Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Renjike
a könyv az tmondják nagyon jó , szivesen meg is venném ha nem lenne olyan halálgagyi a borító :///

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

davidka003
Halo - A Reach bukása (Eric Nylund)
De szerintem ezen kívül is van.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

grebber
Lehet hülyeséget kérdezek de HALO könyv nincs? (Ha van akkor magyar nyelven érdekelne)

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

shaddam
Én nem tudom, de a popcornt bekészítem. Valószínû az lesz hogy adnak valami gigajátékot az újság mellé.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

IMYke2.0.0.0
Tisztet azonnal meg kell ölni, még a rádiózás közben.
Ezután, a hozzánk közelebb esõ toronyban lévõ õrt, lehetõleg távcsövessel, és úgy, hogy a látómezõben benne legyen a második toronybeli õr is - aki, értelemszerûen a lövéskor nem néz a kerítés felé, ahonnan tüzelünk. Utána a második õrt.
Ezután a sorompónál lévõkkel végzünk.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

balee4
Igen, az a rész híresen nehéz volt, és az a helyzet, hogy rengetegszer végigtoltam a játékot, de most sem tudom, mi volt ott a megoldás. 😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

ollie
Ezt nem csak gondolom. Ezért le is csukhatják õket. Ne gyere azzal, hogy ez senkit sem érdekel, mert ez a tipikus magyar gondolkozásmód.

balee4
Na ne mond, biztos vagyok benne, hogy a Max Payne 1-2 sem több 15 óránál, sõt...

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

IMYke2.0.0.0
Resident Evil: Operation Raccoon City topik.
Tanulságos olvasmány, vásárlási szándékkal rendelkezõknek.

Gondolod te.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Mihez lehetne hasonlítani? Várjunk csak... nem tudok olyan játékot, amit így elszúrtak volna.
Védekezésül persze olvasható mindenhol, hogy ez KOOPERATÍV játék, meg hogy bezzeg Japánban zabálják... de kérem, ez akkor is hulladék =/= Resident Evil.

Az elején azt hittem, hogy csak kezdetekben vagyunk 4-en, hogy majd eljõ a para-fokozó egyedüllét... több szörnyikével, és más finomságokkal.
Nem nyert. Helyette nyilakat helyettesítõ RE jel mutatja, hogy hova kell menned, hogy beinduljon a script... A fegyverek... nos...
inkább abbahagyom.

IMYke2.0.0.0
A saját idegeid épségét tartsd elõtérben és NE - hangsúlyozom: NEEEEE - vedd meg!
Ilyen hulladék játékot még nem láttál.

w77d
én még nem játszottam vele... milyen? ilyen csõ fps? vagy mi? mihez lehetne hasonlítani?

ollie
A banki dolgozók nem mondhatják el senkinek. És hidd el, nem is fogják.

IMYke2.0.0.0
Hát, nagyon is remélem, hogy a "valódi" Resident Evil folytatás jó lesz, mert azt majd idõvel az 5-ös mellé szeretném megvásárolni. 😊

A Raccoon City úgy (f)elcseszte a hangulatom a napokban, mint játék még soha. Egy adalék: az, hogy pisztollyal ne lehessen szabadon célozni... a 21. században?!

Totti5
Raccoon City azt hozta amit a fejlesztõk tudnak ( SOCOM szint ), se többet se kevesebbet. Egy középszar, sok elemében igen gyenge játékot. Nem kell vele törõdni, meg lehet nélküle lenni, semmit sem veszít az ember ha elmegy mellette... mondjuk ha a középszarnál jobbat is tudnának csinálni, meg mondjuk L4Det másolni, akkor jobb is lehetett volna, de õk ezt a szintet tudják... a következõ játékuk is ilyen lesz, mert ennyire képesek... van még pár studio aki hasonló módon mûködik.

Resident Evil 6 viszont minõségi lesz és 30 órás singlét rebesgetnek, ami az RE5 után simán lehetséges. Bár biztos lesz akiknek ez is rövid😊

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

IMYke2.0.0.0
Nekem közepes grafika elég - techno nem izgat -, ellenben ki-fakk-ja a biztosítékot nálam, amikor hülyének néznek a fejlesztõk, és Raccoon City-féle hányadékot adnak el játékként nekem, a Vásárlónak.

Totti5
"A külcsín a legfontosabb manapság, minden más másodlagos!"

