Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
sajnos nem 😞 20/60/120/250/320gb mehet, amilyennel az MS is kihozta a boxot)

és csak ezek a notebook hdd-k flashelhetõk x360 kompatibilisre:
WD Scorpio Series BEVS/BEAS, WD Scorpio Blue Series BEVS/BEVT, WD Scorpio Black Series BEKT/BJKT, WD VelociRaptor Series.

SEMMI más!

---

Tinman: a slim picit halkabb ugyan, de szvsz ugyanugy elviselhetetlen a dvd olvasó hangja 😞

Forza.

Totti5
Hááááááát én nem mondanám. Ismerõsnak van Slimje és ha lemezrõl megy az is hangos a HDDvel szemben, de valamivel halkabb mint az Elite. Talán jobban lett zajszigetelve.

Amúgy én is ellenzem a lemezrõl való játszást...

- mivel igen gyorsan kell hogy pörgesse ezért hangos
- lassabban tölt be
- HDDnél lassabb, azért ha hajlamos egy játék a textúra popupra, akkor lemezrõl futtatva szembetûnõbb
- azért csak játszik az ember naponta több órát, hetente akár több 10 órát, ami akárhogy is, de nem tesz jót a szerkezetnek ha maximumon pörög ennyit ( elsõ meghajtóm, amikor még ugye nem volt install, ha nem is döglött be, már nem volt olyan 1.5 év után mint újkorában... a vicc az hogy végül nem is ez krepált be, hanem az amire az MS kicserélte amikor E74 hibával visszaküldtem nekik ( igen elsõ széria és én sem úsztam meg... bár nem 3 led lett a baja ).

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Rage 2 lemezes a 3. a multiplayer. Amúgy az FF13 is akkor kéri a lemezet amikor elértél egy pontra, mint ahogy a több lemezes játékok 99%a.

Egyedül a BF3 teszi fel az egyik lemezt mert azon vannak a high textúrák és a Forza 3-4, ahol a 2. lemez tartalmát HDDre kell másolni, hogy használni tudd ( az elsõ mehet lemezrõl is... ).

Olyan játék nincs ami nem fér fel a 20 GBra ( ami valójában nem 20 ). Egy ekkora HDDre 2 lemez teljes tartalmát fel lehet másolni.

Tinman
Slim ennyivel halkabb lenne? Elhiszem, ha te mondod :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

"Az XBOX hangja BORZALMAS, ha lemezrõl játszol"

Keresztfiamék az intelmeim ellenére végül 4gb-s slim verziót (hát nemtom mekkora a slim, de ez nem tûnik laposnak... Kb. 4-5 cm vastag) vettek és bizony mindent lemezrõl játszanak.

Én lepõdtem meg a legjobban, hogy a cuccnak 0 hangja van! Meg se hallod, hogy megy.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

robotnyk
a képhez igen, de ha hangot is akarsz akkor kell egy adapter, nekem ilyen is van mert így használtam, így RCAval rákötheted pc hangfalra, vagy optikai kábellel

a hdmihez meg jó ilyen adapter is
davidka003
És ha monitorra akarom kötni a boxot akkor gondolom kell HDMI-DVI átalakító de milyen is kéne?

Ez oké lenne?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

IMYke2.0.0.0
Ilyenekre gondoltam...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DarkSector
FF 13 példáául 21GB
Rage 18 asszem, szóval kell a hely. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Tinman
Ha 4 GB-os veszel, azonnal vegyél mellé vinyót is.

Az XBOX hangja BORZALMAS, ha lemezrõl játszol, teljesen tönkreveri az élményt... HDD-rõl viszont pörfekt minden, maximálisan ajánlott.

Ha nagyon nincs pénzed elég a 20 GB-is. Nekem 160GB-os Elite-em van, de mivel mindig csak 1 játékkal játszok, így negyedén is simán elférnék.

