Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Most értem haza, már megyek is fel :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

ollie
Én nem. Várok, amíg felére esik az ára, még ha évekbe telik is. Starcraft 2-m sincs még, csak a Starter-rel játszottam. Ráérek...

Fabio Capello
elnézést maestro 😞

robotnyk
igen :>
IMYke2.0.0.0
Mindenki Diablózik? <#confused><#schmoll2>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Fabio Capello
jó neked, én még a béta jelentkezések elején jelentkeztem, és basznak a fejemre... 😄 Sebaj, leköt a diablo.

Fpocok
Igen, egy zombi fej... de majd kicserélem, mert már nem aktuális.

STEAMtõl kaptam... ennyit tudok.

Parasite Eve 2, best game EVER!

zorrobomber
Tényleg örülök neked meg a haverodnak, de azt is írd már meg hogy honnan kaptad?

ollie
Az egy zombie feje a logódban?

Fpocok
Tegnap elõtt kaptam CS:GO betát... ma meg kaptam egy másikat, amit majd oda tudok adni havernak... zsír.

ollie
Steamesek:

RACE On - £4.98
RACE 07 - £1.98
STCC The Game - €2.48
STCC Expansion - €7.50

NEOreg3
EA játék csak originre

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

zorrobomber
Origin lesz az inkább szerintem 😊

Tinman
Steam-re vajon regelhetõ?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Rage47
Nekem is ilyen gépem van, 9600GT-vel és teljesen folyamatosan fut 1280x1024-ben, van vagy 50fps, de nem néztem, mert nem kellett.
Nekem megy az egérgomb tartása is, úgy szoktam püfölni az ellenfeleket, ha nem kell többet is megütnöm, hanem csak egyet.
grebber
Amazon:

Need for Speed: Hot Pursuit $ 4.99
Shift 2 - Unleashed $ 4.99
Need for Speed: Shift $ 4.99
Need for Speed: The Run $ 15.99

Next PC upgrade: 2022

ollie
MX vs ATV Reflex - £4.49 (Steam-es)

Dj Tommy
Nem rég vittem végig a Binary Domain-t, jó játék volt, olcsóbb lesz, akkor megveszem.<#vigyor>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Tudom.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

MerlinW
Ha elõrendeled, megkapod az elsõ részt is mellé.

[merlinw.org]

MerlinW
"tipikus diablo klón"

Olyannyira, hogy a diablo 1 fejlesztõi készítik.

[merlinw.org]

arty
ha az elsõ kimaradt, miért nem szerzed be azt elõtte?

Forza.

DarkSector
Ja sorry, eddig nekem alapon font volt csak most fura volt mert csak szó nélkül átváltott euro-ra...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Shep
Ott van felül a kis kapcsoló ahogy eddig is és át lehet váltani fontra, akinek az kell.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
Zavvi-n már FONT helyett EURO van, de ft-ba kb ugyanaz asszem.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Zomil
Én inkább steam trade-en szeretném beszerezni, bár nemtudom mennyi esélyem van, h érdekelje az embereket a játékaim 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

2012 nyarat írnak steamen. Én augusztusra lõném be.

Mint már szó volt róla 4-es packban elõrendelve 14 euró, ami igencsak jó ár érte. Erõsen gondolkodom rajta, hogy meg kéne venni. Habár a megjelenésig még van idõ.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Zomil
Köszi...már csak azt lenne jo tudni, h mikor jön, mert megvenném, de nem akarom, h bezavarjon a GW2 kockulásomba 😄
Illetve nem zavarna be, hanem GW2 miatt ugyse játszanék vele.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

davidka003
Én meg a 6. évad közepén vagyok. Amúgy nem tragédia csak durvább spoilereknél már azért rossz lenne.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Shep
De nem volt benne semmi konkrétum tehát nem értem a problémátokat. Egyébként sem én kevertem ide a sorozatot 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Igazából nem is volt konkrét spoiler. Kombinálni meg talán csak szabad. 😊

zorrobomber
nekem is spoiler volt...ez egy tipikus guilty pleasure sorozat, nem várom tûkön ülve, de ha "füstöl" az agyam, megnézek 1-2 részt, 2 résszel vagyok évad vége elõtt

Fpocok
Friss spoilereket nem kéne csak úgy... idedobni.

IMYke2.0.0.0
Állnak a szerverek - így nem nagyon fogtok játszani... <#rinya>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

zorrobomber
köszi a részletes elemzést! <#eljen>

Shep
Gondoltam ,hogy akit érdekelt az már megnézte, bocs ha ellõttem neked valamit.

HappyHunter
"Elsõre normalon, lassú tempóban akarom végigtolni, mindent átolvasva, mindenhová benézve"

HappyHunter#2809 név alatt találsz megértõ partnerre 😄

Be happy. :) Running!

IMYke2.0.0.0
Bocsánat, hogy félreérthetõen fogalmaztam... <#vigyor5>

Na emberek sikeresen kipróbáltam a Torchlight 2 bétát. Elõször a csak belekukkantok módszert alkalmaztam, ez volt 3 órával ezelõtt....XD Kissé rá lehet cuppanni a cuccra. Hirtelen level 16-ig verekedtem magam.