Nem. Mivel szinte mindent meg lehet manapság oldani teknóban, baromi szembetûnõ tud lenni ha valami szarul néz ki, gyenge a kivitelezés, rossz grafikusok készítették, optimalizálták... igen is nagyon számít a grafika, mert az az elsõdleges élményfaktor, a hangok/zene és a játékélmény elõtt.

Vegyük mondjuk a Batman x360as verzióját... jól néz ki, de még sem teljes a kép, mert az nvidia kivásárolt minden látványos effektek, így a játék üresnek hat... kihatással van a hangulatra? nem kicsit, amikor grafikai effektek hiányoznak olyan helyekrõl ahol lennie kellene az élmény szempontjából.

Attól hogy valami nagyon jól néz, de csak 8 óra még nem lesz rosszabb játék annál ami szarul néz ki de 20 óra...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

IMYke2.0.0.0
Nem vennék én olyat. Túl feltûnõ lenne - meg aztán, itthon mindenféle luxus-adót kivetnének rám.
Minden lóvét kimenekíteni külföldre. Itthon a családdal, barátokkal együtt elkölteni max. 300-at.
A külföldi számlák kamat bevételeit meg utaltatnám a sima polgári számlámra - ellébecélnék addig, amíg eldönteném, melyik földrészen telepszem le 😊

IMYke2.0.0.0
Átvételi tárgyaláson:
- Szeretnék 4 zürichi bankszámlát nyitni, a következõ kondíciókkal: euróban x, dollárban x millió Ft-nyit.
- Rendben, uram. Tekintse elintézettnek. Ajánlhatunk esetleg befektetési tanácsadót, Állami Kincstárjegyet?
- Nem, köszönöm, nem élnék velük. Azonban, két páncéltáskányi pénzzel szeretnék távozni, amennyiben lehetséges - bennük egyenként 200.000.000 Ft-tal, hogy ne kelljen itthoni bankszámlákon tárolni, és megoldhassam a külföldi vásárlásaimat, utazásaimat, feltûnés nélkül.
- Ha javasolhatnánk, akkor ne vegyen magához ennyi pénzt...
- Uraim, kérem, bízzák csak rám - mindenrõl tudok gondoskodni, amint a kezem ügyébe kerül a kért összeg.

w77d
hát akkor ha megtudják mi van? nem fognak azért megölni, mert a pénzhez nem férnek hozzá... zsarolni megint nem zsarolhatnak, mert kifizeted, aztán a szervek a többit lerendezik... na meg ennyibõl bármi probléma van, te is fogadhatsz fegyvereseket 😄

én nem rejtegetném, felhúznék egy nagyon fasza elit szórakozóhelyet...

Akartad mondani a magánrepülõdön! XD

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Ha 1 embernek elmondod már mindenki tudja (igen a családban is!). Meg az amúgy is látszana a családtagokon.

Az baj tudod, amikor az embernek hirtelen nyitnak egy 100 milliós bankszámlát, akkor az eléggé feltûnõ. Namármost ebbõl 30-at fognak a nyertesnek nyitni. Sok hirtelen 100 millió nagyobb gyanú és a banki dolgozók sem hülyék ám.

IMYke2.0.0.0
Ez jogos - de volna szíved itthon hagyni?
Ugye, hogy nem volna... Tudtam én. <#papakacsint>

<#vigyor><#taps>

Tinman
Fagyival nem megyek fagyizni :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Így van - maximum 600.000.000 Ft-ot engednek egy számlaszámra. Tudtommal.

IMYke2.0.0.0
Megbeszéltük 😊 Kedvesed is jöhet, lesz bõven hely a repülõgép elsõ osztályán 😊

Tinman
Úgy tudom ezt rendkívül DISCréten kezelik és pénzügyi tanácsokkal is ellátnak. Átutalod nagy részét 17 bankba, melybõl 15 külföldi és nem lesz ott gond.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Héééé! Ha megnyered Japánba én is megyek segíteni tesztelni az árut...meg a poggyászod is cipelnem kell <#nyes>

Én azonnal hozzányúlnék. Persze csak visszafogottan költekeznék. Vennék egy szolid kis házat egy picike faluban, egy középkategóriás autót, persze csak semmi feltûnés, és megalapítanám a saját vállalkozásomat, munkát adva a helyieknek. Nagy költekezésekre nem lenne szükségem a boldogsághoz.

grebber
Ha azok akik elõtt "felveszed" a nyereményt nem "adnak" fel a rossz arcuaknak akkor senki az ég világon nem talál meg.
Csak kimondhatatlanul nagy önuralom kell hozzá hogy ne mond el senkinek se!

