Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ismétlem! Egy szóval sem szóltam le senkit, aki várja, rajong érte, imádja. Annak kedves egészségére váljék és jó szórakozást kívánok. Ami engem illet, nekem átlag tps-nek tûnik és köszönöm szépen kihagyom. Lentebb leírtak ennek fényében egy szubjektív véleménynek tekintendõek és csak az én ízlésvilágomat minõsítik (pozítiv vagy negatív értelemben azt meg ki-ki döntse el maga).
Én útálnám a legjobban, ha mindig mindenki mindenben egyetértene. Egyéniség, különbözõ ízlésvilág rulez (csak mert így kerek a világ... Szerintem)!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
átfáradhatsz a vörös topicba, közölni velük, hogy f*szok és nem szeretnél velül egy internetet használni.
Azt tudom, hogy arra a témára (béta alapján lesznek gondok megjelenéskor címû) vonatkozóan írtad az elsõ dio-s hozzászólást.
Egyébként örülök, ha örülsz a zökkenõmentességnek, csak jó játékot tudok kívánni. Nem öröm nekem mások bosszúsága, fõleg, ha súlyos ezreket költenek egy játékra, majd nem tudják rendeltetésszerûen használni.
Tévedni meg, ahogy mondani szokták emberi dolog (szólt a sündisznó és lemászott a drótkeférõl <#smile>#smile>).
Úgyhogy van ennek elõzménye és erre jött ez az "epés" megjegyzés.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ennél jobban már nem is hagyhat hidegen a Dio 3. Fanboy mentesen egy átlag tps-nek tûnik és ezt bétázóktól is nem egytõl hallottam. Jelenleg ott tartok, hogy még olcsósítva se kéne.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Soha rosszabbat.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Persze csak vicceltem! Jó játékot!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Stem-re regelhetõ játékot adok érte... p.ü.!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
A több helyen meghirdetés pedig a Diablo 3 és Ez a topik!
Fura emberek vannak.
Grat davidka!
Þór vígi þessi rúnar
davidka003: húha, az nem kicsit volt jó biznisz, grat!
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Elsõ benyomás: <#wow2>#wow2><#worship>#worship>
Iszonyú korrekt partner. A megbeszélt dolgokat tökéletes minõségben küldte el.
Lett egy konzolom gyakorlatilag 50k-ért amihez ezerféle kábelt kaptam ajándékba és plusz 3 játékot is: Red Dead Redemption, Gears of War 2, Forza 3.
Mondanom sem kell a játékok is jó állapotban vannak, Gears 2-n pici karcok(elõre mondta, hogy ilyen) de tökéletesen beolvasta a konzol.
Szóval örülök nagyon. 😄
Mégegyszer köszönöm, hogy egy ilyen nagyszerû partnerrel üzletelhettem.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Parasite Eve 2, best game EVER!
2 CD Galaxis, 1 576 (westend).
Akit érdekel írjon privit!
FONTOS:
Nem megyek érte, nem veszem át, nem postázom. Akinek kell megadom a detail-eket és elslattyog érte.
Þór vígi þessi rúnar
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Tessék, itt az újabb lehetõség....hülyék elõnybe.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Next PC upgrade: 2022
Vaterán vannak olyan spéci és "jóképességû" személyek, akik leütik a termékeket vagy megnyerik a liciteket, de ha fizetni kell akkor hirtelen eltûnnek. És még telefonra és e-mailekre sem hajlandóak válaszolni...
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Serious Sam HD: The First Encounter - 4 Pack $9.99
Serious Sam HD: The Second Encounter - 4 Pack $4.99
Serious Sam Double D - 4 Pack $5.99
Serious Sam: The Random Encounter - 4 Pack $3.99
Steam-re regelhetõk!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"