Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

Nem szeretem a rap-et alapvetõen, de ami ezen videó alatt megy az nagyon jó.

Valaki esetleg tudja a címet vagy az elõadót?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tinman
Dark Souls<#nyes>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Totti5
Castlevania: Lords of Shadow

Burtális ahogy kinéz, bár nekem túl nehéz volt az elején így feladtam.

Érdekessége hogy Sir Patrick Stewart a narrátor ( Star Trek Zsán Lük Pikár😊 )

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DarkSector
Már van jogsid nem? Minek még1? 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Fpocok
Nem.
Viszont nem kell jogsi, hogy versenyezzen az ember, ahogy az elõzõ részekben. Ez felér egy "kivétellel".

Parasite Eve 2, best game EVER!

DarkSector
Castlevania.
Talán az új Dragons Dogma.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

davidka003
God of War III - Kronosz halála
Na ez brutál. Boxra nincs ilyesmi játék amiben ilyen brutál nagy ellenfelek vannak?
Ja és elvileg jövõ hét elején meg is jön a SLIM Xbox 360(250G😎-om. 😄 <#worship>

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

DarkSector
Fõleg menet közben, akkor nem igazán látszik...

Nálam inkább ilyen a játék, nemtudom lehet jobb tv-n játszom mint az aki kifényképezte az a másik képet.
Persze van itt-ott recefice, DE KÖZELSEM ANNYI MINT AZON A SHOTON.

DarkSector
szerintem nem ilyen maga a játék, mert itt a fák is furán néznek ki...

Totti5
Forza 4 60 fps minden körülmények közt. Valamit valamiért, de a recéket én csak akkor látom ha kormánnyal játszom. Ha TV távolságból akkor nem...

arty
mcla 720p/2xMSAA, forza4 is 2xAA, de valami speciális fajta, mert csomo élen egyáltalán nincs AA 😞 lásd

Forza.

Totti5
Nem vették ki.

Totti5
GT5 messze van a jótól. Forza 4 szinte minden téren megkocsikáztatja.

DarkSector
Hááát.
Nemtuom. Errõl nem hallottam.

Fpocok
Úgy hallottam kivették a jogsit... minek? Mármint nem olyan fontos benne, mint régen. De lehet végleg kivették, már nem emlékszem.

w77d
a forza 4 ehhez képest 60x-os élsimítással rendelkezik minimum 😄

arty
ez jön ki az xbox hdmi kimenetén 😊

80 centire ülök a 46"-tól, kb 5 percig zavar a rece. annyira ez nem recés játék... (mint pl a forza4)

Forza.

DarkSector
5. tudtommal jó, csak 1-2 dolgot tudok ami nekem nem faintos.

1. sok auto van de kb a 70%-a csak tipusban tér el, kinézetben nem.
2. az autok szépek, vagyis csak a luxus autok vannak szépen kidolgozva, viszont a környezet picit kaki lett.

Nekem megvan a F2 a F3 és majd lassan veszem a F4-et.
Forzában nekem baromira tetszik a festés, hogy számtalan mintázatot tudsz készíteni és a Turn 10 rendszerben elajándékozni, eladni vagy csak éppen mutogatni.
Meg a fotó mód, illetve a sok tunning.

Fpocok
Azokkal már nem játszottam. A 4 arról hallottam hogy jó, az 5 viszont egy rakás szar. Forzaval sosem játszottam.

DarkSector
Homályos szemüveget kell felhúzni. 😊

DarkSector
GT4 és 5 is jó.
Csak az a baj hogy Forza 4 szerintem jobb valahogy.
A Forza 2 még én is csak nézegettem hogy mi merre, a 3 nekem nagyon tetszett, sok lehetõség volt.

A 4-et még nem vettem meg de mindenki csak jókat mond, értékelésnél is 2 rossz tulajdonságot említettek, hogy nincs elõ és nincs hó asszem...

w77d
ilyen picsányi összenyomott képen jól mutat, csak ugyanezt a felbontást húzd ki egy nagytévére, ott már hányinger...

DarkSector
Ha jól tudom 2x vagy 3x olyan messze kell ülni mint ahány centi a tv átmérõje...

