Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
Azt ugye tudod hogy ez kb a világ legjobb ára😊 minimum térdre borulás jár robotnyk-nak.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

IMYke2.0.0.0
Nem sértõdtem volna meg 😊
Az a helyzet, hogy nálam a LÁTVÁNY már kevés - kinõttem belõle 😊 -, és Avatar-szintû vizuális orgia sem hat meg, ha a sztori óvodásszintûnek nézi a nézõt , hogy szinte már én kérek elnézést a forgatókönyvíró(k), rendezõ ilyetén viselkedése miatt.

Általánosan: drágábbnak tartom az idõmet annál, semmint üres látványfilmekre fecséreljem - nem is nézek meg semmi agyon hájpolt hálivúdi filmet csak úgy. Az utóbbi 2-3 évbõl gyakorlatilag csak az Avatart (nem mozi, nem IMAX, nem 3D), Inceptiont, meg most a TRON-t láttam.
Fejbõl nem tudom mikori, de még az Ironman 1. részét is megnéztem, baráti társaságban .

A látvány kiegészítõ legyen és ne öncélú - ilyet mostanában semmilyen filmben nem látsz. Ez a baj.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

davidka003
Na gyerekek nagyon úgy néz ki, hogy lesz konzolom ha semmi sem jön közbe. 😊
Tinman azt mondta, hogy robotnyk megbízható így hiszek neki.
50k-ért postával:
XBOX 360 SLIM 250 GB(minden tartozékkal ami a dobozban volt)
+hdmi kábel, av adapter
+hdmi-dvi adapter
+red dead, gears2, forza3

Haver át akart csábítani a sötét oldalra, hogy flashelt boxot vegyek de gondolkoztam és amennyit én játszok, havi 1-2 használt játék bõven elég lesz eredetiben. Hulladékokkal meg nem érdemes foglalkozni.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

arty
én is csak a véleményemet közöltem, bár a látványfilmnél rezgett a léc, hogy ne kinyilatkoztatást tegyek 😄

daft punkot nem szeretem, de itt a látvány mellé _számomra_ nagyon odaillett

Forza.

Nem kevertem össze!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Így van - és annak a szellemében, hogy ízlésrõl csak a meggondolatlan emberek vitáznak, eszemben sincs vitatni, hogy sok millió embernek bejött az új TRON-film, meg a Daft Punk.
A DP nekem egyáltalán nem jön be. Viszont másnak meg az, amit én hallgatok 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Én nem sûrûn hallom - szerencsére nem hallgatok rádiót, ~12 éve, és mjúzik televizsönt sem nézek. Sõt, mostanában már tévét sem.

Így, csak akkor hallom, ha elindítom a filmet , vagy a lossless soundtracket.

Totti5
Jah, epikus😊 a Tron zenéje nem epikus, hanem csak egyszerûen hangfalszaggató és maximálisan illik a világához.

Persze nem erõszak, mindenkinek más tetszik... Eredeten én bealudtam és végig sem néztem.

IMYke2.0.0.0
Tényleg? Bocs.

Fpocok
Inception zenéje engem k*rvára irritál. Egyszer jó volt, de most már mindenhol ez megy és ennyi hallgatás után zavar nagyon.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Totti5
Naja BR lemez megnézése közben után nem tértem magamhoz... legjobb látvány az Avatar után.

Guren
engem megsértettél az elfen lied-al

IMYke2.0.0.0
Távol áll tõlem a kinyilatkoztatás - ahogy írtam, szigorúan csak a saját, szubjektív véleményemet közöltem. Teszem most is:

Látvány: egynek elment. Nem vagyok nagy CGI-rajongó.
A soundtrack engem zavart. Tényleg. Kezdve azzal, hogy már az elején, párbeszédek alatt is megpróbált "nagy" lenni, aztán jöttek a 80-as éveket idézõ industry techno elemek vegyítve a mai pophouse-zal = instant facepalm.
A szimfonikus(nak álcázott) elemekkel semmi bajom sem volt. De azok voltak kevesebben.

Best soundtracks ever for me:
* Inception,
* Gladiator,
S persze anime témák:
* Elfen Lied
* Ghost In The Shell

Remélem, nem sértettem meg senkit.

wesker24
Nem vicc a Batman Arkham City tényleg 2185 Ft akit érdekel az küldjön PM-et ! 😄
arty
<#worship>

(azért meg ez "sok", volt már olcsóbb is 😉 )

Forza.

w77d
szerintem az Asylummal összekeverte, az annyi most steamen.. a City olyan 3600 körülre jön ki

arty
"látványfilmnek sem nevezném"

😄
nemár... ha ez nem látványfilm, akkor semmi. oké, nem eredeti, mert ugye volt egy elsõ rész, de még mindig ütõs. a zene pedig számomra a legjobb filmzene, ever.

ratgab: "Batman Arkham City 2185-ért begyûjtve steames verzióban" - hol ennyi?!

Forza.

ollie
Aliens vs Predator - 3.74 GBP

Ofcourse Steam-es.

IMYke2.0.0.0
Különben pedig, az elején azt hittem, hogy Õ lesz az aktuális "jó csaj" a filmben. Na, a filmben õ: AAA+++ volt.

