Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

balee4
12.700 Ft volt. 😊 Nem a CDG-ben és társaiban kell venni. 😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

IMYke2.0.0.0
Újra kapható a CDG-nél a Diablo 3 "sima". Ára változatlanul ~15.000 Ft, ingyenes kiszállítással.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

balee4
A Rockstar arról nem tehet, hogy szarok a PC-s eladások, attól még amit eddig (konzolra) kiadtak mind zseniális. És elvileg 2 nap és tolhatom az új csodájukat, a Max Payne 3-at is. 😊 Az mondjuk igaz, hogy utóbbi idõben a PC-t leszarják.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

IMYke2.0.0.0
Diablo 3-ban kooperatív játék van és persze PvP - más mód nincs.
Nem Call of Diablo 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

SpeedXHUN
Több képet !😊

Lehet én is megveszem,csak ez a 15 nagyon húzós.(Tudom nem mindenkinek)
Teljest megvenném a single-n kívül van valami multis mód benne?(nem arra gondolok h singe-t coopban tolni)

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

ollie
Azért más a kettõ. A DAO-ban a sztori a lényeg, a Diablóban a tápolás, így utóbbiban van értelem akár minden kaszttal végigjátszani. De mondjuk így is a DAO jobb szerintem (bár még nem próbáltam a Dio3-at).

Ami érdekes, hogy a Baldur's Gate fõ designere azt írta, hogy a Diablo 3-at játszva Torchlight feelingje van. 😊

IMYke2.0.0.0
A feldarabolt StarCraft 2 meg aztán végképp kicsapta nálam a biztosítékot.

Nálam is a Wownál rúgták el a pöttyöst, Rockstar meg az RDR pc-s kihagyásánál és a GTA 4-nél.

Én még Ubisoftban nem csalódtam minõség terén, legalábbis AC tekintetében.

Warcraft 3? Bármikor újra nekifognék (Starcraft 1-rõl is elmondhatom, már a 2. részrõl sajnos nem)! Na az tényleg zseniális játék.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
WarCraft-ok sosem érdekeltek.
Sok 100 órányi online Diablo 1, Diablo 2 játék van a hátam mögött Battle.net-en. Magyarokat is húztam Bhaal-ig, és volt olyan, amikor komplett szettet dobtam le idegen bajtársnak, mert már vagy 12-ik alkalommal nyomtam végig az egészet.
Egyetem sok mindenre jó volt.

Elhiheted, ha valaki, akkor én tényleg rajongója vagyok a Diablo-világnak.
Ellenben, a Blizzard már rossz úton jár. Még akkor is, ha az az út jobb(nak tûnik), mint a többi fejlesztõ által taposott ösvény, és még akkor is, ha a játék támogatásuk "legendás".
Valami megbicsaklott náluk az elmúlt években. Lehet, hogy ehhez sok köze van a North megszûnésének, az Activision-féle betársulásnak, és annak is, hogy agyhalott játékosgenerációnak kell játékokat gyártani...

Shep
Blizard lehet, hogy minõség de valami újítás nem ártana már tõlük.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

robotnyk
"bezzegrégen." mintha öreganyámat hallanám, mikor operett van a tévében.
Renjike
nem túl régi csapat de a CD project (The Witcher széria ) eléggé minõségi játékokat tett le az asztalra ...

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

balee4
Tehát Warcraft 3 is kimaradt?

balee4
Nem tudom, talán õk az egyetlen fejlesztõcsapat a Rockstar mellett persze, akikben még soha nem csalódtam. Starcaft 2 is zseniális cucc, WoW szintén az lenne, ha érdekelne. Warcraft 3 a mai napig etalon, Diablo 1-2 szintén. Akkor mirõl beszélünk?

Renjike
a Blizz = minõség nekem félbeszakadt a Wow és kiegészítõinek megjelenítésével .... ://

robotnyk
=)
És mi az, ami nem minõségi? Mert ha a Blizzard nem minõséget tesz le az asztalra, akkor nem tudom ki készít manapság minõségi játékot...

IMYke2.0.0.0
Ja, és hamarosan Diablo 3. Ha Isten, a Párt és az Internetek Védõszentje is úgy akarja.

IMYke2.0.0.0
Diablo 2 Lord of Destruction.

robotnyk
melyik blizzard címmel játszottál utoljára?
IMYke2.0.0.0
Diablo 3 topikban is, itt is írtam már: Diablo-rajongó vagyok. De!
Ezt már felejtsük el: "Blizzard-minõség"

Annak az idõnek már vége, amikor a Blizzard = minõség.

balee4
A DRM-et lehet szidni ez tény, remélem ki is veszik ezt az online single rendszert, mert hülyeség. De maga a játék 10/10-es zsenialitás, én azt kaptam, amit vártam, igazi Blizzard-minõséget. Biztos vagyok benne, hogy pár nap ás már semmi baj nem lesz a játékkal.

