Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

1. Számíthattak rá, hogy roham lesz
2. Ettõl még sok embernek játszhatatlan volt, mert ki-ki vágta õket
3. Innentõl meg magyarázom a bizonyítványom kategóriákat soroltok.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Rage47
+ az EU játékosok is US szerveren voltak 😄
Volt vagy nem volt? <#smile><#idiota>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Carlos
õõõ igen. Mert egy fél szerver ment limitált férõhejjel...

Þór vígi þessi rúnar

Na azért hétvégi Diablo 3 open béta alatt volt szerverprobléma... Nem is kevés.

Jaka923
Ja, hát az Alekosz-féle szennyek tényleg többet érnek, mint 1 Ft 😄

wesker24
Nálam még 1 Ft-ot se ér a Portal 2 ! xD Nem tud érdekelni ! 😄
Fpocok
PORTAL 2 csak 5 euró STEAMEN.

Parasite Eve 2, best game EVER!

TBTPumpa
Jó lesz nekünk egy ilyen is: Diablo.III.No.Attack.Monsters-RELOADED <#idiota>
Amilyen védelme van a játéknak, úgysem lesz feltörve...

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Carlos
Én nem kaptam az ipon-tól még semmit, pedig 22-ért elõrendeltem a CE-t.

(1 db

Diablo 3 Collector's Edition (PC)
Hivatalos megjelenés: 2012-05-15

22.696 Ft (17.871 Ft))

Þór vígi þessi rúnar

TBTPumpa
Nem ment fel.
Ipon sem emelt 21-rõl és a Konzolokszervize sem 23990 Ft-ról.
Aki ennyiért rendelte elõ, az jövõ héten ennyiért fogja megkapni.
Csak utána még elpasszoltak pár "szabad" példányt, de azt már 29990 Ft-os áron. De aki gyorsan reagált az spórolhatott nem is keveset.
Kell is. Van olyan érzésem, hogy a StarCraft 2 Heart of Swarm Collector's Edition sem lesz kevesebb 20 rongynál.

Tinman
És te ebben vettél részt...fúúúúúúúúúúúúúúúúúúú OLTÁRI NAGY RESPECT neked<#worship><#worship><#worship>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Zomil
Valve-nak van egy saját alkalmazása(végülis egy honlap), ahol az összes játékuk string-je megtalálhato és lehet jelentkezni forditonak.
Itt a honlap, itt lehet az összes játékuk szövegét leforditani, igy nem a hivatalos fordito cégeknek adják ki a munkát, hanem fanok forditják a munkáikat. Pl. láthato Portal2-nél, h a "hivatalos" fordito csapat milyen gány munkát végzett...szoval gondolom rájöttek, h pénzt fizetni ilyen munkáért nem sok értelme van. Szvsz nagyon jo kis rendszer.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Daell Drow
Ugy hirdettek honapokkal elotte, de ugy tudom mar ott is fel ment 30k korul nemreg. Nem hireztek csak akik rendeltek kaptak ilyen mailt onnan tudni.
Tinman
Ipon elõrendelés 13600 Ft az ALAPJÁTÉK<#ijedt><#ticking>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

TBTPumpa
22-ért hozzád dobják (Ipon és Konzolokszervize)... Csak az 576 és CD Galaxis kér érte 30 000 Ft-ot.

IMYke2.0.0.0
Nincs saját internet-hozzáférésem...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Grat + riszpekt!

Hol is fordítasz?

/nem tudja

Rage47
Nem hiszem, hogy lesz gond induláskor, elég tapasztaltak már szerverügyben (a wow is segített ebben gondolom), minden játékukat éjfélkor indítják és rázúdul a nép olyankor.. 😊
Tinman
Harmincezeré'?

20k értékû extra?

10k-val csúnyán elárazták.

TBTPumpa
Hát az SC2-höz nem kell folyamatos net, hisz ha játék közben "elmegy" a net, akkor is lehet vele tovább játszani.
Diablo 3 ebben az esetben kivág a fõmenübe (persze az addig elért "eredményeket" automatikusan menti).
De ide több szervert ígér a Blizz, így talán nem lesz gond. Bár nem fogok eret vágni, ha problémák lesznek induláskor. Június közepéig tele vagyok vizsgákkal és még rengeteg a tanulnivalóm, szóval addig felejtõs a Diabolo <#idiota> 3.

IMYke2.0.0.0
Örülök értetek, ha nem úgy lesz.
De ez még mindig fenn áll: "...mert folyamatos netet követel."

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Fpocok
Szép.
Megérdemelted.

Parasite Eve 2, best game EVER!

IMYke2.0.0.0
Pedig a CE brutálisan néz ki...

TBTPumpa
StarCraft 2-vel sem voltak gondok induláskor. Itt miért lenne?
Ha EA vagy Ubisoft lenne még megérteném...

IMYke2.0.0.0
Az elsõ idõszakban úgyis játszhatatlan lesz - vagy a szerver rohamok miatt, vagy a folyamatos frissítgetések okán.

Csak azért nem rohanok majd a boltba érte, mert folyamatos netet követel.
Majd olcsóbban, 1-2-3 év múlva.

