Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ezért szeretem a DVD-filmeket, vagy az MKV-s "csúnya" verziókat, mert egyiknél is, másiknál is ki tudom választani az angol feliratozást, ha kedvem tartja.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
PSN ID.: Beegabor
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
Inkáb végigtoltam helyettük a régi Serious Sam-eket sokadjára, amik az eggyel szinte egy idõben jöttek ki pc-re, technikailag simán üti a szintet (vagy még le is nyomja a héjlót), és ezerszer szórakoztatóbb, már csak a co-op miatt is.

DX8.1-es idõkben jobban kinézõ játékokat készítettek. És M$ ezzel demonstrálta a szaros Vistát, meg a DX10-et... 😊 Szánalom.
Azt meg, hogy a legszórakoztatóbb FPS sorozat... hát... hagyjuk 😊
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
A sok szemét szar mellett a Halo AIja üde színfolt, és jelenleg nem tudok jobbat mondani nála. Inkább csak negatívumokkal találkozok ezen a fronton... COD, BF, Metro legutóbb a Sniper, amibe pedig jó az sem ér fel a Haloéval.
Imádom az ilyen scifi világokat ( Mass Effect is hatalmas kedvenc ). Haloét különösen mert több eltérõ fajta játékot kaptam, így szó sem lehet arról hogy rókabõr vagy ugyan azt adják el... több fõszereplõ, más féle játékmechanika, rengeteg helyszín.
Lehet a szemedben hatalmas fan vagyok, de én csak élvezem mert egy remek játék😊 ja és nagyon nem bírom amikor baromsásokat hordanak róla össze. Fõleg olyanoktól akik 2012ben kérdezik meg hogy a Halo 1ben mégis mi volt az a "gyûrû"......... ( tudod ki volt, leáldban... )
Halo-kat azért ajánlott letolnod, mert a játéktörténelem szerves részei. Akinek anno nem volt XBOX I-es gépe azoknak azért nem könnyû befogadni a Halo világát. Nekem is nehezen ment és bár az összes (1-2-3, ODST, Wars, Reach) részt letoltam, még mindig rém messze vagyok attól, hogy szeressem.
Alapvetõen a Halo egy multis játék és abban baromi ütõs darab konzolon. A single-re úgy kell tekinteni, mint egy sztorival ellátott gyakorlóterepre, aminek vitathatatlan nagy pillanatai mellett kifejezetten gáz momentumokkal is bír.
Szóval igen, még szerintem is érdemes a Halo részeket letolnod, már csak azért is, hogy képben légy, ha szó van róla... már pedig lesz róla szó még sokáig, hiszen lassan itt a 4. rész is.
Amiket írtál még azok miatt nem tudom mennyire érdemes konzolt venni. Ha valaki nem ótóka és sportjáték kedvelõ, akkor úgy tesz, mint én: rájuk sem néz.
Egy a lényeg: A konzol exclusive címek NAGY része egyszerûen szebb XBOX360-on, mint PS3-on, no meg elsõ curr. gen konzolnak nagyon jó választás.
Forza.
Halo 3 - a trilógia befejezõ része, ami most már nem trilógia, mert jön októberben a Halo 4. Itt a fõszereplõ Master Chief & Cortana.
Halo 3 ODST - kiegészítõ, nem különálló rész. New Mombasa városának ostromát mutatja be más szemszögbõl, amit ugye Mester Szakácssal a Halo 2ben lejátszottunk. Itt nem Master Chieffel leszünk, hanem az ODST osztaggal. Ezek elit katonák, mezei emberek. Érdekessége ennek a résznek, hogy komorabb a hangulata, kvázi szabadon lehet majd mászkálni a városban és 1-1 pontnál történnek majd visszaemlékezések és ott kell az ODST osztagából az adott emberrel lejátszani a történéseket. Nagyon jó rész!
Halo Wars - itt a háború kezdetét meséli el a játék, az elsõ nagy összecsapás a Covenantal. Szép, izgalmas, változatos story központú RTS, magyar felirattal!
Halo Reach - Reach bolygó bukását meséli el, ahol a Spartan katonákat képzik ki, csúnyább szóval "tenyésztik". Ez is egy különleges rész, mert itt sem Master Chiefet irányítod, hanem egy Spartan egységet. Ami az érdekes benne hogy elõre tudni a végét, hiszen ez is hamarabb játszódik mint a Halo 1-2-3, és tudjuk hogy a bolygó elesett.
