Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Már az sem biztos... úgy tûnik, akkora a CE iránti igény amekkora talán még soha egyetlen játék esetében sem volt.

Emlékszem másodpéldány SC2 CE-ket 22k körül könnyen találhattál anno... ami most megy, az meg már valami egészen más.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

tommygear
ahhoz képest hogy 25 ezer nem sok minden van benne...
zorrobomber
Nyilván nem az ajánlattevõ az idióta, hanem az aki megveszi.

Daell Drow
Igen az energia ital jart hozza aki dio3.hurol rendelte.
Tyrael poszter nagyon minosegi, vastagabb es nagyobb is a tobbi atlag poszternel. Errollenne szo.
Tinman
Na... alakul!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Guren
arról beszéltél, hogy mennyit játszanak egyhuzamban, nem arról, hogy mennyien.

Tinman
Már megint a sok értelmes egyed...

Ha volt olyan szerencsés, hogy 25k körül elõrendelte, most 35k-t kér érte, akkor még mindig jól jár a fanatikus vásárló, mivel Vaterán 40-45k-s árért is elvitték.

Értsd: 35k-ért árulja, ami tekintve azt, hogy tuti nem lesz Diablo 3 !!!CE!!! utángyártás még nem is olyan pofátlan ajánlat.

zorrobomber
ha egyedül játszol az nem single player?

jAsOn VoOrHeEs

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

nincs single player a játékban, coopot lehet egyedül játszani, de ott is a netes gazdaság része minden drop.

ollie
Nem lehetett. Egy bétateszten nagyságrenddel kevesebben játszanak, int élesben.

ollie
Valószínûleg nem tudják az elõrendelõk számát, de még ha tudnák sem segítene a dolgon mert abból nem lehet elég pontos becslést adni arról, hogy egyszerre hányan fognak huzamosabb ideig játszani.

Guren
A másik amivel meg egyáltalán nem lehet tervezni, hogy a játékosok átlagban mennyit fognak játszani egyhuzamban"

nyilván a múltkori bétatesztre nem lehetett alapozni. de.

Renjike
Tyrael poszter nagyooooooooooon kell !!!!

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Tinman
"X darabot rendeltek a shopok a játékból, de ez korántsem jelenti azt, hogy az összes példány elfpgy az elsõ napon."

1. Nem fogyott el az összes példány az elsõ napon. (Jelenleg is tudsz venni azonnali átvétellel.)
2. Az elõrendelések számából értelmes ember, józan paraszti ésszel azért csak fel tudja mérni, hogy nem 2 szervert állítok üzembe, hanem 22-t nem?

TheGrinder
Red Bullt is adtak hozzá? Ha igen, akkor rendelem megfelé. 😄

Daell Drow
Na akkor en se maradjak ki. <#idiota>
Nekem is most jott meg 2 kulonbozo helyrol.

Ez nagy igy linkben.
Meg csak most bontom ki, eszmeletlen igenyes.
Idei ev elso es utolso dobozos (CE) jatekom. XD
zzeN
Nekem is meghozta a CE-t a futár:

a koponya usb-vel:

Kaptam mellé ajándékként 2 posztert, egy Red Bull-t, egy novemberi Gameszart, egy Diablo-s bögrét + 1-2 kisebb dolgot.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

zzeN
Mennek a szerverek, EU-ban legalábbis.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

ollie
Mitõl tudták volna a pontos elõrendelések számát? X darabot rendeltek a shopok a játékból, de ez korántsem jelenti azt, hogy az összes példány elfpgy az elsõ napon. A másik amivel meg egyáltalán nem lehet tervezni, hogy a játékosok átlagban mennyit fognak játszani egyhuzamban, ugyanis ettõl függ, hogy átlagban mennyien vannak egy idõben online.

ZsZso
Nem értem ... ha sikerült olyan undorító hányingerkeltõ "védelmet" beletenni a játékba, hogy single player is csak masszív online kapcsolattal tolható, akkor az lenne a LEGKEVESEBB, hogy kinyalják az ilyen kompromisszumokra kényszerülõ userek popsiját. Ehelyett itt van ez. Éljen!

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Tinman
"A közlemény szerint akkora forgalom történt a szervereken, melyre nem számítottak."

MIVAAAN???????

Pontosan tudták, hogy hány elõrendelés érkezett, mi ez a piacos duma?

IMYke2.0.0.0
ratgab: Leálltak...

Persze, biztosan kapjuk majd a "most már minden gond nélkül", "nálam semmi baj" hozzászólásokat, de én csakis tájékoztatásképpen szúrtam be a linket.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

wesker24
Jaja jó lesz nekünk a sima alap Max Payne 3 verzió is ! 😄
ZsZso
30-40 ropira taksálják - az azért egy picit soknak tûnik.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

robotnyk
kösz :p
Tinman
Aaaaaz más <#worship>

Tinman
Ennek komolyan örülök :-)

Akkor ez sem gond (298kb):

IMYke2.0.0.0
Szemet hunytam felette, na 😊
Nemes céllal tette.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Carlos
A szabáj 300K alatt lenni... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Tinman
A szabáJJJ az szabáLI!

davidka003
De nem több, mint 300 KB. 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Tinman
1600x1200=1920000 képpont=1.9 MP

<#bohoc>

IMYke2.0.0.0
Kicentizte - Carlos ért a PC-hez - és meg is mutatta, hogy hogy lehet minõségi, elfogadható méretû képeket beszúrni.

ZsZso
Szépséges, grat! Köszi a képeket!

Tinman
Majdnem 2 MP-es képek... ejnye <#nezze>

Carlos
Nagyon jó, bár eddig olyan, mint a beta de sok új párbeszéd van már most. Egy kicsit többet röcög, mint a beta (nem FPS csökkenés) de szerintem ez a szerver rush miatt van.

Þór vígi þessi rúnar

balee4
Gratula, gyönyörû, az enyém holnapra várható. 😊

A játék hogy tetszik?

Más: 3600 hsz óta nem jártam a topikban. 😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Carlos
Akkor tessék:

Þór vígi þessi rúnar

ZsZso
Lássuk! Lássuk! 😊

IMYke2.0.0.0
Nálam nem piros az elsõ helyezett... <#ravasz1>

Carlos
Najó, megnézem mit tehetek érted...

Þór vígi þessi rúnar

ollie
Milyen a Dio3?

robotnyk
szabálytalan :>
Carlos
Én meg lusta vagyok képeket csinálni a CE-rõl, inkább játszom. 😊

Þór vígi þessi rúnar

robotnyk
kösz.

konzolokszervize eddig a dpd-t használta. fél 9kor jött egy sms a trans-o-flextõl, hogy hozzák ma a csomagot, hát mondom jó akkor felkelek... felhúzom a redõnyt és már itt állt az autó, csak túrta a csomagteret még mert nem találta =)
ZsZso
Grat-grat! 😊 Én még várom a futárom 😊.

robotnyk

új futár, friss futár 😄
Tinman
Na ez mire bizonyíték?

Volt, hogy hetekig az Omnibussimulator vezetett... azt is biztos milliók tolják :-D

Guren