Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
VPN, már párszor le lett írva.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

MerlinW
Ahogy a brazil oldalról sem lehet, akármit is mond...

[merlinw.org]

ollie
Mindenhova belinkelitek, de Magyarországról nem vásárolható.

grebber
grebber
The Hut kod: 2198-2201-4296
Sajnos csak ilyen fost küldenek hogy 30 font felett 3 font spórolás jár!

Next PC upgrade: 2022

Daell Drow
Sziasztok
Van valakinek 10% zavvi kodja, privatban el fogadnam. Meg is halalnam egy indie gameval.
w77d
minden friss Oprendszernél ez van, ugyan ez volt az XP-vel és a Win7-el is....

arty
Ugorjunk vissza 2007 januárjába.

ugye hogy igazam van ... 😊

Forza.

w77d
nem tapasztaltam lassulást az XP-hez képest, nem instabil, éppen ellenkezõleg, mindenhez van driver ráadásul gyakran frissítik is õket, mindennel kompatibilis... még mindig nem tudjuk, miért szar a Vista

totyak
Esetleg nem tudná valaki beszkennelni nekem a GTA részek magyar kézikönyveit? Sajnos (vagy nem) nekem mind angolul van meg, de szeretném, ha legalább a gépen meglenne magyarul is. GTA IV az egyetlen, ami magyar, mivel az csak úgy jelent meg itthon.

Szükségem lenne a GTA 3 "Üdvözöljük Liberty Cityben" könyvére, a Vice City "Felhasználói kézikönyv" könyvecskéjére, a San Andreas "Városkalauz" kis könyvére, az Episodes from Liberty City könyveire (ezeknek nem tudom mi a nevük, még csak ma szembesültem vele, hogy van egyáltalán magyar kiadás a játékból), illetve, ha lehetséges akkor Complete Edition könyveire is (ez nem annyira fontos, ha nem megy).

Tudom, hogy itt nem annyira kérni szoktak az emberek, hanem inkább megmutatni mijük van, de ebben a fórumban már annyi belinkelt képet láttam szebbnél-szebb játékokról (köztük a GTA-król is), gondoltam hátha valaki tud segíteni. Egyébként, ha letöltési linket tud valaki, nekem az is bõven megfelelne. Köszönöm elõre is.

Daell Drow
En 2008ban vettem Vistat, es meg most is azt hasznalom.
Amit ott irnak hulyeseg.
Nalam tokeletessen megy, es atlag masfel evente huzom ujra. De akkor sem a vista miatt.
Mióta win7-em volt 1x láttam kék halált 2 év alatt. Régen xp-n 2-3 havonta egyszer. Soha többet xp.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Egyetemista voltam - belsõ hálózaton már kaptam is a linket akkoriban AltaVista-s oldalra, hogy mi történt, amikor egy kézi szkennert "Plug 'n' Play" rádugták a PC-re 😊)))

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

arty
lassu, instabil, szar driverellátottság, rosszabb kompatibilitás, kurvadrága. elég?

Forza.

arty
Tehát amikor a juzernek a meglévõ XP helyére egy fosadvány és drága uj OS-t kell megvennie és felinstallálnia, hogy játszhasson egy játékkal, az nem fosport. Jjjjjo.

Forza.

Solid Snake
IMYke2.0.0.0
Tényleg nem jótékonykodik az emlékezetem: nekem nem volt kékhalálom XP alatt.
Most is XP-s géprõl írok, ezzel sincsenek gondok. Pedig, ezen 2008-2010 év elejéig sima, azaz Service Pack nélküli XP volt, és sokan nyavarták.
A sajátomon, 2004-tõl 2010-ig mindegyik XP fenn volt, és sosem okozott önmagától kék halált.

