Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Nézzétek meg ezt😊
Ubuntu Linux féléves kiadásainak neveit ABC sorrendben egy-egy állatról kapják. Állatokról, amikrõl (1-2 kivétellel) nem is nagyon hallottunk. A fenti linken képekkel összegyûjtötték az eddigi 16 állatot😊 Angol szókincs fejlesztésnek sem utolsó😊
[merlinw.org]
Logikusan kevés felhasználó járatos a programozásban, ellenben a Linux társadalom nagy részével. Hiszen nem olyan régóta alkalmas a felhõtlen asztali felhasználásra, viszont a szakmában dolgozók jó része hosszú évek óta ül Linux elõtt. Ez pedig egy olyan környezet, ami hosszú távon játszva megtanít programozni. Feltéve persze, ha nyitott vagy rá. A '90-es évek végén még én is csak a gombok, karakterek színét írogattam át, aztán volt amikor újra is kellett fordítani az alkalmazást (2 parancs), végül azon kaptam magam, hogy komplett formokat adtam hozzá az általam használt programokhoz. Mindezt úgy, hogy akkoriban teljesen sötét voltam C/Python téren. De már akkor is ott volt az Altavista, a könyvtár és persze a csodálatos IRC-s Linux community, ami minden kérdéseset örömmel megválaszolja a mai napig.
Ha valaki fogékony az informatikára és belemerül a Linux világába, olyan mint az idõutazás. Megint LEGO-zol😊 Úgy rakod össze a rendszert, ahogy akarod. Saját magad építesz levelezõ/web/fájlszervereket, írogatsz apróbb utilityket, játékoktat stb. És mindehhez csupán egy terminálra és egy Gimp-re van szükséged😊 Semminek sincs megkötve hogyan mûködjön, mint Win/OSX-en. Egyszerûen azt csinálsz amit akarsz.
[merlinw.org]
Napi szinten találkozok/állítok be Linux masinákat is, de ez azért elég kemény nem gondolod?
A felhasználók 99%-a nem programozó, 80%-uk azt sem tudja mi az a dll... elõnyként a mélységi buherát felemlegetni? Hááááááááááááát<#csodalk>#csodalk>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Tudom hogy mi a linux, de akkor se tudnék belebonyolódni, mert ennyire egy háttér rendszer nem érdekel hogy nekem kelljen állítgatni. 😊
[merlinw.org]
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Emellett minimum 2x gyorsabb, mint a Win, biztonságosabb, stabilabb (oké ez GUI függõ), 99%-ban ingyenes rá minden, kényelmes és 110%-ban testreszabható. Nincsenek vírusok, nem kellenek driverek, napi szinten frissül. Természetesen mint mindent, ezt is ki kell tanulni, ahogy anno a Windows-t is megismerte az ember.
Ez most OFF, nem is megyek bele, ott az Ubuntu topikom, ha kíváncsi vagy a témára.
[merlinw.org]
Miért nem veszel szögeságyat? És azzal kínzod magad? 😄
= sok sok linuxos játék = egyszer végleg megszabadulhatok a Windows-tól?😊
(10 éve csak a játékok miatt van fent, mint másodlagos OS😊
[merlinw.org]
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Dio 2 nálam örök favorit , iszonyat sokat játszottam vele 16 éves létemre azon nõttem fel 😄
Bf 3 meg bejön úgy az egész , ha már lövöldözni akarok akkor ez alá nem adnék , fölötte meg nincs semmi (új fajta )
az árak is nagyon dominálnak : BF3 + karkand Originrõl letöltõs 6000 Ft
Dio meg 13000 :///
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
[merlinw.org]
[merlinw.org]
De várom a magyarítását....
Egyébként A Saboterben lehet lopakodni? én már elfelejtettem :S
úgy értem a lopakodást, hogy minden küldit settenkedve teszek meg
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Végül is megértelek!
április:
Time Gentlemen, Please!
HOARD: Complete Pack
Monkey Island Bundle
MX vs ATV Reflex Retail
Blur
[merlinw.org]
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szerintem megvagyunk négyen! Hogy intézzük?
MerlinW
Fpocok
Tinman
Shaddam
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
(nézd meg (inkább ne) a beta warezt. semmi sem mûködik benne, pedig már fél éve vakarják).
Þór vígi þessi rúnar
A Diablo 3 topikból tudom, hogy folyamatosan - lásd WoW - minden a szerverekrõl jön.