Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2. Ettõl még sok embernek játszhatatlan volt, mert ki-ki vágta õket
3. Innentõl meg magyarázom a bizonyítványom kategóriákat soroltok.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Amilyen védelme van a játéknak, úgysem lesz feltörve...
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
(1 db
Diablo 3 Collector's Edition (PC)
Hivatalos megjelenés: 2012-05-15
22.696 Ft (17.871 Ft))
Þór vígi þessi rúnar
Ipon sem emelt 21-rõl és a Konzolokszervize sem 23990 Ft-ról.
Aki ennyiért rendelte elõ, az jövõ héten ennyiért fogja megkapni.
Csak utána még elpasszoltak pár "szabad" példányt, de azt már 29990 Ft-os áron. De aki gyorsan reagált az spórolhatott nem is keveset.
Kell is. Van olyan érzésem, hogy a StarCraft 2 Heart of Swarm Collector's Edition sem lesz kevesebb 20 rongynál.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Itt a honlap, itt lehet az összes játékuk szövegét leforditani, igy nem a hivatalos fordito cégeknek adják ki a munkát, hanem fanok forditják a munkáikat. Pl. láthato Portal2-nél, h a "hivatalos" fordito csapat milyen gány munkát végzett...szoval gondolom rájöttek, h pénzt fizetni ilyen munkáért nem sok értelme van. Szvsz nagyon jo kis rendszer.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Hol is fordítasz?
/nem tudja
20k értékû extra?
10k-val csúnyán elárazták.
Diablo 3 ebben az esetben kivág a fõmenübe (persze az addig elért "eredményeket" automatikusan menti).
De ide több szervert ígér a Blizz, így talán nem lesz gond. Bár nem fogok eret vágni, ha problémák lesznek induláskor. Június közepéig tele vagyok vizsgákkal és még rengeteg a tanulnivalóm, szóval addig felejtõs a Diabolo <#idiota>#idiota> 3.
De ez még mindig fenn áll: "...mert folyamatos netet követel."
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ha EA vagy Ubisoft lenne még megérteném...
Csak azért nem rohanok majd a boltba érte, mert folyamatos netet követel.
Majd olcsóbban, 1-2-3 év múlva.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=DjFIF-5paI8
Diablo 3 Collector's Edition:
http://www.youtube.com/watch?v=2RM5o5l_UsM&feature=player_embedded
De ettöl még forditjuk a többi játékot is. Pl. nemrég a Super Monday Night került be a rendszerbe, ez az elsö olyan játék ami nem valve-os.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Mert akkor beállok én is a sorba 😊
Megjött a csomag a Valve-tol amit a Dota2 forditásért kaptunk 😊
A könyv eszméletlen szép, A4-es és az eddig kiadott összes Valve képregényt tartalmazza.
"Akik még nem keresnek és a suli/buli anyagi vonzata - teljesen érthetõen - elsõbbséget élvez."
Ahogy megkapják a szüleiktõl a biciklit, a Lego-t, a társasjátékot, úgy talán telne egy 5$-os GOG játékra is. Igen, nem ez volt a jellemzõ rám se, de amint elkapott a Championship Manager-es gépszíj, megvettem a 9990Ft-os következõ részt. Sokat kellett gyûjteni rá. Manapság ehhez képest mi 5$? Az lehet az egyik alapvetõ probléma, hogy a szülõk még a kommunizmusban nõttek fel ahol ugye normális volt hogy pl. nagyfaterom azért kapta sorban a kitüntetéseket, mert hagyta hogy a vasút építési alapanyagaiból építsék a felettesei a saját házaikat. 😊
#40199 @Sir Quno Jedi:
Volt egy pár óra a konzolokszervize -nél, amikor az akkori aktuális 11990 Ft ?(?!) helyett visszakerült egy régebbi 10990 Ft -os ár az oldalra. Úgy vélem, hogy az akkor leadott rendelések/regisztrációk teljesen törlõdtek (az akkor adatbázisváltozások kukázva lettek). Ha akkor rendelted érdemes újra megpróbálni. Egyébként pedig keresd õket mailben/telefonon.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Ugyanakkor valljuk be, mind warezoltunk, warezolunk valamilyen szinten. Én is majd 10 évig "loptam" a játékokat. Aztán benõtt a fejem lágya. Reméljük ez másokkal is így lesz.
Vegyük azt is figyelembe, hogy a játékos közönség 80%-a iskolás azaz 14-22 év közötti. Akik még nem keresnek és a suli/buli anyagi vonzata - teljesen érthetõen - elsõbbséget élvez. Viszont játszani is kell abban a korban.
Ergo én teljesen megértem a nem keresõ fiatalokat, engem csak az zavar, hogy nem csendben warezolnak, hanem még nekik áll feljebb. No ott a határátlépés. Fekszik. Bilincs. Jogukban áll hallgatni.
[merlinw.org]
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
A felbontás inkább a látótávhoz kell, hogy nagy távolságban is ki lehet venni a részleteket. Fontos.