Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Naaaa.... az már valami!

Köszi az infót, akkor ott fogom játszani én is :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Ez a hirdetés is érdekes.
"A dobozt kibontottam de nem bontottam ki magát a játék dvd-t, sem a többi benne lévõ fóliás tartozékot."
Értem... akkor biztos nem...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Akinek nagyon kell még megvehet egy bontatlan Diablo 3 CE-t. Az ár alku tárgya - de nem hiszem, hogy bolti áron elvihetõ lenne...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

balee4
Mi van? PS3-ra 5.500 Ft-ért vettem az egész évadot. (tehát mind az 5 részt)

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

IMYke2.0.0.0
Én sem venném meg.

balee4
Jó pár kisebb boltban kapható az SE, 28.900 Ft. De talán, ha a felét megéri.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

IMYke2.0.0.0
Mire linkeltem volna, már törölték is a hirdetését 😊

balee4
És végre az idei év egyik legjobban várt játéka is megérkezett:

Tinman
HOGY MI? ^^

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Hardveraprón valaki a már beregisztrált Diablo 3 játékát árulja ... elsõként 13.000 Ft-ért... egy óra elteltével 11.000 Ft-ért...

ollie
Projektek finanszírozására gyûjtenek pénzt. Amennyiben játékról van szó, egy megadott összeg felett automatikusan meg is fogod kapni a játékot (tehát neked olyan, mint egy elõvétel).

IMYke2.0.0.0
CDG-nél nem is lesz ilyen kiadás.
Azt nem tudom, hogy más viszonteladó be meri-e rendelni hozzánk...

Totti5
Nagyon jól néz ki... 20 ért megvettem volna, de amennyiért adják az pofátlanság, mert nincs benne semmi olyan ami ez esetben indokolná az árat.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Könyveket nem olvasok:I, így a Halo is kimarad, de a gyûrûvilágokról sok tudományos szösszenetet felleltem és ha csak ezt nézzük már olyan scifi/tudományos alapokat használ a játék ami önmagában nagyon érdekes, de gondolom 10 játékosból 8 nem tudja mirõl van szó, ha feltennénk neki ezt a kérdést, hiába játszott 5 Halo résszel is. Játékokból készült könyvek a B kategóriát képviselik, és nem is szabad többet belemesélni... aki kedveli az adott világot és történetet az ezekkel kibõvítheti az ismereteit vagy új kalandokba vághat bele... bár azért egy COD vagy BF könyv még ezek közt is a legalja szint lehet, mert egy Halonál azért az alapja a scifi, különféle fajok, világok, történetek amibõl ki lehet hozni ezt s azt és gondolom ezért jelent meg annyi könyv, annyi képregény és annyi minden más.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

wesker24
Pontosan ahol a játékosok szerint alakítják a dolgokat !
grebber
Emberkék koldulnak a jó néptõl lét hogy utána lehúzzak a többi népeket! Durván ennyi!

Next PC upgrade: 2022

Prince23
Ez a kickstarter mi amúgy?

Láttam pár híreket róla, de ez az oldal amolyan független fejlesztõk közösségi oldala, ahol a játékosok szerint alakítanak dolgokat?

IMYke2.0.0.0
Még 13 óra és ha sikerrel eléri a projekt az 500.000 $-os határt, akkor még brutálisabban jó játék kerekedhet ki belõle - a játékosok szája íze szerint!

IMYke2.0.0.0
Titan Quest 2 aka Grim Dawn

Kickastarter program és ezeket lehet a hozzájárulás mértékével egyenes arányban megszerezni vele.

Grim Dawn Kickstarter táblázat

Nyomassátok a lóvét gyorsan rá, ha tetszett a Titan Quest és exkluzív kiadást kaphattok majd kézhez!

fery02
Ugye? 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Shep
Így már világos, nem tudtam ,hogy neked ilyen jó ajánlat akadt.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tinman
13-14k-ért az alapot, 30-55k között a CE-t?

Qrvára nem éri meg továbbra sem... azt is mondtam, hogy szvsz az alap 10k-t ér meg. Ez meg is történt :-D

Tinman
Igen is meg nem is :-D

Egy CE-bõl származó Diablo 3-at kaptam 10.000 HUF + 500 HUF postáért.

Tartalma:

- a játék élesítõ kódja, de nem ám az alap, hanem a CE-s élesítõ kód, így a CE digitális, tartalmak term. ingame dolgokról van szó is szépen az enyémek

- adathordózó

- kiskönyve

- a játék tokja

Mi kell még, ha OLCSÓN akarok játszani? :-)))

zorrobomber
Durva hogy pár szó elég hogy kavarogjanak az emberben a képek, hangok, hangulatok.

