Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Renjike
Ennyi volt , meguntam . Pedig régen olyan jó volt 😞<#idiota>

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Renjike
khm khm ... nosztalgia : Warcraft 2 😄D

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Fpocok
A jelek alapján csak viccelt. 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

IMYke2.0.0.0
Ezt ugye nem gondoltad komolyan? <#szomoru1>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Nekem is elég olcsón lett meg 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

ollie
A co.uk-n meg még olcsóbb.

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

nem, nemúgyértem 😄

arty
"de FPS-t is könnyebb játszani bill+egérrrel"

mármint nehezebb, úgyérted, nem? 😄

Forza.

+1 <#eljen>

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Totti5
Valószínûleg ezek is annyira jók csak, hogy a kontroller mozgatását átkonvertálja egérre... ennek eredménye egy öszvér megoldás. Nyilván ezzek pontosabban lehet lõni, viszont kategóriákkal szarabb mint egy PCs egér.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

shaddam
És feladja a fotelt is ergo bolond. Olyan ez mint a szétdizájnolt razer cuccok pécén.Elhiszed hogy ettõl jobb vagy.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

DarkSector
Tény hogy necces téma, hogy akinek van erre 16ezer ft-ja annak elõnye származik belõle, dehát aki vesz gépet, álltalában 2. kontrollert is szokott venni, akkor az helyett vesz egy ilyet mondjuk.

De nem számít mert mellette csalnak is.
PC-n is a játék fájlok moddolásával sokan elõnyt szereznek, és nem is tudja meg szinte soha a normál gémer hogy az ellenfél mondjuk használ skinezést....
Ez van régóta nincs fer játék a multikban.

Ennek a lényege hogy sokan azt kérdezték sok helyen hogy konzolokon hogy tudnak sokan játszani fps-t...... hát így...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Fpocok
Aki ilyennel próbál elõnyt szerezni konzolon, az szánalmas.

DarkSector
Itten van a párja is...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Fpocok
<#fejvakaras>

DarkSector
PC-re és X360-ra.

Xbox-ra is jobb mert egér van, PC-re is jobb mert az awsd egy analog 360 fokban elforgatható analóg kar....vagyis a 2 legjobb tulajdonság egyben.
Én ezt venném meg ha lenne pénzem!

Annyit beszéltek róla, egyszer már ezt a játékot nekem nagyon pótolnom kéne.... Kimaradt...<#rolleyes>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

w77d
2500-ért jutottam bontatlanhoz

grebber
Igen ezt anno 3500ft-ért vettem kiszállítással együtt!
De a gyorsak külföldrõl 5 font + 2,99pk-ért szerezték be!

Next PC upgrade: 2022

Tinman
Negyvenezer<#ijedt>

Van felj... lejjebb?

Indulóban 10k volt, de itt talán mindenki feléért se vette:

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Carlos
<#taps>

Þór vígi þessi rúnar

w77d
az egy extra tulajdonsága volt neki... két naponta borotválhattad Geraltot XXD

A penészes fejre gondolsz? : )

A Dark Edition viszont tényleg nagyon szép.

zzeN
A szobron és a könyvön kívül abban sincs sok minden. Sok apróság: 2 érme, dobókockák, képek stb. Tartalmas, de nekem(!) a Dio-s jobban bejön valamiért.

20k volt ha jól emlékszek, annyit meg is ért. Meg hát Blizz játékok túl árazottak, ez van.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Hasonlítsd a witcher 2 Ce-hez mindkettõt árban és mindjárt más a leányzó fekvése...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

zzeN
Kép alapján mondtam h szvsz nem A4-es méretû a GW2 CE-je, habár lehet csak fektetett. De jó pár gyûjtõimnek ilyen art book-ja van, de azok jóval kisebbek mint egy A4-es.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Carlos
"Nem szeretem a blizz-et, mert csunyán tulárazzák a cuccaikat, de a CE az tényleg CE, vagy pl. a mostani Guild Wars 2 CE is tényle CE"

Þór vígi þessi rúnar

Totti5
Könyv egy 6 ezres minimum ha külön vennéd, a szobor dettó... ez már 12 + pár ezer az egyedi USB + pár ezer a maradék + maga a játék egy 10es. Hol van ez túlárazva? oké sok a 30k, de mellé kapsz is valamit.

Carlos
Ezt pl nem tudtam, hogy a GW-é nem A4.
Szóval akkor a blizzard árazza túl?
Szerintem amiben übereli a GW az a fémtok és kábé ennyi. Mindenben többet tud a D3 CE és 1/4-el kevesebbe kerül.

(NEM A JÁTÉKRÓL MONDOK VÉLEMÉNYT, HANEM A CE TARTALOMRÓL!!!)

Þór vígi þessi rúnar

zzeN
Artbook se ugyanolyan, a GW2-es picike, a Dio-s pedig A4-es nagyságú.

Carlos
Láma leszek, nem értek hozzá, de mi is van túlárazva?

