Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Ugye?

Tegnap beregeltem, beélesítettem Dael Drow-tól kapott guest passt, ami a letöltõoldalra vitt, ahonnan le lehet szedni egy 7 MB körüli klienst, az meg letölt 7.6 GB-ot és már telepíti is fel.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Találtam a neten egy srácot, aki közölte, hogy szar a gépe, el sem indul rajta, megkérdeztem mennyi, azt mondta 10k elõreutalással +500 Ft posta.

Ez az 1 db-ja volt neki tudtommal. Van neki eddig 2 pozitív értékelése, nem sok, de jobb, mint a nulla.
Még annyit, hogy azonnal lemondtam a másik helyrõl befoglalt játékot...

"természetesen van kis könyve és élesítõ kódja is, az én gépemen el se indulna, így csak kibontottam, hogy hiánytalan és karcmentes-e...
erste bankszámlára kéne utalni, ha megoldható..."

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

zorrobomber
itt bent elindítottam kíváncsiság kedvéért és nekem is ez a downloader indult el a 7.6GB-os mérettel, otthon viszont nem... felettébb érdekes

IMYke2.0.0.0
10.000 Ft-ért?! Honnan? Boltból, vagy "használtan" (felesleges példány)?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

zorrobomber
A forrást is írd meg honnan szeded így le. Battle.net-en én nem találtam más opciót mint leszedni az egészet.

Tinman
"Ha kapnék meghívó kódot a Diablo III-hoz, akkor hány GB-nyi adatot kellene leszippantanom ezzel a hulladék nettel az indíthatóságához?"

Erre az alábbi kép a legfrissebb válaszom :-)

Egyébként igen, elvileg postán van, 10k + 500 Ft posta, érintetetlen, szûz példány, mindenével.

IMYke2.0.0.0
Megvetted?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman

IMYke2.0.0.0
Ó-te-jószagú!
Azt hittem, hány csak párat...
Hát ez szívás.
Két hétig csak malmoznék, imádkoznék, hogy lejöjjön...

zorrobomber
Az egészet, ~15GB

IMYke2.0.0.0
Ha kapnék meghívó kódot a Diablo III-hoz, akkor hány GB-nyi adatot kellene leszippantanom ezzel a hulladék nettel az indíthatóságához?

hát igen
konzolon fizetnek a szerencsétlenek havidíjat 2 pályáért, nekünk meg ilyen gyöngyszemeket készítenek a tehetséges emberek 😊

No és teljesen korrekt áron kapható, 4pack-ban meg még olcsóbb!

Na erre majd vetek egy pillantást, jónak tûnik <#eljen>

Mellesleg ArmA (1) Gold Edition napi akcióban van GOG-on.

zorrobomber
Ez is tény hogy furcsa, bár Torchlight 2-nél szerintem sokat dob a latba hogy kapsz egy fullos elsõ részt mellé, több mint korrekt üzlet, gondolkodtam én is rajta.

zorrobomber
Najó ne cseteljük szét a topikot 😊, az ARMA 2 második helyére gondolok. 2010-es játék. Egy alpha állapotban levõ zombis survival MMO mod miatt repült a második helyre. Turkáljátok a netet, tömve van élménybeszámolókkal, innen is tuti sok embernek be fog jönni a koncepció.
Én este elõtúrom a vanilla ARMA 2-met(amit valami újságohoz kaptam és még sose próbáltam), és ha megvan, megrendelem hozzá a kieget(kell mindkettõ, tehát az un. Combined Operations kell neki), és hétvégén tolom a mókát!!!
Trailer szerûség
Hivatalos oldal
PCGAMER interjú - tervek, kilátások
RPS élménybeszámoló

IMYke2.0.0.0
Meg-nem-jelent játékok vannak rajta.

TheGrinder
Dear Esther top 1-re gondolsz? 😄 Már tegnap este is elsõ volt. 😄

zorrobomber
top sellers

TheGrinder
mire gondolsz?

zorrobomber
steam-en nem tûnt fel nektek valami furcsa? 😊

w77d
persze nem, de azért az ára lehetne reálisabb... 7ezer ft-ért azonnal venném, 14-ért nem

balee4
Eddigi legjobb Rockstar játék. 2010 év játéka, és szerintem a generáció legjobbja is.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Fpocok
Sárga szalag nélkül is baromi ronda az összes xboxos doboz... az a zöld... megöl minden komolyságot 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

ollie
Ez szerintem egyáltalán nem baj.