@MerlinW Teljesen parttalan a vita! Én kipróbáltam Walking Dead-et, mert tetszett, érdekelt. Percenként ötször 2-3 másodpercekre megáll, ebben a formában NEM fogom megvenni. Bosszankodok hogy miért nem cserélte már le Telltale ezt az (tény) ócska agyonhasznált motort, te pedig jössz azzal hogy mennyi kalandjátékot ismersz, meg hogy az én bajom, hasonlítgassak stb. Örülök hogy neked semmi bajod a játékkal, tényleg.

fery02
“It’s Payne! Get him!”

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

IMYke2.0.0.0
És most ez újra, a szabályoknak megfelelõen:

MerlinW
Nekem nem kell bemutatnod ezeket, több kalandjátékkal játszottam az elmúlt 20 évben, mint amirõl hallottál. Hasonlítgasd nyugodtan a kézzel rajzolt és 3D-s kalandokat, te bajod, de legyen neked igazad, engem hidegen hagy az ízlésvilágod.

[merlinw.org]

Shep
Nem te voltál aki arról regéltél, hogy rövid és hogy nem is éri meg?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
Collector's-t ugye nem vetted meg? <Úgy emlékszem, simáról írtál, hogy olcsón jutottál hozzá - lusta vagyok visszaolvasni>

Tinman
Megjött a Diablo 3-am :-)

Képet nem teszek, mert 5612 vótmá'.

Shep
Rajzolt grafikás kalandjátékok a legjobbak.

Tavaly novemberben megvettem alapjátékot 3500-ért, most season passel kaptam 4 dlc-t 2100 Ft-ért+ összegyûlt annyi pontom gamersgaten, hogy még 2 ruha/fegyó dlc-t megkapok ingyen. Összesen van All in one kiadásom 5600 Ft-ért... Szerintem jó vásár volt!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Törölt felhasználó
Batman Arkham Asylum GOTY-t (PC) kapni még valahol dobozosan?
Maximálisan az alsó, kézzel rajzolt, finoman kimunkált grafikát részesítem elõnyben!

zorrobomber
A tökéletes kalandjáték technológia 😊
Amúgy ott a Heavy Rain, Fahrenheit vonal is. Megismétlem, igénytelen a Tell Tale motorja, és ronda. Lehet hogy a sztori fontos egy kalandjátékban, de a hangulat is, amin egy ízléstelen grafika nem segít szerintem.
Tales of MI:

VS

Curse of MI:

IMYke2.0.0.0
Én várok egy "All in One" csomagra. Külön-külön nincs pénzem és kedvem megvenni hozzá a DLC-ket...

Gamersgate-n 15 euró a Saints row the third, Season pass 7 euró.

Saints row weekend

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Tinman-nek készítettem a listát és most nézem: 119 elsõ kiadású eredeti játékom van 😊
Az újságmellékletek, és az EVM, LV, TS, Coolgames, Ubisoft Exclusive stb. kiadások nélkül.

zorrobomber
Ez már nem annyira. Amazonon vettem nemrég ugyanilyen pakkot 10$-ért.

Tényleg nem rossz ajánlat.

IMYke2.0.0.0
Ha már leárazások - GOG:

grebber
grebber
Én is nemrég vettem meg 1680Ft-ért! Már csak a magyarítás elkészültére vár hogy indíthassam!

Fpocok
Szerintem ez k*rva jó ajánlat. Csak ajánlani tudom.

Parasite Eve 2, best game EVER!

MerlinW
Mondj egy kalandjátékot ami technológiailag nagy szám volt😊 A kalandjáték lényege a történetmesélés. Ami egyébként a TellTale cég neve is konkrétan sugall😊

[merlinw.org]

grebber

zorrobomber
Lehet hogy nem jó megfogalmazás a szaggatás, nem is a frame-el van baj, hanem néha "beakad", akár 2-3 másodpercre is. Valami review-ban is olvastam, szóval nem hiszem hogy egyedi probléma. A grafika stílusa tény hogy nem rossz, technológiailag nem olyan nagy szám.

Én egyszerûen azt érzem hogy igénytelen ez a motor, rég le kellett volna már cserélnie a TellTale-nek.

Jani21
Pl. itt 25 dollár, de mint többen írtuk a Steamen is "csak" 25 euró.

TheGrinder
Steam.

Tinman
Hol?