Olyan elõfordult, hogy - jellemzõen a fordításokhoz szükséges cuccok közül - valami "befagyott" és Ctrl + Delete segített, sokszor az sem és nyomtam a Resetet... de kék képernyõt Windows Millenium óta nem láttam PC-n.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

w77d
de tényleg... az XP állandóan fagyogatott, kékhalálozott, csinálta a baromságait, a Vista jópár év alatt egyszer sem, azaz egyszer sem hagyott cserben!! Jah és minden tökéletesen fut rajta gyorsan kivétel nélkül...

IMYke2.0.0.0
XP: 2004-tõl 2010 év végéig
Vista: a hátam közepére se - mások kérték, feltettem, de csak a szívás volt vele <és valóban magasabb a hardver igénye, mint a Sevennek>
Seven: 2010 december

davidka003
Nekem se volt soha gondom a Vistával és jobban is szerettem mint az XP-t. Pedig kb 2001 óta XP-t használtam aztán Vista, most pedig WIN7.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Fpocok
"ezerszer stabilabb, mint az XP volt elõtte"

...

Parasite Eve 2, best game EVER!

w77d
ebbõl úgy az összes kamu... megjelenés óta Vistát használok és egyik sem bizonyosodott be, semmi bajom vele, ezerszer stabilabb, mint az XP volt elõtte

Totti5
A lényeg hogy kihagytad. Viszont aki nem hagyta ki az kapott egy játékot egy olyan OS-re amire nem akarta leváltani a gyors és jó XPt... aki meg leváltotta az kapott nagyobb gépigényt és szinte minden játéknál gyengébb teljesítményt. Te a Halo 2õt 2010?ben játszottad. A játék amúgy 2007ben jelent meg PCre 3! évvel a konzol után, tehát egy 6 éves játékkal játszottál.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

ollie
Azokkal a pontokkal abszolút nem értek egyet. Jó, az ötösben lehet igazság, hogy az Apple sarazta amennyire csak tudta.

davidka003
Én is inkább afelé hajlanék, hogy fosport lett. Grafikája szörnyû volt és 3-szor akkora gépet igényelt mint amennyi annak a grafikának tényleg kellett volna.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Tinman

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

ollie
Ha engedi megvenni, akkor megkapod késõbb.

Egy kérdés: Impulse-on van (Gamestop a neve jelenleg) van akciós Empire és Napoleon Total War Goty összesen 1600 Ft-ért, de a leírásban a Napoleon elé ki van írva, hogy ez a termék jelenleg nem elérhetõ.

Ha megveszem a packot késõbb kapom meg, vagy ilyenkor mi van?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Jani21
Nekem a Vistával kapcsolatban az MS hozzáállása nem tetszett. 6 évig tartott nekik egy új rendszer kifejlesztése és az emberek torkán erõszakkal akarták letolni (ha már késtek, akkor mindenki váltson hamar). Ennek egyik bizonyítéka a Halo 2 Vista exkluzivitása vagy az a sok gép, laptop, amely alig volt képes futtatni a Vistát (akkoriban nagyobb gépigénye miatt) és mégis csak a Vistát támogatta, a hardvergyártók hivatalosan csak a Vistás drivereket adtak ki ezeket a gépekhez. Amennyiben valaki mégis XP-t akart feltenni rá, úgy kellett összevadászni az XP-s drivereket a neten más gyártóktól.

Jaja! Nekem a notebookomon Vista van, és nem fogjátok elhinni, de meg vagyok elégedve vele. Csak egy visszatérõ apró problémával találkozok a Vista alatt. Néha bekapcsolásnál nem teszi ki a hangerõ ikont a tálcára (jobb oldalt lent). Ez az egyetlen aprócska bajom van vele. Játékokra is használom. De azon kívül, hogy kicsivel rosszabbul futnak rajta (mint XP-n), semmi bajom azokkal sem.

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

ollie
A Vistaval semmi baj volt, nem értem miért fikázzák egy csomóan.

Konkrétumokat soha sem hallok, csak hogy szar.

Tinman
Te nem érted úgy fest.

