Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Ez hogy nem regelhetõ be kb egyenlõ a warez változattal nem? 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

arty
<#worship>

Forza.

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

ollie
És a Swype keyboard-dal még gyorsabban lehet írni a touchscreen-en, mint kézírással írni. Én imádom.

arty
felteszed és el is buktad

próbáltam és a szokásos ülõpoziciobol, 24"-en tapizni baromi fárasztó. az egér hatékonyabb a legtöbb tapira erõszakolt mozdulatnál. nyilván amikor egy térképet forgatsz, ott a két kéz a tuti, csak ez a napi használat 0.5%-a SE ...

parasztvakítás, MS meglovagolja a tablethullámot, semmi több.

Forza.

zorrobomber
ne kelljen már ugyanazokat a hsz-eket elismételni...imy ugyanezt mondta, erre kérdés: próbáltad? válasz: nem, felteszem itt is ez a helyzet

arty
"Sok olyan dolog van, ami k. jó touchscreen mellett."

a desktop pc nem ilyen.

Forza.

arty
hulladék

tartani a karomat a monitor felé... kb 2 percig jopofa, utána kurvafárasztó 😞

Forza.

IMYke2.0.0.0
- Nem
- Nem

Ellenben, minõségi rajztáblát igen, és volt már kezemben iPhone és Galaxy is.
Nem rajongok a tapizós dolgokért. Még. Nagyon nem.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Fpocok
Mondjuk ez is igaz.

grebber
Sajna ezekkel a se steam se originre regelhetõ játékokkal úgy vagyok hogy hiába olcsókb olyan mintha a warezt tolnám.Szóval lenne inkább steams venném is.

Next PC upgrade: 2022

Tinman
De most komolyan... nem gond, ha nemleges a válasz:

- Volt már alkalmad touchscreen-es monitort használnod?
- MINÕSÉGI tabletet?

(Nekem sincs egyik sem!)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Fpocok
Gamersgate-n -80% ALPHA PROTOCOL

Kár, hogy pont ilyenkor nincs semmi a számlámon... :S

IMYke2.0.0.0
Akkor szûk látókörû vagyok.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

benőmenő
Ha nem 6 monitoros a desktopod, akkor egérrel is kényelmes, még a metros start menü is. Csak kicsit furcsa, mert állandóan váltogatsz a régi asztal, meg az új között, mintha egyszerre 2 külön os-en dolgoznál, ami egy kicsit fura. fõleg, hogy metrora külön appok vannak store-al meg mindennel.
Tinman
Inkább picit szûk látókörû vagy.

-Grafikai munkához ^^

- Logisztikához.

- Szórakozáshoz.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Hidd el, nem mindig vagy olyan messze tõle, de az estém nagy részét (amikor nem fordítok) anime/filmnézéssel, vagy játékkal töltöm. Így, tartom az egészséges távolságot tõle.

Amikor dolgozni kell, akkor alkartávolságra vagyok tõle, mert az asztalom azért nem brutálisan nagy.

Rage47
A win8-ban lesz lehetõség hagyományos start menüs kezelésre is, azt olvastam... tehát lesz ilyen opció.
Egyébként én próbáltam, gyorsabb a laptopomon, mint a win7, valahogy gördülékenyebb az egész oprendszer, pedig a win7 sem sz.r. Azért nem használom, mert a nyomtatómat ugyan felismerte (win7-tel ellentétben, ahol mókolni kell kicsit), de nem mûködik rendesen.
Tinman
NEKEM sem tetszik, hogy minden a Tablet irányba megy el, de ez van. Ez az új irány úgytûnik és IGAZA van az MS-nek, hogy megpróbálja meglovagolni ezt az "új" hullámot.

Nem kell tapimoncsit venned... Win8 teljes értékû egérrel is.

Ez hülyeség, nem kötelezõ a touchscreen, csak egy opció. Amúgy az a 1,5 méter távolság kicsit merészen hangzik 27"-nál.

IMYke2.0.0.0
Van egy szólás erre, felénk: "Öreg vagyok már bohócnak."

Én nem tapogatni akarom a monitoromat <áll, vagy fekszik tök mindegy> és nem ugrálgatni elõtte, mint egy eszelõs, ha dolgozni, vagy játszani akarok a PC-m segítségével.

Maradi vagyok. Bevallom.

Nincs sem iPhone 4-em, sem iPad-em, laptopom, SSD-m, és nem vágyom mindig a legújabb cuccokra sem - telefont 5-8 évente szándékozok cserélni.

Renjike
és hol a billentyûzet :C

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

IMYke2.0.0.0
Aham, tehát vennem kell(ene) egy tapiképes monitort, állvánnyal ahhoz, hogy "élvezhessem" a Windows 8 elõnyeit... hát köszönöm szépen...