Egy a lényeg: HDD KELL!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

davidka003
Jut eszembe akkor a 4 GB-os SLIM-en csomó játék nem is megy? Merthogy itt említve lett, hogy van aminek kell merevlemez.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

IMYke2.0.0.0
Utóbbi kecsegtetõen hangzik - miket nem lehet csinálni, õrület 😊
Vesz az ember 1 TB-ost, az is mûködhet?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

arty
slimekbe be lehet tolni oldalt a sima notebookwinyot, ha kiveszed a keretbõl (tottié)

(vagy veszel megfelelõ WD márkát és pécén xbox360 kompatibilisre firmware flasheled)

Forza.

davidka003
Végülis úgy jó is lenne, hogy veszek egy újabb gyártású Arcade-ot meg tõled a merevlemezt. Majd 10-én kapok fizut aztán jobban nekiugrok a vaterás keresgélésnek. 😊

Totti5
Csak vastag gépbe, felülre pattintós.

davidka003
Ez a Slim-hez is jó meg a régihez is?

Totti5
20GBos HDDvel az elsõ szériás gépek voltak vagyis hardwerhibás, vagy már javított vagy ha még véletlen nem romlott el akkor is el fog, de ha javított akkor is esélyes és csak idõ kérdése. 2008tól gyártottat kel venni.

Totti5
Amúgy van egy eladó 20 GBos HDDm. 3kért postával.

davidka003
De azért ne, mert 20GB-os akkor tuti régi az Xbox vagy csak, mert szerinted nem lesz elég a hely?

davidka003
Dupla réteg: ~8GB.
Mivel én mindig egy játékkal játszok így nekem elég lenne.
XBLA játékok nem érdekelnek.
Az a gáz, hogy vennék most 0% THM-el az edigitalban de mivel diák vagyok így nem adnak hitelt pedig 5-10k-t simán ki tudnék fizetni havonta.

Totti5
20GBost NE!!!

Játék mérete maximum 8gb telepítve.

IMYke2.0.0.0
Laikus, hülye, stb. vagyok a témában, de a 20 GB-ot keveslem - amikor egy B->AAA-s boxos játék is dupla rétegû lemezen terpeszkedik...

davidka003
Igaz. 😄
Utánvéttel sem lenne jobb a helyzet, mert akár 5kg tégla is lehet a dobozban amit küld. 😄
Akkor nézek mást. Mostanában naponta nézem vaterát hátha valami nagyon jó ajánlat felkerül.
20 GB-os Xbox-ok azok a nagyon régiek? Vagy 2009 körüliek is voltak ekkora merevlemezzel?

Totti5
Sehogy.

Totti5
HDD nélkül én nem vennék, de lehet pendrájvot használni, csak az gondolom lassabb és sok minden nem fér rá, ráadásul ha veszel XBLA játékokat akkor hamar elfogy a tárhely... és van pár játék aminek kimondottan HDD kell. Mondjuk HDDt bármikor tudsz venni hozzá késõbb is.

zorrobomber
Ezt nyilván nem itt érdemes kibeszélni, szóval röviden: szerintem fölösleges mérni a gyerek teljesítményét.

Fpocok
Ez hülye kérdés... de egy 4gigás konzolra hogy lehet játékot másolni? Vagy csak egy részét telepíti fel? Nagyon kevésnek tûnik 2012ben.

Parasite Eve 2, best game EVER!

arty
elõreutalni egy januárban regeltnek? kizárnám 😊

Forza.

davidka003
De amúgy 16 GB-os pendrive-ot beledugva lehet rámásolni játékot, hogy ne pörgesse a lemezt mindig? Vagy csak HDD-ra lehetne ha lenne benne akkora?

davidka003
Ez-e? 😄

bontatlan, eredeti csomagolásban

Totti5
360 "PRO" ( 60 GB ), Elite 120GB, 250GB, illetve Slimet igen. Persze csak akkor ha nem buherált és 2008-2012 a gyártási év.

