Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Gyorsan hozzáteszem: nem Easy fokozaton...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Shep
Dehogy hosszabbak, Igi az mondjuk igen meg a Wolf de a többi nem, tudom mert pl a COD2-t nem rég vittem végig ugyanúgy 6-7 óra. Egyet felejtesz el, hogy 10-12 évvel ezelõtt még nem voltál annyira gyakorlott, mint manapság. Nemrég végigvittem pl. a HL1-et amit szinte kivétel nélkül mindenki emleget milyen hosszú volt, hát marhára nem 7-8 óra az is legnehezebb fokozaton. Régen persze hosszú volt, mert bambák voltunk.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
Return to Castle Wolfenstein - van benne egy olyan rész, amikor el kell osonni egy õrház mellett és a távolabb lévõ alagút bejáratához jutni... igen ám, de közben van 3 õrtorony, és járõrök a sorompónál.
Tisztán emlékszem, mert egy idõ után strigulázni kezdtem: 64 alkalommal haltam meg.
Pedig nem vagyok béna FPS-ben...
Csak az a pályaszakasz fájt ~2 órányi játékomba. <#nyes>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Cod-ok (1+kieg, 2-ig bezárólag), Medal of Honor (AA, Spearhead), Project Igi, Return to Castle Wolfenstein, Soldier of Fortune (csak pár) mind 10 órán felüli, némelyek bõven (nem tudok pontos számot mondani, mert soha nem mértem, de a mostani 10 órákhoz képest sokkal hosszabbak voltak).

Nem 2 délutánomba került a végigjátszásuk, mint a maiakhoz!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Én kíváncsi vagyok az elemzésedre. <#nyes>

Az a nagy büdös igazság, hogy ki kéne próbálnom a játékot, hogy jobban bele tudjak ebbe a minõség kérdésbe merülni, illetve szólni.

De ha megengedsz egy kisebb "kritikát" kissé mintha elvakult rajongóként kezelnéd ezt a témát.

Azt én nem vitatom, hogy Blizzard a mai viszonylatban még mindig minõséget készít. Egyszerûen csak nekem az "új" stílus már nem jön be annyira, mint a régi volt. Valahol ezt a stílust hiányolom és ezért van a hsz-eimbõl szûrõdõ rossz szájíz.

Ui.: Kipróbálás végett elfogadok guest pass-t, ha van felesleges valakinek (ha nincs az se nagy probléma, de akkor megfosztjátok magatokat az elemzésemtõl: gondolom sokatok bánná, ha ez kimaradna...<#nevetes1>)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Igencsak érzõdik az EA hatása - DLC-zés ezerrel.

grebber
Amazon:

Square Enix Ultimate Collection 7,5 dollár ~1700 forint

Just Cause 2
Kane and Lynch 2
Lara Croft and the Guardian of Light
Supreme Commander 2
Tomb Raider: Underworld (ez nem steam-es a többi az)

Next PC upgrade: 2022

TBTPumpa
Franc se tudja már... A Deviance is rémlik sok helyrõl... Meg volt valami Hatred-es csapat, meg a Skidrow is.
Bár manapság már nem tartom számon az ilyen csapatokat. Azt sem tudom melyik mûködik még és melyik szûnt meg.
Már nem szoktam tört játékokkal játszani. Igyekszem megvásárolni az adott játékot minél elõbb. És ezért sok játék ki is marad az életembõl, de nem nagy érvágás, eddig is életben maradtam nélkülük és ezután is megleszek. Blizzard-os cuccok nálam elsõ helyen voltak/vannak.
Aztán a BioWare is ott volt, egészen a baromira epic multicoloros Mass Effect 3-ig. Jót tenne a csapatnak, ha nem az EA "szárnyai" alatt fejlesztenének, de ezek már más idõk...

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

arty
Majdnem teljesen egyetértünk. Azért az viszont tény, hogy régen a játékidõt a copy+paste helyszínekkel, az oda-vissza küldözgetéssel erõsen nyújtották. Én azt annyira nem vágyom vissza ...

sajna a tartalomgyártás drága, az ismétlõdéseket nem annyira tolerálja a mai játékos, így eljutottunk oda, hogy csak a játékidõn tudnak/tudtak spórolni :/

(mivel felnõttem és családom van, szabadidõm pedig kevés, így én annyira ezen nem problémázok, de ha valaki többet tud játszani, azt nyilván igen rosszul érinti egy-egy 5-8 órás "kaland". na, ezért kell leárazáskor vásárolni, máris javul az ár-érték 😉 )

Forza.

zorrobomber
"És rengeteg volt akkor a Crack-es játék (fõleg Razor és Reloaded-es cuccok)."

