Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wesker24
Szereztem egy Skyrimet EU verziósat beaktiváltam steamen gond nélkül ment nem kelett hozzá semmi vPN !
wesker24
A Skyrim EU verzió nem kell egyáltalán VPN kapsz kódot beregel telepit örül és játszik !

A Skyrim ru verzióval vannak gondok oda kell az állandó vPN kapcsolat !

A Skyrim EU verzió az region free semilyen VPn nem kell hozzá !
Akkor magyarisztán nem tartozik a világhoz? Csak mert úgy tudom, itthonról csak VPN-el lehet aktiválni.

wesker24
Skyrim Worldwide verzió 40 dolcsi steamen beregel telepit aztán játszik bárhol bármikor bármeddig !
mooo
Én még júliusban elõrendeltem a Dio3-at és hozzácsaptam egy 10%-os zavvi kódot és most hogy megjelent azt írja,hogy payment problem.Kipróbáltam másik kártyával és azzal se jó.A kóddal lehet a baja,vagy azért mert így 38 font helyett 28 font lenne?
wesker24
Már hogy ne tudná ez a legnagyobb hülyeség amit valaha halottam !

wesker24
Már hogy ne tudnád használni a játékokat ha pl a Skyrimból EU verziót veszel akkor az legyen 10 év mulva akkor is fogod tudni használni bárhol bármikor ?

A ruszki Skyrimet nem fogod tudni használni de az EU verziót világszerte használhatod !
Nem vagyunk egyformák. Szerintem szarul néz ki az elején a cz zászló meg a hátulján a hablaty szöveg.

No de most akkor hogy is van ez? Te ki akarsz költözni külföldre. Fogod majd tudni játszani az itthon megvásárolt Skyrim-edet?

jAsOn VoOrHeEs
Elkelt.

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

balee4
Baromi jól hangzik, alig várom a pénteket, gondolom akkor még Te nem az eredetivel tolod, elvileg az összes bolt holnap kapja meg és csak éjféltõl árusíthatják.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Tinman
Ízlésficamom van?

9.9k volt extrákkal, preorder. El nem adnám!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

balee4
15 óra kevés egy akciójátéknál? Hol élsz Te? Az elsõ rész sem hosszabb.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Nem az áráról van szó, nem érdekel az ára.

Jaa, és itt van egy kis bökkenõ. Megveszem itthon a Skyrim-et és beregisztrálom. 5 év múlva kiköltözöm Új-Zélandra, akkor nem tudom majd használni a legálisan megvásárolt játékomat? Menjenek a faszomba!

wesker24
Hát a Skyrim EU verzió még baromi drága a ruszki verzió meg szart sem ér !
Akkor elmagyarázom a problémám. Steam-en kapható ugyan a New Vegas, ezt valszeg onnan is fogom megvenni. Viszont a Skyrim-re már azt írja: Ez a tétel a te régiódban jelenleg nem elérhetõ. Ugyanúgy a Rage sem vásárolható meg itthonról... Az itthon megvásárolható dobozos Skyrimnek viszont olyan förmedvény a borítója, hogy félek, lehánynám ha kézbe venném...

jAsOn VoOrHeEs
Zavvi 30 font felett 3 font kedvezmény kód ha érdekel valakit, jelezze! Érvényes május 31-ig.

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Totti5
Singlében ott vannak az összeszedhetõ fegyverek amik elsõre nem lesznek meg s amik nem ártanak a nehezebb fokozathoz, mert átvihetõek és jobban sebeznek. No meg a játék olyan jó hogy biztos többször játssza végig az akinek tetszik. Arról nem is beszélve hogy ott az arcade mód, ha már a multiplayert kihúztuk a listáról.

Alsó hangon egyjátékos módba bele lehet csapni 30 órát + 5-6 óra árkédban ha nem hajtunk a tökéletesre és nem versengünk pl ismerõssel. Persze aki 1szer átrohan rajta majd elfelejti az más tészta... azoknak egy RPG is csak 10-20 óra ami a te képleteddel élve szintén bukó.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Valamiért 15k-t számoltam 10 órával (hosszú nap volt)... My bad. Neked van igazad. Akkor se éri meg, ezt viszont tartom.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

De nem értem a problémád. Mindkét játék kapható itthon is. FNV-t pl. Dlc-stûl össze tudod vásárolni steamrõl is (érdemes akcióban majd ha lesz én is így tettem: FNV alap+ 3 DLC 3700 Ft körül volt októberben steamen megvásárolva).

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tinman
No offense...

10.000 Huf.... 15 óra

1 óra?

666,66 Huf.

Semmi gond, csak a Tinman-formula kényes jószág-e!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

<#rinya>

Ilyen szinten azért már nem fogok geccsolni vele. Bethesda kinyalhatja. Warezolunk.

Egyetértek (veled is davidka003). Annyit megér, ha jó mindenképp.

Rage47
igen, csak te
Elvileg Skyrimnél minden indításnál kell a vpn, mivel régiózáras (szóval csak region free-t érdemes venni). New Vegas-t nem tudom.

davidka003
15 óra nem rossz egy ilyen típusú játéknál viszont nekem is max 5k-t ér a dolog.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Tõlem nem. Egyetértek. Maximum 5k-t ér egy ilyen játék, ha nagyon-nagyon jól sikerült.

Tõlem lehetne...

Az én értékrendem szerint 15 óra, akkor is kevés és ez egy nagy negatívum. Fõleg 10k 0 day igen sok érte. 1500 Ft óránként (mielõtt jönnétek multi nem számít bele ilyenkor nekem). Ami eléri az 500 Ft óránkénti árat az már megéri, a többi nagyon nem.

