Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Azt nem tudom, de PayPal, Google Checkout miért nem elég?😊

[merlinw.org]

DarkSector
Van aki használ WEBMONEY profilt? Jól megy nincsenek vele gondok?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Akkor veszel még. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Ja vágom régio baszakodás. 😄

Totti5
Nem remake. Direkt folytatás.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

zorrobomber
http://www.youtube.com/v/0hZDldRHu9E&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

shaddam
Mert csak az elemzabáló headsetemnek van 2 váltás akksija

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

davidka003
Pont arról volt szó. 😄
És nem remake hanem folytatás.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Renjike
mindenkinek tetszett itt a Tron? xdd

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

ez a TRON remake

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

arty
😄

darksector: asszem angolnak voltam originben beallitva és visszautasitottak a kartyamat (magyar amex) amikor a Shift2-t akartam megvenni... reklamaltam , mellébeszéltek, majd nemsokára eltünt a korábban megvett DeadSpace is a játékaim közül! Tovább reklamáltam, nem segítettek, pénzemet nem láttam (szerintük visszaadták), paypalnál megreklamáltam, õk visszaszerezték.

Gyûlölöm az EA-t. 800 forintnak is megjapják a nagyrészét 😄 Ugy kéne, hogy legál is legyen, meg az EA mégse kapjon semmit belõle 😄 (=megoldhatatlan) Ajándék cucc vagy promos változat kéne 😄

Forza.

DarkSector
Én nem értem mit ránt le Origin, milyen 3 euro-t?
Megveszed steam-en kilesed a cd-kulcsot és beirod originbe ennyi.
Nemtudom miért rántott le Origin lehet pechbõl mert ilyet még nem hallottam.

Steam-es nyugodtan vedd meg ha nem megy kifizetem neked a 800FT-ot.

davidka003
TRON alapfilm. De csak angolul.
Kb 5-ször megnéztem már.
Filmzene belõle

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Zomil
ha nem akarod h lássanak belöle pénzt akkor a warez miért nem jo? 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

arty
hm, dead space-t megvettem originen anno 3 EUR-ért, majd az Origin lerántotta az accomról és paypallal kellett visszaszereztetnem a pénzem ... most steamen 2.5 EUR és meg is venném, ha biztosan tudnám, hogy az EA 1 forintot nem lát belõle ... de sajna látna 😞((

Forza.

arty
az még szarabb lenne, hiszen ott a felületre rá kell tenned az eszközt 😄

Forza.

DarkSector
Én 4 elemet tartok és cserélem õket nemtudom mit kell ebbõl akkora tragédiát csinálni? 😄

shaddam
Cseréljen elemet akinek 2 anyja van.A köv genben minimum vezeték nélküli töltést akarok.
Más:

Lelõtték a stalker 2-õt, helyette f2p pc only csodalövöldét csinálnak.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

DarkSector
fasznak jársz dolgozni...😛

Totti5
Pont akkor merült le amikor játszottam a HRt. Nem én tehetek róla, hogy nem lehet elemet cserélni 5 sec alatt, hanem drótozni kell...

Zomil
Mi ez a rengeteg hsz emberek.
Nem néztem ide 3orán át és +70hsz... 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

DarkSector
Ja akkor nem csodálom hogy tetszik. 😊

shaddam
Bedugod tölteni, 20 perc alatt órákra elég lesz a nafta addig csekkolod mi van sg-n. El nem hiszem hogy pont az egyetlen nem kábel kompatibilis játék miatt akadsz így ki.

Shep
Az jó lesz de szar minõségben engem sem érdekel.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Totti5
Film játékok azoknak szólnak akik a filmet kedvelik. Én bevallom Avatar függõ vagyok. Már 10+ alkalommal láttam a filmet... A játék messze lehetett volna jobb, de simán a minõségibb adaptációk közül való és való igaz a látvány elvitte a hátán mert a fejlesztõk legalább Pandorát hitelesen és igen igényesen lemodellezték.

DarkSector
Nekem többször megvolt, és elraktam 720p-ben magamnak a HD-tv-re.
Na ilyeneket akarok látni.

A 2 másik stílus:

Bourne filmek, krimi
és
Fûrész + Végsõ Állomás filmek horror

ezenkívül csak 1-2 vígjáték érdekel, semmi mást nem tudok megnézni.