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
Én azonnal eltûnnék örökre - nem kérdés. Írtam is, 1 évig Európa felé sem szagolnék.

Megvan... Nem egy nagy eresztés amúgy.

5-ös lottó: 1 évig nem mernék hozzányúlni, aztán hirtelen eltûnnék örökre. Csak mert az ördög nem alszik. Ennyi lóvéval már mindenki megtalál, a rosszarcúak fõleg, így baromi óvatosnak kell lenni.

De Harley's mittudoménmi singleplayer tartalom lesz.

mooo
Beírom ide is,mert nem nagyon jönnek a jelentkezések: a steames SG csoport tagjainak
Post Apocalyptic Mayhem giveaway van steamgiften.Hajrá
Na arra nekem is fáj a fogam. Nem csak a gyûjtõi szép, de a játék is jó lett.

ollie
Nekem a játék a kikapcsolódás, az utazást mindig is rühelltem. Bár kénytelen lennék rá, mert a nejem meg azt imádja.

zorrobomber
Én speciel az új Wolfie-t favorizálom valamiért. Csak hogy legyen ilyen vélemény is 😊

Valahogy sose értem a végére... Pótolni kéne, mert jó játék volt.

IMYke2.0.0.0
Borderlands 2 shipping with Steamworks

"All PC versions of Borderlands 2 will ship with full-on Steamworks support when it releases this September, publisher 2K Games announced today. These features include Steam Achievements, downloadable content, auto-updating, Steam Cloud support, and more. Those who purchase the retail PC version will have access to Steamworks support as well, and the additional "Wub-Wub"."

Bejelentik végre az RDR-t pc-re.

IMYke2.0.0.0
Lakás, egzisztencia kiépítése után bespájzolnék játékokat, sebtiben.
Aztán már rendelném is a személyi tolmácsot, és venném a két jegyet Japánba. 1 évig Európa felé se szagolnék. Dél-Korea közbeiktatása után még lehet, hogy átutaznék Amerikába is.

Kábé ennyi lakott hely érdekel a Kék Bolygóból. A többi csak bóklászás lenne.

Tinman
Én is GOTY párti lettem... Fallout CE-met (mind a kettõt!) is azért adtam el, mert az alapjáték a minõségéi kiegek nélkül félkarú óriás. Pitt, Op. Anchorage és a Point Lookout nekem NAGYON bejöttek, a másik kettõ annyira nem, az alienest pedig kifejezetten nem kedveltem.

Batman Arkham City-bõl viszont senki ne várjon GOTY-ra semmi olyasmi nincs DLC-ben, ami sztorihoz kötõdne így skip a GOTY-nak.

Lottó ötös? Meg lennék lepve, ha 3 milliárd 370 millió-val a "zsebedbe" téged ilyen dolgok érdekelnének.

Elsõ dolgom lenne egy vitorlást venni és hajózni, búvárkodni, elsüllyedt hajóroncsokhoz merülni etc. Tojnék a gamingre évekig.

IMYke2.0.0.0
És ekkora lesz:

Fabio Capello
ez a loot chestes rohadtjól néz ki.

IMYke2.0.0.0
Most néztem utána - a nagyobb boltok polcain nem lesz CE és valódi Limited Edition sem...
Persze, a megjelenésig sok víz folyik le a Dráván, és lehet, hogy magyarisztánt is érdemesnek találja néhány viszonteladó arra, hogy berendeljen párat a gyûjtõi kiadásokból.

Az árak...
Nos, igen. "Száguldó" gazdaságunk diktálta árazás lesz/lenne - nem kétséges.

A sima verzió már kapható lesz 10.000 Ft-ért is.
Én viszont megvárom a GOTY-t. Max. ha rám szakad az Ötös, akkor visszamenõleges hatállyal egy egész raktárat megtöltök a ritkaságokkal, és köztük lesz a Borderlands 2 Limited Edition egy példánya is. <#hehe>

Tinman
Le is lohasztanálak.

Kint az "alap" CE kerül majd ~23.000 Ft-ba, a Loot Chest-es meg 34.000 Ft-ba. Idehaza ez szvsz 25k és 38k körül lesz, amibõl Csád havi vízellátása 2x kijönne :-/