50-55ért kapsz 250es Slimet, de ha látsz 40ért használt Slimet az teljesen perfekt.

ollie
De valami mérõszám kell a gyerek teljesítményének felméréséhez, ezt nem lehet kikerülni.

davidka003
Ehhez mit szóltok?
Ennyiért jó vétel lehet de nem hagyom magam elcsábítani, mert most Xbox 360-ra gyûjtök. 😄
Nem tudom amúgy, hogy merjek venni valami normális alaplapos használt Xbox-ot vagy 20k-val többért vegyek újat. :S

IMYke2.0.0.0
Á, az az oldal erõsen félkész állapotban van. Így, három év után, készül egy ütõsebb, átfogóbb, színesebb-szagosabb 😊

Tinman
Na látod pontosan itt a probléma... errõl regéltem.

Solid Snake
arty
mi Imy weboldalának címe ?? (ahol szlaszám van)

Forza.

zorrobomber
Projektorientált oktatást, és a munkájuk kézzelfogható eredményét látó diákokat szeretnék látni a gyerekem iskolájában. És nem úgy hogy beíratom egy méregdrága istenháta mögötti ufógyerek képzõbe, hanem a helyi általános iskola legyen ilyen. Tudom, naív vagyok, és általában kevesen értenek egyet velem. Már amikor én jártam iskolába, akkor se értettem hogy az osztályfõnököm miért "aggódott" miattam amikor ketteseket meg hármasokat kaptam. Megbuktam? Nem. Mi a cél? Az ötös? Miért? A saját szemünkkel láttuk hogy szubjektív a jegyosztás. Az eminens tanuló egyszer nem tanult, kihívták felelni, bepánikolt és elájult. Egyest kapott? Persze hogy nem, pedig effektíve nem tudta elmondani azt amiért kihívták.

IMYke2.0.0.0
Igen, azokra. <#ravasz1><#nevetes1>

Jah a Bad Traider, Biggest Swindler ever mondatra gondolsz? <#smile> Persze, hogy nem felejtem...<#nevetes1>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Ne feledj el majd értékelést írni a profilján!

2185 lett így a vége (igaz még folyamatban van az ügy, de megbízok a kollégában maximálisan, így már elõre elutaltam a lóvét), de szerintem baromira megéri ennyiért.

Mondhatnám még a hülyének, hát még nekem...XD

IMYke2.0.0.0
Így a dobozos GOTY (fel-nem-használt) mellett van egy digitális is. <#vigyor5>

IMYke2.0.0.0
Én is általa vettem meg a Borderlands GOTY-t - a fordítás STEAM-es ellenõrizhetõsége miatt - és korrektül ment minden.

DarkSector
Jah bocs már megvan közben...😄
azért thx a gyors választ. 😄

grat amugy a játékhoz!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Nekem is Wesker kolléga intézi. Azt kéri, hogy lépj be steamre (ott Phoenix néven fut) és ott megbeszélitek a részleteket.

IMYke2.0.0.0
Igen, elhiszem, hogy Neked, másoknak baromságnak tûnik ez a -1-es.
Annak idején nekünk nem volt jogunk, bátorságunk szólni = a szakmánk oktatói használták ezt a rendszert.
S el sem hinnéd, mennyire inspiráló tudott lenni.
Így, utólag visszagondolva, még jót is tett nem egy delikvensnek, hogy bele kellett húznia, hogy a félévi, és év végi eredményei görbüljenek, egy-egy bekapott mínusz egyes után.

Mert az amerikai "A-tól F-ig" osztályzás jobb lenne?

zorrobomber
Na ez a -1 úgy baromság ahogy van, de az egész jegy alapú oktatásrendszert el kellene pusztítani úgy hogy az emléke se maradjon meg.

Totti5
Ketteshez 20%... mehetsz utcaseprõnek vele. Aki tovább akar tanulni annak 5ösre kell ( és még akkor sem biztos, hogy bekerül mert nem cigány, nem terhes, nem rokkant, nem csonka család és nem "élsportoló" stb stb... mert ezekért rengeteg pont jár ugye ).

DarkSector
egyik ismerõsömnek kéne, tudnál szerezni és kapsz 500Ft-ot tölem +ba? Nah?