+ tavaly kiadták a Halo 1 reméket, teljesen felújított "modern" grafikával ( nem HD, hanem remék! ) újrakevert audióval és pár új aprósággal.
Halo 3 amúgy jó? Mert haver szerint inkább vegyem meg a Reach-et és hagyjam a fenébe a 3-at. Illetve a Bad Company 1-t isteníti még.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Mortal Kombat
Fight Night Champion
Top Spin 4
SSX
Fifa Street
Ace Combat 6-7
És még sok sok minden, csak össze kellene szedni.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
- GeoW 2 és 3
- Lost Odyssey AAA+++
- Shadow Complex AAA+++
- Kameo AAA+++
- Fable II. - legjobb Fable, de nem AAA+++
- Ded Rájzin' I.
- Forza részek - A szakik szerint a 4. rész ---> AAA+++
- PGR részek
- Halo részek
- Blue Dragon
- Saints Row I. - elõzmények!
- Prince of Persia Classic HD
- Eternal Sonata
- Magna Carta 2
- Too Human
- Shenmue II. (XBOX cím) AAA+++
- Banjo Kazooie
- Ninety Nine Nights 1 és 2
- The Darkness AAA+++
- Army of Two 1-2 (coopban) AAA+++
- Crackdown 1-2
- Ninja Gaiden II.
- Conan AAA+++
- Red Dead Redemption és Undead Nightmare AAA+++
- Condemned 2 AAA+++
A piorosakért gyak. önmagában megérte X-et vennem.
UC és társai PS3-ra vannak. :-)
Imi pls del-t neki! Már nem enged beleszerkeszteni.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Ugyanúgy vagyok a filmekkel, mint a játékokkal. Inkább mondanivalója legyen, mint milliónyi effekt és robbanás.
[merlinw.org]
Parasite Eve 2, best game EVER!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Az Amerikai pszichóban van egy olyan monológ, amitõl rendkívüli. Egyszerûen fantasztikus.
Equilibrium
Batman 1-2-3
A tökéletes trükk
The Fighter
Viszont még ezek is eltörpülnek az Amerikai pszichó mellett, ami egyszerûen tökéletes és ahogy játszik benne az szavakkal körül sem írható.
8-10 éves fejjel még végignéztem, ma már nem bírom.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Nekem bármikor élményt nyújt a 4 rész (quadrológia).
A Terminátorok összes része is megvan bolti DVD-n (1-2-3-4, bõvített, rendezõi), és az "utolsó" rész kivételével az összeset imádom - igen, még a sokak által szidott 3-at is.
A "4"-ben gyakorlatilag felállt a szõr a karomon, adrenalin bomba volt az a jelenet, amikor a T800-as (Schwarzenegger) megjelent... (tudom, CGI).
Komolyan írom: csak azért a jelenetért vettem meg a DVD-t, a lewarezolt rip után!
S ha tehetném, ezt a sorozatot is BD-ben tudnám a gyûjteményemben. Sok más mellett.
Szóba került a 2001: Ürodüsszeia. A világ egyik legjobb filmje - az az elsõ tizenvalahány perc... a zene... döbbenetes, még ma is!
Empire Earth GOLD: 2.99$
Empire Earth II GOLD: 4.99$
Empire Earth III: 4.99$
Evil Genius: 4.99$
Ground Control + Expansion: 2.99$
Ground Control SE: 2.99$
Judge Dredd: 2.99$
Lords of Magic: 2.99$
Lords of the Realm: 2.99$
Lords of the Realm III: 2.99$
Pinball GOLD Pack: 4.99$
Sniper Elite: 4.99$
Mondjuk én nem várom.
Régen volt itt a topicban vagy valahol Tinman féle musthave xbox játéklista az nincs meg valakinek?
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Az Alien 1979-es. Én konkrétan 5 éves voltam akkor.
Elõször életemben 13 évesen láthattam.
Egyedül az Adrian Brody-sat tudtam végigszenvedni.
Az elõzõt akárhogy erõltettem, nem ment (azt én pörgetgetve lestem meg) - talán ebben szerepe volt annak is, hogy az a "Michelle" játszotta a nõi fõszereplõt, akit a 24 akkori évadában nagyon nem bírtam, és persze a szõke rinya-kurvának is, akinek a kimúlását szerencsére sikerült eltalálnom egy ilyen pörgetéssel, és megnyugvással lestem meg a film végét. Ezután Shift + Del.
Annyit ért.
Az új AvsP-t végignéztem
[merlinw.org]