Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Ó nem rossz az, 1-2 óra jó kis lövölde, se több, se kevesebb. Én 4x vittem végig. 300Ft-ért bõven megéri, sokkal rosszabb játékokat lehet kapni drágábban.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
Akkor majdnem egy oldalon állunk. 😊
Nekem tetszett néhány dolog benne, ahogy felderengenek az emlékek vele kapcsolatban...
Talán annak köszönhetõen, hogy épp a végigjátszás elõtt sikerült megnézni a(z amúgy kurvára másról szóló] filmet is? <#nemtudom>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

wesker24
Akármilyen rossz is lett a játék ennyi pénz simán megérne nekem ! 😄
Igen, errõl van szó. Az én érzéseim nem felemásak, hanem nagyon is határozottan negatívak 😄

IMYke2.0.0.0
Ha errõl a játékról van szó: Wanted: Weapons of Fate, akkor megértem, hogy miért nem fogy...
A film hiába volt jó, a játék maga eléggé felemás érzéseket keltett bennem.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Nekem is kellene, de Zalaegerszegen becsõdölt a MM :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

wesker24
Az nem igaz hogy nem kellene nekem nagyon is kellene csak vidéki paraszt vagyok és nálunk egyáltalán nincs Mediamarkt !

Ennyiért simán venném csak hát nincs ugye aki megvenné nekem !
Nincs mit 😊 Kicsit csodálom azért, hogy ennyire nem kell senkinek még ennyiért sem.

w77d
az is igaz XD

Shep
Még szép 😊 (lassan már én is unom 😄) Igen vettem még tavaly 990-ért. Természetesen azért köszönöm, hogy eszedbe jutott a dolog és szóltál.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Wanted-et vettél már? 300 Ft-ért rohad a MM-ban hetek óta 😄

Oké, ezt már tudjuk régóta, jól az eszünkbe is vésõdött, annyiszor mondtad már... De gondolom a jövõben is meg fogsz ragadni minden alkalmat, hogy ezt hangoztasd 😊

IMYke2.0.0.0
Vaterán azért van még viszonylag "emberi" áron is D3 Collectors...

Shep
Nekem még akciózva sem kellene 😊 Max ingyen, hogy eladjam 😄

Tinman
TARTOM! :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
7-8 GB is 1-3 nap minimum, egyfolytában töltögetve és bízva a nem-szakadásban, áramszünetben stb.

A Boderlands GOTY-t STEAM-rõl 4 nap alatt tudtam lecsúsztatni, úgy hogy 2 napig nem is neteztem.

De, ha tartod az ajánlatod, akkor még gondolkodok a dolgon és készítek helyet csurig lévõ 80 GB-os HDD-n... 😊

robotnyk
nem, te minden mást veszel meg, nem a diablot <#zavart1>
Tinman
Ha letudod tölteni azt a 7 GB-ot a Daell Drow-tól kapott kódot az accounttal együtt szívesen "kölcsönadom" (tegnap regeltem). Nekem remélhetõleg tényleg postán a cucc és nem vernek át :-/

Renjike
letöltök mondjuk egy dragon age 1-t mennyi faj 😮OOOOO és még testre is szabható kinézetük van úúúúú több milliárd óra játékidõ .. és még csak a demót töltöm le 😊)))

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Renjike
én megjelenéskor adtam volna érte 8 ezret .. most úgy 4-5 öt adnék érte ... inkább 4

Tinman
Letöltöd valamelyik RPG demóját, többféle kari, ezzel az erõvel annyiszor annyi idõ.

NA ezért mondom, hogy D3 esetében a gyomrom forog már attól ami megy vele kapcsolatban.

Egyszer volt akciós a SC2, Game-en 24 fontért lehetett venni. Pár óra alatt elfogyott a készlet 😄

IMYke2.0.0.0
Dolgoznék. CE a polcomon lenne. Mert DIABLO. Indítási problémák a fel-nem-mért roham okán ide vagy oda.

Nem dolgozom = nincs pénz = álmodozom róla.

Solid Snake
Komment: "Te most komolyan elkérsz 3000 forintot ezekért?!
Mondjuk aki megveszi az meg is érdemli.
Wowhoz meg amugy sem kell már nagyon régóta.

Üdb, jó bizniszt!" <#hehe>
w77d
az sem nagyon bizserget még ennyiért 😄

Renjike
starcraft 2t elnézve ennek se lesz akciója 2 évig .... sõt SC2nek most sincs :'D

Renjike
10-15 óra játékidõ ezzel a lehetõséggel ...... yo

w77d
gyerekek mi ez a nagy diablo 3 mizéria? vagyonokat költenek rá emberek, mások meg keresnek rajta, gép elé költöznek a gamerek stb... csak én vagyok, akinek szándékában sem áll megvenni még a gamet, majd legfeljebb ha valahol akciózzák?

