Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TBTPumpa
Hát a jobb lezárás DLC pont hogy ingyenes lesz.
Illetve van egy combos Multiplayer DLC hozzá az is ingyenes, illetve a From Ashes DLC is ingyenes lesz neked, ha a CE-t veszed.
A fémtok jó, a doboz is szép, igényes és dombormintás (csak az enyém megsérült szállítás közben és így baromira illúzióromboló - köszi Konzolokszervize és DPD). Illetve még a From Ashes DLC ami ér valamit ebbõl a CE-nek korántsem nevezhetõ kiadásból.
Sokkal tartalmasabb CE-t érdemelt volna a játék - fõként egy trilógia lezárásaként, de az EA már csak ilyen... És még aranyárat is kértek érte. Nos az ilyenek miatt teljesen elhatárolódtam az EA marhaságaitól (tavaly a Dragon Age 2 Siganute-val csesztek át, idén a Mass Effect 3 CE-vel). Ezek után, ha az égrõl a csillagokat is lehozza nekem az EA, akkor sem fogok nekik pénzt adni azonnal a megjelenés napján... Majd ha budget 1990 Ft-os kategória lesz. (Mass Effect 3-at ismerve nyár végére már 1990 Ft-ért fogják dobálni).

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Totti5
"Mass Effect 3-ból jön egy olyan verzió"

Egy videó lesz, ami letölthetõ majd hozzá. Kb annyit ér hogy megnézem majd jutubon...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Tinman
Vááá de hülye vagyok... elnézést! Azt hittem a Batman-rõl van szó.

Így már más: Így egyetértek veled, de te nem tudhatod, hogy még múltkorról van INGYEN Bioware pontom :-) Így nem zavar, ha DLC-t kell "vennem" ME3-hoz, mert ingyen lesz.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Nem HDD-kkel foglalkozom -ill. nem csak azzal-, hanem szerviz és kereskedelmi vezetõ vagyok egy IT cégnél.

Lényeg:

Az a gond, hogy nem jött még el a HDD vásárlás ideje.
Ha teheted még feltétlenül várj ki, mert bár némileg mérséklõdött az áruk, de még mindig nevetségesen drágák, mint tavaly az ominózus árvíz elõtt.

Ha mindenképpen 2 TB-os HDD-t veszel, akkor abból a WD GREEN szériát kilométerekre kerüld el. Rossz tapasztalataink vannak. Bad sector, adatátviteli hibák, semmibe elveszõ partíciós táblák. Csupa finomság. Hiába a váltakozó RPM a sátán találmánya, mondtam én ezt már korábban is.

A használt vinyóval, ha kapsz róla részletes infót, nincs gond, fõleg, ha gar is van rá, !!!!DE NEM ENNYIÉRT!!!!

Amilyen árat te írsz, azért 3 év garral kapsz 2TB-os vinyót!

Tehát jelen esetben NE vegyél használtat.

Javaslatom: Seagate 2 TB 64MB SATA3 bruttó 31k körül.

Ezeket a green szarokat kerüld el, ha NAPI használatra lesz a vinyó. Ha nem, hanem csak arra, hogy 2 hetente 1x másolsz rá nagyobb mennyiséget, akkor mehet a menet, de WD GREEN-t ne.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Miközben egyetértek veled, arra szerettem volna utalni, hogy a Mass Effect 3-ból jön egy olyan verzió, amiben benne lesz a plebs által követelt jobb lezárás meg a javítások.
Volt az SG-n is hír róla.
S ha annak lesz a kezdõ ára 9.000 Ft, az még mindig jobban megéri, mint a régi verzió.

Tudom, most a CE-rõl beszélünk, de az ugye a "régi" verziót jelenti.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Igen, de mennyibe fog az fájni?

Idehaza tuti 8900 Ft lesz indulóban, kintrõl legyen 7k... mire emberi áron lesz (4k alatt), az attól félek nem idén lesz. Nem gagyi játékról van szó, így biztosra veszem, hogy tartani fogja az árát.

Nézd meg... kintrõl egy Batman: AC 7.000 Ft a megjelenés után fél évvel!!!
Idehaza meg 9000 Ft.

IMYke2.0.0.0
Egyetértünk. Használt HDD-t soha.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

robotnyk
én hddt nem vennék használtan, pláne nem 5400 rpmeset 2 terrásban, de ez csak imo...
IMYke2.0.0.0
Azt ugye tudod, hogy a nyáron jön egy újabb, jobb kiadás az egészbõl?

Carlos
És látva, hogy mennyiért megy el ebay-en ez a készlet és amennyiért vettem, nagyon jó üzlet volt... <#vigyor5>

Þór vígi þessi rúnar

Off:

Tinman ha jól emlékszem merevlemezekkel foglalkozol, vagy ilyesmi, szeretnék venni 2 terrás merevlemezt, és nem tudom milyet lenne érdemes illetve milyet nem..
Nincs rá olyan sok pénzem, 26 ezerre gondoltam max, + esetleg egy pár ezer..