Arról beszélt, Totti, hogy fosport lett. NEM, nem lett az. Ennyi és nem több.

De most szépen megfogtátok az egészet és most elviszitek abba az irányba, hogy a mocsok MS ezért a grafikáért min. Vistát várt el a userektõl.

Miva'? Ki beszélt itt errõl?

Igen, tény, hogy ez történt, ahogy az is, hogy nem lett fosport.

Egyébként igen, eredeiben volt meg a Halo 2, de a Vistát teljesen kihagytam.

arty
gondolom te is vettél a 10k-s halo alá egy 40ezres vistát... 😉

(nemigaz h nemérted a problémát)

Forza.

zorrobomber
Double Fine pakk 10$ amazonon, steames mind(Psychonauts, Costume Quest, Stacking)

ollie
Inkább DX7.

Tinman
A Vista önmagában volt szar oprendszer, de annyira azért nem, hogy megfelelõ hw-en ne futtasson el egy ilyen portot.
A Halo 2 PC értelemszerûen nem lett újragondolva direkt Win7-re.

Totti5
2004 az elõzõ konzol generáció utolsó évei voltak. Akkoriban SDtvn ment a konzolozás vagyis közelében sem volt a PCnek a grafika felbontásban, így amit a TV eltakart azt nem kellett kidolgozni. Amúgy SDtvn baromi jól nézett ki, de 360on HDban is teljesen rendben van a Halo 2. Halo 1 pedig az idejében a legjobban között volt bõven.

Totti5
Amikor kijött Xp és Vista volt... az egy dolog hogy te Win7en játszottad.

Tinman
"1-2, de a kettõ valami Vista exluzív botrányos portja." - Totti írta.

Erre írta, amit...

Újra: Nem lett botrányos pont, rendesen szaladt, nem volt bugos, nem fagyott, nem volt gond az irányítással.

Az, hogy a grafika milyen, az egy más kérdés... konzolon még ilyen sem volt, hiszen a PC port esetében élhet az ember a felbontásnövelés, élsimítás, anizotróp szûrés varázslatokkal.

davidka003
Elsõ rész pedig nem rossz. Érdemes letolni egyszer.
Bár tényleg egy résznél nagyon unalmas.

Kongy
Na a Halo az az a játék, amivel még ha kényszerítenének sem játszanék. Csak a 2-vel játszottam, de fél óra elég is volt belõle egy életre...

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

pörfektül ment, ... , frame az egekben

Én erre reagáltam. Ezzel a "grafikával" jó hogy remekül ment 😊

Igen, az a rész különösen gáz volt!

ZsZso
Köszi a listát! Végig fogom nézni az összes számomra ismeretlent (van jópár) aztán meglátjuk mennyit szerzek be belõlük 😊.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Büdös Bohóc
ja de xboxosoknak az álom volt és ne szidjuk, mert a világ legjobb FPS-e, egyáltalán nem unalmas, repetitív ()

mondjuk a történet érdekes volt, 2x is nekiálltam, de egyszerûen meguntam, nem tudtam soha végig tolni. Ja és amit benõmenõ mondott részt azt gyûlöltem a legjobban.

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Fpocok
Én félórát toltam. Túl gyerekesnek találtam. Fegyverek, ellenségek, grafika. Azóta kerülöm, mint a pestist.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Büdös Bohóc
Atya gatya, mennyit is írtunk akkor, mikor ez megjelent PC-n? Ja amúgy meg kajak DX 8.1 az egész ránézésre.

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

zorrobomber
<#eljen>

Megvolt az elsõ nyertes részvételem steamgiftsen... Nyertem egy Faerie Solitaire-t! <#smile> (Tudom volt már több 1000 kulcs ingyen, de akkor is nyertem....<#smile>)

IMYke2.0.0.0
Immáron az elsõ rész is kapható, ismét, mindkettõ 2.990 Ft-ért:
Star Wars: Knights of the Old Republic (I)
Star Wars: Knights of the Old Republic II