w77d
csak az a baj, hogy virágbolti nincs normál minõségben. Azt hitték, hogy megoldották a butított grafika védelmet, de nem...

davidka003
Gyakorlatilag olyan, mint a GTA4 csak western környezetben. Irányítást még szoknom kell. Nagyon lassan indult az elsõ 45 perc de már alakul a hangulat. 😊

Gears 2-t meg végig akarom nyomni még legnehezebb fokozaton de lehet nem fog menni. 😄

#40663<#nyes>

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

MerlinW
Hátööö.. én imádom a helikoptereket, de. ToH egyrészt annyira szimulátor, mint a mostani MS Flight 2012, másrészt eleinte jópofa de aztán baromi unalmas lesz. Ha a grafika is számít akkor nézd meg a képeket és vonj le belõlük 10 évet😊

Melegen ajánlom a virágbolti megoldás kipróbálását vásárlás elõtt. Tényleg.
MS Flight is uncsi egy idõ után, de legalább van benne valami, 30+ órát elvoltam vele. Take on-al viszont a 10-et sem bírtam (1 óra/küldetés repülj ide, repülj oda, szállj le, szállj fel)

[merlinw.org]

zorrobomber
Az évtized kibaszása a pc-sekkel hogy nem portolják, remélem valaki megszán majd egy kölcsönkonzollal az elkövetkezendõ 1-2 évben valamikor és végre lenyomom.

w77d
kurva élet, hogy a Take On Helicopters-et sehol sem akarják akciózni... nagyon kéne az a game, de 45 ojró sok érte

robotnyk
ezeket mintha már láttam volna valahol <#zavart1>
Tinman
+54kb-os büntetés :-D

Amúgy grat... RDR az valami finest selection, deluxe, VIP kategória játék :-)

DarkSector
grat de miért töltbe lassan ez a 2 fotó?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Totti5
promóciós célokra kiküldött verzió, vagy gép mellé csomagolt azért ilyen... no meg mert hivatalosan nem értékesíthetõ

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Prince23
Red Dead Redemptionhöz hatalmas gratula

Minden idõk legjobb western játéka, nincs mese, ez tény.

w77d
az ingyenes példány, azért van rajta...

Daell Drow
Fantasztikus az a sarga szalag a GeoW2 dobozan. Tudjak hogyan kell elcseszni az ilyet. <#rolleyes>
davidka003
Xboxos drágaságaim:

😛
RDR-hez meg térkép is járt.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

IMYke2.0.0.0
A méretérõl nem is beszélve...

IMYke2.0.0.0
Csak azért töröltem, mert volt már róla szó, hogy ilyeneket nem szúrunk be 😊

NEOreg3
3,5 mega <#zavart1>

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Renjike
xbox verzát kérem szépen <#puszis>

amúgy <#eljen><#eljen>

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Tinman
Ne is mondd! Nálam is elszaporodtak a setét lelkek:

shaddam
Nem értem õket. Egy 14 ezres játékért ne kelljen már sorba állnom.Ahogy apple ifétis cuccért se. Az hogy jó móka meg társaság meg röhej.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Daell Drow
hat nem tudom, szerintem tok random.
En jelenleg lvl 10 vagyok es csak par kacat kek cucc eset.
Nem nagyon akar esni semmi jo, persze ez igy jo hosszu tavon.
A lenyeg hogy tok random szerintem.
Bence94
Hát hogy kicsit változatos legyen a topik én azt mondom, hogy max payne 3-at sokkal jobban várom és az a baj, hogy várhatok is a pc-s verzióra... (jún 1)<#taps><#rinya>

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

balee4
Hát igen micsoda hét, holnap Dio 3, pénteken Max Payne 3, azt sem tudom majd melyikkel játsszak. Jövõ hét meg Dragon's Dogma. 😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

IMYke2.0.0.0
Ha úgy mûködik, mint az elõzõ részek esetében, akkor nincs baj.

nem lehet a legnehezebb fokozaton kezdeni, sorban kell végigmenni rajtuk.

Tinman
Elõdjéhez a Demon's Souls-hoz még több kellett :-)

Igen, igazad van, azokhoz sokkal több skill kell... majd meglátjátok ;-)

Imi:

Egyetértek... elsõ körben normalon érdemes próbálkozni. Néha nagyon érdekes a szórás a nehézséget illetõen. Van ahol a normal is elég kemény, van ahol hard se nagy szám.