Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hja de akinek csak egy verba... <#ravasz1>

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Zomil
"single miatt játszok egy single játékot"

Ja hogy a cod az single játék? 😄DDD
Végülis 5ora játékidö 12ezer Ft-ért teljesen jo ajánlat 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

MerlinW
Nekem lassan 300 órám van benne és még mindig leköt😊 Megjelenés óta havonta jönnek új tartalmak (már van vagy 15 játékmód és vagy 30 pálya), 1-2 hetente javítások, finomítgatások, évszakonként események, stb.
Imádom😊

[merlinw.org]

Totti5
Multiplayer DLCk... hol érdekel ez engem? single miatt játszok egy single játékot. Multisokban sok pénz van, mert aki 100 órákat ül egy játék elõtt az úgy is mindent megvesz hozzá...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

benőmenő
Nem tudom cod single-t játszottál-e már veteránon, na ott rájössz miért szar a kertibudiból kimasírozó orosz hadsereg.
A multy pedig egy katasztrófa. A peer to peer-es hülyeség még hagyjám, mert viszonylag jó netem van, ezért sokszor én vagyok a host -> nekem nincs lag, de ha nem, háááááááááát....
A játék menet multyban pedig semmi skill-t nem igényel, ezt a mw3 ingyenes hétvégén ismét tapasztaltam. A killek 80%-a oldalbatunkolás, a maradék pedig kivédhetetlen predator rakéta, vagy az önjáró helikopter. Fasza.
Tinman
Az infót nagyok köszi, de ez szvsz csak annak éri meg akinek nincs meg a Dungeon Def. elég foscsi pakcsi <#banplz>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
No, megtaláltam a kérdésedre a választ - jól emlékeztem, hogy ezt már éppen tárgyaltuk valahol: Skynet a téma szakértõje 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Olvasnivaló, mert túl sok mindent kellene idézni.
A kérdésedre is megkapod a választ.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Totti5
Melyik játék nincs befejezve? vagy én vagyok korlátolt, vagy én nem játszok olyan játékokkal. Lehet van 1-2, de attól ilyen általános kijelentést a helyedben nem mernék megtenni.

Totti5
Nem védem, csak a fikát nem értem. Ha nem tetszik nem kell vele játszani. BF3ba milyen innováció van? ugyan már... egy kaptafa mind. FPS FPS, a sapnyol viaszt már nem lehet feltalálni. 1-2 újdonság a hybrid FPS-RPG elemekkel játékokban vannak, de azok is egy kaptafára épülnek már. Már annyi mindent megmutattak, annyi mindent feldolgoztak hogy innovációért kiálti egy háborús FPSben nonszensz dolog, de amúgy az új COD új környezetben lesz s mertek lépni és ugytünik ezt is zabálja a nép. Az a 10-20 millió ember örülni fog neki akik megveszik a többieknak meg úgy is mindegy, mert sosem lesz olyan része ami tetszeni fog nekik.

Amúgy engem hidegen hagy a COD, BF, Moha. Ami nekem kell az a Halo 4, Metro 2 pl.

Jelenleg 3 euró a minimum... Ennyit megérhet talán a Dungeons Defenders, habár a virágboltit is rövid úton töröltem, szóval lehet, hogy mégse.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Írtam valahol azt, hogy a "bolond csürhe, robotnyikot is beleértve"?
Sajnálom, hogy úgy érzed, személyesen megszólítottalak, de a véleményemen nem változtatok.

Azon emberkék miatt tart ott a játékipar, ahol - pofátlanul be-nem-fejezett játékok, 0-day Patchekkel, azokat fél-1 év alatt "egésszé" tevõ DLC-kkel , rókabõr-sorozatok minimális változtatásssal stb. -, mert az ebbe belenövõ kis és régi generáció behódolt ennek, és a pénztárcájával továbbra is megszavazza.

Ha zavar, hogy azt gondolom, csürhe az a tömeg, amely a fentebb felsorolt jellemzõkkel biztosan rendelkezõ, "X-sorozat n+1-dik folytatása" játékot mindenfelé elõismerete nélkül megrendeli, ám legyen - zavarjon.

robotnyk
azért ez a beszólás egy kicsit a kikéremmagamnak kategória. nem tetszik, nem játszod, nem fizetsz érte.

millió egy alternatíva van minden platformon. ha valaki odáig jut, hogy minden új szar, akkor ideje elkönyvelni csendben, hogy kiöregedett a játékokból.
tototto
új indieroyal, többek között dungeon defendersel
http://www.indieroyale.com/

Guren
én azt olvastam, hogy mennek, de a már bejelentett játékaikkal foglalkoznak.

DarkSector
Csak vicc volt, megint valami olyan cím lesz ami csak az újság példányszámára jó, milyen forradalmi játék max azt tudnám elképzelni hogy next-nextgen játék...nah azt megnézném.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

shaddam
60FPS-es csúcstekknikkás lövölde! Jaj totti jobban véded a sorozatot mint random blizzard bot a random blizzard terméket...
Mindenkinek rosszabb lesz ez, mert egy 0 innovációs rókabõr frencsájsz n+1 tagját akarja megfingatni a többi cég:ergó jönnek a futószalagos fosok. Lásd a kiherélt, szétbarmolt moha.Vagy hogy a battlefield 3-ban is kis tunkolós pályák lesznek az elsõ dlc-ben nem azok a jármûvesek amikért a battlefield név egyáltalán fennmaradt.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

MerlinW
Valve még E3-ra sem megy ki, mert nincs idén új címe😊

[merlinw.org]

Totti5
Mai hír

"Új Valve bejelentést vártál a júniusi E3-ra? Ha igen, akkor csalódnod kell, a cég feje, Game Newell ugyanis elárulta, hogy semmiféle új bejelentéssel nem készülnek az expóra.