TBTPumpa

mooo
<#eljen>
Zomil
Nem, ez csak a dota2-höz volt 😊
De ettöl még forditjuk a többi játékot is. Pl. nemrég a Super Monday Night került be a rendszerbe, ez az elsö olyan játék ami nem valve-os.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

ZsZso
Grat! Szép szép!

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

IMYke2.0.0.0
Gondolom, nem minden honosításért küldenek...
Mert akkor beállok én is a sorba 😊

IMYke2.0.0.0
Legközelebb azért próbáld meg 300 kb alá szorítani a méretét... nem nehéz ám 😊

Zomil
picit off:
Megjött a csomag a Valve-tol amit a Dota2 forditásért kaptunk 😊
A könyv eszméletlen szép, A4-es és az eddig kiadott összes Valve képregényt tartalmazza.

ollie
American Nightmare 11,25 USD a GOG-on elõrendelésben, ha már megvan az Alan Wake (persze a GOG-on kell meglennie)

zorrobomber
Nem vitatkozom, csak folytatom a gondolatmenetet.

"Akik még nem keresnek és a suli/buli anyagi vonzata - teljesen érthetõen - elsõbbséget élvez."

Ahogy megkapják a szüleiktõl a biciklit, a Lego-t, a társasjátékot, úgy talán telne egy 5$-os GOG játékra is. Igen, nem ez volt a jellemzõ rám se, de amint elkapott a Championship Manager-es gépszíj, megvettem a 9990Ft-os következõ részt. Sokat kellett gyûjteni rá. Manapság ehhez képest mi 5$? Az lehet az egyik alapvetõ probléma, hogy a szülõk még a kommunizmusban nõttek fel ahol ugye normális volt hogy pl. nagyfaterom azért kapta sorban a kitüntetéseket, mert hagyta hogy a vasút építési alapanyagaiból építsék a felettesei a saját házaikat. 😊

ZsZso
Számomra az volt a non plus ultra, amikor pár eszementnek sikerült a játék hivatalos support fórumában a megjelenés elõtt pár nappal reklamálni valamilyen crack által okozott hiba miatt. 😊

#40199 @Sir Quno Jedi:
Volt egy pár óra a konzolokszervize -nél, amikor az akkori aktuális 11990 Ft ?(?!) helyett visszakerült egy régebbi 10990 Ft -os ár az oldalra. Úgy vélem, hogy az akkor leadott rendelések/regisztrációk teljesen törlõdtek (az akkor adatbázisváltozások kukázva lettek). Ha akkor rendelted érdemes újra megpróbálni. Egyébként pedig keresd õket mailben/telefonon.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

MerlinW
Erre szoktam mondani, hogy én sem tudok annyit fizetni egy Ferrari-ért, mégsem lopok magamnak...
Ugyanakkor valljuk be, mind warezoltunk, warezolunk valamilyen szinten. Én is majd 10 évig "loptam" a játékokat. Aztán benõtt a fejem lágya. Reméljük ez másokkal is így lesz.

Vegyük azt is figyelembe, hogy a játékos közönség 80%-a iskolás azaz 14-22 év közötti. Akik még nem keresnek és a suli/buli anyagi vonzata - teljesen érthetõen - elsõbbséget élvez. Viszont játszani is kell abban a korban.

Ergo én teljesen megértem a nem keresõ fiatalokat, engem csak az zavar, hogy nem csendben warezolnak, hanem még nekik áll feljebb. No ott a határátlépés. Fekszik. Bilincs. Jogukban áll hallgatni.

[merlinw.org]

zorrobomber
Oké.

DarkSector
Pláne hogy nem lehet mit tenni ellene.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Sir Quno Jedi
saztán téged mé zavar? warezolja, akinek jólesik, lényeg, hogy itt ne warezoljanak az SG-n...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

zorrobomber
Az. Én egy darabig erõsködtem, hogy hanyagolják, de az volt a válasz, hogy igen, olcsó, DRM free meg minden, "de van aki ennyit se tud fizetni egy játékért".

Sir Quno Jedi
Hmmm, konzolokszervize-tõl rendeltem diablo3-mat, de nem küldik a mailt, sõt kértem jelszóemlékeztetõt, hátha, de azt sem küldik, semmilyen mailt sem küldenek, a regelésrõl sem, semmirõl sem?!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

DarkSector
Hát ja.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Prince23
Ja, eleve steamworkos.

w77d
nnna mostmá van egy rakatnyi játékom, már csak játszani kéne... nna de lépek aludni, hogy holnap korán felkeljek és megint estig dolgozzak.. faszom bele az egészbe XD

Dj Tommy
Én január elején, kb 5 font-ért vettem, de így is megérte<#vigyor>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

w77d
ez is bezsebelve, ennyit megért...

Daell Drow
Requirements
This title installs and requires Steamworks to play.
Sir Quno Jedi
Azé némelyekhez vannak HD textúra packok. Olykor. AZ nagy fegyvertény.

A felbontás inkább a látótávhoz kell, hogy nagy távolságban is ki lehet venni a részleteket. Fontos.

Tinman
Steam-re regelhetõ vajon?