Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
"bár az összes (1-2-3, ODST, Wars, Reach) részt letoltam, még mindig rém messze vagyok attól, hogy szeressem."

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Én nem vagyok perfekt angolos, így nekem kell a visszaigazolás - vagy angolul, vagy magyarul.

Ezért szeretem a DVD-filmeket, vagy az MKV-s "csúnya" verziókat, mert egyiknél is, másiknál is ki tudom választani az angol feliratozást, ha kedvem tartja.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Seth
Hát én csak a Reach-nél éreztem azt, hogy na végre ez már egy jó rész. A 3. résznek is voltak pillanatai,de nagyrészt untam.

PSN ID.: Beegabor

Renjike
én nem szoktam felírattal játszani játékot idegesítõ hogy angolul beszél értem , + még magyarul olvasom és teljesen más... xdd

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

grebber
Kár hogy nem azok kaptam magyar feliratot a Gears of Warok helyett!

Next PC upgrade: 2022

Renjike
ez a hatalmas Halo szidás , nekem konzolon a kedvenc játékom .. egyszerûen zseniális 😊)

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

aricsi
Az hogy ti csak az Halo 1-2 -vel játszottatok az a ti bajotok. A h3,odst,reach pont olyan ami után sírnak a pc-sek singleplayer game-eknél. Ironikus hogy pont konzolon van. (Nem csõben kell menni,nagy harctér, sok lehetõség,taktikázás,jármûvek ésatöbbi.)

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

benőmenő
Nekem a Halo addig tartott PC-n, amíg az 1-ben el nem értem egy olyan helyre, ahol már az a másik fajta kis dögök jöttek, és 129451294591x kellet végigölni õket ugyan azokon a folyosókon (elvileg közben vmi lifttel szinteket utaztunk 2 kör között, de az ÖSSZES szint polygonra megegyezett és a dögök is ugyan onnan jöttek). Addig se volt túl izgalmas, se nem szép de ott betelt a pohár. A 2 már csak az elsõ 2 pályáig jutott, egyszerûen semmi jelentõset nem fejlõdött.
Inkáb végigtoltam helyettük a régi Serious Sam-eket sokadjára, amik az eggyel szinte egy idõben jöttek ki pc-re, technikailag simán üti a szintet (vagy még le is nyomja a héjlót), és ezerszer szórakoztatóbb, már csak a co-op miatt is.
MerlinW
Igen. Az...

[merlinw.org]

"DX10-es" Halo 2 Vista alatt, minden maxon:

DX8.1-es idõkben jobban kinézõ játékokat készítettek. És M$ ezzel demonstrálta a szaros Vistát, meg a DX10-et... 😊 Szánalom.

Azt meg, hogy a legszórakoztatóbb FPS sorozat... hát... hagyjuk 😊

Tinman
2.-at Win7-en toltam végig, pörfektül ment, achik is rendben mentek , frame az egekben, még 16:10-es support is volt.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Totti5
1-2, de a kettõ valami Vista exluzív botrányos portja.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

ollie
A HALO elsõ része PC-n is jó volt. Legalábbis én csak PC-n játszottam vele, és tetszett.

Totti5
Nem mondanám... egyszerûen csak számomra a legszórakoztatóbb FPS sorozat jelenleg a piacon. Egyszer játszottam végig a H3, ODST, Reach storyját. Multiban összesen játszottam 2 órát a H3al. Egyedül a Halo Warsot vittem végig 3szor és abban elpicsáztam kezdetekkor pár embert...

A sok szemét szar mellett a Halo AIja üde színfolt, és jelenleg nem tudok jobbat mondani nála. Inkább csak negatívumokkal találkozok ezen a fronton... COD, BF, Metro legutóbb a Sniper, amibe pedig jó az sem ér fel a Haloéval.

Imádom az ilyen scifi világokat ( Mass Effect is hatalmas kedvenc ). Haloét különösen mert több eltérõ fajta játékot kaptam, így szó sem lehet arról hogy rókabõr vagy ugyan azt adják el... több fõszereplõ, más féle játékmechanika, rengeteg helyszín.