Használtan nézelõdtem, és találtam egy párat:

WD 2TB 5400RPM 64MB CACHE SATA-III/600 Caviar Green WD20EARX (lehet csak staa2es a gépem)

SAMSUNG F4 EcoGreen 2TB 32MB SATA2
Samsung F4 EcoGreen 2TB 32MB CACHE SATA2 (HD204UI)
5400 RPM, 32MB CACHE
sEAGATE GREEN 2TB 5900RPM 32MB SATA2 (ST32000542AS)
WD GREEN 2TB 64MB SATA3 (WD20EARX) (bontatlan)
SEAGATE 2TB 5900RPM 32MB SATA2

Ezek mind egy árban vannak, garancia is van hozzájuk.. Mi a véleményetek?
bocs az offért..

ZsZso
Ejj ha!. Gratulálok, ez már valami! 😉
*anno nagyon nagy lego-fan volt*

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

ollie
Total War SHOGUN 2 - 7.49 GBP

Steam-es

Jani21
A pedigbõl meg márpedig elég legyen!

Jani21
Az EA "CE" kiadásaiból itthon elég gyakran marad annyi, hogy rövid idõvel olcsón szórják szét õket. Igazából azon sem lepõdnék meg, ha még 10k-s áron se kelne el az összes ME3 CE. Emlékszem Dragon Age 2-bõl is sokáig volt Signature Edition (ennek okát azt hiszem sejtem), pedig azt még nem is árazták úgy túl, mint az ME3 CE-t.

@TBTPumpa
Én nem érzem átverve magam. Premiernél igyekeztem minél jobb áron megvenni, ami sikerült is. Persze tudtam, hogy túl van árazva, de az ME játékok a szívem csücskén jelentik. Ezért számomra fontos volt, hogy a CE-bõl kapjak, pedig nagyon jól tudtam, hogy valószínûleg maradni is fog itthon belõle és olcsósítják. Én nem bántam meg, a játék jó, a multit pedig nagyon élvezem, pedig nem vagyok nagy multis játékos.

Carlos
félig off (eredeti és játék is). Szép kis ritkaságra tettem szert:

p.s.: Kereskedelmi forgalomba nem került, a lego dolgozók kapták 2011 karácsonyára.

Þór vígi þessi rúnar

w77d
és akko mit mondjak én a Dead Space 2 CE 0 day vételemmel? XD nagyon cuki gagyi 100ft-os mûanyag kicsinyített stukkert kaptam majdnem húszezerért XD

Tinman
Ez sajnos így igaz.
Ha ez megnyugtat (nem fog, ha jól sejtem) én az Alan Wake CE-vel jártam így. 12.000 Ft-ért vettem és alig 3 hét alatt 8.990 Ft-ra vitte le a Galaxis az árát... mondjuk szerencsére az kisebb bukta, nem ilyen drasztikus.

TBTPumpa
Engem és másokat pedig jól átcsesztek a premier árral.
A játék baromi jó, de ez a CE kiadás kb. 9900 Ft-ot ér meg ténylegesen, ennél többet nem, mert baromi szegényes a kiadás...
De már tudom, hogy EA játékot premier napon soha többé, legyen akármilyen "jó" is!

Tinman
YESSSSS!!!!

Már a megjelenése óta várom, hogy végre olcsóbban legyen, már a 14k körül elgondolkodtam, hogy hátha nem marad, elkapkodják.

Emlékszem 0-day 16.990 Ft-ért tolták, aztán levitték 13.990 Ft-ra, most meg 9.890 Ft. Ez már így k. rendben van, természetesen instant rendeltem :-)

Tinman
Botrányosan rossz ajánlat 3.970 Ft egy digitális, el nem adható játékért, ami még csak nem is GOTY ugye...

Pontosan ma reggel kaptam meg a 4.000 Ft-ért vásárolt Batman: Arkham City-met, +extra lentikuláris tokban 99.9%-os állapotban, érintetlen kézikönyvvel, 2 DVD-n.

Ha végigjátszottam szabad préda, simán mehet egy gyûjteménybe, annyira rendben van.

Akra
Leszarom, elsõ napos vétel kellett,hogy legyen 😊

TBTPumpa
Ezért nem érdemes premier napon EA játékot venni!
http://cdgalaxis.hu/PC/19569/mass-effect-3-n7-collectors-edition-dlc-kkel.html

shaddam
Tehát akkor a nagyon nagy megmondó notch szerint pl a Journey sem indie, mert van az elején egy sony logó+ a menüzenébe több pénzt és idõt fordítottak mint a minecraftba? Nem kell félteni az ea-t, de notch az utóbbi idõkben tett "hûdetuti" megjegyzései miatt semmibe se veszem.Elhiszem celebkedni akar, mert egyszer bejött neki egy játék, attól még a süllyesztõben eltûnhet.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

grebber
Nagy lesz! És Sly-tól lesz még a Rambo V!<#taps><#eljen> Ebbõl is mint a Rockyból ez lesz az utolsó! De Expendablesbõl remélem lesz még!
Vannak még feltámasztani való öregek!<#idiota>

Next PC upgrade: 2022

ollie
Nem az EA pénzelte a játékokat, csak kiadta.