Ez egy kicsit fail mert Reloaded-et 2004-ben alapították ex-DEViANCE-os tagok 😊 Razor az stimmel.

arty
eh, úgy belekötöttem volna valami vesszõhibába, mintegy fricskaképpen, de nem vétettél a szabályok ellen 😞

Forza.

Maradjunk annyiban, hogy roppant humoros voltál, és nem a falu hülyéje vagy, hanem a pápa 😊

arty
a provokativ a 2 pont volt egy crysis2-re 😊

a butaságról pedig... nos, azzal inkább a félresikerült fricskádat illetném, elvégre a szar-jó "digitális" (éééérted?) megközelítés

Forza.

Shep
Valami példát írhatnál a régi hosszú fps-ekre, mert nekem 1-2-n kívül egy sem ugrik be és azok is inkább szívatósak voltak, meg jól eldugott alig észrevehetõ kapcsolók stb miatt voltak hosszabbak.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

TBTPumpa
A külcsín a legfontosabb manapság, minden más másodlagos!
Van aki új BMW-vel vagy Audi-val furikázik, aztán Kínai ruhákban járkál és odahaza hûtõje sincs, sem kaja, amit az asztalra tehetne. De legalább jól mutat a BMW-be, amíg ki nem száll belõle.

Vagy az, amikor a Fater megvásárol egy baromi új csilli-villi okostelefont, aztán a saját gyerekének meg még pénzt sem ad kajára. Sajnos több ilyen esetet is tudnék mondani...
És ez mind a média és az amerikai agymenés miatt van. Az összes médiacucc azt szajkózza csak, hogy te erre és arra költs most azonnal, mert holnap már nem lehet és, hogy minél szebb valami, annál jobb - mondjuk ez a Disney agymenése, de ezt ráhúzom arra, hogy amerikai betegség.
És ez már a köztudatban van és ezáltal elvárássá is vált, hogy valami (mondjuk egy PC-s játékszoftver vagy Operációs rendszer) szépen nézzen ki.
Aki ebben születik bele annak ez a természetes, de sajna én még azokban az idõkben nõttem fel, amikor többségében Dos-os játékokkal játszottam (még arra is emlékszem mekkora élmény volt feltelepíteni a Windows 95-öt).
Nem ma volt, de a mai napig jó rá visszaemlékezni, mert ott sem a külcsín volt a fontos, hanem a szórakoztatás. Akkor még a szórakoztatáson volt a hangsúly. A régi filmek is azért jobbak, mert ott a pénzedért valami szórakoztató és élvezetes dolgot kaptál.
Most pedig a pénzedért egy nagyon szép és gyönyörûre csiszolt sz@rt kapsz. Valaki számára a WarCraft ott kezdõdik, hogy WoW.
Sok kis tizenéves azt sem tudja, hogy a World of WarCraft-nak van elõzménye (WarCraft 1-3) és már ki sem próbálnák, mert rossz
a grafikája... És ez a komoly.
A múltkor egy olyan kiscsajjal beszélgettem, aki 1998 karácsonyán született... Akkor jöttem rá, hogy én már mennyire öreg vagyok... <#idiota>
1998... Akkor vásároltam meg életem elsõ eredeti számítógépes játékát horror áron - ez volt a StarCraft elsõ része, mert addig nem tudtam, hogy idehaza lehet venni játékokat és net sem igazán volt.
CD másolásból szereztek meg az emberek mindent (filmet, zenét, játékot)... És rengeteg volt akkor a Crack-es játék (fõleg Razor és Reloaded-es cuccok).

Nem a játékhossz nem szubjektív. Az a szubjektív, hogy kinek mi tetszik, kinek mi a jó. Az viszont baromira szubjektív.

Akkor közelítsük meg másfelõl. Nem tetszik a trend, hogy csillivilli grafikával el lehet adni valamit a játékidõ rovására. A következõ lépés az lesz, hogy nem kell jó játékmenet sem, mert graffal azt is el lehet adni.

És azt látom, hogy 10-bõl 9 ember rögtön a grafikára izgul.

Már konkrétan ott tartunk, hogy gondolkodni alig kell a játékokban.

