Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Igen, én is az 51%-os idõkben jártam középsuliba.
Tehát, ha a tanár által elérhetõvé tett maximális pontszám felét nem érte el valaki = 1-es.
Sõt, földmérõ-technikus osztályfõnökünk volt , és nála volt -1 (igen, mínusz egy)-es osztályzat is.
Ennek kijavításához kettõ darab, 3-asnál jobb jegy kellett.

S bár nálunk is voltak nem eminens tanulók, az osztályátlagunk így is 3-as feletti volt.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

w77d, csak hogy idegesítselek: Úgy néz ki 2000 körül tudok venni egy Batman Arkham City-t (illetve egy kolléga próbál szerezni ennyiért)....<#crazya>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Bezony... No comment.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Nem sok esélyük, de látod, hogy nekünk se sok, akik azért megharcoltunk a diplomáért és a mostanihoz képest sokkal szigorúbb érettségi rendszeren is átküzdöttük magunkat nem is gyenge eredményekkel.

Carlos
20?
Úristen... elkurvult a világ. És a mai kölykök sírnak, hogy nehéz az érettségi? LoLmá...

Þór vígi þessi rúnar

Idegen nyelvi érettségi mire elég? Semmire kb. Azt tudod, hogy a mai rendszerben az érettségin egy 2-eshez hány százalék kell?....20, azaz húsz százalék.

Annak idején még úgy vágtak volna ki, mint macskát egy ilyen teljesítménnyel (51% kellett a 2-eshez...szerencsére én legrosszabb esetben is 4-esre teljesítettem 1 tantárgyból... Többi 5-ös).

IMYke2.0.0.0
Én kötelezõvé tenném már középiskolában a két idegennyelv oktatását - tehát nem eldöntendõ kérdés lenne, hogy a gyereknek tudnia kell németül , és angolul .

Az meg, hogy a "gyerekek túl vannak terhelve" egyenesen idióta kifogás.
Tessék megnézni délelõttönként a lakóhelyetek közeli plázákat, bevásárlóközpontokat, és az azokban lévõ forgalmasabb elektronikai, játék, és szórakoztató helyiségeket...

Leterhelt gyerekekrõl beszélnek, akik helyesen írni/beszélni nem tudnak magyarul, és akkor 10%-os érettségi nyelvtudással indulnak neki - ne adj' Isten - egy felsõoktatási intézménynek, vagy külföldnek...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

ollie
A frodítás témához:

tegnap tudtam meg a feleségemtõl, hogy az idegen nyelv érettségi kettes ponthatára 10%. Igen, csak 10%-ot kell elérni a megszerezhetõ pontokból, hogy valakit átengedjenek. Ez azt jelenti, hogy az írásbelin még találgatással is biztosan többet lehet elérni ennél.

Röhej!

És csodálkozunk, hogy egyre több a hülye az országban.

zorrobomber
nem kell elkezdeni ingyen dolgozni és akkor nincsenek ilyen gondok

DarkSector
Ja ezt írtam én is.
Csak ennek kéne egy külön oldal.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Nem értek ehhez...:S
Biztos de szerintem nagy macera lenne.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Hát az önkéntességbõl tudod mi lesz? Pár ember megveszi, majd feldobja valami torrent oldalra... Mivel becsületes emberek nem nagyon léteznek (ebben az orszában meg még kevesebb van).

Tinman
Nem kell levédeni.

Önkéntes alapon menne, csak könnyítsük már meg a fizetni vágyó dolgát is, meg nagyobb reklámot is kell kapjon a dolog.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Nem vagyok szakértõ, de azért egy-egy ilyen fájlt le lehet védeni valahogy nem?

Fabio Capello
nekem is jópár játékom van streames adományokból, egy részét én vettem az összegyûlt pénzbõl, egy részét (AC Revelations pl) pedig úgy ahogy van, megvették nekem, hogy játsszam ki streamen.

Paypal acc is remek ötlet ám.

Valamelyik nap láttam egy srácot, aki kirakott egy csúszkát és azért kapott pénzt mert streamen közvetíti, ahogy játszik (gyûlt nála a pénz szépen a mutató alapján). Saját bevallása szerint hivatásos gamer.

