Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.
Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
De nem számít mert mellette csalnak is.
PC-n is a játék fájlok moddolásával sokan elõnyt szereznek, és nem is tudja meg szinte soha a normál gémer hogy az ellenfél mondjuk használ skinezést....
Ez van régóta nincs fer játék a multikban.
Ennek a lényege hogy sokan azt kérdezték sok helyen hogy konzolokon hogy tudnak sokan játszani fps-t...... hát így...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Xbox-ra is jobb mert egér van, PC-re is jobb mert az awsd egy analog 360 fokban elforgatható analóg kar....vagyis a 2 legjobb tulajdonság egyben.
Én ezt venném meg ha lenne pénzem!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
De a gyorsak külföldrõl 5 font + 2,99pk-ért szerezték be!
Next PC upgrade: 2022
Van felj... lejjebb?
Indulóban 10k volt, de itt talán mindenki feléért se vette:

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A Dark Edition viszont tényleg nagyon szép.
20k volt ha jól emlékszek, annyit meg is ért. Meg hát Blizz játékok túl árazottak, ez van.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Þór vígi þessi rúnar
Szóval akkor a blizzard árazza túl?
Szerintem amiben übereli a GW az a fémtok és kábé ennyi. Mindenben többet tud a D3 CE és 1/4-el kevesebbe kerül.
(NEM A JÁTÉKRÓL MONDOK VÉLEMÉNYT, HANEM A CE TARTALOMRÓL!!!)
Þór vígi þessi rúnar
GW 2 CE:
-Különleges tároló egység: fém
-szobor
-soundtrack
-art book
-digital content
-EGYEDI: képkeret képekkel
ÁR: 40.000
Diablo 3 CE:
-Különleges tároló egység: papír
-szobor
-soundtrack
-art book
-digital content
-EGYEDI: USB + Hogyan készült DVD & blue ray
ÁR: 30.000
képek amirõl csekkoltam:

Þór vígi þessi rúnar
[merlinw.org]
Miért kell így sztereotipizálni a pc-st? Én pl kurva kényelmesen vagyok elhelyezkedve a gép elõtt. Fotel, bill a lábam fölött, szóval elõre sem kell hajolnom, lábam belóg az asztal alá, ahol fel van polcolva. Ha jobbra lenyúlok, akkor ott az ásványvíz 😄
Parasite Eve 2, best game EVER!
Viszont kényelmesebb. Sokkal 😊
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
[merlinw.org]
FPS PC-n sokkal kezelhetõbb, gördülékenyebb játékot biztosít a bill+egér, mint a kontroller.
Az exkluzív címekbe ne menjünk bele, mert nem errõl beszéltem.
És ezennel be is fejeztem a témát, mert ez nagyon tûzveszélyes 😊
[merlinw.org]
FPSt én nem hoznám fel, mert konzolon többet adnak el belõle, ráadásul az MS és a Sony is rendelkezik hatalmas FPS rajongó bázissal és AAA FPS frencsájzal, szóval konzolon 10-20milliók játszák és a legnépszerûbb stílus.
PCn is be vagy szûkítve, mert az exluzívok szinte csak RTS és MMOkra korlátozódnak ( nem kell szó szerint venni, van csomó más is, csak kiemeltem két lényegeset ). Konzolra vannak AAA sportjátékok ( nem nem a Fifa ), vannak AAA autós játékok ( PCre egy sincs, csak multiplatform címek ), akkor a Verekedõs játékokról nem is beszéltünk amik az elmúlt években és most is virágkorukat élik ( Mortal Kombat mondjuk? ) stb...
Szóval mind a két platformnak megvannak a specialitási... FPS pedig az a mûfaj ami már rég nem platform specifikus.
Tény viszont, hogy konzolon be van szûkítve az ember bizonyos mûfajok közé, míg PC-n nincs (pl. stratégia, de FPS-t is könnyebb játszani bill+egérrrel). Így tehát nem állítottam hülyeséget azzal, hogy a PC-nél jobb nem létezik. Az már más kérdés, hogy kinek mi az igénye. Heady érvelését teljesen elfogadom, nem is vitatkoztam vele ezután.
De ott van pl. Notch...egy játéka lett iszonyat sikeres azota ö lett a net megmondoembere és ha csak böfög egy nagyot már az is hir...
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"