Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Kevesen vagyunk, de szerintem az elsõ rész jó volt. Paul Anderson ide, hülye sztori oda...
De a második mindenképpen kuka.

Parasite Eve 2, best game EVER!

MerlinW
Megértelek, de azt ne mondd, hogy az AvP filmek is jók, mert öngyi leszek😊

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Hidd el, bennem is ott motoszkál az (általam) egészséges(nek tartott) pesszimizmus: de a megnézett egyetlen trailer is meggyõzött arról, még a debütálásának napján, hogy ezt látnom kell.

Ráadásul, annak idején én az elsõ két rész könyvét is rongyosra olvastam - a Bolygó neve: halál címûhöz meg saját magam gyártott illusztrációkat, és tettem be képeket! Nem vicc. 😊
12 éves voltam. 😊)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Shep
És akkor mi van ha szerintem szar az 1? Nem vagyok kritikus, nem pontoztam, semmi. Hagy legyen már jogom valamit ami nekem nem tetszik leszarozni, ettõl még neked tetszhet és odáig lehetsz érte. Neked nem tetszenek a mai filmek ettõl még nem Hova kerültem? Nem mindenkinek jön be ez az ott vagyunk a semmiben jön a mumus akit alig lehet látni és mindenki eltûnik koncepció. A 2 az igen, az film az fel van építve rendesen. A 3, meg ugyanaz, mint az 1 csak nem úrhajón vannak, hanem sitten. Hát mekkora változatosság. Az Alien, Predator világ nekem is egyik kedvencem, könyvek, játékok stb de ettõl még az 1 és a 3 számomra szarok. És ezt a Prométeuszt sem várom, majd biztos megnézem dvd-n, de ennyi.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

MerlinW
Herripotter elsõ két része nézhetõ volt, de az utolsó 5-ön konkrétan elaludtam, egyiket sem voltam képes megnézni. Az utolsó kettõ pedig egyszerûen rémálom volt. 10 perc figyelés, aztán tekerés-tekerés, tekerés, törlés.

[merlinw.org]

Fpocok
Nem igazán értek egyet, de én csak örülök, ha jó minõsége lesz. De általában nem ez a tendencia. Szerintem.

MerlinW
Hogy a komolyabb filmjeit is megemlítsük:

1492
Robin Hood
Amerikai gengszter
A sólyom végveszélyben
Gladiátor

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Minõség...

Mai kisgeneráció a Herri Pottyer 1. részéhez mérten is minõségbeli változásokat tapasztalhatott az évek folyamán - és természetes.
Elég, ha balra v. jobbra v. le földre nézel: a Te PC-d az elsõ Alien rész forgatásakor SZUPERSZÁMÍTÓGÉPNEK számított volna.
De még a Harry Potter 1 idején is.

Még szép, hogy az évek folyamán minõségbeli változások történetnek - minden tekintetben .

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Totti5
Nekem az összes Alien tetszett meg is van DVDn mind. 2 a legjobb ( akció, látvány James Cameron ofkórsz.. ) az elsõ után. A 3.at ami a börtöntelepes szokták szidni, de szerintem az is simán ott van az 1-2 szintjén, én imádom. A 4. rész gyengébb mint az elsõ 3, de hát Alien.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Fpocok
Nem is azért mondom, mert kevesen néznék, hanem a film minõségbeli változására gondoltam.

IMYke2.0.0.0
Jézusom - az 1. Alient leszarozni?!?! Hova kerültem?!

Én mindegyik (!) részt imádom. S bár megvan a 9 DVD-s díszkiadás, ha tehetném, akkor megvenném még az überbrutál BD-verziót is.

Az Alien-eknek köszönhetõen nõttek fel azok a rendezõk, akik - annak idején igenis maguk alá vizeltek a gyönyörtõl és persze a félelemtõl - manapság megpróbálják meglovagolni az "egyedül a sötétben", "egyedül az úrben", "egyedül itt és ott" témát...
Az Alien-filmeket szapulók talán gondolkozzanak el kicsit, számoljanak el 10-ig és merengjenek el azon, hogy mi minden köszönhetõ annak a sorozatnak (pozitív értelemben)!

