Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Ellenkezõleg.
Pont hogy tökéletesen mûködött a program 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Mûködik. De akkora egy rakás sz*r az új webshopjuk, hogy arra szavak nincsenek... Legutóbbi két alkalommal csak a csodával határos módon, csak a véletlen szerencsének köszönhetõen sikerült a megrendelést leadnom 😄 Nem tudom, szerintem valami bug lehetett a vásárlókat szopató programrészben 😄

Jogos! H&S-t kellet volna írnom.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

zorrobomber
ha nem lenne az item trade 1 hónap se lenne az a pár hónap

Prince23
Pár hónapig ez is így lesz, már mint csak a Top1-re értve 😄

robotnyk
tps?
Lehet kapnék pár minuszt...XD Egy szóval nem mondtam, hogy f*szok. Egészségükre!

Ismétlem! Egy szóval sem szóltam le senkit, aki várja, rajong érte, imádja. Annak kedves egészségére váljék és jó szórakozást kívánok. Ami engem illet, nekem átlag tps-nek tûnik és köszönöm szépen kihagyom. Lentebb leírtak ennek fényében egy szubjektív véleménynek tekintendõek és csak az én ízlésvilágomat minõsítik (pozítiv vagy negatív értelemben azt meg ki-ki döntse el maga).

Én útálnám a legjobban, ha mindig mindenki mindenben egyetértene. Egyéniség, különbözõ ízlésvilág rulez (csak mert így kerek a világ... Szerintem)!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

átfáradhatsz a vörös topicba, közölni velük, hogy f*szok és nem szeretnél velül egy internetet használni.

Nagyon nem vagyok képben. Ezt melyik kifejezésbõl szûrted le? A hidegen hagyból, az átlag tps-bõl vagy az olcsósítva se kénébõl? <#smile>

Azt tudom, hogy arra a témára (béta alapján lesznek gondok megjelenéskor címû) vonatkozóan írtad az elsõ dio-s hozzászólást.

Egyébként örülök, ha örülsz a zökkenõmentességnek, csak jó játékot tudok kívánni. Nem öröm nekem mások bosszúsága, fõleg, ha súlyos ezreket költenek egy játékra, majd nem tudják rendeltetésszerûen használni.

Tévedni meg, ahogy mondani szokták emberi dolog (szólt a sündisznó és lemászott a drótkeférõl <#smile>).

ezek szerint egész pontosan téged érdekel 😊

Volt itt korábban egy felvetésem, hogy lehet nem lesz zökkenõmentes a folyamatos online kapcsolati igény miatt a játék megjelenése/kezdeti indítása.

Úgyhogy van ennek elõzménye és erre jött ez az "epés" megjegyzés.

DarkSector
mindenféle rosszindulat nélkül én sem értettem hogy elszakadt a gombolyag és elvesztettem a fonalat vagy ezt a d3 topikba szerette volna a barátom...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Most majdnem leírtam, amit elõször gondoltam. Tudod mit le is írom spoilerben. Figyelem csak és kizárólag saját felelõsségre, néhol nyomdafestéket nem tûrõ tartalom fellelhetõ
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Most õszintén... Ki a faszt érdekel?

Ennél jobban már nem is hagyhat hidegen a Dio 3. Fanboy mentesen egy átlag tps-nek tûnik és ezt bétázóktól is nem egytõl hallottam. Jelenleg ott tartok, hogy még olcsósítva se kéne.

MerlinW
Az egyetlen D2 klón, ami nem megközelítette, hanem magasan lenyomta a nagy öreget😊

[merlinw.org]

robotnyk
😄
grebber
Titan Quest!

Next PC upgrade: 2022

Renjike
TQ?

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

MerlinW
Néztem 1 órát az egyik kínai D3 livestream-et... hát... ebbõl Torchlight 2 lesz. Vagy TQ újrajátszás.

[merlinw.org]

csak nem gondtalan volt a d3 launch ázsiában? vészmadárkák merre vagytok?!

arty
miért fordultak volna hozzájuk? a webes része game-nek továbbra is ugyan ugy mûködik

Forza.

davidka003
Hát FullHD monitoron nyomom a Gears 2-t és ahhoz képest, hogy 2008-as játék, az égvilágon semmi gondom nincs a grafikával. 😄
Soha rosszabbat.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

IMYke2.0.0.0
Akkor sem fog ilyet írni, ha valójában tényleg így van 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Totti5
Este jöhet a de recés és ronda a grafika meg a többi😊))

Persze csak vicceltem! Jó játékot!

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Most hogy már a game vásárlói is hozzájuk fordultak, nem nagyon kell kedvezményeket osztogatni.

wesker24
Hát jah én se kapok mostanába kódokat a zavvitól legutoljára márciusban kaptam azóta nem küldtek !
IMYke2.0.0.0
Újabban én nem kapok kódokat - talán észrevették, hogy nem vásárolok 😞

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Zavvi 10%-os kódja valakinek?

