Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Linkelni szabad - csak topikba közvetlenül beszúrni nem 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Ráéreztél... linkelni akartam egy hasonlót, de eszembe jutott a delhammer így nem tettem :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

zorrobomber
<#idiota> kár hogy imy nem szereti a gif-eket, amúgy igazán csinálhatnál egy ilyet

Tinman
"ott kezdhetsz egy új karaktert.."

Ide most egy olyan képet képzelj el, amin dobostortákat dobálok a saját pofámba, miközben agymûtétet hajtanak végre rajtam.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

zorrobomber
válts át amerikai szerverre, ott kezdhetsz egy új karaktert..

Tinman
2 órája próbálok belépni erre kiba. Bnet-re, de már megint maintenence... világos bmeg! Vagy péntek d.u. vagy vasárnap d.u. kell karbantartani!

Miért nem rohadnak meg a tetves anyjukba a paraszt: single-ben is állandóan online kell lenned módszerükkel??

MIÉRT NEM?

Tinman
Ahogy írtam: mûködik, de gyakran 6 mob-ból, 4-et leversz a maradék kettõt meg körbefutja. Újra fel kell engedned az egér gombját és újra rá kell klikkelned. Nehezebb szitukban ez a módszer megbízhatatlan.

Shep
DJ Valium, na ez már valami

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
Amúgy meg nézd meg a Youtube-profilomat - viszonylag széles modern-zene skálán mozog a megosztott zenei ízlésem.
A nem-megosztott meg aztán végképp.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Ööö... én most nem vagyok depressziós... és ráadásul nem is lennék ettõl a zenétõl. 😊
Amúgy meg, ízlések és pofonok.

Hosszú lenne elmagyarázni, hogy mi volt régebben...

Shep
Hát ettõl a zenétõl én is depressziós lennék 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
Becsülendõ és követendõ(nek tartható) próbálkozás - õk legalább tesznek is valamit az ügyben.

zorrobomber
IMYke2.0.0.0
A gépemet nem adom el. Annak idején (és mostanság is remélem, hogy így lesz) az segített át a mélyvölgyön, hogy le tudtam kötni a gondolataimat: zenehallgatás, remixelés, fordítás, néha film- és anime nézés, játék.
Akkoriban, amikor a Kaszásra vártam, és olyan depressziós voltam, amit még az ellenségeimnek se kívánok, bizony a PC segített magányomban, és a nagy ritkán beugró látogatók.

IMYke2.0.0.0
Akkor meg fõképp nem érthetem 😊
Bár, a koreai egyre jobban tetszik, mióta ilyeneket hallgatok: SISTAR (씨스타😉...Alone (나혼자😉 (i2k'012's Dance Remix)

koreai, de csak félrenyomtam a nyelvváltó gombra a hosszú i kombója helyett (alt+J), nem titkos üzenet 😊

Zomil
ez nem japán 😛

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

IMYke2.0.0.0
Ezt elmagyarázhatnád - a japánt csak kóstolgatom...

segíthet*

akkor csak a counter-strike x topik bannerja segㅓ솓ㅅ >😊

IMYke2.0.0.0
Mostanában nem hogy eredeti játékra nincs pénzem, de még egy kiadós ebédre sem...

IMYke2.0.0.0
Köszönöm szépen az ajánlatod, jól esik - de már kaptam lehetõséget Tinman-tõl és még kaptam kódot a haveromnak is, hogy jövõ héten kipróbálhassuk.
Amennyiben meg van még, ratgab megkaphatná.. <#nyes>

Shep
Az is valami, arra éppen elég ,hogy valaki kedvet kapjon hozzá.