Nekem sem jön be...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
OW nálam a House-ban vágta el magát - a szereposztó dívány nagyon bejött neki, mert utána sorra kapta az ilyen-olyan ajánlatokat.
Nem tartom jó nõnek. Ezzel persze széllel szembe pisálok, mert a szél - ez esetben a világ férfiainak nagyobb része - azt sugallja, hogy nincs igazam.
Színészi tehetsége pedig valóban zéró faktor.

IMYke2.0.0.0
Nem szentírás, amiket levések ide, csak a véleményem - az meg ugye, szubjektív.
A legérdekesebb karaktert Michael Sheen játszotta. Ez is elmond mindent a filmrõl.

TBTPumpa
Mi a baj Olivia Wilde-dal?
Az oké, hogy nem igazán megy neki a színészkedés (ahogy mostanában már egyik színésznek sem - fõleg a fiatalabb korosztálynak), de egész jó bula... Meg lehetne neki adni a Kegyelemdöfést nem? <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

IMYke2.0.0.0
A Duft Punk zajt el is felejtettem említeni - kifejezetten irritált a zene néhol 😊
Nem az én stílusom az a zene.

Az 1. filmmel semmi baj sem volt - még álmodoztam is annak idején arról, hogy de jó lenne ilyen világba csöppenni.
A 2. film valahogy a varázsát azzal veszítette el, hogy túl gyorsan dobott be mindent a tarsolyból: az elsõ 15 percben meg akarta gyõzni a nézõt, hogy ez egy TRON film. A "tökös" csávó karaktertõl meg a falnak mentem.
A film alatt nem volt miért izgulni.
Persze, ez az én hibám is lehet, hiszen az elmúlt idõszakban túl sok igazán izgalmas filmet láttam.

Totti5
Kivágta, így nem is tudok reagálni rá😊))

Nagyon pörgünk emberek! Utóbbi 2 hétben topik folyamatosan a top 10-ben van. Pedig milyen pangás volt itt még idõnként régebben.

Tinman: Batman Arkham City 2185-ért begyûjtve steames verzióban <#crazya> Még aktiválatlanul egyenlõre.

Tinman
Játékról röviden.

Film hangulata/stílusa nekem nagyon bejött... hányok OW-tól, de itt megszerettem :-) Ízlések és.......

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Jani21
Megbízhatósággal vitatkoznék. Volt negatív tapasztalatom velük.

IMYke2.0.0.0
OFF - s tuti kivágja a biztosítékot néhányotoknál:

Tron-film.
Becsületes iparosmunka volt a forgatókönyvírók részérõl, de számomra erõltetettnek tûnt az egész - látványfilmnek sem nevezném, mert annyira semmi sem volt áll-leejtõ. Olivia Wilde-ot meg valaki ûzze ki Hollywood-ból, könyörgöm!
Az arc-kicserélõs technikának még van hová fejlõdnie. Viszont, tény, hogy nagyon igyekeztek.

Remélem, a játék sokkal jobb lesz a filmnél 😊

ON

IMYke2.0.0.0
Nem tudom, hogy egyénileg mennyibe kerül egy ilyen futárszolgálat - azt tudom, hogy az említett cég megbízható. 😊

Tinman
Az így nagyon sokba lesz... nincs szerzõdése egyiknek se GLS-el.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Ne sajnáld a futárra a költséget (GLS).

IMYke2.0.0.0
Nem mentesít.

davidka003
robotnyk ajánlotta megvételre a konzolját. Személyes átvétel nem játszik.
Ki mit ajánl a csomag hozzám juttatására? Hogy jönnénk ki a legolcsóbban? Elõreutalás-utánvét->posta vagy futár?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

grebber
Már leírtam máshol is hogy nem!

Next PC upgrade: 2022

Tinman
Na ugye :-)

MerlinW
Nuuvem-rõl csak VPN-el lehet vásárolni nem?

[merlinw.org]

w77d
"Burnout Paradise - The Ultimate Box"

ezt nagyon sokáig ingyen osztogatták...

grebber
Nuuvem NFS leárazás: (még 5 óra 20 percig)

The Run ~4550FT
Pro Street ~1130FT
Undercover ~1130FT
Shift ~1700FT
Shift 2 ~1700FT
Hot Pursuit ~1700FT
Burnout Paradise - The Ultimate Box ~1700FT

Next PC upgrade: 2022

shaddam
Hosszú huza-vona után vettem egy múvot. Az infamous 2 meg a heavy rain meggyõzött hogy elõbb kellett volna.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

DarkSector
spoilerben van.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Guren
kurvára érdekes és a témához is kurvára kapcsolódik.

DarkSector
😄
De nem érdekes, a valóságban is egykutya mind2-õ. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

w77d
húúú bammeg a kettõ egyesítése még viccnek is rossz.. egyenként is kártékonyak, nem hogy együtt XXD

zsakosfrodo2
nem lehet sajnos

shaddam
Gog.com játékot nem lehet steamre regelni mi?

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Totti5
RCA Audio Cable Adapter

davidka003
Ennek amúgy mi a neve?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

arty
most már tényleg összezavartál 😄

Forza.

w77d
nekem új XBOX slim-em van, Forza4-et lemezrõl játszom és olyan halk, hogy sokszor benne is felejtem, mert olyan, mintha HD-ról menne...