GW 2 CE:
-Különleges tároló egység: fém
-szobor
-soundtrack
-art book
-digital content
-EGYEDI: képkeret képekkel
ÁR: 40.000

Diablo 3 CE:
-Különleges tároló egység: papír
-szobor
-soundtrack
-art book
-digital content
-EGYEDI: USB + Hogyan készült DVD & blue ray
ÁR: 30.000

képek amirõl csekkoltam:

Þór vígi þessi rúnar

Prince23
DarkSector
Nem azért de a stereotipiázás, pont ellenkezõ irányba szokott lenni 90%-ban, szóval ez belefér. 😊

Totti5
Csak éppenséggel sokat nem ér, mert a kontrollert emulálja😊 persze aki segg béna annak jobb lehet, de valószínûleg sikítva dobnád el, ha kipróbálnád😊

MerlinW
Oké, de õ a fotelben / ágyon hempereg, nem az asztal elõtt ül😊

[merlinw.org]

DarkSector

Totti5
Én nem is akarok olyan gyors lenni. Minek?😊 singlibe tök mindegy, multiba is, mert mindenki ugyan azzal játszik. Ha szar lenne a kontroller FPSre akkor nem lenne konzolon is az elsõdleges stílus... még soha senki nem sírt hogy szar lenne. Persze az egér más, bizonyos szempontok alapján jobb, a kontroller is más és bizonyos szempontok szerint az a jobb, de mind a kettõvel maximálisan jól játszható a mûfaj.

MerlinW
Majdnem elfelejtettem a flém-oltást😊 X-hez és PS-hez is lehet kapni bill+egeret 😊

[merlinw.org]

Fpocok
Ezt én annyira utálom.
Miért kell így sztereotipizálni a pc-st? Én pl kurva kényelmesen vagyok elhelyezkedve a gép elõtt. Fotel, bill a lábam fölött, szóval elõre sem kell hajolnom, lábam belóg az asztal alá, ahol fel van polcolva. Ha jobbra lenyúlok, akkor ott az ásványvíz 😄

A gördülékenyebbel mondjuk vitatkoznék, de hogy pontosabb, az egyértelmû. A kezelhetõség is megszokás kérdése, de mielõtt jönne erre a flame, természetesen sosem lesz valaki olyan gyors és pontos joy-al mint egér+bill-el.
Viszont kényelmesebb. Sokkal 😊

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

MerlinW
Ismerek 1-2 gémert akik kontrollerrel lemosnának bármelyik FPS-ben😊 Megszokás és rutin kérdése. Sok konzolos van aki "kontrollerrel a kezében született", PC-t csak a szomszédban látott.

[merlinw.org]

Pedig neki pont attól AAA valami... 😊

Tehát stratégia konzolon kilõve, mert életképtelen, kezelhetetlen, játszhatatlan. MMO úgyszintén kilõve.

FPS PC-n sokkal kezelhetõbb, gördülékenyebb játékot biztosít a bill+egér, mint a kontroller.

Az exkluzív címekbe ne menjünk bele, mert nem errõl beszéltem.

És ezennel be is fejeztem a témát, mert ez nagyon tûzveszélyes 😊

MerlinW
Sem RTS-el, sem MMO-val nem játszom, FPS-el is csak elvétve, mint Borderlands vagy Bioshock de ezek speciel vannak konzolon is. Nekem egyedül a PC-s indie játékok hiányoznának. AAA címekkel PC-n is ritkán játszom. Mondjuk 1-2 kivételtõl eltekintve nem is lehet õket AAA-nak nevezni õket. Mármint, attól nem lesz AAA valami, mert nagy kiadó sok pénzbõl összehányt valamit.

[merlinw.org]

Totti5
Konzolon az RTS és az MMO ami ritke mint a holló. RTSre voltak próbálkozások, a nagy részük megbukott, mert PC port volt. Egyetlen jó RTS konzolra a Halo Wars, mert direkt arra lett fejlesztve az egész kezelhetõség.

FPSt én nem hoznám fel, mert konzolon többet adnak el belõle, ráadásul az MS és a Sony is rendelkezik hatalmas FPS rajongó bázissal és AAA FPS frencsájzal, szóval konzolon 10-20milliók játszák és a legnépszerûbb stílus.

PCn is be vagy szûkítve, mert az exluzívok szinte csak RTS és MMOkra korlátozódnak ( nem kell szó szerint venni, van csomó más is, csak kiemeltem két lényegeset ). Konzolra vannak AAA sportjátékok ( nem nem a Fifa ), vannak AAA autós játékok ( PCre egy sincs, csak multiplatform címek ), akkor a Verekedõs játékokról nem is beszéltünk amik az elmúlt években és most is virágkorukat élik ( Mortal Kombat mondjuk? ) stb...

Szóval mind a két platformnak megvannak a specialitási... FPS pedig az a mûfaj ami már rég nem platform specifikus.

MerlinW
Senki nem írt olyat, hogy köpködnél. Olvassa újra Sam, mielõtt felháborodna.

[merlinw.org]

Nem köpködtem senkit és semmit, ok?

Tény viszont, hogy konzolon be van szûkítve az ember bizonyos mûfajok közé, míg PC-n nincs (pl. stratégia, de FPS-t is könnyebb játszani bill+egérrrel). Így tehát nem állítottam hülyeséget azzal, hogy a PC-nél jobb nem létezik. Az már más kérdés, hogy kinek mi az igénye. Heady érvelését teljesen elfogadom, nem is vitatkoztam vele ezután.

Zomil
Amig a fél világ megvan õrülve értük...én is igy csinálnám 😄
De ott van pl. Notch...egy játéka lett iszonyat sikeres azota ö lett a net megmondoembere és ha csak böfög egy nagyot már az is hir...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"