IMYke2.0.0.0
The Raid Redemption - iMDB

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

w77d
a Tron játékkal nekem csak az a bajom, hogy nincs benne 1920x1200-as felbontás, így számomra élvezhetetlen mert széthúzza a képet

IMYke2.0.0.0
Az indonéz "The Raid" van most a beszerzési toplistám élén.
Kíváncsi vagyok rá, nagyon.

Ázsiai lapokról már most be tudnám szerezni gyors nettel a cam verziót, de kivárok egy jó minõségût.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Shep
Ezt láttam vagy 2x 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
A filmet valahogy még végigszenvedtem - de hogy még játékban is azt tegyem, kizárt dolog.
Engem kínozni lehetne vele, az 100%.

DarkSector
Normális, nem repkedõs és a legjobb ninja-s film amit láttam és új:

Ninja Assassin!!!

Például.

Totti5
Nincs benne semmi, amit ne mutattak volna a trélerek. Itt a zene a lényeg fõleg azért mutattam.

Daft Punk hatalmasa alkotott. Tipikus esete hogy ha megnézted a filmet már nyúlsz a OSTért és hetekig hallgatod éjjel nappal, mert annyira ütõs.

Shep
Hát engem az idegbaj elkap filmben játékban is az ilyen high-tech, egyszínû, steril helyszínektõl. Egyedül a Mirrors Edgben nem volt bajom vele.

IMYke2.0.0.0
Ez a film kell. <#eljen>
Törlés utánra: Youtube

IMYke2.0.0.0
Bocs, csak 40 mp-ig néztem meg, mert azért láttam, kicsit spoileres.

Shep
Közben rájöttem ,hogy asszem én ezt már láttam. Mondjatok már valami normális ninja filmet, ha lehet ne 70-80-ból és ne ilyen amerikai nindzsát. Sok akció legyen kevés semmirõl beszélés.

Egyébként simán hozza a filmnek a színvonalát és fõleg a mondanivalóját (A hatalom feljogosít-e arra, hogy bármit elkövessünk? Nekem ez volt a lényeg a filmben és játékokban is. Mindez egy katona szemszögébõl, aki örlõdik a lelkiismerete és a kötelességtudata között! Zseniális játék, zseniális film.)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Totti5
Aki erre nem indul be az tényleg kerülje😊

Tron Legacy - Official Daft Punk's "Derezzed" Music Trailer

ollie
Akkor most beszéljünk a hüvelygombáról. <#eplus2>

1. Avatar játék nem a modern számítógépes grafika csúcsa
2. Nem vagyok Avatar fan

3. Most vagy mi vagyunk mind hülyék, vagy neked van érdekes ízlésvilágod (gyanítom az utóbbit)... Helyesbítek. Totál más az ízlésvilágunk.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Nem láttál akkor még jó ázsiai filmet. Ez nem baj, legalább a meglepetés erejével fog érni néhány.

DarkSector
Nem nem a sárkány és daru téma, azok is brutál jók, de ez kicsit történelmi, kicsit Bruce Lee történelem...de iszonyat izgalmas az elsõ perctõl a végéig.

Avatar the Game meg kifejezetten jó volt számomra.

DarkSector
Avatar színvonal? Max technológiában nevezhetjük szintnek, annyira unalmas játék hogy ilyennel még életemben nem találkoztam.
Az avatar játék csak a grafbuziknak vagy nagy Avatar fanoknak ajánlott.

Shep
De ez fogadok ,hogy ez a szar repkedõs kungfu szar, vagy tévedek?

Shep
Én is jól szórakoztam rajta, bár ennek valószinûleg az is az oka, hogy a DC-s hõsöket nem nagyon ismerem így nem tudtam milyennek is kellene lennie. Ilyen könnyed délutáni matiné szint volt és akkor pont elég volt ennyi.

Totti5
War of the Arrows tetszett, a másikat nem láttam, de már repült is a torrentbe😊

DarkSector
Pedig nagyon sok van, nétem pl most a First of Legend-et végig harc van, már eleve úgy kezdõdik hogy akkora bunyoval mintha a film végi bossfight-ot néznéd.

IMYke2.0.0.0
Rátapadok a témára 😊