Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Kedves barátom álltal kaptam meg!.
Innen is köszönöm neki még1x! <#worship>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

IMYke2.0.0.0
Hopsz, azt most kivételesen meg sem néztem! 😞

Akkor fórum-barát méretben, és alul a teljes anyag eredetiben, archívumban:

"grebber ma 08:32 | #39278

Risen 2 CE

(Bocsi a rossz minõségért csak telefon van ilyen célra)
"

RAR állomány: KLIKK!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

NEOreg3
mert az átlag fájlméret 800kb

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

IMYke2.0.0.0
Miért törölném ki ezt a gyönyörûséget? <#szeret>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Az a kérdés honnan és mennyiért.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Renjike
Ki bontanád nekünk? <#puszis><#puszis><#finom>

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Tinman
AZTAQ!

Legdurvább CE a topik történetében!

Garatula!<#worship>

(A bátorságodért is... asszony engem kivégezne nyílt lángon.)

Imi! Könyörgöm ne töröld ki!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Sniper Elite V2? a hogyan?
DarkSector
Most olvastam épp:

Rebellion brings you the ultimate mission for the ultimate sniping game! Pre-purchase Sniper Elite V2 today and get an exclusive bonus level – "Kill Hitler!"

nekem ez új és jó így vásárlás után. <#nezze>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Ma beszerezve:

Cryostasis
Penumbra Collection
Sniper Elite V2

<#worship>

DarkSector
Biztos darksiders-el kevertem össze a cryostasis-t, de nemgon, nem a steam-essége miatt vettem meg.

Renjike
Pláne .....
Ez a Lineage Eternal cuccos viszont nagyon komoly 😄 tesóm 7 éve Lineage 2t nyomja engem annyira nem nyernek meg az ilyen MMOk iknább a döntöttnéezetes dolgok , meg simán az RPGk.

esetleg egy megjelenési dátum ? Vagy hogy Havidíjas lesz-e? 😊)

Renjike
maybe .. de nekem az 1. rész nem tetszett :/

Zomil
az majd nyáron, amugy én is arra várok, jo lesz dio potlásra 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Nincs is még benne egyébként PvP! <#smile>

"It is hoped PvP mode will be in the game by the end of 2012."

Forrás: IncGamers

Fpocok
Gyere TorchlightII ozni.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Renjike
pedig ezeken nõttem fel ... + Warcraft de hát abból egy ótvar MMO lett ://

Renjike
azért írtam hogy soha napján 😊))))
ugyan ez a helyzet nálam a Starcraft 2vel is ://

Zomil
5ezerért?
Akkor majd 10év mulva talán megveszzük annyiért 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
most ez olyan, h megkérdezed, vki miért veszi meg a 22. cod részt és még élvezi is 😊

Renjike
én imádom és nagyszerû a Dio 3 , de mivel kiedült hogy 20 óra alatt vidáman kipörgethetõ , szinte semmi újdonság nincs , elvették a paladint , nincs skillfa .... nem ér meg 12 ezer forintot akármilyen hipiszupi coop mód meg pvpvan benne... majd 5000 forintért bevállalom késöbb soha napján ://

Shep
Persze hát legyen ez a mindene én elfogadom, csak nem értem 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Büdös Bohóc
én is utálom ezeket a szarokat, de van, akinek meg ez a stílus a mindene, deal with it.

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Carlos
Én így vagyok az összes FPS-el.

Þór vígi þessi rúnar

Shep
Köpjetek le de én nem értem ezt az óriási Diablo 3 mizériát. Mondjuk már a Starcraftot sem értettem ugyanazt eladják kicsit felújítva, szebb grafikával, némi újítással de komoly változás nincs a grafikát leszámítva. Meg tényleg ennyi embert lázba hoz még ez a nyomkodjunk az egérrel, mint valami félkegyelmû? (persze túloztam kicsit és én is végigvittem az eddigi részeket de ez már valahogy nem hoz lázba)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
Ja, és a villámára: 49.990 Ft.
A hülyének is megéri.

