Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Srácok él még ez az 1C akció Amazonon? 1-et fizetsz 2-õt kapsz?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

MerlinW
OFF - és ezzel a témát be is fejeztem😊

Nézzétek meg ezt😊

Ubuntu Linux féléves kiadásainak neveit ABC sorrendben egy-egy állatról kapják. Állatokról, amikrõl (1-2 kivétellel) nem is nagyon hallottunk. A fenti linken képekkel összegyûjtötték az eddigi 16 állatot😊 Angol szókincs fejlesztésnek sem utolsó😊

[merlinw.org]

MerlinW
A példa lényege hogy van rá lehetõség. Az egy dolog, hogy kispista nem ért hozzá, viszont nagyzoli igen. Kispista pedig ír egy sort a launchpad-ra, nagyzoli pedig megcsinálja másnapra. Ez az egész pingvin-community szépsége. Erre akartam kilyukadni😊

Logikusan kevés felhasználó járatos a programozásban, ellenben a Linux társadalom nagy részével. Hiszen nem olyan régóta alkalmas a felhõtlen asztali felhasználásra, viszont a szakmában dolgozók jó része hosszú évek óta ül Linux elõtt. Ez pedig egy olyan környezet, ami hosszú távon játszva megtanít programozni. Feltéve persze, ha nyitott vagy rá. A '90-es évek végén még én is csak a gombok, karakterek színét írogattam át, aztán volt amikor újra is kellett fordítani az alkalmazást (2 parancs), végül azon kaptam magam, hogy komplett formokat adtam hozzá az általam használt programokhoz. Mindezt úgy, hogy akkoriban teljesen sötét voltam C/Python téren. De már akkor is ott volt az Altavista, a könyvtár és persze a csodálatos IRC-s Linux community, ami minden kérdéseset örömmel megválaszolja a mai napig.

Ha valaki fogékony az informatikára és belemerül a Linux világába, olyan mint az idõutazás. Megint LEGO-zol😊 Úgy rakod össze a rendszert, ahogy akarod. Saját magad építesz levelezõ/web/fájlszervereket, írogatsz apróbb utilityket, játékoktat stb. És mindehhez csupán egy terminálra és egy Gimp-re van szükséged😊 Semminek sincs megkötve hogyan mûködjön, mint Win/OSX-en. Egyszerûen azt csinálsz amit akarsz.

[merlinw.org]

Tinman
"új funkciót szeretnék bele, ott a forrás, átírom és máris minden oké."

Napi szinten találkozok/állítok be Linux masinákat is, de ez azért elég kemény nem gondolod?
A felhasználók 99%-a nem programozó, 80%-uk azt sem tudja mi az a dll... elõnyként a mélységi buherát felemlegetni? Hááááááááááááát<#csodalk>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

MerlinW
Hajaj😊

[merlinw.org]

DarkSector
Vén fasz lettél már ja. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

MerlinW
A munkám 99%-át Windows-on meg tudnám csinálni... nem azért használok Linuxot. Már akkor is ezt használtam, mikor még nem dolgoztam. Így utánaszámolva nem is 10, hanem 14 éve használom. Anyám hogy repül az idõ...😊

[merlinw.org]

DarkSector
Jah hogy a munkáddal van kapcsolatban az más. 😄

MerlinW
Persze, azt sem mondtam, hogy Windows sz@r, hiszen W7 talán a legjobb terméke az MS-nek, elismerem. Csak miután munkámmal együtt mindent meg tudok tenni Linuxon - sokszor gyorsabban és kényelmesebben - azaz hatékonyabban, miért vennék ~100e Ft-ért Windowst + Office-t, ha mindezt ingyen is megkaphatom? Oké Open/LibreOffice nem ér fel az MS-el, de általános használatra tökéletes. Egyébként van win emulátor, amivel fut az MS Office, akinek az kell. Egyedül a játékokkal áll hadilábon a pingvin. Bár mostanában elég sok jó Indie cucc jött rá (A Humble játékok 90%-ának van Linuxos verziója), valamint az OpenGL-es játékok nagy része (mert ugye nincs DirectX)

[merlinw.org]

DarkSector
Oks, csak vicceltem, persze lehet foglalkozni ezzel mélyebben de nekem itt sincs gondom a játékokkal, meg semmivel ha rendbe tartjuk a gépet, most minek tanulgassak meg kezelni egy oprendszert, az nem ezért van hogy belebonyolódjak hanem pont fordítva minnél egyszerûbb és kényelmesebb legyen hiszen nem maga az oprendszer a lényeg hanem hogy ami rá van az menjen.