Ehhez képest Imy hobbija egy kicsit komolyabb!

DarkSector
Ez így fasza lenn meg megérdemlik a fordítók, csak ne tévesszen meg hogy az Indie pakkok serial-ossak, vagyis nem tudják terjeszteni, míg itt 1 befizet és szétkürtölné, ezt a fizetõs opciót ennyi erõvel és nem hülyeség, külön is bárhová kirakhatná/tok!

De javíts ki ha tévednék.

IMYke2.0.0.0
Eddig se toltam senki arcába, ezután sem fogom - a Borderlands GOTY honosítás elkészülte után is, a Magyarítások Portálon félmondattal utaltam rá, hogy HJ-t, engem is lehet támogatni... a honlapjainkon ott van minden adat.
Én a(z idõsebb) játékosok lelkiismeretére bízom a dolgot. 11 éves Józsikától nem várhatok el semmit.
Eddig tapasztalataim szerint: akik megköszönik a honosításokat, azok már rég kijárták az általánost... 😊

Tinman
Pontosan! Mint az Indie pakkok esetében!

Jah és PAYPAL acc nagyon kellene!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Anno sorozatfeliratokat készítettem (angol tanulást elõsegítendõ) és tudom, hogy azzal is mekkora mennyiségû meló van.

Egy ilyen project egy embernek GYILKOS. Ráadásul a számítógépe se kakaóval megy, ennie is kell, fûteni sem árt télen.

Értem én, hogy Imi oldalán kint van a számlaszám, de az SEMMI!

Mindenki a magyarítások oldalra megy töltögetni úgyis!

<#eljen> Nagyon igazad van. Oda kéne érni, hogy a jövõbeni munkáért kérjük támogatni a fordítót. (Lehetne egy csúszka, ami mondjuk 300 Ft-ról indulna és mindenki annyit ad, amennyit gondol).

Imy: Tessék a sarkadra állni! Jót teszel a közösséggel és nem kapsz érte semmit! Tessék alkudozni!

Fabio Capello
+1

Hát Imykém nyugodtan kérhetnél érte pénzt. Elvégre baromi sok melód van ezekkel!

Tinman
+1

Tinman
Nem lehetne megbeszélni a magyaritasok.hu portállal, hogy tegyék bele a szövegbe, hogy:

"Nagyon fontos volna a fordító támogatása. Ha szeretnétek, hogy......"

Mert jelenleg errõl egy büdös szó sincs. Borderlands GOTY magyarítás kapcsán.

N.E.M. J.Ó.L. V.A.N. E.Z. Í.G.Y.!

Honosításonként ha elér a támogatás szintje egy bizonyos összeget mindenkinek ingyen rendelkezésre bocsátod, ellenkezõ esetben meg egy fix összegért (mondjuk 500 Ft).

Szövegfájlba küldeni a honosítást és a szöveget másolásvédetté tenni, hogy ne lehessen másolni (vagy valami hasonló, biztos van erre megoldás).

Biztos sokan fizetnének érte egy jelképes összeget.

Fabio Capello
Ha gondolod, szívesen besegítek 😊

IMYke2.0.0.0
Ja, és amikor elkészül a honosítás, nagyon komoly leírást kell készítenem hozzá, hogy a 11 éves Pistuka is fel tudja majd tenni, mert bizony kitömörítenie kell 3 játék archívumot , majd törölnie a régieket, hogy a honosítás egyáltalán mûködjön... majd.

IMYke2.0.0.0
2 napja már a Prototype honosítása készül, és a 2. rész PC-s verziójának megjelenése elõtt szeretnék elkészülni vele.

Döbbenetesen sok meló van vele, mert Mercer szövegei az audió fájlok mellé vannak kódolva:

Tehát, "csak" 14.000+ audió fájl melletti felirat fájlt kell lefordítanom ahhoz, hogy a dialógusok magyarok legyenek.
S akkor a többirõl még nem is beszéltem 😞)

Ezért írtam a honosítást (amúgy nem is hülyeség..)

