Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nah, kb. leírtál engem 😊 Pontosan így vagyok vele 😊

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

MerlinW
Túlárazzák és túl is értékelik a játékaikat.

[merlinw.org]

Zomil
Hm...most én erre a következöt mondom:
Az ilyen elbaszott árakat az olyan elvakult fanoknak köszönhetjük aki ugy megvesznek egy CE-t, h semmi nincs benne, rá van irva h kap hozzá 2in-game fegyvert és megveszi csak azért, mert rá van irva, h CE!(amiböl ráadásul ugyanannyit gyártanak le, mint a normál verziobol)
Szoval még mindig ugy látod, h a Gog/Steam hibája? 😊
A CE ott kezdödik, h 1hét után eltünik a boltbol és várni kell rá, h jöjjön, v esetleg nem is jön több. Nem szeretem a blizz-et, mert csunyán tulárazzák a cuccaikat, de a CE az tényleg CE, vagy pl. a mostani Guild Wars 2 CE is tényle CE

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

MerlinW
Aki csak internet, játék, zene/videó miatt használja az IT-t, annak sokkal jobb a konzol. Kényelmes, olcsó(bb), szívásmentes. Nem mindenkinek van igénye belemerülni az IT rejtelmeibe.

Tehát, hogy melyik a jobb az relatív. A kompakt fényképezõgépeket használókat sem köpködik a fényképészek, ahogy a Ferrari tulajok sem szólogatnak be a Fordosoknak. Kinek, mire van igénye, szüksége.

[merlinw.org]

Ok, nem rábeszélni akarlak. Egyébként is már elcseréltem a második példányt egy Bastion-ra 😛 De most még veszek egyet, mert azt meg elcserélem Dead Space 2-re 😄

DarkSector
Jobb is, annak aki játszik vele...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Ki mondta, hogy a konzol jobb? 😊
Csak most minek menjek át oda (nem számítva azt a tényt, hogy gépet kéne fejlesztenem ahhoz), ahol lenne 1-2 barátom, akivel tudnék játszani, ellenben itt van egy kemény mag, akikkel bármirõl el tudok dumálgatni, játszunk, összebeszélünk, hogy miket vegyünk meg stb.
Természetesen ez Pc-n is megvan, meg ott is biztos hamar összetalálkoznék hasonló emberekkel, de nem szeretnék, jól érzem magam a választott platformomon 😊

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

PC-nél jobb platform márpedig nem létezik 😛

De én nem szeretek pc-n játszani 😊 Elszoktam az egér+bill kombótól 😊Meg az összes haverom boxon van 😊

Most viccelsz? Én simán eladnám a boxosat a steam-esért 😛

zorrobomber
Nyilván nem fognak kétszer akkora szerverparkot bérelni csak az elsõ 2 hétre amikor az összes "állat" egyszerre rászabadul, mikor nyilvánvaló hogy utána stabilizálódni fog a helyzet.

Ejj, ha nem lenne meg boxra, akkor azonnal ugranék rá 😊

Portal 2 - Two Pack valakivel felesben? Így csak 4,25 euró/fõ!

MerlinW
Ez inkább poénos tisztelgés Lee elõtt. Nem hiszem, hogy bárki is Lee figurája miatt venné meg a játékot. Ha ez lenne a cél, akkor aligruhás csajokat tennének a helyére. Ez egy amolyan bohóckodás, mint Assasins-ban a Desmond skin.

[merlinw.org]

Prince23
Épp ez az, öreg fickóval hálót szõni XD
ezt nem kellett volna Actinak elsütnie, pénzéhes banda az a kiadó.

De nem kerül 36k-ba, csak 25-be, az pedig nem sokkal több, mint a Risen 2 vagy a The Witcher 2 (utóbbinál a Dark Edition is ennyi).

IMYke2.0.0.0
A teszttel, mint dologgal gond egy szál se - de akkor, ha tudják, hogy egyszerre, a meglévõ kapacitásukkal 3 millió aktív Diablo 3 játékost bírnak a szerverek (WOW és kutyafüle most nem játszik), akkor lõjék be 5 millióra és hagyják ezt a szar login-késleltetés dolgot, érted.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
S még valami : a Witcher 2 esetében elõre lehetett tudni, hogy minõségi lesz a játék (is)...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

zorrobomber
A teszt kell, bármilyen teszt ha van, annak örülni kell. Bár ez a stress teszt end usereket is igénybe vett, panaszkodásnak helye nincs mert ingyenes volt, és nem volt kötelezõ részt venni benne.

Tinman
Az a helyzet, hogy zzeN-nél a pont. A Risen 2, vagy a Witcher 2 sokkal olcsóbban elverték ezt a 36k-s létminimumos álomvilágot.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

robotnyk
valaki szerint ha 11kt hozzádobsz abból már szerényen meg is lehet élni <#idiota>
zzeN
Ohh 2 fegyver + egy molotov koktél zsíír<#nyes>

doggy:

Végülis ez nem CE, csak az ára áll közel egy gyûjtõihez. Legalább akkor adnák kb. 18k-ért, annyit még ér is.

Amit grebber megvett, Risen 2 CE, az mennyi is volt? Olcsóbb nem? Mert annak volt TARTALMA.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Tinman
36k-ért én egy kósza felszopóbrigádot.
Ennyiért bérgyilkost lehet bérelni <#wilting>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Diablo 3 óvintézkedések...
Nos, akkor mire volt jó a "stressz teszt", ha nem tudták felkészíteni a szervereket a rohamra?
Mert, ezt a 40 mp-es belépési késleltetést a stressz teszt nélkül is bevezethették volna 😊

Most erre mit mondjak? Valakinek csak egy lófasz szobor, valakinek meg egy kincs. Úgy õszintén, mit szeretnél még bele?

