Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ollie
A 25 euróért az egész sorozatot megkapod!

Büdös Bohóc
<#wow3>

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

grebber
Milyen 15k-ról beszélsz? 25 dolcsi az összes rész együtt!!

Next PC upgrade: 2022

MerlinW
Szerintem baromi jól néz ki. A szaggatást nem tudom mi okozza, nálam nem szaggat.

[merlinw.org]

MerlinW
Sima elõrendelés. TellTale-nél 100% hogy meg fogod kapni az összes részt.

[merlinw.org]

Tinman
Elnézést még 1x!

Elolvastam a cikket és rosszul lettem, nem néztem meg az apró betût :-/

Az viszont továbbra is piszkál -de nagyon-, hogy akkor meg ELÕRE fizetsz olyan dologért, ami még nem is létezik!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Akkor ezennel megkövetem magam!

A Sam&Max részek mikor jöttek igaz jóval barátibb áron, de ott is bizony hasonló összeg (30 sokezer) jött ki, mire megvan minden epizód.

Most néztem közben, hogy az összes rész egyben akciós pakkban 15k. Kissé sokallom azért ezt is...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Fabio Capello
külön-külön nem kapható, a 25 ojróért a teljes sorozatot megkapod.

Jani21
Pontosan. Steamen ez van a leírásnál: "Gain access to the full season <5 episodes> of The Walking Dead with this purchase...". Szóval 24,99 EUR az 5 rész egyben.

grebber
A kezdetektõl megehetõ az összes rész (csak játszani még nem lehet vele),szerintem azzal együtt van 1 millió!

wesker24
Én még a Walking Dead sorozatot sem láttam nem hogy a játékot ! XD

Mostanában még sorozatra sincs idöm hogy nézzem !

Amugy nálam teljesen kimaradt a LOST 6 évada de ahogy olvastam milyen balfasz vége lett igy nem érzek semilyen késztetést arra hogy bepótoljam ! 😄
zorrobomber
+bónusz sírás

Relatíve ocsmány grafika ÉS szaggat.

Tinman
Na milyen frankó!

A The Walking Dead Episode One 1 milliós siker!

JUHÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ!!!! JIPPPÍÍÍÍÍ!!!! CSUHAJJJ!!!

És akkor jön a köcsög Tinman és elszarja a bulit, megdugja a nagymamát, beleélvez a kistesó barbijába, és lehányja a hosszú szõrû Szkátissh Sepördöt --->

Walking Dead Epsiode 1: 24.99 Euro = ~ 7.500 FT / 3 óra "gametime".

Öt részrõl van szó, mely idén meg is jelenik: 5x7500 Ft = 37.500 Ft

Melyik barom vettem meg az elsõ epizódot? 1 millió? Gratulálok marhák, a karám ajtó balra található...

2-3 hónappal a teljes széria pedig egy The Walking Dead Season pakkban 6k körül vihetõ.

Tényleg... csak gratulálni tudok azon jószágoknak kik pénzükkel támogatták eme nemes értékesítési struktúrát.

MerlinW
Arra jó, hogy nyugatiak ne innen vegyék olcsón. Ezért van ez az egész régiózás is.

[merlinw.org]

MerlinW
Kapkodva írtam és kevesebbet is..😊

AC1, AC 2, AC Brotherhood, AC Revelations😊

[merlinw.org]

Kishazánkban, amire azt mondják, hogy választható az azt jelenti, hogy csak az lesz. Amikor gyártják a lemezt valahogy a többi nyelvtõl elfogja õket az allergia és egyszerûen törlik õket a lemezrõl (máig nem értem, hogy miért jó ez).

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Jani21
Az AC3-ban választható lesz a magyar nyelv minden platformon. Azonban abban egyetértek veled, hogy külföldrõl érdemesebb beszerezni, hamarabb lesz olcsó, ráadásul az AC-ket néha hihetetlen olcsón szórják.

AC 3-ad hogy van mikor még ki se jött? <#nevetes1>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Akkor már nem itthonról veszem. Utálom a magyar nyelvû kiadásokat, fõleg mivel ránk eröltetik a magyar nyelvet és még véletlenül se választható más. Kösz nem.

ollie
Lol, tipikus gyerekjáték.

w77d
te ez alapján kapz fizut vagy mi? XXXXXD

Tinman
Fõnökömnek kell...