IMYke2.0.0.0
"Kihagyhatatlan" ajánlat - bontatlanul árult Diablo 3 Collector's Edition... 18 nappal a dobozos verzió megjelenése elõtt, a Vaterára mutató hirdetéssel.

ollie
A beta alapján jó lett.

ollie
Shep
Miért? Lehet õk úgy gondolják ,hogy így a jó 😊

Totti5
Risen 2 teszteket olvasva rosszabb nem lett mint az elõzõek, de egy grammal sem jobb... csodálatos ahogy minden hiányosság még a 5. játékukban is ugyan úgy, ugyan olyan módon vannak benne. Azért ehhez is tehetség kell!

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

IMYke2.0.0.0
Mindenkinek megvan a maga keresztje.
Hiába a saját pénze, ha a Szülõk beleszólhatnak <és miért ne tennék, ez egészséges, hisz az Õ érdekében teszik>, hogy mire herdálja el.
A szülei szemében egy 20.000 Ft-os játék csak pénzkidobás.

Én annak idején az audió CD-k miatt kaptam a letolást 😊

Solid Snake
Nem tehet be,mert ha lebukik,elzavarják a háztól.<#email>
Tinman
Nem semmi! <#ijedt>

Majd a híd alatt találkozunk <#worship>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

grebber
Kézben még nincs haverhoz rendeltem hogy otthon ne tudják meg!
De a topikjába rajtam kívül még megvették páran õk biztos elõbb raknak majd fel képet!

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
Angolul játszottam vele.
Majd lehet, hogy letöltöm hozzá a magyarítást is 😊

Tinman
WUT?

Télleg' megvetted?

KÉPPPPPPPEEEEEEET!!!!!!

Solid Snake
Van hozzá magyarítás is <#hehe>
grebber
Én se azért vettem mert nem érdekel 😄

IMYke2.0.0.0
Amúgy a játék engem izgat - komolyan -, mert az elsõ rész is tetszett .

grebber
Nekem már megérkezett! Most jön is a 20 éves bõjt<#idiota>

IMYke2.0.0.0
Megérkezett, tessék csak tessék, vigyék, occó! - Risen 2: Dark Waters Gyûjtõi változat - 19790 Ft
"Várható tartalma:
* Risen 2: Dark Waters PC alapjáték
* egyedi, különleges és számozott Risen 2: Dark Waters fahordó
* zenei CD
* "hogyan készült?" DVD
* mûvészeti album
* Jaffar (gnóm) szobor
* poszter/térkép
* matricák (3 darab)
* kalóz zászló
* kalóz medál
Plusz tartalom minden Gyûjtõi Változat vásárlónak: "Kincses Sziget" DLC, mely egy új helyszínt, számtalan misztikus fejtörõt és egy legendás tárgyat tartalmaz (ez utóbbi állandó statisztika-növelést ad)."

DarkSector
Cryostasis beregelhetõ lenne.

Sõt talán a legutolsó Penumbra is.

DarkSector
Jobb.

ollie
Akkor sem érnél semmit a kulccsal, ha lenne.

grebber
Jobb!

Prince23
A Death to Spies: Moment of Truth van olyan jó mint a Velvet Assassin? grafika, játékmenet stb

wesker24
Midegyik DRM FREE vagy Securom-os esetleg néhány régebbi játék még Starforce-os !
DarkSector
Ja látom nembaj, nekem így is jo, Amazon accountra nem vagyok finnyás.

Cryostasis + Penumbra Collection bezsebelve! 😊

Amúgy nem lehet regfájlokból kilesni cd-kulcsot? 😊
Vagy DRM free mind?

grebber
Felmész és meglátod hogy igen! Bár szinte segyik sem regelhetõ steam-re így nem sokat érnek <#banplz>