Lehet a szemedben hatalmas fan vagyok, de én csak élvezem mert egy remek játék😊 ja és nagyon nem bírom amikor baromsásokat hordanak róla össze. Fõleg olyanoktól akik 2012ben kérdezik meg hogy a Halo 1ben mégis mi volt az a "gyûrû"......... ( tudod ki volt, leáldban... )

Tinman
Totti a legnagyobb Halo rajongó 450km-es körzetben, így mindig csak óvatosan ha a Halo-ról van szó :-D

Halo-kat azért ajánlott letolnod, mert a játéktörténelem szerves részei. Akinek anno nem volt XBOX I-es gépe azoknak azért nem könnyû befogadni a Halo világát. Nekem is nehezen ment és bár az összes (1-2-3, ODST, Wars, Reach) részt letoltam, még mindig rém messze vagyok attól, hogy szeressem.

Alapvetõen a Halo egy multis játék és abban baromi ütõs darab konzolon. A single-re úgy kell tekinteni, mint egy sztorival ellátott gyakorlóterepre, aminek vitathatatlan nagy pillanatai mellett kifejezetten gáz momentumokkal is bír.

Szóval igen, még szerintem is érdemes a Halo részeket letolnod, már csak azért is, hogy képben légy, ha szó van róla... már pedig lesz róla szó még sokáig, hiszen lassan itt a 4. rész is.

Tinman
12.sor ;-)

Amiket írtál még azok miatt nem tudom mennyire érdemes konzolt venni. Ha valaki nem ótóka és sportjáték kedvelõ, akkor úgy tesz, mint én: rájuk sem néz.

Egy a lényeg: A konzol exclusive címek NAGY része egyszerûen szebb XBOX360-on, mint PS3-on, no meg elsõ curr. gen konzolnak nagyon jó választás.

arty
ha a grafot meg tudod emészteni, akkor sorban haladj! (feltéve, hogy megvolt az 1-2 végig és szereted a halokat)

Forza.

arty
és a lynch filmeknek mi a mondanivalója? "lsd 4ever!"?

Forza.

Totti5
Jó jó! Persze akkor ha tetszett az 1-2 valamennyire... azért mert Halo és hogy und vagy leszóld kár nekiállni.

Halo 3 - a trilógia befejezõ része, ami most már nem trilógia, mert jön októberben a Halo 4. Itt a fõszereplõ Master Chief & Cortana.

Halo 3 ODST - kiegészítõ, nem különálló rész. New Mombasa városának ostromát mutatja be más szemszögbõl, amit ugye Mester Szakácssal a Halo 2ben lejátszottunk. Itt nem Master Chieffel leszünk, hanem az ODST osztaggal. Ezek elit katonák, mezei emberek. Érdekessége ennek a résznek, hogy komorabb a hangulata, kvázi szabadon lehet majd mászkálni a városban és 1-1 pontnál történnek majd visszaemlékezések és ott kell az ODST osztagából az adott emberrel lejátszani a történéseket. Nagyon jó rész!

Halo Wars - itt a háború kezdetét meséli el a játék, az elsõ nagy összecsapás a Covenantal. Szép, izgalmas, változatos story központú RTS, magyar felirattal!

Halo Reach - Reach bolygó bukását meséli el, ahol a Spartan katonákat képzik ki, csúnyább szóval "tenyésztik". Ez is egy különleges rész, mert itt sem Master Chiefet irányítod, hanem egy Spartan egységet. Ami az érdekes benne hogy elõre tudni a végét, hiszen ez is hamarabb játszódik mint a Halo 1-2-3, és tudjuk hogy a bolygó elesett.

+ tavaly kiadták a Halo 1 reméket, teljesen felújított "modern" grafikával ( nem HD, hanem remék! ) újrakevert audióval és pár új aprósággal.

davidka003
THX. És az a legszebb az egészben, hogy már néhány ezer Ft-ért beszerezhetõ használtan a legtöbb játék ami mondjuk 1 évnél öregebb.
Halo 3 amúgy jó? Mert haver szerint inkább vegyem meg a Reach-et és hagyjam a fenébe a 3-at. Illetve a Bad Company 1-t isteníti még.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Totti5
+ rengeteg XBLA cím... Prince of Persia 1 remék pl, de napestig lehetne sorolni õket.