IMYke2.0.0.0
Ne feledd: de kapsz hozzá 0-day letölthetõ multis tartalmat... <#ravasz1>

zzeN
Zavvi-n 36k a PC is érdekes módon, ugyanannyi mint a konzol verziók. Van benne egy kulcstartó, 3 kép meg egy lóf.sz szobor..

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

25k a PC, 30k a konzol változat az itthoni boltokban.

Tinman
Atyaég... a súlyos autistákkal foglalkozó párom bére 2 év után 4 órában, 1 hónapra ennyi. Komolyak a gondok ÁfaNAVisztánba<#wow2>

IMYke2.0.0.0
Ugye nem kell megmagyaráznom megint, hogy mit írtam?

Ez egy folyamat - ahogy írtam, most éljük meg. A vége az lesz, hogy a Diablo 5-nél (mondjuk 2024-ben) már nem kapsz még kézzel fogható Art Book-ot sem. Letöltheted majd 2560*1600-as felbontású képekben...

zzeN
36k a MP3 SE? Enyhén túl van árazva... mondjuk egy 20k-val...

DarkSector
ok, de a digit eladásokkal ez egyre kevesebb lesz.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Ezzel nem értek egyet, rengeteg szép pakk érkezett az utóbbi idõkben. A The Old Republic például hihetetlenül minõségi doboz lett, de személy szerint a ME gyûjtõikkel sincs bajom (a harmadik rész cover art-ja gyönyörû). Múlt hónapban jött ki a The Witcher 2 Dark Edition, formabontó design-nal és gazdag tartalommal. Jövõ héten érkezik a Max Payne 3 Special Edition egy csodálatos 10 inches szoborral és litográfiával, de akár említhetném az október végén megjelenõ ACIII Freedom Edition-t is. És ez még csak egy kis része a kínálatnak. CE még sokáig lesz, max a standard kiadások tûnnek el.

DarkSector
5milliomodik cod.

Tinman
Érdekesek a számaid...

Diablo HÁROM

vs.

Dead Space 2
Sims 3
Crysis 2
Moha semmivel sem különb ilyen szempontból, mint a sokadik kieget megért WoW.

Blizzard is ám csak barnát kakil... ott is ám a profit az isten.

IMYke2.0.0.0
Így van.
S ez a tendencia már zajlik, ebben élünk - ezt mindenki látja, érzi.
Sokan elfogadták a topikban is , és sokan nézik szúrós szemmel, hogy bizony így maga a játék tulajdonlásának értéke tûnik el.
A "gyûjtés" persze megmarad - legfeljebb egymás STEAM-Origin fiókjainak képeit mutogatják majd a most felnövõk, ebbe bele-szocializálódók, amikor a "drágaszágaikkal" akarnak dicsekedni...

DarkSector
Meg soundtrack....-.-

IMYke2.0.0.0
Ezért kell erõltetni (a pénztárcánkkal) a digitális letöltéseket, ugye...

Gyakorlatilag, a STEAM-és-társainak lesz köszönhetõ az igazi Collector's Edition-ök kihalása.
Helyettük ezek lesznek a bûvös szavak az esetleges DVD-/papírtokos kiadásokon:
- "exlusive ingame content"
- "downloadable new weapons, specials add-ons"
és társaik.

Örüljünk. Jó világ lesz.

zorrobomber
+1

TBTPumpa
Sajna engem már a BioWare sem érdekel.
Dragon Age 2 és Mass Effect 3 után többé már nem hiszek nekik. Eljátszották a bizalmam. Mind a Dragon Age 2, mind a Mass Effect 3 gyûjtõi kiadása pofátlanul kevés volt azért az árért amennyit elkértek értük, sõt a Mass Effect 3 egy nagyon komoly CE-t érdemelt volna. De ennyit számított a sorozat mind az EA-nek, mind a BioWare-nak.
Ennek ellenére a baromi EPIC Mass Effect 3, közel sem volt EPIC...

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Megnyugodtam. Sajnálom, de engem a ti játékaitok nem érdekelnek (kivéve a Bioware által fejlesztetettek), de no offense...<#zavart2> <#smile><#papakacsint>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

grebber
Még ha ha bejelentenék hogy mégis jön pc-re akkor sem érdekelne ez a karakter!

Next PC upgrade: 2022

TBTPumpa
Nem EA-s dolgozó vagyok... Most készítjük a Sims 350412142 részét, az új NFS játékot, amely már a 234434432140 epizód lesz. Jönni fog az 22. Dead Space és 47. Crysis játék is. És ne feledkezzünk meg a 6575. Battlefield játékról sem, sõt a 2323123123 Medal of Honort is idén dobjuk piacra, emellett szokás szerint jönni fog az új FIFA játék is, mely már a 554542524524 FIFA játék lesz tõlünk! Lesz mire költeni srácok az idén is! <#idiota>

Ennek tudod az az oka, hogy Õ alkotta meg a figurát.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Játszom is...<#duhos2> <#smile>.

Nemtom mi bajod van, csak rávilágítottam egy tényre, nem kell ezért felháborodni (Blizzard dolgozó vagy talán? <#nevetes1>).

TBTPumpa
Az egész Spider-Man dolog egy vicc.
Az új film is csak Emma Stone miatt lesz nézhetõ. Az legalább kellemes látvány. Már a Zombieland filmben is eléggé szemrevaló teremtés volt.

HappyHunter
Azt az open bétát én inkább egy stress testnek mondanám. És õk is írták sokszor az ingame feedben, hogy bocsesz, de most kísérletezgetünk egy órát, majd rendbej˜ön.

Be happy. :) Running!

TBTPumpa
Akkor játssz mással! Ennyi! <#duhos2>

arty
<#eljen>

Forza.