Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Most viccbõl írtam mert sok játéknál panaszkodás van hogy hdready szintû textúrák vannak....stb.
Az oké hogy te feltolod a felbontást.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Prince23
MerlinW
1920x1080 azért nem a negyede és azt mindegyik tudja😊

[merlinw.org]

Tinman
Alan Wake GOG

20 perce van fent egy wrz oldalon, már 16-an szedik. Száni.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Sir Quno Jedi
Óriási tévedés. Évek óta AA játékokban ez már standard felbontás (meg a 2560x1600 is). Sok videó is van ebben a felbontásban játékokról pl. jutyúbon, hogyan futnak stb. Régebbi gammákban meg be lehet állítani némi bütyköléssel (még egy C&C Generals:ZH-ban is).

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

DarkSector
Kár hogy a játékok 4.ekkora felbontásra készülnek...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Sir Quno Jedi
Én mindent kikapcsolt AA-val tolok 2560x1440-en. Ha lehetne normális árú, jó minõségû monitorokat venni ennél lényegeseb nagyobb felbontással, az lenne az igazi.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

grebber
Ezt is megveszem mint tettem az Alan Wake-el is! Nagyon megérdemlik hogy kiadták õket pc-re!

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
Persze fullhd meg nekem 1680-nál szerintem felesleges ennyi, de csak kiváncsi voltam mert nem láttam még 16 felettit.
Lehet a játék miatt enged 32x-et...😄

Fpocok
Maradjunk abban, hogy még bizonytalan.

Amúgy eredeti batman szebben fut, mint a tört anno. És ezt a játékot sokkal jobb egér billel nyomni, mint gamepaddal. Ennek kifejezetten örülök.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Renjike

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Tinman
460GTX OC, 2 GB vram, tehát semmi extra... de hiába tudja: az átlag frame 21-23, ami bizony gázos, tehát jobb kikapcsolni és máris 2x annyi a frame, látványba se számít.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DarkSector
2db vga-d van? Vagy mi tud 32x-et?

Zomil
ugy tudom nem lesz gfwl-os

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Tinman

DarkSector
Így már szebben néz ki, mert elsõnek 33% off volt, most 50, nemsokára 66 %-os lesz. 😄

jAsOn VoOrHeEs
iiiiggggeeeennnn 😊

A System Requirements alatt írják, hogy 'Steam account needed for activation and installation'.

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

DarkSector
milyen 32x csaa? 😊

Tinman
Köszi<#eljen>

Bárkivel elõfordulhat... u.e. a játékban 32x csaa-t véletlenül rajt felejtettem és nem értettem miért 21-23 az átlagos FPS<#falbav>

Most fix 60... jó, 59 is volt már<#banplz>

DarkSector
iiiiggggeeeennnn? 😊

jAsOn VoOrHeEs
Amazon-ról is bezsákolható az Alan Wake 15 dolcsiért ~3300Ft, és Steam-re kell beregisztrálni.

Fpocok
Toltam a tunnglen a Sniper Elitet, miközben rakta fel a batmant és másik adaptert választott alapértelmezettnek. 😄

Tinman
"Na ezért utálom én a kibaszott GFWL-ot..."

"Öööö, izéééé."

Ez most így picit kakiszagú... legalább hadd tanuljunk a hibából!

Fpocok
Öööö, izéééé. 😄DD

LOL ezt így hogy? 😄

zzeN
Most rakták fel.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

arty
ezekszerint magadnak csináltad a problémát? (mivel nem igazán böszkélkedtél el h mi volt a megoldás)

Forza.

Renjike
Alan Wake American nightmare mióta van steamen? 😮O most látom h elõvételben meg lehet szerválni .. :/

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Fpocok
Rájöttem, és megoldottam a hibát. HÁLLELÚJÁ
Így talán meg tudom venni a dark souls-t, ami GFWLos lesz.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Fpocok
Azt hiszem rájöttem, mi a gond, de még nem tudtam, hogy oldom meg.

w77d
tegnap pont miattad steamen felraktam, kipróbáltam, pöccre ment azonnal...

