Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Mennyiért volt kapható?
Fogadjunk, hogy lesz az olcsóbb még ;-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
2 perce néztem még volt... na nem mintha lenne rá keret, csak megnéztem.
Indigo:
Kész õrület! Nem emlékszem soha még ilyenre, ami itt megy, pedig a Sinclar óta benne vagyok nyakig... Zavvi és Hut is átment gennyesbe a D3 kapcsán.
Túlárazott, és mégis nõ az értéke... Ezt már nem lehet józan ésszel megmagyarázni, ami a Diablo 3 körül folyik 😊
Szerintem alap D3 reális ár: 10k (ennyiért is vettem)
CE: 17k
NK8Y8VMG2PHXEJNXW8KY
1. Go to http://ufoonline.gamigo.com/en/
2. Create an account, you can enter the beta key in the registration form!
3. If you already have an account, please go to https://en.gamigo.com/mygamigo and enter the beta key there.
Dungeons and Dragons Online beta hozzáférés:
9FQA4H2YHDPK7RH3L9WLZ3J49
1. If you already have a DDO Account, please go to �step 2. If you are new to DDO, please follow the instructions from step 1:
2. Visit http://www.ddo.com and create an account.
3. Go to http://myaccount.turbine.com and login with your game account details. DO NOT ENTER YOUR BETA KEY UNTIL AFTER YOU HAVE LOGGED IN.
Once logged in, enter your Beta Key in the "Product Key" field and hit submit.
4. If you do not have a forum account, create one in your Dungeons & Dragons Online subscription. If you already have an account, proceed to step 5.
5. Visit http://forums.ddo.com/showthread.php?t=371691 for beta client download instructions and more information on the beta schedule and feedback process.
6. Play!
Next PC upgrade: 2022
Hogy Collector's Edition nem, az majdhogynem biztos, de az eredeti árán is aranyárban volt.
(saját tapasztalatból mondom, zavvi-ról vett ultimate-tel tolom)
"Remélem az összes ilyen D3 CE-vel seftelõre rárohad az árú. Bevásárolnak azért,hogy utána aranyáron eladják. Az meg aki megvette volna a CE-t megjelenéskor hoppon marad,mert nem jut neki."
Naja. Ez tényleg szemétség. Alig hoztak CE-t az országba, sõt alig jutott belõle az elõrendelõknek is. Én is imádkoztam, hogy jusson egy CE és szerencsére jutott, de csak azért mert már réges-rég elõrendeltem. Akik utánam 1 héttel rendelték elõ a CE-t, azok le is csúsztak róla. És vannak néhányak akik csak azért vettek CE-t, hogy késõbb több pénzért eladják. Aki igazán megvette volna, mert fan és valóban odavan a játékért az meg érje be a Normál verzióval, vagy vegye megy 40 vagy 50 ezer forintért a CE-t, ami 24 000 Ft-ért is kapható volt (én is ennyiért vettem).
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Egen, azt senki nem veszi észre, micsoda rutint szedett össze az évek alatt...
Forza.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Diablo 3: valódi szélessáv, sok türelem (hogy elfogadd, bár sok pénzt adtál ki rá, szavad sem lehet a fennakadások, hibák okán).
1-2 hónap múlva jó lesz, meg úgyis lesz sok-sok patch.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Igen, D3 jó, nagyon. Cserében tegnapi 3-4 óra game során kétszer fagyott(!!), egyszer kidobott connection error-al a legnagyobb hent közepén. Szóval vannak szargalacsinok a palacsintában.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
A minap egyébként akcióban volt Steam-en a RtCW, megvettem, elkezdtem játszani... Ennek még ma is iszonyú jó hangulata van! Hiába néz ki jól az új Wolfenstein, hiába az új fícsörök benne, meg ez meg az, még most is ezerszer jobban élveztem a régit!
És akkor ott volt az Age of Empires elsõ része és a WarCraft 2 is a számos platformjáték mellett.
Én már csak a Diablo 2-t játszottam végig, illetve annak kiegészítõjét a Lord of Destruction-t, de azt sem minden karakterrel és nehézségi fokon.
Nekem sem tetszik ez az új irány, illetve a StarCraft 2 Wings of Liberty szerelmes történetével sem vagyok teljesen megelégedve (de nem is annyira rossz), de a Diablo 3 sztorija rendben van. Fordulatokkal teli és meglepõ.