Mortal Kombat
Fight Night Champion
Top Spin 4
SSX
Fifa Street
Ace Combat 6-7

És még sok sok minden, csak össze kellene szedni.

DarkSector
Sniper Elite steam-en 1.74 euro

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

IMYke2.0.0.0
Ezt mindig elfelejtem 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
XBOX360-on érdemes (nem mind multiplatform!):

- GeoW 2 és 3
- Lost Odyssey AAA+++
- Shadow Complex AAA+++
- Kameo AAA+++
- Fable II. - legjobb Fable, de nem AAA+++
- Ded Rájzin' I.
- Forza részek - A szakik szerint a 4. rész ---> AAA+++
- PGR részek
- Halo részek
- Blue Dragon
- Saints Row I. - elõzmények!
- Prince of Persia Classic HD
- Eternal Sonata
- Magna Carta 2
- Too Human
- Shenmue II. (XBOX cím) AAA+++
- Banjo Kazooie
- Ninety Nine Nights 1 és 2
- The Darkness AAA+++
- Army of Two 1-2 (coopban) AAA+++
- Crackdown 1-2
- Ninja Gaiden II.
- Conan AAA+++
- Red Dead Redemption és Undead Nightmare AAA+++
- Condemned 2 AAA+++

A piorosakért gyak. önmagában megérte X-et vennem.

Tinman
"...féle musthave xbox játéklista"

UC és társai PS3-ra vannak. :-)

Tinman
Bmeg sg!

Imi pls del-t neki! Már nem enged beleszerkeszteni.

IMYke2.0.0.0
Tudom én - csak "leáldozott" stílusban írtam Tinmannek 😊

Fpocok
Uncharted.

Parasite Eve 2, best game EVER!

IMYke2.0.0.0
Feltérképezetlen 1-2-3?

Fpocok
Utálom a buta bay filmeket, meg minden buta filmet. De az árci filmeket is utálom... pl az, vagy a Drive.

MerlinW
Vannak kommersz és vannak mûvészfilmek. Te a kommerszeket értékeled, én pedig inkább nézek pl. Lnych filmeket, mint Bay vagy Scott filmeket.
Ugyanúgy vagyok a filmekkel, mint a játékokkal. Inkább mondanivalója legyen, mint milliónyi effekt és robbanás.

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Itt a monológ: ez az ami ütõs - utolsó 15 mp.

Totti5
Jaja... pár évet biztos elvett az életbõl.

Fpocok
Szerintem ritka fos a film, hiába 20 kiló minusz. Majdnem elaludtam rajta.

Shep
Mitõl olyan, jó hogy minden filmjében úgy játszik ,mint egy pszihopata? Kevés ellenszenvesebb színészt tudok mondani, stõ így hirtelen egy sem jut eszembe, talán még Nik Cage azzal az idegbeteg vigyorgásával. Amúgy ja az amerikai Pszihóban jó volt, mert az egy testhezálló szerep volt. Többi filmben, meg ez a pszihó, magunk alá szartunk nézés és ennyiben ki is merül a tudománya. Tökéletes trükkben talán ott nyújtott valami értékelhetõt.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
S azt ugye mindenki tudja, hogy ennek a filmnek a kedvéért ledobott egy 20-ast, majd ugyanabban a forgatási évben visszaszedett 30-at a Batman miatt...

IMYke2.0.0.0
És akkor ez még milyen jó: The Machinist
Az Amerikai pszichóban van egy olyan monológ, amitõl rendkívüli. Egyszerûen fantasztikus.

IMYke2.0.0.0
Én bármikor végignézem - nekem az is kedvencem. 😊

Totti5
Bale zseniális színész!!!

Equilibrium
Batman 1-2-3
A tökéletes trükk
The Fighter

Viszont még ezek is eltörpülnek az Amerikai pszichó mellett, ami egyszerûen tökéletes és ahogy játszik benne az szavakkal körül sem írható.

Totti5
2001: A Space Odyssey

8-10 éves fejjel még végignéztem, ma már nem bírom.