Had ne mondjam: Alien (vs. Predator)-játékok...

Totti5
Azért mert Ridley Scott a rendezõ és az Alien elõzménye... no meg mert a trailerek valami iszonyúan büntetnek és olyan scifi lesz ebbõl hogy beszabehugy.

A nyolcadik utas: a Halál
Szárnyas fejvadász
Gladiátor
Hannibal

IMYke2.0.0.0
40 mp elég volt... Lehet, hogy megnézem.

MerlinW
Nekem mindig azt írja a checkout-nál hogy a régiómból nem vásárolhatok. Most is próbáltam 2 perce.

[merlinw.org]

Zomil
Hiába volt 15éve, ha még mindig nagyon nagy rajongo tábora van. 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Fpocok
már
*más

Fpocok
Az utolsó Alien film 15! éve volt. Az nagyonsok. Azóta már lett a trend.

"h egy tömény minöség lesz, kezdve a rengeteg virusvideoval, stb."
Szerintem meg semmi köze hozzá. Azért van sok virusvideó, mert sok pénzt nyomnak a marketing gépezetbe.

Amúgy meg az elsõ rész a legjobb.

Guren
az alien filmek közül az elsõ kettõ ér valamit, a többi egy rakás fos.

arty
😊)

nem vizelek magam alá, csupán több jel utal arra, hogy ez a film bizony nekem tetszeni fog (mind a 4 alien filmet imádom, a rendezõnek pedig van 5 filmje, amit szintén imádok...). te mi alapján "vársz" egy filmet? mert C betüvel kezdõdik?

Forza.

Zomil
"1 és 3 viszont szarok.", még a 3. csak-csak, de az 1? haha 😄

És igen, nem kevés ember azért vizel maga alá, mert: Alien univerzum, elözményfilm és ridley scott. azért a sci-fi horror rajongok eléggé ki vannak éhezve egy minöségi és kurva jo filmre. Talán ha követnéd a film körüli eseményeket rájönnél, h egy tömény minöség lesz, kezdve a rengeteg virusvideoval, stb.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Shep
És, akkor ettõl már atombrutál jó film lesz? Lehet, hogy ti magatok alá vizeltek ennyitõl de ettõl még nem biztos, hogy hú de nagy valami lesz. És igen Álein 2 az egyik kedvencem. 1 és 3 viszont szarok.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

arty
alien filmekrõl hallottál már?
esetleg ridley scottról?

ha nem, akkor mindegy is ...

Forza.

DarkSector
Manapság elég a sok számítógépes trükk, a látvány a népnek. Az meg itt van...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

davidka003
Szerintem nem lesz nagy durranás. Azért majd ha kijön DVD-n akkor megnézem.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

DarkSector
Most hallok róla elõször, majd ha megnéztem megmondom.
Mondjuk annyira nem tünik így rossznak Ridley Scott filmként.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Shep
Akkor már legalább nem vagyok egyedül 😊

Fpocok
Ezt én sem tudom. Pedig szeretem az ilyen filmeket, de ez most egyáltalán nem hat meg. Már a címe sem tetszik.

Shep
Prométeuszért miért van mindenki megveszve? Valami magyarázza már el, mert nem tudtam még rájönni.

Ízelítõ:

Kick-ass Trailer

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Totti5
Warrior alapmû, ahogy a pár éves Pankrátor is vagy a C. Bale féle The Fighter.

Rengeteg jó film van!!!

The Artist nekem kicsit mû volt, és tényleg olyan érzés mint ha csak arra csinálták volna hogy Oszkárt nyerjen.

robotnyk
Warrior, The Help, The Artist - mostanában ezeket láttam amik igen jók voltak, ha már ilyen off nap van 😊
IMYke2.0.0.0
Ó, Istenem - tényleg, a Prometheus! Na, az lesz a másik kivétel! 😊

Kick/Ass - googlizás nélkül írom: nem az, amikor egy kicsit duci srác szuperhõsnek áll?
Mert, emlékeim szerint, az érdekelt annak idején, csak kikerült a látókörömbõl.

Kiscsaj kegyetlen (szó szerint, meg képletesen is).