Stem-re regelhetõ játékot adok érte... p.ü.!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

robotnyk
a revelations óta nem használtam, és idén ami érkezik és érdekel is, nincs olyan amit csak xboxon tudnék játszani. (diablo 3 pc only, max payne 3, ac 3, black ops 2, future soldier mind max pár hét késéssel jönnek pcre is)
jAsOn VoOrHeEs
Egyébként hogyhogy megváltál tõle? Csak szimplán meguntad?

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

IMYke2.0.0.0
Nem vagy köcsög, sõt! Felvetne a pénz, akkor befektetésként én lecsapnék rá - így volt a Diablo 2 CE esetében is 😞

robotnyk
nem kér érte felárat, nem értem hol itt a probléma
robotnyk
jó biznisz volt az nekem is 😊
Carlos
Én vagyok a köcsög, mert odaadom másnak a már tuti meglevõ példányt ami félre van téve, csak el kell menni érte és kifizetni. Értem...
A több helyen meghirdetés pedig a Diablo 3 és Ez a topik!

Fura emberek vannak.

Grat davidka!

Þór vígi þessi rúnar

ZsZso
<#banplz>

davidka003: húha, az nem kicsit volt jó biznisz, grat!

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

davidka003
El se hiszem, megjött az Xbox 360 SLIM 250 GB-om robotnyk-tól.
Elsõ benyomás: <#wow2><#worship>
Iszonyú korrekt partner. A megbeszélt dolgokat tökéletes minõségben küldte el.
Lett egy konzolom gyakorlatilag 50k-ért amihez ezerféle kábelt kaptam ajándékba és plusz 3 játékot is: Red Dead Redemption, Gears of War 2, Forza 3.
Mondanom sem kell a játékok is jó állapotban vannak, Gears 2-n pici karcok(elõre mondta, hogy ilyen) de tökéletesen beolvasta a konzol.
Szóval örülök nagyon. 😄
Mégegyszer köszönöm, hogy egy ilyen nagyszerû partnerrel üzletelhettem.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Carlos
Szerencse, hogy nem érdekel a véleményed.

Þór vígi þessi rúnar

Fpocok
Azért gratula, hogy több alfórumban is hirdeted, hogy mekkora egy .... ember vagy. Grat.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Carlos
Csendben megjegyzem, hogy nekem van/lesz 3 felesleges (általam át nem vett) Diablo 3 CE-m (30K).
2 CD Galaxis, 1 576 (westend).
Akit érdekel írjon privit!

FONTOS:
Nem megyek érte, nem veszem át, nem postázom. Akinek kell megadom a detail-eket és elslattyog érte.

Þór vígi þessi rúnar

ZsZso
Naja, én 50 alatt nem vagyok hajlandó Diablo 3at venni. 😉 Ez már sznobság? 😊

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Kandurex
Mert úgy érzed, hogy lemaradtál? <#idiota>

Tessék, itt az újabb lehetõség....hülyék elõnybe.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

grebber
Kintrõl házhoz szállítva ez 26k csak olyan gyorsan elfogyott hogy szavak nincsenek rá!

TBTPumpa
Attól hogy lezárult az akció még nem biztos, hogy ténylegesen megvásárlásra is kerül...
Vaterán vannak olyan spéci és "jóképességû" személyek, akik leütik a termékeket vagy megnyerik a liciteket, de ha fizetni kell akkor hirtelen eltûnnek. És még telefonra és e-mailekre sem hajlandóak válaszolni...

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Jaka923
Erre van egy szép magyar szó: TÁJÉKOZATLANSÁG

ZsZso
Nem hiszem el ... 45k -ért elkelt. EZÉRT nem fogok én sose meggazdagodni. Nem is feltételeztem volna, hogy van olyan fanatikus, aki elfelejti elõrendelni a collector's editiont, de másfélszeres-kétszeres áron még símán hajlandó megvenni. 30-32-t még megértettem volna, node 45?!?! Hogy van ez, kérem?

grebber
Amazon: Serious Sam leárazás

Serious Sam HD: The First Encounter - 4 Pack $9.99
Serious Sam HD: The Second Encounter - 4 Pack $4.99
Serious Sam Double D - 4 Pack $5.99
Serious Sam: The Random Encounter - 4 Pack $3.99

Steam-re regelhetõk!

DarkSector
Hát ha találnék olcsón...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

MerlinW
A Steam-es megy minden további nélkül.

[merlinw.org]

DarkSector
Uh zhx de nekem maga a telepitõ nem indul...😄

grebber
DarkSector
Max payne 1 64bites rendszeren miért nem futtatható?