Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Next PC upgrade: 2022
Sajnos csak ilyen fost küldenek hogy 30 font felett 3 font spórolás jár!
Next PC upgrade: 2022
Van valakinek 10% zavvi kodja, privatban el fogadnam. Meg is halalnam egy indie gameval.
Szükségem lenne a GTA 3 "Üdvözöljük Liberty Cityben" könyvére, a Vice City "Felhasználói kézikönyv" könyvecskéjére, a San Andreas "Városkalauz" kis könyvére, az Episodes from Liberty City könyveire (ezeknek nem tudom mi a nevük, még csak ma szembesültem vele, hogy van egyáltalán magyar kiadás a játékból), illetve, ha lehetséges akkor Complete Edition könyveire is (ez nem annyira fontos, ha nem megy).
Tudom, hogy itt nem annyira kérni szoktak az emberek, hanem inkább megmutatni mijük van, de ebben a fórumban már annyi belinkelt képet láttam szebbnél-szebb játékokról (köztük a GTA-król is), gondoltam hátha valaki tud segíteni. Egyébként, ha letöltési linket tud valaki, nekem az is bõven megfelelne. Köszönöm elõre is.
Amit ott irnak hulyeseg.
Nalam tokeletessen megy, es atlag masfel evente huzom ujra. De akkor sem a vista miatt.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Forza.
Most is XP-s géprõl írok, ezzel sincsenek gondok. Pedig, ezen 2008-2010 év elejéig sima, azaz Service Pack nélküli XP volt, és sokan nyavarták.
A sajátomon, 2004-tõl 2010-ig mindegyik XP fenn volt, és sosem okozott önmagától kék halált.
Olyan elõfordult, hogy - jellemzõen a fordításokhoz szükséges cuccok közül - valami "befagyott" és Ctrl + Delete segített, sokszor az sem és nyomtam a Resetet... de kék képernyõt Windows Millenium óta nem láttam PC-n.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Vista: a hátam közepére se - mások kérték, feltettem, de csak a szívás volt vele <és valóban magasabb a hardver igénye, mint a Sevennek>és valóban magasabb a hardver igénye, mint a Sevennek>
Seven: 2010 december
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ha megveszem a packot késõbb kapom meg, vagy ilyenkor mi van?
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
Konkrétumokat soha sem hallok, csak hogy szar.
Arról beszélt, Totti, hogy fosport lett. NEM, nem lett az. Ennyi és nem több.
De most szépen megfogtátok az egészet és most elviszitek abba az irányba, hogy a mocsok MS ezért a grafikáért min. Vistát várt el a userektõl.
Miva'? Ki beszélt itt errõl?
Igen, tény, hogy ez történt, ahogy az is, hogy nem lett fosport.
Egyébként igen, eredeiben volt meg a Halo 2, de a Vistát teljesen kihagytam.
(nemigaz h nemérted a problémát)
Forza.
A Halo 2 PC értelemszerûen nem lett újragondolva direkt Win7-re.
Erre írta, amit...
Újra: Nem lett botrányos pont, rendesen szaladt, nem volt bugos, nem fagyott, nem volt gond az irányítással.
Az, hogy a grafika milyen, az egy más kérdés... konzolon még ilyen sem volt, hiszen a PC port esetében élhet az ember a felbontásnövelés, élsimítás, anizotróp szûrés varázslatokkal.
Bár tényleg egy résznél nagyon unalmas.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Én erre reagáltam. Ezzel a "grafikával" jó hogy remekül ment 😊
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
)
mondjuk a történet érdekes volt, 2x is nekiálltam, de egyszerûen meguntam, nem tudtam soha végig tolni. Ja és amit benõmenõ mondott részt azt gyûlöltem a legjobban.
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Parasite Eve 2, best game EVER!
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Star Wars: Knights of the Old Republic (I)
Star Wars: Knights of the Old Republic II