Nem lesz tehát se Half-Life 3, se Portal 3, de még Left 4 Dead 3 sem: a Valve a már jól ismert közelgõ címeit - mint a Counter Strike: Global Offensive vagy a Dota 2 - fogja mutogatni."

DarkSector
Half-Life 3.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Doom 4 lesz. <#hehe>

Totti5
Vagy csak kedvelik a sorozatot és szeretnek játszani egy jó fpsel? ettõl a hírtõl nekem nem lesz semmivel sem jobb vagy rosszabb.

IMYke2.0.0.0
Gondolom, mindenki emlékszik a két "szereplõre". Most jutott eszembe, és megnéztem, döbbenetes a hasonlóság a jelenetek között - még a két irányba nézés és beszéd is.

Resident Evil 5 - játék

Blawk Hawk Down - film

IMYke2.0.0.0
Bolond csürhe - nem jut más eszembe róluk.

artschi
warp-ot beszerzem annyiért!

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

"Online retailer, Amazon, has revealed that Activison’s newly announced FPS is already breaking its day one pre-order records, in fact orders received yesterday are already three times higher than those achieved by predecessor Black Ops in 2010."

na ezért nem változik semmi.

MerlinW
Az újabb képek, infók dolog nem "huge world exclusive" kategória. Biztosra veszem, hogy egy teljesen új címrõl van szó. Csak az a füstgránát... jó/új/különleges játékot akarok, nem egy ötvenedik COD-MOH-BF-CS zéró IQ egyenruhás kergetõzést...

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
"Catacombs" = Bal 4 Halott japán módra. <#wilting>

IMYke2.0.0.0
A "cikk" alatt írogattak páran és nekem is a következõk ugrottak be:
* újabb adalék képek GTA 5-bõl
* újabb Call of Duty vagy MoHA képek, infók
* valami gagyi(nak tûnõ) lövölde.

MerlinW
Biztos megint valami gagyi háborús lövölde..

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Bocsánat az érzékenyebbektõl:

A füst láttán nekem 2001 jutott eszembe. <#ravasz1>

grebber
Óriási bejelentésre számíthatunk május végén!

Hát erre kíváncsi vagyok nagyon mi lesz ez.

Next PC upgrade: 2022

Büdös Bohóc
igen teljesen hihetõ, hogy hibaüzenet volt és hogy véletlenül

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

IMYke2.0.0.0
Rájöttek, hogy hatalmas barnát toltak a felhasználók palacsintájába, és most próbálják tisztogatni a szennyest...

davidka003
Aha, persze véletlen aha...

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

MerlinW
Na jó, kapnak 1 fillért😊

[merlinw.org]

robotnyk
"Rock Band for iOS will remain live – the in-app message users received yesterday was sent in error."
"We apologize for the confusion this caused. We're working to clarify the issue that caused the error and will share additional information as soon as possible."
MerlinW
#39691 - ez után egy fillért sem adok az EA kezébe többé.

[merlinw.org]

grebber
Gamersgate-en amcsi ip-vel Renegade Ops 4-es pak ~550ft-ra jön ki/db!
Bár euroban se drágább sokkal ~600ft úgy!

Next PC upgrade: 2022

zorrobomber
EA Indie Bundle, steamen!! <#wow1><#nevetes1>

Tinman
Urbanix + Jewelvalamit dobott, semmi komoly :-(

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

persze vágom, csak láttam már olyat, aki panaszkodott, mert nem tudta aktiválni a kódját.

shaddam
Ha nincs uk accod akkor regelsz, más profillal is tudod használni miután letöltötted.Magyar accal vettem journey-t, de uk-n játszok vele pl.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

jaja, de ez a ps access fb oldala. : )

(és így értelemszerûen csak uk accounttal jó a voucher)

shaddam
A hivatalos ps facebook oldalon lehet kapni 2 mini letöltõ kódot.Itt

"Dear Rockers,
Thanks for your money! Unfortunately, if you just purchased the game...well... we're shutting down the game on May 31st, SUCKS FOR YOU LOL! For all the other suckers who purchased this game, once again thanks for the money, hope you enjoyed renting our game! H4H4H4H4H4H4! Be sure to look out for more EA games, where only we decide if you can play the game!"

kemény azért...

Legalja cég...

shaddam
Felettébb érdekes EA húzás Már a 2-3 éves sportjátékaik szerverlekapcsolásánál is rezgett itt-ott a léc...

Nyilván warezolás, ha INGYENESEN letöltöd a HIVATALOS oldalról...

Ahogy mondod. Számomra ez a tapizás pont olyan, mint a hangvezérlés volt régebben. Agyba-fõbe demózták, hogy milyen jól mûködik a rendszerük, közben meg egy kalap lócitromot nem ér, nem is használja a kutya sem 😊 Most az ipad majmolás lett nagyon menõ. Aki csak videónézésre meg olvasásra használja, annak lehet, hogy bõven jó az érintõképernyõ, de ha már akárcsak fórumozni akar az ember, akkor sokkal jobban funkcionál a hagyományos vezérlés. Alig tudok olyan felhasználást, aminél az egér+bill párossal szemben jobban muzsikálna a tapizás.