Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Illetve van egy combos Multiplayer DLC hozzá az is ingyenes, illetve a From Ashes DLC is ingyenes lesz neked, ha a CE-t veszed.
A fémtok jó, a doboz is szép, igényes és dombormintás (csak az enyém megsérült szállítás közben és így baromira illúzióromboló - köszi Konzolokszervize és DPD). Illetve még a From Ashes DLC ami ér valamit ebbõl a CE-nek korántsem nevezhetõ kiadásból.
Sokkal tartalmasabb CE-t érdemelt volna a játék - fõként egy trilógia lezárásaként, de az EA már csak ilyen... És még aranyárat is kértek érte. Nos az ilyenek miatt teljesen elhatárolódtam az EA marhaságaitól (tavaly a Dragon Age 2 Siganute-val csesztek át, idén a Mass Effect 3 CE-vel). Ezek után, ha az égrõl a csillagokat is lehozza nekem az EA, akkor sem fogok nekik pénzt adni azonnal a megjelenés napján... Majd ha budget 1990 Ft-os kategória lesz. (Mass Effect 3-at ismerve nyár végére már 1990 Ft-ért fogják dobálni).
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Egy videó lesz, ami letölthetõ majd hozzá. Kb annyit ér hogy megnézem majd jutubon...
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Így már más: Így egyetértek veled, de te nem tudhatod, hogy még múltkorról van INGYEN Bioware pontom :-) Így nem zavar, ha DLC-t kell "vennem" ME3-hoz, mert ingyen lesz.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Lényeg:
Az a gond, hogy nem jött még el a HDD vásárlás ideje.
Ha teheted még feltétlenül várj ki, mert bár némileg mérséklõdött az áruk, de még mindig nevetségesen drágák, mint tavaly az ominózus árvíz elõtt.
Ha mindenképpen 2 TB-os HDD-t veszel, akkor abból a WD GREEN szériát kilométerekre kerüld el. Rossz tapasztalataink vannak. Bad sector, adatátviteli hibák, semmibe elveszõ partíciós táblák. Csupa finomság. Hiába a váltakozó RPM a sátán találmánya, mondtam én ezt már korábban is.
A használt vinyóval, ha kapsz róla részletes infót, nincs gond, fõleg, ha gar is van rá, !!!!DE NEM ENNYIÉRT!!!!
Amilyen árat te írsz, azért 3 év garral kapsz 2TB-os vinyót!
Tehát jelen esetben NE vegyél használtat.
Javaslatom: Seagate 2 TB 64MB SATA3 bruttó 31k körül.
Ezeket a green szarokat kerüld el, ha NAPI használatra lesz a vinyó. Ha nem, hanem csak arra, hogy 2 hetente 1x másolsz rá nagyobb mennyiséget, akkor mehet a menet, de WD GREEN-t ne.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Volt az SG-n is hír róla.
S ha annak lesz a kezdõ ára 9.000 Ft, az még mindig jobban megéri, mint a régi verzió.
Tudom, most a CE-rõl beszélünk, de az ugye a "régi" verziót jelenti.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Idehaza tuti 8900 Ft lesz indulóban, kintrõl legyen 7k... mire emberi áron lesz (4k alatt), az attól félek nem idén lesz. Nem gagyi játékról van szó, így biztosra veszem, hogy tartani fogja az árát.
Nézd meg... kintrõl egy Batman: AC 7.000 Ft a megjelenés után fél évvel!!!
Idehaza meg 9000 Ft.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Þór vígi þessi rúnar
Tinman ha jól emlékszem merevlemezekkel foglalkozol, vagy ilyesmi, szeretnék venni 2 terrás merevlemezt, és nem tudom milyet lenne érdemes illetve milyet nem..
Nincs rá olyan sok pénzem, 26 ezerre gondoltam max, + esetleg egy pár ezer..
Használtan nézelõdtem, és találtam egy párat:
WD 2TB 5400RPM 64MB CACHE SATA-III/600 Caviar Green WD20EARX (lehet csak staa2es a gépem)
SAMSUNG F4 EcoGreen 2TB 32MB SATA2
Samsung F4 EcoGreen 2TB 32MB CACHE SATA2 (HD204UI)
5400 RPM, 32MB CACHE
sEAGATE GREEN 2TB 5900RPM 32MB SATA2 (ST32000542AS)
WD GREEN 2TB 64MB SATA3 (WD20EARX) (bontatlan)
SEAGATE 2TB 5900RPM 32MB SATA2
Ezek mind egy árban vannak, garancia is van hozzájuk.. Mi a véleményetek?
bocs az offért..