Elemzés spoilerben, mert kissé hosszúra sikerült.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Sajnos még a Torchlight 1 kimaradt, úgyhogy az észrevételeket ennek függvényében kéretik kezelni:

- Grafika: Kissé komolytalan, mesés kivitelû (némi cellshaded is mintha felsejlene), de kifejezetten bájos és remekül illik a játékhoz. Táj szép és változatos, valamint baromi nagy pályák vannak. Dungeonök többszintesek. Ellenfelek szétloccsannak, széttörnek, olykor elsõ halál után még 1-1 darabjuk tovább támad (hogy ezt dio3 lopta torchtól azt nem tudom). Városok tetszetõsek, kissé apróak. Viszont a fegyverek baromi jól néznek ki. Karakterek arca változtatható, ahogy a hajuk is és nemük is.

- Zenék: Ha tudnék olvadozni, azt tenném. Varázslatos, epikus, kifejezni nem tudom mennyire jó.

- Játékmenet: tipikus diablo klón (mint gondolom az elsõ része is volt.
Bétában 4 karakter kipróbálható (gondolom véglegesben is ennyi lesz), én a Berserkert választottam (aka Barbarian). Nagyon jó kis karakter, amit az ellenfél szájszagának folyamatos szaglintására találtak ki. Alap skilljét találtam eddig a leghasznosabbnak. Emellett van még varázsló, mérnök és a 4.-et nem tudom, de õ lövöldözni tud gondolom profin.

Kellemes meglepetés, hogy bármely fegyvert használhatjuk, nem csak a kasztunknak megfelelõt (pl. vígan lövöldöztem puskákkal, kéziágyúkkal (igen jól hallottátok), pisztolyokkal, számszeríjjakkal, sõt még varázsbottal is.

Másik kellemes dolog a pet. Ebbõl 6 db választható a játék elején, ha jól emlékszem. Hallal etetve átváltozhat más lénnyé és igencsak segítõkész. Van saját inventoryja, amibe az általunk felhalmozott lomot tehetjük és ha már nem bírja szegényke elzavarhatjuk a városba eladni a cuccost. Rendkívül hasznos képesség. Petünk persze velünk együtt fejlõdik, sõt még felszerelést is aggathatunk rá (nyakörv és hasonló dolgok, összesn 3 slotban).

Petünk nem csak eladja a felesleges cuccainkat, de be is vásárol nekünk. Elküldhetjük ,hogy hozzon town portal-t, manna vagy health potion-t vagy identify scrollt. Tehát csupa alapvetõ dolgot.

Van enchant rendszer és különbözõ köveket is tehetünk a tárgyainkba (a kettõ nem ugyanaz: enchant egy random képességet ad a tárgyhoz, míg a kövek fajtájuknak megfelelõen adnak bónuszokat pl. tûzellenállás).

Gemek ki is szedhetõk a tárgyból (azt nem tudom ,hogy ekkor a tárgy elpusztul-e.

Természetesen a szokásos szürke (normál) tárgy, zöld (enchantolt), kék (varázs vagy különleges), lila (set) tárgyak is megtalálhatóak. És hát bizony ezek hullanak, mint ha õszi falevelek volnának.

Külön kiemelném a mini bossokat. Kalandozás közben igen gyakran fogunk nevesített ellenfelekkel összeakadni, akiket értelem szerint némi kíséret véd. Ezek feldobják a monoton öldöklést. Fõbossok kliséknek megfelelõen baromi nagydarabok, jól bírják az ütést és kisebb hadsereg veszi õket körül.

Szintlépés a szokásos. 4 attributumunk van, amit most nem tudok fejbõl felidézni, de az egyik a strength, másik vitality és a másik kettõrõl fogalmam sincs. Vannak skillek is ráadádásul 3 külön fejlesztési ág is van.

Mint azt fentebb írtam beszippantott a játék. Nem tudom milyen hosszú, nem tudom, hogy végig szórakoztató-e, de Diablo felkötheti a gatyót az tuti biztos, mert baromi jó!!!

Nem nagyon találtam kivetnivalót benne, pedig ez még csak béta.

Ui.: Bocs a wall of text-ért.

davidka003
Azt hittem már hirtelen most ennyi az ára. 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

davidka003
Vicces, hogy itt botlok spoilerbe a Supernaturallal kapcsolatban.

IMYke2.0.0.0
1500 Ft-ot talán megér... Resident Evil Operation Racoon City

Shep
Hát én már Istent várom, de most majd jönni is fog szerintem, mert tuti az lesz a történet, hogy kalandozzunk az alvilágban és hopp kibe botlottunk leláncolva?

<#eljen> Csak már húzzák a sorozatot, mint a rétestésztát (lesz 8. szezon is, de most kicsit leült a sztori...)

Tinman
Imádom a Supernaturalt :-)))
Dean&Sam&Cas rlz!

IMYke2.0.0.0
Így beszúrható - akit érdekel, az úgy is rákattint 😊

HappyHunter

IMYke2.0.0.0
"Humoros-topik" szintû képeknél "delhammer". 😊

HappyHunter
Még ha 300kb-nál kisebb akkor sem?😮