Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Én is úgy hiszem... De ki tudja, lehet, hogy tényleg így fog kinézni 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Youtube-videó amit DarkSector "linkelt".

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

davidka003
Tuti akadni fog. 😄
Haver azt mondja a Reach is akadt pár helyen.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

van aki nem annak hiszi? kezeket a magasba

IMYke2.0.0.0
Legközelebb poénosnak szán kép nélkül közöld, hogy Photoshoppoltnak hiszed...

Broafka
szép. Mondjuk ilyenkor az ember elgondolkodik, hogy miért ad valaki túl egy vadi új játékon kb azonnal. Mondjuk ha én játszani fogok vele, akkor valahogy úgy, mint azzal a Prince of Persia résszel ami ilyen nagyon csili-vilis ugrálós volt azzal a csajjal. Szóval diablo 3 igen, de valahogy nem érzem, hogy bármi köze lenne a régi diablókhoz. Hangulat ügyileg szerintem teljesen el van rontva, de ettõl még lehet, hogy szórakoztató játék, és sokáig ellehet vele lenni, csak nem Diablo néven

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

DarkSector
Ha már multi:
(Xbox lehetõségeihez képest nagyon szép lesz, nem mintha a Reach csúnya lett volna, de itt 1 fokkal szebbre sikeredett szerintem fõleg a fegyverek.)

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
"Nincs arca és lényegtelen"

Nem mondtam hogy lényeges de ellõhetik azt a poént hogy megmutatják...én legalábbis örülnék neki, azért senki ne mondja hogy egy bádoglemezzel könnyebb vagy ugyanolyan azonosulni mint egy személyiséggel.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Tinman
Ha valamit akarsz, azért eléggé meg kell dolgozni... melóban ha volt üresjárat, itthon meló után 2 napig csak azzal foglalkoztam, hogy 10k körül találjak D3-at. Amikor a srác beírta egy helyre, hogy mit tervez 15 mp-en belül írtam neki és 10 perc múlva már utaltam is.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

a multiplayerrõl csak ennyit kell elmondani:

Forerunner Vision - This new ability will let you see through walls using X-Ray vision, to help spot hiding opponents.

IMYke2.0.0.0
HALO 4 - Limited Edition és multi részletei (ipon.hu)

"A 99 dolláros Halo 4 limited edition már elõrendelhetõ, a következõ extrákat tartalmazza:
Hozzáférés a War Games pályákhoz: a játék indulása után megjelenõ 3 multi pályacsomaghoz ad hozzáférést, ezekben összesen 9 pálya található.
Specializáció: már az indulás napján használhatjuk a hat különbözõ specializációt, melyek segítségével magasabb rangot érhetünk el karrierünk során, és így újabb opciókat nyithatunk meg. Akiknek nincs meg a limited edition, azoknak ez hosszabb idõt fog igénybe venni.
UNSC Infinity Briefing Packet: a hajó alaprajza, tervrajzok a páncél testreszabásához, és betekintés abba, mit is jelent az emberiség legnagyobb harcosainak, a Spartan IV-eseknek csapatába tartozni.
Extra digitális tartalmak: Spartan IV armor skin, assault rifle fegyver skin és exkluzív embléma a játékban; Spartan IV páncélzat és egyéb kütyük Xbox avatarunknak.
Halo4: Forward Unto Dawn Special Edition: a játék történetének elõzményeit bemutató élõszereplõs filmsorozat bõvített, 90 perces változata,
Exkluzív videók: bónusz sztorik a karakterekrõl, melyek kiegészítik a Halo 4 történetét Forward Unto Dawn, Bringing Gaming into Reality; Making of Halo 4: Forward Unto Dawn."

Totti5
Master Chief egy Spartan katona a sok közül, de õ az az egy aki a fõszálat mozgatja. Nincs arca, mert lényegtelen de van lelke és van személyisége és ugye ott van Cortana. És ez a kombó a Halo 4ben igazán érdekes lesz mert Cortana meg fog õrülni, ami nyilván kihat majd Chiefre is. Arcát nem fogják megmutatni...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DarkSector
Igen viszon a Halo karakterét már már szinte mindenki ismeri.
Mondjuk könnyebb is megjegyezni a kinézetérõl....😄
Kár hogy a Halo Reach kiváló befejezésében nem látható az arca...Talán azért mert aki utána indul neki a Halo-nak talán logikusabbnak hat hogy ott végig rejtve van az arca...

Talán a Halo 4-ben megmutatják...
Bár így könnyû, mert addig bármilyen pofát kitalálhatnak neki. 😊

mesterszakács és bármelyik cod szereplõ kb ugyanazon a szinten van, annyira jelentéktelenek, hogy egy idiótának kell lennie annak akinek bármelyik eszébe jut a játék után 5 perccel

Broafka
hi, hol vettetek ti diablo 3-mat 10 vagy az alatt? én mindenhol 14-15-ért látom :S

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

wesker24
Én kipróbáltam a Diablo 3 Starter Editiont ami ugye csak a Skeleton Kingig szól !

