Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egyrészt igaz, a trial, illetve a 30 napos free player-ök morzsolódtak le, másrészt ebben megint az a szomorú, hogy olyanok nyilvánítanak véleményt éd szólják meg, akiknek közük sincs a játékhoz. Azt meg már mondanom sem kell, hogy az utóbbi idõkben milyen lejárató kampány folyt a TOR és a Bioware ellen is, pedig ez a játék igazán üde színfolt a megszokott sablon MMO-k között.

zorrobomber
Höhö, az amazon-os Double Fine pakkban felemelték a Psychonauts árát 😊 Most $3.99, én meg $1.99-ért csaptam le rá még vasárnap. Tény hogy elég jó vétel volt annyiért 😊

Bioware-rõl annyit hogy ME3 konkrétan visszakergetett a Witcher-hez. Nyomtam, és mondtam hogy jó-jó, de nekem pont NEM a lövöldözés miatt tetszett meg az elsõ ME, és ez már nekem Call of Mass Effect inkább. Script és robbanáshegyek. Több alkalommal volt az elején hogy na akkor itt mit is döntsünk, ja hogy megy tovább az anim és nem én döntök? Akkor mi a jó francért nem a Witcher-t nyomom(abban elakadtam valahol) inkább? Azóta sikerült is továbbhaladnom. A Witcher-ben.

ZsZso
Én is így voltam ezzel, de a WoWnál nem tudtam ellenállni a kísértésnek. A játék önmagában kevés lett volna ahhoz, hogy magába szippantson, de a társaság szuper volt, így beneveztem rá. 3/4 év után viszont "letettem" (nem véletlen használom ezt a szót), mert éreztem, hogy a kialakult függõség hosszú távon nem tesz jót ). Azóta se találtam olyan MMOt amire érdemes lett volna elõfizetni, de nem zárom ki, hogy még elõferdülhet (bár tény, hogy meló és család mellett már csak koca-játékosnak tûnnék a régi idõkhöz képest, ami egy ilyen genrenél nem túl pozitív jellemvonás).

Butaság? Lehet, de a jó játékok szerintem nem észérvekkel operálnak, hanem a szívedre próbálnak hatni 😉.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

DarkSector
Érdemes elolvasni hogy sokan ingyenélõ free 30 naposok hagyták abba a hír szerint, szóval....Ettõl független én is azt hallottam sok SW fantól hogy ez nem lett valami jó cucc.

Nekem konkrétan tökmindegy hogy jól megy-e a szekér vagy nem. Csak azért ha ez a 30 nap free igaz, akkor ez nem feltétlen jelenti azt hogy sokan ráuntak. Csak biztos nincs pénzük.

Mondjuk én soha nem fizetnék egy játékért havi szinten ez nálam alapon egy butaságnak tünik.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

MerlinW
SWTOR-t nem ismerem ugyan, de szerintem egyedül a Dragon Age 2 lett gyengus. DA1, ME trilógiával semmi gond.

[merlinw.org]

ollie
Csak nem kezdenek rájönni az emberek, hogy egy nagy szar az amit a Bioware az elmúlt években produkál?

MerlinW
<#rolleyes>

[merlinw.org]

zorrobomber
DarkSector
Igen jogos P->E...elírtam.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

MerlinW
PPPoE (Point-to-Point Protocol over Ethernet) a DSL kapcsolat protokollja. PPPoP nem létezik.

[merlinw.org]

Same here with the pc version...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

NE foglalkozz vele! Kezdj el játszani és utána lépj be, úgy már jó lesz (tegnap batmannél ezt ugyanezt eljátszotta nekem is, de utána már jó lett).

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

DarkSector
ppp egy kapcsolat típus, szóval egyedi gondról van szó.
Nekem t-online net PPPoP-s.
a ppp-t nem vágom de nálad arra hivatkozik hogy instabil!

Tinman
Ugyan ezt a bamantot' tolom csak dobozosba...semmi gond nálam sem.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Fpocok
De bazmeg, azt felismeri, hogy rossz a jelszó vagy név, de még mindig nem tud csatlakozni. Pedig újraindult, forwardoltam. Bassza már meg, mekkora egy fos ez a rendszer.

Parasite Eve 2, best game EVER!

DarkSector
EZ hátha segít: KATT

arty
reboot volt?
frissitettél gfwl klienst?

Forza.

DarkSector
Sok sikert a vizsgádhoz.

Fpocok
Akko nem tudom baszki. Így Rohadt GFWL. Na mindegy, úgy is tanulnom kell a holnapi vizsgára.

wesker24
Nekem is routerem van de én se nyulkáltam hozzá mégis jó minden !
DarkSector
ja én nem nyultam a routeremhez...

