Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Igen - nemrég megvettem életem elsõ digitális játékát .
Elkurvultam 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

ollie
Már valaki írta, hogy téves a felirat, és pont hogy csak a multit lehet steam-en aktiválni.

Hát igen, elég jó a felhozatal 😊 Amin meglepõdtem, hogy Alan Wake is felkerült nemrég, és potom 15$-ért megvásárolható! A másik amin meglepõdtem, hogy te is behódoltál a digitális vásárlásnak 😛 😄

IMYke2.0.0.0
Még semmit, hiszen nincs rá keretem, de végignéztem a ~400 játékot a kínálatukban, és néhányra csorog a nyálam 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Azt el kell fogadnia. Elõzõ kártyám nekem is az volt, gond nélkül vásároltam vele mindenhol.

Végülis mindegy milyen kártya, nem valószínû, hogy olyat adnának, amivel nem tudsz neten vásárolni. Trükközésrõl meg nem tudok. Vagy elfogadja, vagy nem. Ha nem, akkor nincs mit tenni. Pontosabban, akkor ott a PayPal.

Amúgy mit készülsz venni? 😊

IMYke2.0.0.0
VISA Electron

Milyen kártya pontosan? Mastercard, Visa, stb?

DarkSector
Hát ha azt vesszük hogy a multiplayer kód hiányát kiemelten irják akkor kizárással a single-hez van kód...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

IMYke2.0.0.0
30 font feletti vásárláshoz:
The Hut: Your Unique Code: 2228-1466-42F5

IMYke2.0.0.0
GOG-on vásárolhatok ERSTE kártyával, vagy trükközni kell?

zaki
zavvi kódja van valakinek véletlenül? PÜben elfogadnék egyet, köszi! 😊

Jaka923
Az láttam is, de a Steamen belül is 2 részre van osztva a játék. Egy Single playerre és egy Multiplayerre. Szóval gondolhattam arra, hogy csak a Multiplayert nem aktiválja, de a Single-t igen 😊

Ettõl függetlenül nekem nagyon tetszett a játék, érdemes beruházni rá. Steam-en is megveheted majd akció keretében nagyon olcsón. Én valami 8 euróért vettem a Dark Messiah + Heroes V + 2 kiegészítõt.

Az egyjátékos módot biztosan nem, a többjátékos módra pedig ezt írja: A játék a többjátékos módhoz Steam kódot NEM tartalmaz.

Nekem ebbõl a korábbi, nem classic kiadás van meg, annak a multiját tudtam aktiválni Steam-en, de az egyjátékos részét annak sem.

DarkSector
Olvasd a kép alatti szöveget....😄

"Fontos tudni: A játék a többjátékos módhoz Steam kódot NEM tartalmaz."

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Jaka923
Valaki meg tudná mondani, hogy EZT a Dark Messiah-t lehet-e Steamen aktiválni?

IMYke2.0.0.0
Innen beszerezhetõ 1920*1080-as wallpapernek.

IMYke2.0.0.0
Ez azért jól néz ki, na.

Dark Souls

Tales of VAloron õszintén elgondolkodtam. Tudniillik már csak az hiányzik és bármennyire is rövid meg szar, csak érdekelne.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Korr.jav.: STEAM - Company of Heroes Complete Pack -80% = 4.99€

IMYke2.0.0.0
STEAM - Company of Heroes -80% = 4.99€

+ ingyenes "Hivatalos zenei anyagok"
* Company of Heroes All Heroes Rise Soundtrack (87 M😎
* Company of Heroes Songs From the Front Soundtrack (136 M😎

wmisi
ez nem is rosz

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

davidka003
Dio 3 <#hehe>

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Totti5
Mi értelme megvenni egy hulladékot?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Valakinek lenne fölös zavvi kódja? PM-ben jöhet, cserébe tudnék adni Critical Mass, Depths of Peril, Nikopol cd kulcsokat steam-re 😊

Jaka923
Most látom, hogy az Insane 2 már kapható itthon dobozos verzióban, egész méltányos áron. Jó vagy rossz hír (kinek hogy), hogy Steamen aktiválni kell.