Most meg kipróbáltam a Torchlight 2 Betat és eddig a Torchlight II nekem sokkal jobban bejön !
Totti5
Egy kaptafára épülõ kreativitást mellõzõ military FPSeket nem hasonlítanám egy jól felépített kidolgozott scifi világhoz és fõhõshöz. De hát ti tudjátok😊

IMYke2.0.0.0
Az Alice filmet nem láttam még. <#schmoll2>
Sok filmrõl lemaradtam az elmúlt idõszakból, évekbõl.

Ellenben, ezt "szerzem be" már 23 napja: "Warriors Of The Rainbow Seediq Bale <2011>"
Ez a film kegyetlenül birizgálja az agyalapomat!

Rowlend
Jobb lett mint a Dio3? Mert nekem az egy nagy csalódás eddig.

GET OVER HERE!

Totti5
"Ettõl persze még nem zseniális alkotás"

De az😊 annyira zseniális mint a Half Life vagy bármi más FPS...

wesker24
Vazze kaptam Torchlight II Beta kulcsot !

Felraktam és elkezdtem vele játszani !

Ház ez a játék valami isteni zseniális tökéletes ! Nem is tudom hogy maradt ki ez a játék az életembõl ! xD

Annyira megtetszett ajáték hogy jövö hónap elején máris veszek egy Torchlight 2 4-es Packot !

Akit érdekel a Torchlight II az nálam jelentkezhet majd a 3x extra példányért jövö hónap elején !

Fejenként 14,25 Euro lenne azaz közel 4200 FT !
HappyHunter
Ja hogy csak az a baj vele hogy konzolos...

Be happy. :) Running!

arty
jármûvek, AI, átlagnál kidolgozottabb háttérvilág

Forza.

arty
2 szar = mert volt szingli kampány? 😄

Forza.

Tinman
A játéktörténelem (azon belül is a konzoltörténelem*) része... ha másért nem, akkor azért érdemes 1x letolni, hogy érdemben hozzá tudj szólni, ha szóba kerül. Már pedig szóba kerül, sokszor :-)

*Ettõl persze még nem zseniális alkotás.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
<#worship>

Daell Drow
<#eljen> Latom hasznalt a guest pass. XD
En most hajnalban toltam ki normalon, nagyon jo volt.
Az ACT 3 elso harmada az valami brutalis szamomra, ami ott megy. De nem mondok semmit inkabb. XD
Raadasul 10,5k az ingame CE, egesz jol jartal.
azért a bf-et mert volt most 2 szar része ne keverjük már a konzolfosok közé

HappyHunter
Ugyanaz mint ami a COD-ban, BF-ben, MOH-ban és a többi hasonló fpsben.

Be happy. :) Running!

shaddam
Dévédé vagy VHS?

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

DarkSector
Most vettem 7.5 dollárért. 😊
KATT

semmi, ms hype eladta 6x ugyanazt

Prince23
Nem tudom mi a jó a HALO-ba 😊

davidka003
Tinman listája alapján a jövõ héten érkeznek:

Halo 3
Halo 3 ODST
Darkness
Condemned 2
Lesz mivel játszani. <#worship>

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Totti5
<#eljen>

Totti5
Teszkóban az "új" Disney filmek féláron vannak. Egyet fizet kettõt kap. 1800 2 db.

Tron
Alice
Prince of Persia stb..

van még pár mese + Tarzan.

A 3 fenti + Tarzan 990/db forintot bõven megér. Rendes normál kiadás.

Tényleg Imy, az Alice film hogy tetszett?

Carlos
ok

Þór vígi þessi rúnar

robotnyk
köszi, majd fogadom
MerlinW
Ez van amikor az ember munkaidõben fórumozik😊

[merlinw.org]

Tinman
Ha hell-en is végigtoltam hétezeröté' a tiéd. Remek ajánlat, hiszen a PH-n a beélesített D3 ugye 13k-ról indult, majd lett 11k <#banplz>

Carlos
Ment. 😄

Þór vígi þessi rúnar

robotnyk
robotnyk#2187

vegyetek fel, ha más nem azért hogy lássam milyen karaktereitek vannak 😊
Zomil
Ha valaki 8k-ért tud d3-at szoljon, mert annyit már adnék érte... 😄D

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Carlos
Én eddig barbárral közel 32 órát játszottam, a WD-vel csak 8-at. Szóval el lehet vele lenni.

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
😊

IMYke2.0.0.0
Õszinte, irigység-mentes kíváncsisággal várom, hogy mennyi idõt tudsz majd vele eltölteni...

SpeedXHUN
Na megjött a cdgalaxis tól a diablo 3,nagyon tetszik,fõleg,h mindig van valami újdonság!

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

Tinman
10.5k-t szerintem azért ez megért... elvégre nem az Ace Hockey 3 jött ki azért na:

Eredménye:

Örülök? NEM KICSIT :-))))

grebber

Next PC upgrade: 2022

Solid Snake
"elérhetõségek: jozanparaszt" <#hehe>