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

zorrobomber
Nekem(és még sok más embernek, lásd alant) nagyon bejött(még Nic Cage ellenére is!). Nem szokásos, de szuperhõs sztori, és bizonyos szempontból látványos is(nem Michael Bay féle látványra kell itt gondolni, de lehet értékelni).

Én is ajánlom.

Fpocok
Egyik legjobb film, amit abban az évben láttam.

arty
ó, én bírom ám a popcornmozit is 😊 tulajdonképpen sokszor az igényesebbekre nem marad erõm, egyáltalán rájuk találni...

hobbit az egyetlen?? és a Prometheus??? 😊

Forza.

IMYke2.0.0.0
Nem. Jó film?

IMYke2.0.0.0
Avatar esetében így is van - olvastam róla, hogy mi mindent ki nem talált, össze nem hozott a stáb (direkt nem a rendezõt írtam!).

TRON esetében az alapsztori sem volt Oscar-díjas, valljuk meg. Ennek az új résznek a 2 forgatókönyvírója megpróbált felnõni a régi, zseniális mûhöz, és valami újat is letenni az asztalra - szerintem sikertelenül. Az alapmû ismerete nélkül, ha most lennék 12-20 éves, bekajálnám, mint kacsa nokedlit - de túlságosan sok filmet láttam már ahhoz, hogy így legyen.
Popcorn-, és amolyan "ha jó lesz, akkor csinálunk belõle trilógiát"-mozinak elment.

zorrobomber
Kick/Ass-t láttad?

IMYke2.0.0.0
Így van - nem nekem (és korosztályomnak) "gyártódnak" futószalagon az ilyen filmek.
Ezzel megbarátkozva hagytam fel az évenkénti 8-10 amcsi mozifilm megnézésével jó pár éve.
Persze, ebben nagy szerepe volt még a jobb nevek után a 2/-ad rangú képregényhõsök, a vámpírok és zombik (örök téma, tudom) mozivászonra kerülésének is.

A "The Hobbit" jelenti számomra a kellemes kivételt, aminek BD-lemezeit majd szépen kérem a tesómtól 2014-ben karácsonyi ajándékként is, ha megérem 😊

Totti5
Avatar és a Tron kapcsán is a mûvészi teljesítmény, a kitalált világ, szereplõk és maga a desing a legnagyobb dobás. Story az általában bugyuta ha csak azt nézed, de ezeknél nem azt kell elsõ szempontban vizsgálni ( a célnak bõven megfelelnek ), hanem azt a világot amiben játszódik, az pedig elképesztõen jól kitalált.

robotnyk
nem hinném, forza3 sokáig volt bundle, nem éri meg a postázást lassan 😊
davidka003
Inkább lövöldözõs vagyok de Gears2 meg az RDR végigjátszás után tuti megnézem majd a Forza3-at.

#39939: tényleg jó ár és korrekt üzlet lesz ez. Örülök is neki, hogy nem kell valami régi fost vennem hanem itt a viszonylag új SLIM.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

arty
(egykét ezresért sem megy el?)

Forza.

robotnyk
azt csak mellé adom, mert úgyis eladhatatlan használtan, meg a gears2 is (ez azért mert használtan vettem elég tré állapotban)
arty
az van mint a játékiparban: 200 milliós büdzséket nem fognak kockáztatni - márpedig egy komolyabb sztori nem vonzana elég nézõt... (ne felejtsd, az igazi bevételt az amerikai tizenpárévesek hozzák!!)

Forza.

Tinman
Ez igen! Grat!

Robotnyk-nak meg nagy riszpekt!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Az biztos, hogy ***va sok pénzt megtakarított ezzel az üzlettel.
Én is néztem nemrég mennyibe fájna nulláról egy konzol. Döbbenetes.

arty
<#eljen>

szvsz ennyiért ez nagyonis jó vétel volt! nemtom mekkora ótókázós vagy amugy, de ha teheted inkább a forza4-nek állj neki, sok tekintetben rengeteget fejlõdött a 3-hoz képest, ha viszont azt "kijátszod" a 4. nem biztos hogy tartogat majd elég ujdonságot...

Forza.