A Diablo 2-nél viszont tudni lehetett, hogy egészen biztos lesz folytatás, hisz ott a végén a pofánkba röhögött Baal, mert megszerezte a Soulstone-t (persze a Lord of Destruction-ben elkentük a száját rendesen).
Bármilyen jellegû kritikát megengedek és természetesen elfogadok a Diablo 3-mal kapcsolatban is, hisz minden ember különbözõ, mindenkinek más-más tetszik. Eléggé tré hely is lenne a világunk (ennek ellenére is az), ha mindenkinek ugyanaz tetszene.
Csak az a baj, hogy egy ilyen igényesen kivitelezett és baromi szórakoztató játék (ami nem a grafikára hajaz elsõsorban) ritka kincs. Sajnos nem is tudok az elmúlt 5-6 évbõl olyan játékot mondani, ami ilyen minõségû és igényes lenne.
Utoljára a WarCraft 3-ra voltam ennyire rácuppanva, de annak is már 10 éve.
Például most a Diablo 3-ban minden karakternek van elõtörténete, tehát kiválasztod a karaktered és egy videóban elmeséli neked, hogy mi történt vele és hogy honnan jött, hogy Demon Hunter, Wizard vagy bármi egyéb lett belõle. Illetve a saját szemszögébõl meséli el a teljes történetet a játék elõrehaladtával. Továbbá nem néma a karaktered, mert rettentõ sokat beszélget (hol a Follower-rel, hol pedig Leah-val). Szóval ez is újítás az elõzõ részhez képest. És más-más nézete van a világról minden egyes karakternek.
Demon Hunter pesszimista, mert szerinte ez az élet rossz, mert tele van szörnyekkel. És az a dolgunk, hogy tõlük megszabaduljunk ezzel is szebbé? téve a világot.
A Wizard optimista, mert szerinte minden szép és jó, csak néha történnek rossz dolgok.
A Barbár realista, mert oké, ez van, ezt kell szeretni. Kell neki valami magas sebzésû fegyver aztán rendben lesz minden. <#idiota>#idiota>
És ezt a karakterek többször is a hangoztatják a játékban.
Illetve egyik karakter sem mondja ugyanazt a szöveget...
Illetve a fõ karakterünk szinkronja is zseniális. Rettentõ sok dologra odafigyeltek a Blizz-esek és baromira feldobja a hangulatot.
Lenyomod a zenét a játékban (ami nem mellesleg megint csak fantasztikus) hallani a környezeti hangokat. Fúj a szél, esik az esõ stb. Baromi komoly. Illetve ha lemész egy pincébe és menekülnek elõled az egerek (vagy patkányok) õk is nyomják a hangjukat - illetve a sivatagos pályán a kígyók is... Baromi komoly, hogy ilyen kis pitiáner dolgokra is odafigyeltek!
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Emellett, a sokszor bejárhatónak tûnõ területeken át kell rohanni, mert üldöznek
Szomorú ez. Nem mintha régebben több lehetõségünk lett volna, sõt, de a fejlõdéssel az ember épp azt várta volna el, hogy "szabadabb" legyen a játékokban. Nem így lett.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Körbementem a dombon = halál, mert õr észrevett.
Felmentem az elsõ õrhöz, hogy majd jól megölöm, és onnan kinyírom a többi õrt = halál, mert egyik õr észrevett.
Stb.
Nem rambóztam, mert azon a nehézségi fokozaton az instant halál.
Mire kitapasztaltam az õrök mozgását, megölési sorrendjüket, és mindenféle riadóztatás nélkül eljutottam a sorompóig sokszor hullottam el 😊
Másik a ma már szitokszónak számító COD: Elsõ rész+ kieg is és fõleg a 2. rész zseniális. Olyan háborús hangulatot varázsolt mindhárom rész a képernyõre, amilyen még a MOHAA-ban sem volt. Nincs jobb szavam rá Zseniális.
Nem célom 2 nap alatt mindent kipörgetni. Ami ennyi idõ alatt megvan az nem azért van, mert állandóan kockulok, hanem mert ilyen rövidek. Változó, hogy mennyi idõm van játszani, van hogy csak 1 óra, van hogy annyi se.
Leárazással kapcsolatban ez teljesen így van. (Sainst row Season pass 7 euróért már röppen is délután a kosárba... baromi rég vártam már a leárazást és most íme itt van /örül nagyon/)