Prince23
Jó látni Van Damme-ot, rosszfiúként 😄 Kár hogy a nagy Team ellen lesz. Norris sztem alapból a jókhoz tartozik majd

MerlinW
DarkSector
"Történt ugyanis, hogy az Electronic Arts EA's Indie Bundle néven hirdet a Steamen egy csomagot, "
rosszul értettem akkor.

Megvan közben

Ezt akkor értsük úgy hogy ha megvesszük akkor steam-en is megkapjuk meg origin-en is? Vagy nemvágom.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

"Indie"-nak nevezni a világ legnagyobb kiadója által pénzelt játékokat...

Fpocok
Steamen hol van? Nem látom.

Parasite Eve 2, best game EVER!

DarkSector
Nemtudom ezt próbálom megfejteni hogy mi a gond ha kiad EA egy packot steam-re.
Olvastam 3x is de nem látom hol a bug. 😄 Csak én nem értem hogy ebbe mi a bûn?

Az hogy Steam-en keresztül kereskedik?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Fpocok
Akkor most a butáknak is... mi a gond?

DarkSector
Ez odabasz. 😊
Nem hittem volna hogy ennyire elfajulhat a vita.

"Notch nemes egyszerûséggel "leköcsögözte" az EA-t

Kiverte a biztosítékot Notchnál, az EA új akciója a Steamen.
Történt ugyanis, hogy az Electronic Arts EA's Indie Bundle néven hirdet a Steamen egy csomagot, melyben olyan címek szerepelnek, mint a Shank, a Shanks 2, a Deathspank, Deathspank: Thongs Of Virtue, Warp és a Gatling Gears (ezeket a játékokat az EA adta ki)

Notch nem fogta vissza magát és a következõ Twitter üzenetben tette helyre a gigakiadót.

"Az EA kiad egy "indie" csomagot? Ez nem így mûködik EA. Elég legyen a rombolásból, cinikus köcsögök. Többé már a Mojang-ot sem tudom indie-nek hívni."

A kérdéses játékokat fejlesztõ stúdiók (Klei Entertainment, HotHead Games, Trapdoor Inc, and Vanguard Games) függetlenek, nem tartoznak az EA védõszárnyai alá. Na most jöhetnek a kritikai észrevételek, mit is hívunk indie stúdiónak és vajon igaza van e Notchnak?"

DarkSector
Nagyon drága.

Én sokallom (attól függetlenül, ha lenne lóvém megvenném én is.... <#eplus2>).

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Fpocok
Szerintem meg nagyon jó ajánlat.
Én is simán megvenném, de csak késõbb lesz rá pénzem... köcsög steam.

w77d
azokhoz képest, akik 10 fölött vették + a DLC-ket is bezsebelték jóáron, egész jó... amúgy meg jó ideig nem lesz olcsóbb

14+majd 10 euró DLC-re= 6720 Ft egy olyan játékért, aminek még jön legalább 1 dlc-je (ami egyébként az egyetlen singleplayer questet tartalmazó darab lesz), ráadásul szeptemberben jön belõle egy all in one verzió is (Goty minden DLC-vel).

Véleményem szerint nem túl jó biznict kötöttél...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

w77d
épp most zsebeltem be

jAsOn VoOrHeEs
Batman AC 14 ajró Steam-en.

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Nem szar az! 5 euró korrekt ár érte, de csakis akkor, ha szereted a Transformereket. Egyébként inkább hanyagolandó.

DarkSector
Hát csak 5 euro sok neki.
3-4 max 5 dolcsi inkább.
Vedd szerintem a Darksiders-t 5 dolcsi amazonon és steam-es.

arty
az elsõ délecében olyan mapok jöttek, mint a gulf of oman vagy a wake island - egyik sem a codos 2x2méteres infantry lövölde map 😛

(hogy dögölne meg az ea amiért ezek dlcsek lettek, nem pedig alapból voltak a játékban)

Forza.

Fpocok
Szar?

DarkSector
no roger!

Fpocok
STEAMen 5euró az új transformers játék. Van benne 3 fõs coop. Tapasztalat valaki?

Zomil
Akkor bocsi, elözményböl gondoltam, h még a Cod-rol van szo 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
Itt is találhato némi akcio 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Totti5
Úgy látom, hogy a MP3ra mutat a link...

CODot nem játszok. Utoljára a WaWot vittem végig coopban.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10