Nem csak, de arra is értheted. Ismétlem Nem lesz ME2 Goty.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

MerlinW
Én nem bohóckodtam BSN-el soha. Megvettem mindent, aztán töréssel játszottam. Nem volt BSN sz@rakodás, sírás rívás😊

[merlinw.org]

Nem tudom, meg lett-e válaszolva, de fel lehet rakni akárhány gépre, csak mindig ugyanazzal a BSN/EA/Origin (nem tudom most mi a hivatalos neve) profillal kell belépni a Cerberus Networkhoz a DLC-k miatt.

Remember password és always login engedélyezve elsõ indításnál (lehet hogy bugos az always login ha speciális karaktert is használsz a jelszóban, van hozzá fix fórumon elvileg), és így nem adod ki a profilod információját.

Mellette lehet más online DRM-es BioWare játékkal játszani, csak azzal nem, hacsak nem akarod kilökni a másikat. Lehet EULA sértõ, de elmehetnek a sunyiba.

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

IMYke2.0.0.0
Vitatkozhatunk - de az analógia csak leesett, nem?

ollie
Öööö, ez a két dolog még csak nem is hasonlít. A Bioware meg azért jelentette ki, hogy nem lesz DA2 ultimate, mert olyan rosszak voltak az eladásai. Óriásai különbség van a 2 dolog között. Az elsõ egy új release, a másik meg egy újrakiadás.

veszelka
sose volt ilyenem.

IMYke2.0.0.0
Mass Effect 3 "Game of The Year"-re vagy "Ultimate Edition"-re gondoltál...(?)

Ennyi a lényeg. <#eljen>

Lényegtelen. ME2 Goty sose lesz... Pont.

Nálunk nem adhatták ki, mert egy Microsoft és CD Projekt közötti megállapodás okán a régióban a lengyel cég volt a forgalmazójuk, a honosítás is õk készítették. Nem véletlenül volt CE Lengyelországban. Itt a régióban így csak a BioWare és CD Projekt logója szerepelt rajtuk. (Nekem mondjuk éppen EA-s van, mert külföldrõl rendeltem.)
Jaka923
Ez tévedés, ugyanis a ME1-et PC-re a CD Projekt adta ki és készítette a fordítást.

MerlinW
Hmm, lehet. Mondjuk az ME1-et az EA adta ki PC-re sõt a fordítást is õk készítették.

[merlinw.org]

zorrobomber
+1

Természetesen voltak kiadóik, de azok nem voltak a tulajdonosaik (az EA elõtt egyedül az Elevation Partners volt föléjük rendelve, de azt a BioWare és a Pandemic közösen hozta létre), ez azért nagyon nem mindegy. Az elsõ Mass Effectet pedig még a Microsoft adta ki Xbox 360-ra (sõt a mi régiónkban PC-re sem adhatta még ki az EA).

A személyes megítélésem szerint egyre jobban érzõdik rajtuk, hogy már nem függetlenek.
zorrobomber
Hmm, Jade Empire-t nagyon szerettem, remélem lesz 2. része, pletykaszinten néha felmerül.

MerlinW
A Jade Empire volt az utolsó nem EA projektjük (2005), azóta EA adta ki mind. Önálló sosem volt, mindig voltak kiadói (2K, Lucasarts, stb).

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Bizony <#nyes>

Vagy Gta 4: Sohanapján Kiskedden...

IMYke2.0.0.0
Hallottunk már hasonlót...

ollie
ME1-ben is benne volt.

ollie
DA2-bõl nem lesz Ultimate Edition, ez a hivatalos info a Bioware-tõl.

robotnyk
már a DAt is az EA adta ki.