuk meg a fejtörõket."

Next PC upgrade: 2022

zorrobomber
Nem mintha a hsz-ed nem lenne igaz, de a cikk külön írja hogy NEM pár óra alatt végigkattintgatós kalandjáték, hanem a kihívásokkal teli fajta.

shaddam
A hard reset az elõzõ játékuk?

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

zorrobomber
Asszem valami ilyesmi a valóság is. Viszont, amit olvastam róla, az alapján nem kifejezetten szar.
Simply – Time, Gentlemen, Please is the best point and click adventure game in years.

ollie
Játszottál vele, hogy ezt így ki mered jelenteni? Elárulom, csak jót hallottam arról a játékról. A grafika nem minden!

IMYke2.0.0.0
Mert ebbõl dõl a pénz - a casual játékosokból
* otthon tétlenül fejükbõl kinézõ tinikbõl,
* alvó gyerekükre "vigyázó" anyukákból, apukákból, nagyikból, és
* olyan, szórakozni kívánókból, akik hajlamosak az "egyszerû, de nagyszerû" elven mûködõ játékokra pénzt is áldozni
élnek meg.

grebber
Kb ebbe az irányba megy a játékipar.Ömlesztik az ilyen ..arokat és vannak akik veszik is õket<#nemtudom>

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
Ez is brutálisan néz ki - így.
Kérdés, mi valósul meg belõle.

Tinman
:-D

Hát ezt 2 zsíros hajú ELTE-s 2 hónap alatt összetudja dobni :-/

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

zorrobomber

Zomil
Ez is érdekes lesz, mondjuk még csak ennyi van belöle semmi gameplay, de ez is a játék motorjával in-game készült...hát régen fogott meg ennyire egy egyszerü trailer 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

DarkSector
El lehet lenni vele, de én sem adnék érte 5 dollárnál többet.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
pc-re nem, de amúgy igen, és az más szitu, olcsó port stb, míg egy új inkább only címnéál ez tudtommal nem megszokott, szóval ebben nem értek egyet.

Igen meg is nézheted a felsoroltakat:
Deep Black + Blades of Time, nem véletlen hogy olcsók. 😄

Totti5
Deep Black az egy mekkora határtalan szégyen... ingyen sem osztogatnám.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

MerlinW
PC-re nem 1,5 éves. A 20-21-en meg ne....😊 Egyébként sok új játékot adnak 25€ alatt (Deep Black, Blades of Time, stb.) Kiadófüggõ.

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Én értettem amit mondott... 😊

DarkSector
Ja elsõ 7 perc csak a menü. 😄

DarkSector
Egyébbként naná hogy nem 20 euro volt az Alan Wake, hanem 21,99 (az is akcióban), de az 1.5-éves játék. <#nevetes1>

IMYke2.0.0.0
Ez k..va jó játéknak néz ki! 10+ percnyi videó után: <#worship>

MerlinW
Arcade? Indie-t akartál írni szerintem😊 Nem Indie. Paradox játék. Egyébként Alan Wake is 20€ volt.

[merlinw.org]

Zomil
én már várom egy ideje 😊

DarkSector
20 euro steam-en az piszok olcsó, akkor ez valami kisebb fejllesztés? Arcade?

ollie
Ja, és már elõrendelhetõ, 20 euró lesz a teljes ára Steam-en, vagyis nem lesz drága.

ollie
Kipróbáltam a bétát, és tényleg jónak tûnik. Az engine a Civ 5-re hajaz, de ez természetesen fantasy.

MerlinW
zorrobomber
engem is elkapott a demo, elsõ részt nem toltam, de jobb is, mert ahogy látom ez remake inkább

DarkSector
Crysis 1-ben lehet steam-en megoldani hogy legyen felbontás 1600x1200 felett?

DarkSector
Jah max csinyálok saját szervert isemerõsökkel itt sg-rõl.
Engem a csalók annyira nem izgatnak mindenki saját magát veri át, cod4-ben is vannak csalók sokszor, mikor néha bemegyek de aztán ezzel elért eredménye max az õ szemében lehet figyelemre méltó, mert nálam ettõl még low skilles marad. max ha észreveszem kilépek.

Ennyi erõvel egy játékkal sem multizhatnák. 😄

IMYke2.0.0.0
Jól meggondoltad a multit?
Manapság a "multiplayer" = cheaterek háborújával. Erõs túlzással.

DarkSector
Jaja, nem tetszik mindenkinek, ez tény.
Embere válogatja. Engem elkapott, ezt megmagyarázni nem tudom miért, de multiban szeretnék tólni meg coop-ban majd.

IMYke2.0.0.0
3 videód megnéztem - nem az én játékom 😊

DarkSector
Hát nézz be a topikjába, van pár videóm, az elárulja mennyire tetszik nekem...😄

IMYke2.0.0.0
Akkora játék ez a Sniper Elite?
Még az elsõ részével sem játszottam 😊

DarkSector
akinek van sniper elite, annak nem elég. 😄