Inkább maradok a "maradi" módon álló, 27"-es monitorom, az egészséges 1,5 méteres bámuló távolság és az egerem mellett.

Tinman
És ha ez zökkenõmentesen menne nem lenne jó? !!!MINT OPCIÓ!!!
Win8 alatt már most megvannak a jellegzetes mozdulatok, lesz ez még így se :-D

Renjike
hát majd meglássuk , nem mostani a konfigom , így remélem nem húzza le annyira a gépet , minden régi játék megy majd rajta.

IMYke2.0.0.0
Már elõre vizionálom, hogy a Windows 9-ben meg Kinect-tel kell majd a fájlokat pakolásznom, vagy BD-t írnom a SAJÁT gépemen...

Tinman
Ok, nem használtatok ilyet :-D

Ez nem úgy van elõtted, mint egy hagyományos moncsi, hanem kissé döntve, magasabban ülsz.... hidd el tiszta C.S.I. :-)

benőmenő
Én úgy voltam vele, ha ez lesz az új hülyeségük, akkor legalább megnézem, mert úgy is ingyér van. Azóta belaktam és csak akkor használom a win7-et, ha nagyon muszály. Egy idõ után tök természetes a sarkok, meg szélek keresgélése, amellett, hogy megmaradt a win7 szinte összes funkciója a régi desktoppal.
sry az offért
Tinman
Néhány dologhoz NAGYON jó!
Sok dologhoz teljességgel alkalmatlan, de ahhoz ott az egér+bill.

IMYke2.0.0.0
Tudod ki hajolgat a monitorhoz, vagy bújik kartávolságra hozzá...
Fax ki van tényleg ennek a tapizásnak az erõltetésével.

Tinman
Próbáld ki, utána beszélünk. Sok olyan dolog van, ami k. jó touchscreen mellett.

IMYke2.0.0.0
Könyörgöm, mondd hogy szar! 😊

Tinman
Tudod milyen kellemes touchscreen-es moncsival? (cég persze)

Neeeem, nem a word, meg az ecccccel, hanem útvonaltervezés, szórakozás, multimédia elsõsorban. Aztán ha nem érzel valamit kellemesnek, u.u. van egér és bill. :-)

IMYke2.0.0.0
ÕT kell szidni az új interface miatt. A videó magáért beszél.

Renjike
ez a tabletizálódás kiborít..... imádom a Win 7 mobilok kezelõfelületét és az Xboxnak az új Dashboardját is szeretem , de egy személyi számítógépen (<#idiota>) hagyhatnánk a dolgot....

Tinman
3 hónapja használom lassan cégben :-)

IMYke2.0.0.0
Idén nyáron jön a végleges Windows 8.
Eddig csak RC-ket lehetett telepítgetni.

Az oprendszer elsõsorban "tapiképes" eszközökre készült - iPad és mobilok, meg böszme méretû, "Metro" gombok, de lesz - állítólag - Start menû-szerû dolog is.

egy ideje már van consumer preview, a microsoft oldaláról leszedheted.

Renjike
egyáltalán már van win8? 😄DD valaki lõjön már róla valamit . elvagyok maradva.

IMYke2.0.0.0
Én is rácsodálkoztam - minek Windows 8?
Nem kell azt még nagyon erõltetni...

Shep
Mert esze is van mellé 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Renjike
win 8 da fuq?

benőmenő
Ne is mondd. Suliban 12 perces futás után ballagás próba a tûzõ napon, majd biciklivel haza a panelba :S
Viszont megtaláltam a pcgurus torchlight-omat, ami win8-on is prímán fut, szal megvan a délutáni elfoglaltság 😄
artschi
OFF
Soha nem értettem azt, hogy vkinek van bora/pálinkája/stb. alkohol és nem iszik. Hogy bírod ki? 😊
ON

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Bence94
max payne 3-as 😄 félreérthetõ 😄

Tudok róla azok csak multiplayert bõvítik, de ennél most azok is érdekelnek, már rég várok egy jó multis játékra is és ez jónak ígérkezik.Azokat majd a r* passal megveszem valamikor vagy ki tudja...

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

IMYke2.0.0.0
Így van - és EZÉRT nem éri megvenni a játékot 0 Day.

DarkSector
tudom de ahol a 2 családi lakás kirárata egy légtérben van pl lépcsõház függõfolyosós azok lakások...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

zorrobomber
FYI: egy sor DLC-t jelentettek be Max Payne 3-hoz

Tinman
Mp3-as hát ezen berosáltam... akarod mondani: MP3-as (Max Payne 3 és nem MPEG Audio Layer III). :-D

Képet várjuk sok szeretettel és érdeklõdéssel (örülök, hogy végre nem a flameháború megy, hanem ilyen földi és kellemes dolgokkal foglalkozunk)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.