Tudom hogy mi a linux, de akkor se tudnék belebonyolódni, mert ennyire egy háttér rendszer nem érdekel hogy nekem kelljen állítgatni. 😊

MerlinW
Ennyi. Mondjuk õ magára a rendszerre hiszi, hogy kínzás, de valószínûsítem hogy nem látott natívan futni linuxot az utóbbi 3-4 évben😊 Canonical-nak köszönhetõen 10 évet fejlõdött a desktop Linux az utóbbi 4 évben.

[merlinw.org]

shaddam
Natív támogatással még kevesebb is lehet esetenként a szopás. Nekem a trine pl anno sokkal jobban futott linuxon, minden gányolás nélkül mint win7-en.Csupán nem .exe-re kattintottam.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

MerlinW
10 éves Linuxhasználat után, többet szívok Windowssal, mint Linux-al. Ha valami gebasz van Win alatt, akkor rejtvényfejtés van. Ha valami gond van linux alatt, nem úgy mûködik a rendszer, vagy bármelyik program, ahogy szeretném, új funkciót szeretnék bele, ott a forrás, átírom és máris minden oké.
Emellett minimum 2x gyorsabb, mint a Win, biztonságosabb, stabilabb (oké ez GUI függõ), 99%-ban ingyenes rá minden, kényelmes és 110%-ban testreszabható. Nincsenek vírusok, nem kellenek driverek, napi szinten frissül. Természetesen mint mindent, ezt is ki kell tanulni, ahogy anno a Windows-t is megismerte az ember.

Ez most OFF, nem is megyek bele, ott az Ubuntu topikom, ha kíváncsi vagy a témára.

[merlinw.org]

DarkSector
Hát én ez miatt nem mennék linux-ra.
Miért nem veszel szögeságyat? És azzal kínzod magad? 😄

MerlinW
VALVE IS WORKING ON STEAM FOR LINUX

= sok sok linuxos játék = egyszer végleg megszabadulhatok a Windows-tól?😊
(10 éve csak a játékok miatt van fent, mint másodlagos OS😊

[merlinw.org]

Renjike
ugyan úgy ahogy a Starcraft 2 sem tornázta le magát max 2000 forintal ://

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Rage47
Diablo 3 ára mondjuk 2 év múlva sem megy le 😄
zzeN
Dio-ba jóval többet bele lehet ölni, az meg h az áraikat hasonlítod össze az meg nc. Jó hogy egy új játék drágább mint egy fél éves.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

DarkSector
nem lehet hanem kell.

Renjike
nem összehasonlítás érdekel , csak hogy melyikkel lehet el lenni jobban , több ideig

Dio 2 nálam örök favorit , iszonyat sokat játszottam vele 16 éves létemre azon nõttem fel 😄
Bf 3 meg bejön úgy az egész , ha már lövöldözni akarok akkor ez alá nem adnék , fölötte meg nincs semmi (új fajta )

az árak is nagyon dominálnak : BF3 + karkand Originrõl letöltõs 6000 Ft
Dio meg 13000 :///

wesker24
Habár nem vagyok diablo Fan de én is a Diablo III-ra szavaznék !
jarlaxxe
Tényleg két teljesen más játék nehéz öket összehasonlitani de nálam a dio3 lenne a befutó.

wesker24
Én csak jeleztem hogyha összejönne a Four Pack akkor én benne vagyok !
shaddam
Akkor hogy vagyunk?Megvan a 4 nem?Haverom egy buzi kéreti magát, majd megveszi külön 😄

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Renjike
szerintetek mit válasszak , tudom más de az élmény a fontos , meg a multi és a szavatosság 😄 Dio3 vagy BF 3??

wesker24
Amugy ha valaki elszánja magát én is benne lennék egy Four Packban !
Prince23
Tehát a többieknek nincs rá lehetõségük, hogy online vásároljanak.