Már elõre látom erre mennyi "hülye vagy"-ot fogok kapni... XD

A 2-es pontszám, amit adott rá, nem értelmezhetõ a digitális értéktartományban. Nem tudod mi az, hogy digitális?

arty
Vagy az is lehet, hogy digitálisan (szar/jó) vagy csak képes értékelni a játékokat, nem tudod mi az a tizes skála.

Forza.

Shep
Igazából senki nem tudott nekem erre még értelmes választ adni csak, hogy há mer szar, meg mer KOD, meg csõ. Ahhoz képest, hogy csõ igen sok lehetõség van benne, persze A-ból kell B-be menni de akkor a Risen is csõ.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Na, akkor világosítsatok föl, hogy hogy is van ez. Ha jól tudom, akkor az Angliában kiadott Skyrim és New Vegas Ultimate is régiózáras. Ha viszont megveszem, akkor elvileg VPN-en keresztül tudom aktiválni Steam-en? (Még nem csináltam ilyet.) És késõbb már VPN nélkül is tudok vele játszani?

Totti5
Crysis 2 egy jó FPS. Story lehetne egyedibb és erõsebb, de hát ilyen a széria, ez már nem lesz jobb. Amúgy meg mitõl lenne rossz? igényes, szép, látványos jelentek vannak, kellõen változatos, a játéktér átlagnál nagyobb, lehet taktikázni, jók a képességek, és kellõen hosszú. Hol a hiba?

robotnyk
elsõre én is utáltam, aztán a sokadik patch után, nyáron újra feltettem, és baromira bejött, nem tudom hogy miért.
shaddam
Lehet idióta vagyok, de a grafika nálam nem viszi el a hátán a játékokat. Ahogy a talajvíz über renderelése sem.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

davidka003
Igaz, hogy a Crysis 2 nem volt túl jó de azért egy 6/10-et megérdemel.

--
Nézegettem jatekaim.hu-t, hát vannak szép számmal igen jó árban játékok. Talán még jobbak is mint vaterán.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

arty
Az idióta gamerek univerzumában, esetleg.

Forza.

shaddam
Manapság minden szutyok AAA. Egy krájzisz 2-re pl pont jó a 2 pont.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

SpeedXHUN
És hol vetted annyiért? Magyar tokos?😄

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

próbáld ki a d3-t, és újra fogod ezt gondolni.

de az SC2 is a legtökéletesebbre polírozott RTS ami létezik, gyakorlatilag megmentették vele a PC gaminget, hihetetlen sok ember rácuppant és a legaktívabb közösség alakult ki körülötte amit 10 éve láttam a neten. jót is fog tenni, ha 3-4 évente jön egy újabb adag, és fenntartja ezt az érdeklõdést.
(nem a single playerrõl van szó)

amivel gond van náluk, az talán a pandás dolog, de még azzal is elõrébb fognak járni mint bárki más az MMO piacon mostanság.

az nem kérdés hogy pénz, pénz, és pénz a 3 legfontosabb dolog náluk, D3hoz se csodálnám ha már több kiegészítõ tervezésén is túl lennének, esetleg kész lenne a nagy része, de a lényeg hogy eddig mindig adtak annyit a pénzünkért, ami megérte a legtöbb ember szemében. D3 inferno egy átlag játékosnak több évébe fog telni. vagy a pénzébe 😊

robotnyk
miért, mennyi legyen egy tps? 40 óra?
Totti5
Komolytalannak tartom továbbra is. Ha nem tetszik neki adjon rá 5-6ot, de olyan skála nincs ahol a egy AAA játék 2 pont... egyszerûen nincs értelme.

Totti5
MP3at játszom. Az a 15 legyen 12-13 normalon, bár még nem vagyok a végén, de 15 soknak tünik. Grafika döbbenetesen szép. Végre a motor megtudja mutatni mit is tud, ha nem kell egy komplett élõ környezetet ( RDR, GTA ) megjeleníteni... minden részlet olyan aprólékos hogy lemászik a képernyõrõl. Animációk tökéletesek, reális minden. A játékmenet sok cutscane majd gunplay alapjára épül, így sok story, sok a duma, sok sok hangulatos jelenet, néha hosszúak is. Viszont a harcok mind baromi élvezetesek és nehezek. A rambó stílust egyenesen bünteti. Normalon olyan mint más játék hardon... komolyan mondom ennyit nem haltam még játékban ilyen nehézségen és még van hard meg hardest... Multija is jó, ráadásul van benne arcade mód csonka átvezetõkkel is ahol pontokat ad és a hibátlan gunplay a lényeg, meg persze a toplista helyezés.

Szinte egy tökéletes TPS játék, döbbenetes minõségben perezentálva.

Renjike
csak poénnak szántam semmi konkrét nem fûzõdött hozzá 😊

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

IMYke2.0.0.0
<#vigyor2>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Ott is 15 óra...

balee4
PS3-ra veszem meg, ott nem lesz gond vele. 😊 A review-okat olvasva nem fogunk benne csalódni.

balee4
Persze elfogadom ezt is, ez is egy vélemény, én szerencsére nem csalódtam bennük, valahogy most a Diablo 3-at tolva is olyan érzésem támadt, mintha visszamentem volna 10 évet az idõben, nem mondanám, hogy a 2. részhez képest az új játékostársadalom igényeinek megfelelõen leegyszerûsítették volna, inkább csomó tök jó új dolog és ötlet van benne.

MP3-as csoda 15 óra csak szólok... Grafikával passzolják el azt is majd figyeld meg (á la GTa4).