Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De a második mindenképpen kuka.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Ráadásul, annak idején én az elsõ két rész könyvét is rongyosra olvastam - a Bolygó neve: halál címûhöz meg saját magam gyártott illusztrációkat, és tettem be képeket! Nem vicc. 😊
12 éves voltam. 😊)
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
[merlinw.org]
1492
Robin Hood
Amerikai gengszter
A sólyom végveszélyben
Gladiátor
[merlinw.org]
Mai kisgeneráció a Herri Pottyer 1. részéhez mérten is minõségbeli változásokat tapasztalhatott az évek folyamán - és természetes.
Elég, ha balra v. jobbra v. le földre nézel: a Te PC-d az elsõ Alien rész forgatásakor SZUPERSZÁMÍTÓGÉPNEK számított volna.
De még a Harry Potter 1 idején is.
Még szép, hogy az évek folyamán minõségbeli változások történetnek - minden tekintetben
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Én mindegyik (!) részt imádom. S bár megvan a 9 DVD-s díszkiadás, ha tehetném, akkor megvenném még az überbrutál BD-verziót is.
Az Alien-eknek köszönhetõen nõttek fel azok a rendezõk, akik - annak idején igenis maguk alá vizeltek a gyönyörtõl és persze a félelemtõl - manapság megpróbálják meglovagolni az "egyedül a sötétben", "egyedül az úrben", "egyedül itt és ott" témát...
Az Alien-filmeket szapulók talán gondolkozzanak el kicsit, számoljanak el 10-ig és merengjenek el azon, hogy mi minden köszönhetõ annak a sorozatnak (pozitív értelemben)!
Had ne mondjam: Alien (vs. Predator)-játékok...
A nyolcadik utas: a Halál
Szárnyas fejvadász
Gladiátor
Hannibal
[merlinw.org]
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
"h egy tömény minöség lesz, kezdve a rengeteg virusvideoval, stb."
Szerintem meg semmi köze hozzá. Azért van sok virusvideó, mert sok pénzt nyomnak a marketing gépezetbe.
Amúgy meg az elsõ rész a legjobb.
nem vizelek magam alá, csupán több jel utal arra, hogy ez a film bizony nekem tetszeni fog (mind a 4 alien filmet imádom, a rendezõnek pedig van 5 filmje, amit szintén imádok...). te mi alapján "vársz" egy filmet? mert C betüvel kezdõdik?
Forza.
És igen, nem kevés ember azért vizel maga alá, mert: Alien univerzum, elözményfilm és ridley scott. azért a sci-fi horror rajongok eléggé ki vannak éhezve egy minöségi és kurva jo filmre. Talán ha követnéd a film körüli eseményeket rájönnél, h egy tömény minöség lesz, kezdve a rengeteg virusvideoval, stb.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Mondjuk annyira nem tünik így rossznak Ridley Scott filmként.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Rengeteg jó film van!!!
The Artist nekem kicsit mû volt, és tényleg olyan érzés mint ha csak arra csinálták volna hogy Oszkárt nyerjen.
Kick/Ass - googlizás nélkül írom: nem az, amikor egy kicsit duci srác szuperhõsnek áll?
Mert, emlékeim szerint, az érdekelt annak idején, csak kikerült a látókörömbõl.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
hobbit az egyetlen?? és a Prometheus??? 😊
Forza.
TRON esetében az alapsztori sem volt Oscar-díjas, valljuk meg. Ennek az új résznek a 2 forgatókönyvírója megpróbált felnõni a régi, zseniális mûhöz, és valami újat is letenni az asztalra
Popcorn-, és amolyan "ha jó lesz, akkor csinálunk belõle trilógiát"-mozinak elment.
Ezzel megbarátkozva hagytam fel az évenkénti 8-10 amcsi mozifilm megnézésével jó pár éve.
Persze, ebben nagy szerepe volt még a jobb nevek után a 2/-ad rangú képregényhõsök, a vámpírok és zombik (örök téma, tudom) mozivászonra kerülésének is.
A "The Hobbit" jelenti számomra a kellemes kivételt, aminek BD-lemezeit majd szépen kérem a tesómtól 2014-ben karácsonyi ajándékként is, ha megérem 😊
#39939: tényleg jó ár és korrekt üzlet lesz ez. Örülök is neki, hogy nem kell valami régi fost vennem hanem itt a viszonylag új SLIM.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Forza.
Robotnyk-nak meg nagy riszpekt!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Én is néztem nemrég mennyibe fájna nulláról egy konzol. Döbbenetes.