MerlinW
Már most erõsödött, 10-al esett az ojró (288 a közép).

[merlinw.org]

MerlinW
Adni szoktam számlaszámot és ha mind a 3 összeg megérkezik, akkor veszem meg a pakkot és osztom szét.

[merlinw.org]

MerlinW
Torch 1 megvan régóta, Grimrock-ot szintén megvettem múlt héten, melegen tudom ajánlani.

[merlinw.org]

Prince23
Dettó, de tuti kehet majd V2-ben is lopakodni?
mert a demóból ez nem jött le.

zorrobomber
Nekem is már csak dereng, de szerintem inkább nem mint igen. Lopakodási igényemet majd Sniper Elite-ben kiélem, ott muszáj 😊

shaddam
Ok

Prince23
Saboteur

De várom a magyarítását....

Egyébként A Saboterben lehet lopakodni? én már elfelejtettem :S

úgy értem a lopakodást, hogy minden küldit settenkedve teszek meg

Tinman
Viszont pár napot várni kéne... mindenhol drasztikus forint erõsödésrõl regélnek, lehet jobban járunk, ha picit várunk még.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

zorrobomber
hopp, és Origin-es cuccokat még le is hagytam... 😊

Dragon Age 1-2
Fifa 12
Shift 2
Saboteur

Tinman
Jaaaa az más :-)
Végül is megértelek!

zorrobomber
Ha nincs meg a Torchlight 1 akkor fel lehet fogni úgy is hogy azt veszed meg (15€😉. Ha nem vettem volna a hónapban már sokmindent(és még a Legend of Grimrock-ot is erõsen fontolgatom) én bennelennék!

április:
Time Gentlemen, Please!
HOARD: Complete Pack
Monkey Island Bundle
MX vs ATV Reflex Retail
Blur

Prince23
és ezt hogy rendezitek le? ki állja a sarát vagymi? vesztek 15 eu-ért valamit neki cserébe?

shaddam
Írtam diabló buzi haveromnak hogy jöjjön a gruppenbe negyediknek.Ha elõbb lesz sg-rõl negyedik nekem ok annyira nem a barátom 😄

MerlinW
Nem írtam, hogy kell. Csak azt, hogy van😊 Elõvételben nem veszek már játékot. Mindig pofáraestem. Megvárom míg megjelenik, a reakciókat és majd utána döntök😊

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Akkor megírom neki, hogy egy "troll face" kép volt 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
MERLINW!

Szerintem megvagyunk négyen! Hogy intézzük?

MerlinW
Fpocok
Tinman
Shaddam

davidka003
A saját hsz-t is törölhetted volna, mert így az egyszerû ember megkérdezi, hogy milyen kép volt? 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

IMYke2.0.0.0
Semmi baj 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Carlos
akkor félreértettelek. Bocsi. 😊

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Nem azért, mert blizzard, hanem mert minden infót a blizz szerverrõl szed majd.
(nézd meg (inkább ne) a beta warezt. semmi sem mûködik benne, pedig már fél éve vakarják).

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
"A Diablo 3-nál be fog válni. Szerintem." -t arra értettem, hogy az online védelem mûködni fog.

A Diablo 3 topikból tudom, hogy folyamatosan - lásd WoW - minden a szerverekrõl jön.

shaddam
Pedig aztán a blizzardminõségû játékokat sose warezolják le.Ezt mindig felhozza valaki 😄

Carlos
Diablo 3-ból nem lesz warez egyhamar.
Minden a szerverrõl jön. A mobok, a drop, minden.

Þór vígi þessi rúnar