IMYke2.0.0.0
Á, nem írtam én véresen komolyan a dolgot - a szmájlik is igyekezték ezt jelezni.
"Kickstarterben" amúgy sem jönne össze a két konzol ára ;-)

Csak jelezni kívántam, hogy ha lenne kapacitásom rá, bizony már jelentkeztem volna a jól árusított Alan Wake CE-ért, még ha a PC-s verziót a mai napig sem játszottam végig.
Többnyire idõ és hangulat hiányában.

Tinman
Támogatom!

Tinman
Akkor félreértettelek, elnézést.
Azt hittem, hogy ez ilyen egészséges leoltás lesz, hogy nem ér ez semmit, mert nincs hozzá könyv. Ezért is adom a legolcsóbb áron, az egész Univerzumba :-)

Alan Wake nekem eléggé bejött (na jó... nagyon!) ezért a superior verzióból szerettem volna dobozos verziót. Ez 0-day meg is érkezett a PC-s verzió személyében 12 ezer jó magyar forintért, TÖBB extra tartalommal, mint az XBOX360-as verzió, de sokkal gyengébb könyvecskével.

Ezért továbbra is megtartom az AW:CE PC-t (mert közel áll hozzám, ha el is vándorlok, ezt akkor is megtartom), viszont az XBOX-os CE már nem kell.

Tinman
Borderlands GOTY magyarítás?
Aki használja, szerintem tudja, hogy mi a dolga.<#rolleyes>

IMYke2.0.0.0
Igen 😊 - 12 éve csinálom 😊

És te mit fejlesztenél cserébe? Honosítást?

IMYke2.0.0.0
"Kickstarter"-ben kéne már vennem X360-ast és PS3-at is <#nyes><#nevetes1>

Nem azt mondtam, hogy nem ér annyit, mert nagyszerû ajánlat így is! Ha most vennék Alan Wake-et, akkor simán megvenném. Csak ha valaki igazi CE-t akar belõle, mert rajongója a játéknak, akkor annak kötelezõ a könyv is.

Mellesleg szerintem akkor jártál volna a legjobban, ha nem adsz ki megint egy csomó pénzt ugyanannak a játéknak egy ugyanolyan gyûjtõi változatára, hanem megtartod a boxos gyûjtõit, és majd jóárasítva megveszed késõbb mondjuk Steam-en PC-re, fillérekért.

Tinman
Cégtõl vagyok, ezek a régi képeimbõl vannak. A PC-s CE "könyve" egy gagyi füzetke se, tintasugarassal különbet nyomtatok.

2.500 Ft-ért találsz legolcsóbban SIMA ALAPJÁTÉKOT, +400 Ft-ot nem ér meg az extra borítás, adio lemez, bonus lemez?

Tényleg azt hittem jól áraztam be, de ezek szerint nem.

Semmit nem ér tényleg?

Ha leveszem a külsõ borítót a könyvrõl, akkor az enyém is koromfekete... Ez minden, amiben különbözik?

Fabio Capello
nincs boxom, sajna... (se tévém 😛)

Tinman

DarkSector
Postacímem....

Akarom mondani a kukád címe.... 😛

Tinman
Hát jó :-/
Akkor kidobom a kukába, nekem sem kell már :-(

Könyv nélkül ez nem CE...

Mellesleg, mi a baj a PC-s változat könyvével? Nem vágom. Nem ugyanaz, mint amit a boxos CE-hez adtak?

Carlos
könyv nélkül,

Þór vígi þessi rúnar

arty
mi az esély, h C:-nek veszi? 0? 😊

(cuccot tárolni a legjobbak. nekem samu 204UI van, hüvös, kussolós)

Forza.

Tinman
Alan Wake CE X-re legolcsóbb:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

TBTPumpa
A hivatalos közlemény szerint ugyanez a befejezés lesz, csak hosszabb formában és jobban elmagyarázva, hogy miért történt így minden. Új küldetéseket és társakat stb. nem fognak adni, csak szájbarágósan lezárják a történetet... Mondjuk ezért pénzt kérni tényleg nem volna fair tõlük!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

ollie
Csak egy videó? Ez egyre rosszabb.