IMYke2.0.0.0
1 - nem saját gépem
Sokszor leírtam, de most megteszem ismét, hogy késõbb csak ezt a hozzászólást kelljen linkelni:

Könyvtári gép, amirõl tudok netezni, itt társalogni, kedv szerint STEAM-játszani:
* Gigabyte GA-M52L-S3
* AMD Athlon 64 X2 6000+ (3100 MHz (15.5 x 200))
* 2048 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM)
* NVIDIA GeForce 8500 GT (512 M😎
* 250 GB Samsung
* 0.5 Megabit net (vezeték nélküli, max letöltés 64 kb/s)

Otthoni gép:
* Gigabyte GA-P35-S3G
* Intel E8400 (3000 Mhz)
* 4096 (DDR2, 1066 Mhz)
* ATI Radeon HD 4850 (512 M😎
* 3.3 TB (Samsung)
* NINCS INTERNET

2 - a gép szépen bebootol, hiszen másképp nem írnék róla. Emellett, régebbi játékokkal még el is tudok rajta játszadozni.
Mivel ez könyvtári gép, nem erõmû, így nem is várható el tõle, hogy vetekedjen egy 300-500.000 Ft-os tirekszifélével...

annyit amennyi a betaban volt

Shep
Mi egyáltalán ez a guest pass? Ki lehet vele próbálni a játékot ingyen, vagy mire jó?

robotnyk
tökéletesen mûködik, a shift+kattintás is mûködik.
zorrobomber
én is szívesen adok, megvan még mind2

Fpocok
Nálam mûködik a bal klikk lent tartása.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Hálásan köszönöm a jó szándékod!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

HappyHunter
Rendben, ha Imynek nem kell, akkor majd küldöm pm-ben.

Be happy. :) Running!

1 eredeti játék helyett ajánlom neki

wantonly
Én nem tapasztaltam ilyet, nálam jól mûködik az "egy klikk" a folyamatos támadáshoz.
Amennyiben nincs kinek adnod én szívesen elfogadom (Habár msot Torchlight 2 bétát fogok nyomni mindjárt!)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Adsz neki hozzá pénzt is?

HappyHunter
Próbáld csak meg, azon el KELL mennie. A bétát a tiednél gyengébb gépen játszottam végig.
Guest passod van? Nekem még van egy, azt szívesen odaadom.

Be happy. :) Running!

azon mit próbálsz meg? 6 éves generáció középkategória alatti kártyája..
windowsnak se kéne ilyenen bootolni. 5 perc alatt talász jobbat tényleg aprópénzért hwaprón

zorrobomber
d3-al nekem annyi bajom van hogy leírni sincs kedvem
többek közt pl ez...

IMYke2.0.0.0
Adok a véleményedre <és nem mellesleg klasszisokkal jobb géped van>, és a vázoltak egy kissé elbizonytalanítottak.

IMYke2.0.0.0
"Már kezdetektõl próbálom folyamatosan lenyomva tartani az attack gombot, de nagyon gyakran akkor meg csak futkos az enemyk körül."

Azt-a-kurva... Akkor már értem. 😞

Tinman

IMYke2.0.0.0
Szép teljesítmény...
Régi Diabloknál mûködött ám az egy klikk folyamatos támadás kombó.
Itt nem megy?

Tinman
Sálálálá <#ticking>

Shep
Na kipróbáltam ezt a CS:GO bétát és kellemesen csalódtam. Egész jól sikerült, bár az agyonbloomolt kép nem igazán jó de erre biztos lesz vagy van már megoldás, lehet csak a részletességet kell lejjebb venni, nem tudom. A fegyvermodellek kicsit bénák szerintem de hát majd lesz millió 1 skin. Viszont amit hiányoltam ,hogy igazán belerakhattak volna már egy részletes gombkiosztást, hogy ne kelljenmár fileokat túrni ahhoz ,hogy ha nem a totál életképtelen menübõl akarok bogarászni.

DarkSector
Hát ekkora barmokat, már elnézést. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

soo277
Óvatosan ecsetelgesd meg vízzel!
apránként le lehet szedni!
enyémen is volt 2 db!<#zavart1>

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

grebber
Már csak 1 ember kell!

Next PC upgrade: 2022

Guren
én próbáltam miután megvettem, és nekem nagyon tetszett.

DarkSector
Én is azt hittem elsõnek hogy ez a Heist egy másféle játék, de mikor megláttam tudtam hogy nem az én izlésem, akkor belementem volna ha olyan amire számítottaam volna. :S

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Fpocok
Én próbáltam, amikor ingyenes volt, és nekem nagyon nem tetszett.

Parasite Eve 2, best game EVER!