IMYke2.0.0.0
Nyilván, a 2 és 5 órás játékidõ "haterkedés" (mert 12-20 óra valójában), de találni érveket nála, és más hozzászólóknál is.

IMYke2.0.0.0
Azért ezt a csontot már sokszor lerágtuk: még ott sem mindenki tisztán hater.

Én például ilyet is olvastam:

"2 pontot adott
After 10 years, I don't know how blizzard could have gone backwards with the Diablo series, while the game actually looks pretty nice, the low resolution textures are pretty bad on the eyes, even the psudo-3d of the D2 and claymation of D1 weren't as fuzzy as this. As well, the game is about 2 hours long if you speed run it, and 5 hours if you pay attention to the story, ontop of this, always online DRM does nothing but hinder the players from actually enjoying this game, as you might see from many other player complaints, Error 37 pops up for everyone. Ultimately, if you want a D2 sequel, this isn't it, there is 0 character customization which hinders any replayability this game would have, and with the story only being 5 hours long, weapons being useless and a shoehorned real money based economy rather then the item trade based economy of the original game, D3 is noyhing more then a disappointment, im sorry blizzard, i've been a fan for almost 20 years now, but this isn't the quality we come to expect from you, remember, gameplay is the #1 quality that makes video games what they are, but D3 is worse then the game with the same title you made more then 10 years ago."

Totti5
Délután még valami 600 0-1 pontos értékeléssel állt 3as user szkórral. Metacritic helyében már a ME3 után letiltottam volna a pontszámmal értékelést.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

IMYke2.0.0.0
No, ahogy leírtam, ha nehezen is, de betöltõdött a site.

IMYke2.0.0.0
Nálam meg sem nyílik a Metacritic oldal.
Lehet, hogy besértõdött Diablo 3 lurkók DDoS-ozták?

Shep
Nekem jó volt még negyedjére is, sõt a DLC is tetszett.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Renjike
de viszont metán a felhasználói kritikák jól betámadták , akárcsak MW3 , ME3at is. szánalmas.

Én a hatodik fejezet után abbahagytam. Odáig is csak erõltettem, de be kellett látnom, hogy ez egy moslék, erõltetett poénkodással, semmi hangulattal.

Ami a Diablo hype-ot illeti, nos, ez nem véletlen. Milliók vártak rá évek óta, és van mirõl beszélni vele kapcsolatban. Szerencsére nem tolják a pofánkba, nem kötelezõ vele játszani, ha nem akarunk, akkor nem veszünk róla tudomást, ennyi.

IMYke2.0.0.0
Rage-t csak technikai akadályok miatt nem tudtam végigjátszani: az én gépemet már keresztbe lenyelte.

Totti5
Hát annak én is... ez a Rage is harmatos lett.

w77d
Aminek én örülnék már, az egy Doom folytatás.

w77d
késõbb sem lesz jobb, sõt a végefelé válik igazán szarrá

arty
még az elején vagyok... hátha késõb akklimatizálódok a hangulatra, Duke-ra 😊 egyelõre egy ellenszenves, erõltetett ripacs 😄

Forza.

Totti5
Minden eleme. A kinézet lehet PCn jobb, de 360on hulladék és a frém is szemét volt.

arty
Nemis a kinézet... 😊

Forza.

Totti5
Duke Nukem

Totti5
Késett 10 évet... prevgenen elment volna, 2011ben ez harmatgyenge és kínos volt.

Renjike
DNF????
csak én vagyok hülye a rövidítésekhez? pedig a topikot rendszeresen olvasom ...

arty
Nemrég elkezdtem. Háát... középszar. Ha nem DNF lenne a címe, csak továbblapoznánk steamen.

Forza.

Totti5
Sosem látott hype... talán a DNFnél volt ilyen legutóbb. Ignorálni kell és kész...

robotnyk
<#eljen>
IMYke2.0.0.0
Nagyon nem vagyok szõrös szívû a filmmel kapcsolatban - a golyópörgetés dolgon felhúztam a szemüvegem mögött a szemöldökömet -, szerintem nem 2 pontot ér.
Jolie miatt minimum 5 pont. <#nyes>

Nem vagy egyedül.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

davidka003
Film: 2/10 - szörnyû volt.
A játék viszont 7/10. Kétszer végiglehet tolni. Nekem tetszett.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

balee4
Ide is megjött, a játék alapkiadása is gyönyörû:

A játék meg eszméletlen, pedig eddig csak épphogy belenéztem.

IMYke2.0.0.0
Képregény ismerete nélkül nekem akkor sem esett le - így most, Neked köszönhetõen, igen 😊

IMYke2.0.0.0
Így van. Ezzel maximálisan egyetértek - sok olyan játék áll a polcokon, amikért egy szakadt Dózsát sem adnék...

Shep
A játék a film történetét folytatja úgyhogy persze ,hogy másról szól 😊)