TBTPumpa
A másik pedig a Blizzard minõség.
Valóban nem olyan ez a csapat, mint amit rég megkedveltem, de azóta már sok-sok év eltelt és a világ és a játékostársadalom is elkorcsosult.
Blizzard North és Bill Roper bácsi csapata is bezárt és ez érzõdik a Diablo 3-mon is és a Blizzard munkásságán is (az Öreg a StarCraft 1-ben is Producer volt, nem csak a Diablo 1 és 2 apukája).
Ennek ellenére még mindig kiemelkedõ az a minõség, amit a Blizzard letesz az asztalra. Mind a hangzás, a zene, az animációk, a környezeti hatások és szinkronhangok, a karakterek... Egyszerûen fantasztikus atmoszférát és élményt nyújt a játék. Észrevenni benne, hogy ezzel bizony foglalkoztak és nem arra mentek, hogy minél elõbb adjunk ki valami sz@rt, mert úgyis megveszik. Persze lehet szidni és hõbörögni, hogy ez nem így van... Elfogadnám a tévedésem, ha találkoznék egy másik olyan újkori PC-s játékkal, ami ilyen igényesen van kivitelezve.
De sajnos nincs. Egy évente megjelenõ tucatjáték (CoD, NFS, FIFA stb.) vagy egy kétévente megjelenõ rohadt kevés újdonsággal rendelkezõ játék (AC, Mass Effect, Dragon Age) közel sem ilyen igényes és jól kivitelezett. Összecsapott fércmunka mind ehhez képest. Tény, hogy egyszerûbb a játék, de ez gondolom az érkezõ konzolos verzió miatt lett ilyen.
Ennek ellenére még mindig kiemelkedõ a cuccos. Sajnos hazai viszonylatban rohadt drága a játék, de máshol ez csak egy zsebpénz. És az a fõ piac, nem pedig a mi kis Országunk.

A lényeg, hogy a buta, és nyilvánvalóan provokatív feltevésedre nyomtam analóg módon egy fricskát, hátha észreveszed magad. Erre arcpálmáztál... 😊

TBTPumpa
Diablo 2 sem sokkal hosszabb a Diablo 3-nál, akárki akármit mond.
Olyan véleményére pedig nem kell adni, aki csak végigszaladt A pontból a B pontba, mert azt hitte, hogy ez egy elcseszett Dungeon Siege vagy Dragon Age 2.
Persze 10 óra alatt is végig lehet vinni, ha csak megyünk egyik helyrõl a másikra, de ez így milyen játék már?
Én most tartok 9 óránál a Diablo 3-ban és még csak most csaptam le az Act 2 elsõ Boss-át, mert baromi nagy területek vannak benne, sok-sok barlanggal és felfedezni valóval.
Ez olyan, mintha a Mass Effect 2-ben gyorsan átlépkednéd a dialógusokat és nem csinálnád meg a mellékküldetéseket, hanem azonnal mennél az Omega 4 reléhez. Az sem lenne több, mint 5 óra...
Ilyenekre nem kell adni. Amúgy pedig ezek csak Normál fokozaton tolták végig a játékot, ami könnyû és annyira sok szörny sincs.
Hell vagy Nightmare fokozaton már nem futnának A pontból a B pontba és azonnal lenne vagy 45-50 óra a játékidõ!

arty
így is sokat használom az idézõjelet, a zárójeles magyarázatot, ezúttal is megtettem

sajnos van pár hozzád hasonló abszurdan szõrszálhasogató, de a kedvetekért nem fogok minden hsz-t +30 sorban elmagyarázni 😊

Forza.

A te agyad csak arra állt rá amolyan tottis stílusban, hogy fps-t kontrollerrel kell játszani 😄

ollie
Saints Row: The Third - 14.98 EUR (Steam-es)

Most kivételesen drágább USD-ben és GBP-ben is.

Saints Row 2 - 2.09 GBP (Steam-es)

Ez meg GBP-ben a legolcsóbb

Térjünk vissza rá, ha már tudod mi az a digitális 😊

arty
10-15? jó lesz az 5-8 órának is átlagban (utóbbi 2 év felhozatalát tekintve)

és igen, ezzel szemben a 10 ezres ár röhejesen sok!

Forza.

arty
Egy játék hossza aligha szubjektív. És ne gyere azzal amolyan Indigósan, hogy a Limboba is bele lehet tolni 100 órát... 😄

Írtad: "Régen nem volt ilyen rövid játékideje semminek." - ez akkora bs, hogy hatalmas betûkkel kellett volna lereagálnom 😉 Mondhatjuk azt is, hogy nem igaz vagy hogy hülyeség. Nekem mindegy.