IMYke2.0.0.0
Ugye, mondtam...
We're doomed.

Tinman
Azévszázad' üzlete ^^

Diablo 3 vendégkód 3.000 HUF

zorrobomber
És igen, jól csinálták, rosszul az csinálja aki megveszi eszetlen módon.

zorrobomber
Értem, tehát a magasabb árrés zavar. Az AitD-nél ez az eredeti ár 66%-a, a D3-nál valamivel több mint 100%. Sátoraljaújhelyi zsidók szerint a tisztességes haszon 4%. Nem mintha ez mérvadó lenne de azért érted. Szerintem csak a kellemes csaj szépíti meg az emlékeidet 😊

grebber
Õ csinálták jól!

Next PC upgrade: 2022

Én erre meg azt mondom, hogy ha valaki olyan marha, hogy képes ráfizetni, akkor meg is érdemli. Most komolyan érnek ezek a bizbaszok, amit a CE-hez adnak plussz 45k-t? Szerintem nagyon nem, de még 15k-t sem.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tinman
Itt nekem a gondom azzal van, hogy nagyon sokan tudatosan 3-4-5-7-sok CE-t rendeltek be 24.900 Ft-ért, majd árulják 55k-ért.

Tinman
Említett AitD CE-bõl 1 db-ot vettem, de nagyon örültem neki még úgy is, hogy tudtam, hogy itt pl. páran olcsóbban vették. Aztán akár hiszitek, akár nem Székesfehérváron vettem ám személyesen egy kellemes kis csajtól, õ szerzett belõle több példányt és adta el. Nem is volt kérdés, hogy nem szeretetbõl csinálja, ezzel nekem sok bajom nincs.

zorrobomber
oké, de a játék minõségétõl és árazásától függetlenül a pénzéhség az pénzéhség. tehát hogy az egyiktõl felfordul a gyomrod, a másiktól nem abban nincs sok logika. ha jó játékon nyerészkedik valaki az mitõl rosszabb mintha szar játékon?

shaddam
A Dear Esther elég hangulatos lett. Nem egy Journey, de ócsó

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

IMYke2.0.0.0
Van. Sok is.

Kezdjük a játék minõségbeli különbségével, ami majdhogy nem mindenkinek egyértelmû.
Folytassuk azzal, hogy a Diablo 3 eleve túl van árazva. Ezt még megfejeli a másod/sokad példányt felvásárlók pénzéhsége.

IMYke2.0.0.0
Jelen helyzetemben ez 4 havi.
A könyvtárosi tisztelet díjamból élek.

IMYke2.0.0.0
S lehet még tetõzni: a Guest Code-ért is pénzt kérnek...

zorrobomber
pedig semmi különbség nincs a kettõ között

Jelen helyzetemben nekem 3 havi...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tinman
Azért van egy határ... nem látok abban nagy problémát, ha valaki megvesz 2 db. Alone in the dark CE-t 3.000 Ft-ért és 5.000-ért adja, de ami a D3 CE-vel megy attól a gyomrom fordul fel.

IMYke2.0.0.0
Hát tényleg olyan, mint a Columbo neje... 😊

Rendelnétek, de garantált befektetés lenne. Ezt Te is tudod. 2012 év végén, vagy jövõre akár 80-90.000 Ft-ért is elvinnék darabját...

Tinman
55.000 Ft az eddigi rekord :-)
Pont tegnap este mutattam asszonynak (lassan ez az emlegetés olyan, mint a Colombo neje :-D), hogy rendeljünk tõle 3-at és magáncsõdbe is kerülnénk :-D

IMYke2.0.0.0
Teljesen érthetõ. Maximalista vagy. Tûkön ülve várom a videókat.

A Diablo 3-al kapcsolatban meg az élménybeszámolódat a blogodon. <#papakacsint>

IMYke2.0.0.0
Budapesti átvétellel 48.000 Ft-ért megkapható egy emberkétõl a Collectors...
Basszus, ez a pénz egy vidéki szegény ember egy havi fizetése. <#schmoll2>

Tinman
Most olvastam, hogy kivesézõs tempóban D3 18 óra. Ez egy hétvége :-)

Asszonnyal pont tegnap beszéltünk DaS-ról (tud a dolgaimról) és azt mondta hamarosan lemegy a szüleihez/tesóihoz 1 hétre, akkor szabad a pálya. Akkor nagyon jól fogok haladni DaS/DeS WT kapcsán. Már van "nyersanyag" fel is tölthetném, de nem teszem, mert lehet, hogy csak 2-3 hét múlva tudnám újra folytatni a feltöltést, fél munkát meg nem akarok.

IMYke2.0.0.0
Mázlista, Te, mázlista 😊
Mondjuk, nem tudom, hogy fogod összeegyeztetni a Diablo III-at a Dark Souls-szal...