Fpocok
Most kijelentem, hogy SOHA TÖBBÉ nem veszek meg semmi játékot, ami games for windows live-t használ. Batmannal még most se tudok játszani.

jAsOn VoOrHeEs
Portal 2 pedig 5 ajró.

w77d
meg is vettem

DarkSector
uuu bár 10 euro lenne lehet megvettem volna.

Fpocok
LOL, most lett féláras az alan wake STEAMen. Kicsit drágább, 14 euró, de STEAMes.

arty
sztornó, ez nem xinput-os 😞

Forza.

arty
Mivel pont hogy DRM-free változat, ezért ne igazán.

ollie
Hát ne.

zzeN
Gondolom steam-re való be regelhetõségrõl ne is álmodjak.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

zorrobomber
Arra érdemes figyelni, hogy csak egy hétig kapott 50%-os kedvezményt.

arty
<#worship>

Forza.

ollie
Srácok, áll leesik, Alan Wake 15 USD a GOG-on!

zorrobomber
Térjünk vissza erre ha majd végigvittem, ok? Elsõ 3 óra után nyilatkozok még csak, az csalódás volt.

Totti5
ME játékmechanikája cover súter. Gondolom az elsõ rész után ez már világossá vált mindenkinek, de ha nem akkor a 2.nál bizonyosan. Amúgy az ME3ba annyira sokat nem kell lõni... kettõben több lövés volt. Scriptek pedig kellene, mert máskülönben nem tudná elõadni magát a játék... Wicser is agyonszkriptelt filmes és "csõ", csak a Mass Effect profibban adja elõ magát.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Zomil
"pedig ez a játék igazán üde színfolt a megszokott sablon MMO-k között."

haha...hogyne...ez sajnos egy sima wow klon, kvázi egy co-op-os multi moka, ami sikeresebb lett volna, ha kotor3-ként készül el egy co-op opcioval...

üde szinfoltot akarsz az mmo világban? akkor nézz rá a Guild Wars 2-re. Nah AZ üde szinfolt 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

arty
haver anno nagy addiktja volt az elõzõ sw mmo-nak, ezt is nagyon várta és most beszéltem vele: õ is lemondta az elõfizetést. azt mondta, ez csak egy wow klón, nem olyan mint a korábbi...

(sose játszottam mmo-val, wow triallal nyomtam kb 3-4 órát, nemérdekelnek)

Forza.

DarkSector
Persze ha valakit elkap a játék akkor megértem hogy nehéz ellenálni, de azért ez gondolom részebn azok is megértik hogy picit butaság. 😊

#40139: Nem tudom kik járatják le, csak olvastam néhány helyen hogy hamar megunták a játékosok, persze lehet csak simán nem tetszik nekik és ezért vélekednek így róla, vagy éppen csak kipróbálták 1x-2 nem tudom.
Nem látok bele a gondolatukba.

Lehet hogy télleg faintos játék.
Sõt mivel a 30napos free user-ek morzsolodnak ezért valszeg mégsem rossz.

zorrobomber
Ja és õszintén megvallom, igen, nincs közöm a játékhoz, és ettõl függetlenül magasról teszek rá. Még az is lehet hogy jó, de akkor sem fogok részt venni ebben a tehénfejésben. Az is szánalmas ahogy a nyilatkozataikkal hogy próbálják szépíteni a tényeket, miszerint a TOR NEM lesz az új Wow az elõfizetõk számát és hûségét tekintve. Múlt héten még azt nyilatkozták pl. hogy NÖVEKSZIK az elõfizetõk száma. Részletesebben lehet olvasni a nyilatkozatokróla ITT

Egyszerûen az egész helyzetrõl az "Aki sokat markol, keveset fog" mondás jut az eszembe. Igen, nekem "csak" egy KotOR 3 kellett volna, és szerintem még rengeteg ember van ezzel így.