Tudom, mert nekem még nem állt rá az agyam a "bezzeg az én idõmben" kamudumára 😄

Forza.

Lényeg a lényeg: Mostanában trend a shooterekben/tpsekben a 10-15 órás játékmenet és ez nekem baromira nem tetszik (Valahogy cod 2 is többnek tûnt például és a max 1 is). És sajnos már a h&S-ek játékideje is egyre kevesebb (lásd Dio 3 állítólag).

Lehet valaki elégedett ha 10k-t fizet 10-15 óra szórakozásért. Nekem ez soknak tûnik. Én ilyen játékot csak 1-2000 Ft-ért fogok megvenni ezentúl is, mert többet akármilyen jó is, nem ér.

arty
Térjünk erre vissza, ha majd értelmezed is amit olvasol 😊

Forza.

Dehogynem. Annyit elhaltam, hogy az hihetetlen...XD Volt csak 10 órányi elhalásom.<#nevetes1>

Nekem megjeleníti.

Vélemény "fogalma" megvan? Tudod ez egy szubjektív dolog...

Tinman
"Megjött a két fail levél a HUT-tól hogy nem tudnak pénzt vonni, egyben felajánlva hogy cseréljem ki a számlaadatokat jóra. Kicseréltem, két óra múlva (most) jött megint a fail-levél. Asszem megszoptam."

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

davidka003
Hát szerintem a Max Paxne 1-2 sem volt hosszabb. Ez nem Witcher.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

mooo
A hozzászólás nem jeleníthetõ meg, mert törölve lett!
Fabio Capello
Hát gyerekek, bárki bármit mond, szerintem a Dio3 baromi jó lett... Öt órát tudtam csak játszani, Demon Hunterrel, és minden percét kibaszottul élveztem - nem úgy mint a DNF-nél, vártunk 10 évet, és kaptunk egy nagy nullát - itt minõségi kontent van.

Ugye, hogy nem vagy te olyan rohadt vicces megmondóember 😊

arty
egyébként AAA = sokat költöttek rá. simán lehet egy ilyen is 2/10, de szvsz inkább a középszar a jellemzõ... az extrémrosszakat (2/10 már majdnem az) inkábba budget kategoriában érdemes keresni

Forza.

arty
a crysis2 nem szar, max neked nem tetszett és azt hiszed ha 2/10-re értékeled, akkor hûdemegmondtad 😊

ahogy már korábban is említették, tud mindent amit egy lövölde tudhat. nyilván vannak hibái, de ha ez a 2/10, akkor kérlek értékeld ehez képest reálisan mondjuk a ... You are emptyt. Megy? kapizsgálod már a problémát? 😊

Forza.

arty
arcpálma ...

Forza.

shaddam
Egyszer végigvittem+ egy kis multi. Aztán ment jatekaim.hu-ra. Semmi nyomot nem hagyott bennem a sztori és a közben A-B pont közti lineáris téblábolás.A multi szimpla alibibõl van benn. Erre mondjuk adnék egy 5/10-et ha a crytech nem nyilatkozná azokat amiket.Lásd kell a póver hogy jó játékot tudjanak csinálni(kell a fenéket).A talajvizes pc fiaskóhoz ahhoz kell.

Az hogy AAA játék nem lehet 2/10 már megbocsássatok de marhaság.Hogy valami szar attól még az marad hiába ölnek bele marketing lóvét/hiába veszik sokan

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

arty
BULLSHIT!

Forza.

Tinman

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

wesker24
Igen a magyar verzió is Eu verzió !
Sohanapján kiskedden. 6k-ért árulják már jelenleg is, az meg alsó hangon is 25 dollár.

Ez a véleményem! Igenis kevés. Régen nem volt ilyen rövid játékideje semminek.

Ha lenne pénzem se venném 0 day, de attól még lehet, hogy tényleg olyan jó, mint mondod. Ez esetben késõbb olcsósítva ott a helye a többi közt.

Én szöszmötölõs játékos vagyok amúgy.

Aha. Ez jogos érv lehet.

KRi2
Utolsó kérdés. Magyar Skyrim EU verziós?

lll l ll lllll l lll ll

Jani21
Hogy az olcsó orosz játékok ne árasszák el a többi piacot. Ugyanis ott jóval olcsóbbak a játékok, pl. a Max Payne 3 kb. 15 euróba kerül majd.

Mindegy, akkor sem értem ezt a régiózáras dolgot. Egyáltalán miért van erre szükség?