Fpocok
Megtörtént. Így is szar.

MerlinW
Nem árt😊

[merlinw.org]

Fpocok
Van. Forwardoljam a portjait?

Prince23
Van e router a közelben?

DarkSector
nekem szokott olyat hogy elsõre hiba és csak másodszorra fogadja el, de ez azért van mert nem rendeltetésszerûen hasnálom a cd-kulcsot. 😊

wesker24
Bezzeg nekem ilyen gondom nincs nálam semmi gond nincs a Live-al gond nélkül bejelentkezik bárhová !
Fpocok
Na ezért utálom én a kibaszott GFWL-ot...
DAFUQ?

Fpocok
Batman bezsákolva. Köszönhetõen tsabi haveromnak.

MerlinW
yup😊

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Csak mert beszélgettünk az Aliens-rõl és mert Anyák napja? 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MerlinW

[merlinw.org]

ollie
The Haunted: Hells Reach - 3.38 EUR

Steam-es. Olyasmi, mint a Killing Floor, multiban az igazi.

ollie
Beismert? Ez nekem új.

Ha valakinek valami csoda folytán még járna a Gamestar nevû újság (tudom fúj, fúj stb.), akkor én a benne lévõ teljes játékra: Marvel Ultimate Alliance instant vevõ lennék.

Nem rendszeres írogatók is keressenek PM-ben ezügyben nyugodtan.

Amennyiben pc-re más forrásból eredeti dobozos verziót tudtok eme gyöngyszembõl (lehetõleg ne ebay, mert az nem az én asztalom), akkor szóljatok.

Elõre is köszönöm!

IMYke2.0.0.0
Baromi olcsó! Túlságosan is 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
SQJ-tõl:

Cora ---> 49.000 HUF a 160GB-os PS3!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

arty
Hónapokig nem volt hozzá xp emulátor, mondjuk inkább úgy 😉

Én akartam játszani amugy... el is kezdtem ki tudja hanyadszorra a halo1-et pécén, de közben volt egy xp->w7x64 váltás, aholis nem megy a 16:9 fovhacker 😞 Másodikat xboxon játszottam, kb 70-80%-ig, aztán 360am lett és ment az x1-el a mentésem is 😞((

Forza.

Tinman
Holnap kipróbálom... 1 alkalommal volt már ilyen vásárlásom, igaz nem itt és rendben ment minden.

Tinman
"az XP állandóan fagyogatott, kékhalálozott"

A BSOD nem véletlenül fordul elõ. Ritkán áll mögötte szoftveres probléma, inkább nem vagy rosszul mûködõ hardverre utal. A HDD felületén levõ gyenge vagy bad szektor (akár egyetlen egy!) is okozhatta XP esetén a jelenséget, mely egy chkdsk után varázsütésre megszûnt. Ezt hibát a Win7 sokkal jobban kezeli és tolerálja.

A Windows98 után az NT alapokon nyugvó XP-t a "szakmánk" olyan örömmel vette, mintha egy új korszak kezdõdött volna... és így is volt.

Tinman
Hoppá :-)

Tinman
Vakok között félszemû a király.
Nem is a stabilitással volt a legfõbb gond, hanem legfõképpen a rendszer erõforrásigényével. Az, hogy nem volt Vistám, az egyébként nem jelenti azt, hogy nem volt vele rengeteg dolgom ügyfeleknél... vakvágány volt. Olyan vakvágány, amit a Microsoft is BEISMERT.

MerlinW
Igazság szerint, maga a Microsoft nyilatkozta, hogy a Vista a legnagyobb baklövésük volt a cég fennállása óta. Ezért is jött rá másfél évvel SOS a W7.

[merlinw.org]

Tinman
Keress rá pl: "Vista hibák", "Vista bugs", "Vista failures"... borzalmas számokat látni. Ezekkel lehet vitázni, csak nem érdemes. Kissé jártasabb emberek tollából származik, mint mi.

MerlinW
MC

[merlinw.org]

Tinman
Milyen kártya? Amex? Visa? Mc?

Tinman
Jajj.

Az a gáz, hogy hónapokig nem volt normális wrz verzió belõle? Egyáltalán megvette/végigtolta itt valaki a Pc verziót?

MerlinW
VPN-el sem megy kiszúrta, hogy magyar a kártyám.

[merlinw.org]

Tinman
Most, hogy mondod tényleg hülyeség... 1 tapasztalat olyan, mint a makk ász: mindent visz.