Tinman
<#worship>

wantonly
Okés, nem is szabad elsietni. 😊

Én tegnap szenvedtem az adóbevallással, de már letudva szerencsére.
IMYke2.0.0.0
15 perc és megvan az enyém.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MerlinW
Oh.. Dobozosból nem sok maradt, eladtam majdnem mind, kb ezek maradtak:

Asassin's Creed 1
Asassin's Creed 2
Asassin's Creed 3
Mass Effect 1
Mass Effect 2
Tales of Monkey Island
Sam and Max Season 1
Broken Sword 4
Doom 3
Trackmania United
Test Drive Unlimited
Star Wars Galaxies

+ steam-en 420+ 😊

[merlinw.org]

w77d
én multkor elekzdtem összeírni mind a 310 dobozost, de aztán feladtam... most sem vállalkozok rá 😄 amúgy tényleg minek neked más listája? XXD

Délután megbeszéljük 😉

Még ki sem bontottam, mert adóbevallást csináltam, és most viszem be a helyi apeh-hez 😞

Viszont azt sajnálom így utólag nagyon, hogy SC2/1-bõl nem gyûjtõit vettem.

Tinman
Ööööö... az nem publikus :-D

Mire kell neked más listája? 😊

Én sem adtam még ki egy játékért ennyi pénzt, sõt, még a harmadát is csak ritkán. De volt/van egy olyan nagyon erõs érzés bennem, hogy ez itt kell legyen a polcomon.

Tinman
Ez a bajom nekem is és most nagyon kellene :-/

Én csak tervezem már évek óta, hogy összeírom, de sosem került rá sor 😄

Tinman
MerlinW játéklistája:

1. Diablo III.
2. Alone in the Dark II.
3. NFS: Hot Porsuit
.
.
.
.
162. Kyrandia II.

NEM STEAM-es! Dobozos only! :-)

MerlinW
Az miaz, hogy eredeti játéklista?😊

[merlinw.org]

Tinman
HELP!

Kellene egy EREDETI játéklista valakitõl XLS-be, txt-be, akármibe... lehetõleg 100 feletti darabszámmal!

Fontos volna!

MerlinW
Bezony, általános science mûveltség😊
Verne, Gibson és Asimov az álmodók triumvirátusa. könyveik mindenki számára kötelezõ olvasmányok.

Nurománc pl annyira nyomasztó, hogy konkrétan le kell tenni néha pihentetni a lelket😊 Zseniális mû.

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Totti ki fog nyírni téged... <#ravasz1>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Alapítvány és Neuromancer-t ajánljuk inkább és eléggé biztos vagyok benne, hogy ebben a többiek is egyetértenek.

Ennyi erõvel LADA 2105 összeszerelési útmutatót is olvashatnál, talán az még magasabb szinten is tanyázik, mint az említett "mûvek".

Neeeee Totti, hagggyá'! :-D

grebber
Nos két Halo könyvet találtam ami magyarul van:

Halo: A Reach bukása
Halo: Evolutions

Ezekbõl rendesen kiderül mi is ez a HALO világ mik ezek a lényeg miért jöttek honnan stb?

IMYke2.0.0.0
A Gamestar bejelentés nem más volt, mint hogy az Assassin1s Creed 3 magyarul honosítva jelenik meg.

IMYke2.0.0.0
XnView is 😊
Nincs gond, ha gépnél vagyok én elvégzem a beszúrt képek korrigálását 😊

zorrobomber
Diablóka mentségére szóljon, ha munkáról van szó, csakis png! irfanview pedig megjegyzi miben dolgoztál legutóbb.

IMYke2.0.0.0
Electronic Arts gyermeknapi leárazás keretében: Alice: Madness Returns = 2.990 Ft.

IMYke2.0.0.0
Diablóka tud JPEG-formátumban is mozgólépcsõzni:

wantonly
Guest pass-od van fölös?

Én még sajnos nem tudtam megvenni. 😞
Közben lett egy Diablo 3 CE-m! Kinek kell 55k-ért?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem eladó ám! Csak vicceltem! 😄😄

Nagyon szépen köszönöm! <#worship>

IMYke2.0.0.0
Pótolnom kéne ezt is! <#eljen>