Fpocok
Számomra a GT-GT2-GT3 marad a világ legjobb autós játéka. Ezen semmi nem fog változtatni.

Totti5
720P 2*AA ennyi tud. Nagy TVn, normál TVzõs, játszós távolságból nem látod a recéket. Ha fél méterre ülsz akkor igen.

DarkSector
Most mondhattam volna bármi más autos játékot.
Persze részben befolyásolja a kidolgozottságát a játéknak de mindegy mondhattam volna GT3-at is.

arty
csõjáték vs sandbox, okos összevetés <#eljen>

Forza.

DarkSector
Milyen fura mikor elõzõ generációs játékokat nézek, akkor milyen szépek voltak most meg ezekhez képest lol. 😄

arty
"szar a grafikája"

😊)

kép1
kép2
kép3

mozgásban kurva jól néz ki, ahogy délután leszekad az ég, villámlik, jönnek a zsaruk, te meg próbálsz meglógni az autópályára ahol ellövöd a nitróidat... legjobb árkád cucc, eddig. nyilván nem néz ki olyan jól, mint valami csõjáték, figyelembe kell venni, hogy itt egy hatalmas, szabad, élõ városban lehet randalírozni

Forza.

Totti5
R* féle sandbox autós játék😊 Egyik NFSre sem hasonlít, vagy talán az Undercover volt nyílt világú? bár az akkora moslék akárhonnan is nézzük...

Carlos
Ez ilyen Rockstar féle NFS???

Þór vígi þessi rúnar

w77d
boxra megvan, szar a grafikája... sokszor a receháború miatt azt sem látni, merre van az arra...

Totti5
MC:LA az egyik ha nem a legjobb árkéd autós játék.

hatalmas város ( rengeteg autó és járókelõ )
dinamikus idõjárás, és napszak
sok liszenszelt szépen kidolgozott autó
részletes belsõ nézet! ami testre szabható tunningal, ahogy az autó külsõ része is
hibátlan frém és szép grafika
50 óra játékidõ minimum ( van story, bejátszások, és sok mellékverseny )
van benne motor is
hibátlan zenék!!!!
nehéz! van benne kihívás ( bár visszapeccselték, mert túl nehéz volt )

Mi kell még egy autós játékba? R* megcsinálta, és azóta sem sikerült senkinek ilyet... remélem lesz új rész.

Bár biztos mondtam már párszor ezeket😊 ez is egy cím amit nem szabad kihagyni no meg R* = minõség.

DarkSector
ok

Május végén.

zorrobomber
thx

IMYke2.0.0.0
PS2 videón jól néz ki.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Fabio Capello
A steames verzió állítólag simán elfut, ha nem, akkor klikk

DarkSector
Attól hogy nem megy win7-en ami szerintem hülyeség még a könyvtárba rakhatnák.

zorrobomber
tippem szerint ha lejár a határidõ

Hehe.... én is láttam.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

zorrobomber
"This game does not support Windows 7 or Windows Vista."

Beléptem, aztán gyorsan ki is, nehogy megkapjam 😊

DarkSector
És ezt mikor kapjuk meg?

Prince23
Nem kaptam semmit

Devil! Here I come!... Joined

NEOreg3

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Carlos
"-EGYEDI: USB + Hogyan készült DVD & blue ray"

Þór vígi þessi rúnar

TBTPumpa
Kihagytad az Behind the Scenes DVD-t + Blu-ray-t is ami a CE-hez jár.
Mert ugye egy DVD lemez és fõleg egy üres Blu-ray lemez sem olcsó, fõleg ha még cumó is van rajta.
Mindenképp jobb, mint a Guild Wars 2 CE-je, fõleg úgy, hogy én 24 000 Ft-ért szerzem be ezt a CE-t és nem 30 000 Ft-ért.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Bence94
Hát eléggé pedig megvettem volna, de kb. mindenhol 30 k fölött van... Nem akar nekem összejönni nagyon az iyen CE-s dolgok.Egyedül az AiTD van meg, de hát azt úgy dobálják utánad. Mafia 2 ce-t késõn rendeltem nem jutott, Max Payne 3 meg rettentõ drága.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..