Shep
Nekem mind a 4 része bejön, egyedül Bale Krisztiánt nem bírom, annyira egy nulla szerepeket nyom, ezzel a pszihó fejjel, hogy az idegbaj kap el tõle. (a boxolós filmjét nem láttam, nem is érdekel). Bár az kétségtelen ,hogy a legjobb a 2 😊 Ûrodösszeiaról meg én inkább nem nyilatkozom, mert megint köpködés lesz 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
Ahogy írtam, ízlésrõl felesleges, és nyilván, mindenki másként látja a dolgokat.
Nekem bármikor élményt nyújt a 4 rész (quadrológia).

A Terminátorok összes része is megvan bolti DVD-n (1-2-3-4, bõvített, rendezõi), és az "utolsó" rész kivételével az összeset imádom - igen, még a sokak által szidott 3-at is.
A "4"-ben gyakorlatilag felállt a szõr a karomon, adrenalin bomba volt az a jelenet, amikor a T800-as (Schwarzenegger) megjelent... (tudom, CGI).
Komolyan írom: csak azért a jelenetért vettem meg a DVD-t, a lewarezolt rip után!

S ha tehetném, ezt a sorozatot is BD-ben tudnám a gyûjteményemben. Sok más mellett.

Szóba került a 2001: Ürodüsszeia. A világ egyik legjobb filmje - az az elsõ tizenvalahány perc... a zene... döbbenetes, még ma is!

IMYke2.0.0.0
GOG-akciózás:

Empire Earth GOLD: 2.99$
Empire Earth II GOLD: 4.99$
Empire Earth III: 4.99$
Evil Genius: 4.99$
Ground Control + Expansion: 2.99$
Ground Control SE: 2.99$
Judge Dredd: 2.99$
Lords of Magic: 2.99$
Lords of the Realm: 2.99$
Lords of the Realm III: 2.99$
Pinball GOLD Pack: 4.99$
Sniper Elite: 4.99$

Shep
79-es de nálunk jóval késõbb mutatták be, nyilván én is késõbb láttam meg azóta újra is néztem de egyszerûen nem jön be, kész. A 2 és a 4 az ok de az 1-3 nálam vicc kategória. Lehet itt beszélni arról ,hogy mit hozott, meg mit nem ettõl még nem feltétlenül jó valami. Nem úgy a Tejminátor 😊

davidka003
Diablo 3
Mondjuk én nem várom.

Régen volt itt a topicban vagy valahol Tinman féle musthave xbox játéklista az nincs meg valakinek?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

IMYke2.0.0.0
Tudom, hogy személyes kérdés, de érdekel, és mivel nincs az adatlapodon: hány éves vagy?
Az Alien 1979-es. Én konkrétan 5 éves voltam akkor.
Elõször életemben 13 évesen láthattam.

Shep
De én nem mostról beszélek (mondjuk a 2 az ma is jó) hanem hogy már akkor is szar volt számomra.

IMYke2.0.0.0
Nem véletlenül hagytam ki a filmeket 😊
Egyedül az Adrian Brody-sat tudtam végigszenvedni.
Az elõzõt akárhogy erõltettem, nem ment (azt én pörgetgetve lestem meg) - talán ebben szerepe volt annak is, hogy az a "Michelle" játszotta a nõi fõszereplõt, akit a 24 akkori évadában nagyon nem bírtam, és persze a szõke rinya-kurvának is, akinek a kimúlását szerencsére sikerült eltalálnom egy ilyen pörgetéssel, és megnyugvással lestem meg a film végét. Ezután Shift + Del.
Annyit ért.

Az új AvsP-t végignéztem , de nem voltam elájulva tõle.

MerlinW
Nem szar az elsõ rész, csak azóta megváltozott a világ. A 2001 Ûrodüsszeia is zseniális film, mai szemmel viszont lassú, unalmas és béna. Azt kell nézni, hogy mikor megalkották, milyen hatása volt a világra és nem azt, hogy 30 évvel késõbb milyen. Régen a klasszikus zene volt a diszkó, ma pedig a gépi csipogások.

[merlinw.org]