Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Az ilyen elbaszott árakat az olyan elvakult fanoknak köszönhetjük aki ugy megvesznek egy CE-t, h semmi nincs benne, rá van irva h kap hozzá 2in-game fegyvert és megveszi csak azért, mert rá van irva, h CE!(amiböl ráadásul ugyanannyit gyártanak le, mint a normál verziobol)
Szoval még mindig ugy látod, h a Gog/Steam hibája? 😊
A CE ott kezdödik, h 1hét után eltünik a boltbol és várni kell rá, h jöjjön, v esetleg nem is jön több. Nem szeretem a blizz-et, mert csunyán tulárazzák a cuccaikat, de a CE az tényleg CE, vagy pl. a mostani Guild Wars 2 CE is tényle CE

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Tehát, hogy melyik a jobb az relatív. A kompakt fényképezõgépeket használókat sem köpködik a fényképészek, ahogy a Ferrari tulajok sem szólogatnak be a Fordosoknak. Kinek, mire van igénye, szüksége.
[merlinw.org]
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Csak most minek menjek át oda (nem számítva azt a tényt, hogy gépet kéne fejlesztenem ahhoz), ahol lenne 1-2 barátom, akivel tudnék játszani, ellenben itt van egy kemény mag, akikkel bármirõl el tudok dumálgatni, játszunk, összebeszélünk, hogy miket vegyünk meg stb.
Természetesen ez Pc-n is megvan, meg ott is biztos hamar összetalálkoznék hasonló emberekkel, de nem szeretnék, jól érzem magam a választott platformomon 😊
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
[merlinw.org]
ezt nem kellett volna Actinak elsütnie, pénzéhes banda az a kiadó.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
doggy:
Végülis ez nem CE, csak az ára áll közel egy gyûjtõihez. Legalább akkor adnák kb. 18k-ért, annyit még ér is.
Amit grebber megvett, Risen 2 CE, az mennyi is volt? Olcsóbb nem? Mert annak volt TARTALMA.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Ennyiért bérgyilkost lehet bérelni <#wilting>#wilting>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Nos, akkor mire volt jó a "stressz teszt", ha nem tudták felkészíteni a szervereket a rohamra?
Mert, ezt a 40 mp-es belépési késleltetést a stressz teszt nélkül is bevezethették volna 😊
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Ez egy folyamat - ahogy írtam, most éljük meg. A vége az lesz, hogy a Diablo 5-nél (mondjuk 2024-ben) már nem kapsz még kézzel fogható Art Book-ot sem. Letöltheted majd 2560*1600-as felbontású képekben...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Diablo HÁROM
vs.
Dead Space 2
Sims 3
Crysis 2
Moha semmivel sem különb ilyen szempontból, mint a sokadik kieget megért WoW.
Blizzard is ám csak barnát kakil... ott is ám a profit az isten.
S ez a tendencia már zajlik, ebben élünk - ezt mindenki látja, érzi.
Sokan elfogadták a topikban is
A "gyûjtés" persze megmarad - legfeljebb egymás STEAM-Origin fiókjainak képeit mutogatják majd a most felnövõk, ebbe bele-szocializálódók, amikor a "drágaszágaikkal" akarnak dicsekedni...
Gyakorlatilag, a STEAM-és-társainak lesz köszönhetõ az igazi Collector's Edition-ök kihalása.
Helyettük ezek lesznek a bûvös szavak az esetleges DVD-/papírtokos kiadásokon:
- "exlusive ingame content"
- "downloadable new weapons, specials add-ons"
és társaik.
Örüljünk. Jó világ lesz.
Dragon Age 2 és Mass Effect 3 után többé már nem hiszek nekik. Eljátszották a bizalmam. Mind a Dragon Age 2, mind a Mass Effect 3 gyûjtõi kiadása pofátlanul kevés volt azért az árért amennyit elkértek értük, sõt a Mass Effect 3 egy nagyon komoly CE-t érdemelt volna. De ennyit számított a sorozat mind az EA-nek, mind a BioWare-nak.
Ennek ellenére a baromi EPIC Mass Effect 3, közel sem volt EPIC...
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Next PC upgrade: 2022
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Nemtom mi bajod van, csak rávilágítottam egy tényre, nem kell ezért felháborodni (Blizzard dolgozó vagy talán? <#nevetes1>#nevetes1>).
Az új film is csak Emma Stone miatt lesz nézhetõ. Az legalább kellemes látvány. Már a Zombieland filmben is eléggé szemrevaló teremtés volt.
Be happy. :) Running!