*anno nagyon nagy lego-fan volt*
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
@TBTPumpa
Én nem érzem átverve magam. Premiernél igyekeztem minél jobb áron megvenni, ami sikerült is. Persze tudtam, hogy túl van árazva, de az ME játékok a szívem csücskén jelentik. Ezért számomra fontos volt, hogy a CE-bõl kapjak, pedig nagyon jól tudtam, hogy valószínûleg maradni is fog itthon belõle és olcsósítják. Én nem bántam meg, a játék jó, a multit pedig nagyon élvezem, pedig nem vagyok nagy multis játékos.
p.s.: Kereskedelmi forgalomba nem került, a lego dolgozók kapták 2011 karácsonyára.
Þór vígi þessi rúnar
Ha ez megnyugtat (nem fog, ha jól sejtem) én az Alan Wake CE-vel jártam így. 12.000 Ft-ért vettem és alig 3 hét alatt 8.990 Ft-ra vitte le a Galaxis az árát... mondjuk szerencsére az kisebb bukta, nem ilyen drasztikus.
A játék baromi jó, de ez a CE kiadás kb. 9900 Ft-ot ér meg ténylegesen, ennél többet nem, mert baromi szegényes a kiadás...
De már tudom, hogy EA játékot premier napon soha többé, legyen akármilyen "jó" is!
Már a megjelenése óta várom, hogy végre olcsóbban legyen, már a 14k körül elgondolkodtam, hogy hátha nem marad, elkapkodják.
Emlékszem 0-day 16.990 Ft-ért tolták, aztán levitték 13.990 Ft-ra, most meg 9.890 Ft. Ez már így k. rendben van, természetesen instant rendeltem :-)
Pontosan ma reggel kaptam meg a 4.000 Ft-ért vásárolt Batman: Arkham City-met, +extra lentikuláris tokban 99.9%-os állapotban, érintetlen kézikönyvvel, 2 DVD-n.
Ha végigjátszottam szabad préda, simán mehet egy gyûjteménybe, annyira rendben van.
http://cdgalaxis.hu/PC/19569/mass-effect-3-n7-collectors-edition-dlc-kkel.html
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Vannak még feltámasztani való öregek!<#idiota>#idiota>
Next PC upgrade: 2022
[merlinw.org]
rosszul értettem akkor.
Megvan közben
Ezt akkor értsük úgy hogy ha megvesszük akkor steam-en is megkapjuk meg origin-en is? Vagy nemvágom.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Olvastam 3x is de nem látom hol a bug. 😄 Csak én nem értem hogy ebbe mi a bûn?
Az hogy Steam-en keresztül kereskedik?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Nem hittem volna hogy ennyire elfajulhat a vita.
"Notch nemes egyszerûséggel "leköcsögözte" az EA-t
Kiverte a biztosítékot Notchnál, az EA új akciója a Steamen.
Történt ugyanis, hogy az Electronic Arts EA's Indie Bundle néven hirdet a Steamen egy csomagot, melyben olyan címek szerepelnek, mint a Shank, a Shanks 2, a Deathspank, Deathspank: Thongs Of Virtue, Warp és a Gatling Gears (ezeket a játékokat az EA adta ki)
Notch nem fogta vissza magát és a következõ Twitter üzenetben tette helyre a gigakiadót.
"Az EA kiad egy "indie" csomagot? Ez nem így mûködik EA. Elég legyen a rombolásból, cinikus köcsögök. Többé már a Mojang-ot sem tudom indie-nek hívni."
A kérdéses játékokat fejlesztõ stúdiók (Klei Entertainment, HotHead Games, Trapdoor Inc, and Vanguard Games) függetlenek, nem tartoznak az EA védõszárnyai alá. Na most jöhetnek a kritikai észrevételek, mit is hívunk indie stúdiónak és vajon igaza van e Notchnak?"
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Én is simán megvenném, de csak késõbb lesz rá pénzem... köcsög steam.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Véleményem szerint nem túl jó biznict kötöttél...
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
3-4 max 5 dolcsi inkább.
Vedd szerintem a Darksiders-t 5 dolcsi amazonon és steam-es.
(hogy dögölne meg az ea amiért ezek dlcsek lettek, nem pedig alapból voltak a játékban)
Forza.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"