Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tegnap beregeltem, beélesítettem Dael Drow-tól kapott guest passt, ami a letöltõoldalra vitt, ahonnan le lehet szedni egy 7 MB körüli klienst, az meg letölt 7.6 GB-ot és már telepíti is fel.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ez az 1 db-ja volt neki tudtommal. Van neki eddig 2 pozitív értékelése, nem sok, de jobb, mint a nulla.
Még annyit, hogy azonnal lemondtam a másik helyrõl befoglalt játékot...
"természetesen van kis könyve és élesítõ kódja is, az én gépemen el se indulna, így csak kibontottam, hogy hiánytalan és karcmentes-e...
erste bankszámlára kéne utalni, ha megoldható..."
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Erre az alábbi kép a legfrissebb válaszom :-)
Egyébként igen, elvileg postán van, 10k + 500 Ft posta, érintetetlen, szûz példány, mindenével.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Azt hittem, hány csak párat...
Hát ez szívás.
Két hétig csak malmoznék, imádkoznék, hogy lejöjjön...
konzolon fizetnek a szerencsétlenek havidíjat 2 pályáért, nekünk meg ilyen gyöngyszemeket készítenek a tehetséges emberek 😊
Mellesleg ArmA (1) Gold Edition napi akcióban van GOG-on.
Én este elõtúrom a vanilla ARMA 2-met(amit valami újságohoz kaptam és még sose próbáltam), és ha megvan, megrendelem hozzá a kieget(kell mindkettõ, tehát az un. Combined Operations kell neki), és hétvégén tolom a mókát!!!
Trailer szerûség
Hivatalos oldal
PCGAMER interjú - tervek, kilátások
RPS élménybeszámoló
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Parasite Eve 2, best game EVER!
Gears 2-t meg végig akarom nyomni még legnehezebb fokozaton de lehet nem fog menni. 😄
#40663<#nyes>#nyes>
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Melegen ajánlom a virágbolti megoldás kipróbálását vásárlás elõtt. Tényleg.
MS Flight is uncsi egy idõ után, de legalább van benne valami, 30+ órát elvoltam vele. Take on-al viszont a 10-et sem bírtam (1 óra/küldetés repülj ide, repülj oda, szállj le, szállj fel)
[merlinw.org]
Amúgy grat... RDR az valami finest selection, deluxe, VIP kategória játék :-)
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Minden idõk legjobb western játéka, nincs mese, ez tény.
😛
RDR-hez meg térkép is járt.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
amúgy <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
En jelenleg lvl 10 vagyok es csak par kacat kek cucc eset.
Nem nagyon akar esni semmi jo, persze ez igy jo hosszu tavon.
A lenyeg hogy tok random szerintem.
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Igen, igazad van, azokhoz sokkal több skill kell... majd meglátjátok ;-)
Imi:
Egyetértek... elsõ körben normalon érdemes próbálkozni. Néha nagyon érdekes a szórás a nehézséget illetõen. Van ahol a normal is elég kemény, van ahol hard se nagy szám.