Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
Forza pepecselõs, steril, hosszú távon monoton... változatos ótókának nem mondanám, mert van autó van a pálya és vagy te vagy van a hülye AI. Mehetsz körbe körbe egymilliárdszor. Errõl szól😊 Egy Dirt 3 még ha a pályái a forzánál is unalmasabbak pár óra után, de sokkal lendületesebb, játszatja magát, van benne látványos körítés és versenyekmodok. Aki csak kikapcsolódni akar és élvezni a benzingõzt annak Dirt, NFS és hasonlók ajánlottak.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

IMYke2.0.0.0
Évek óta utálom az "online kapcsolatos" aktiválást/védelmet - a Diablo 3 csak tovább fokozta ezt a gyûlöletet.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Meg is fogom venni :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

arty
hm, nekem ez 6 fontot mutat

Forza.

IMYke2.0.0.0
Az utólag erõsen lekicsinyített kép a listám összeállításához készült - alul kell õket keresni:

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Torchlight 2-ben annyi jó loot volt (nem drágák, ha eladtad õket, de hasznosak), hogy hirtelen nem is tudtam melyiket hordjam. Fegyver is, ruházat is.

Jah és ott nincs folyamatos online kapcsolati igény és mindenféle probléma nélkül tükörsimán is fut.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tinman
11 órám van benne, szépíthetjük ahogy csak akarjuk, de semmi forradalom, csak egy kellemes grafikával megáldott hack 'n' slash. Újítást vagy olyat, amit eddig ne láttam volna nem igen érzékeltem... fõleg, ha Torchlight-ot is figyelembe veszem.

Nálam eddig 8/10 és ebbõl már le van vonva 0.5 pont az ostoba "singlebenisonlinekelllenned" agyrémért.

Jah és még valami... biztos engem nem szeret a játék, de olyan félelmetesen szar a loot, hogy kínomban már a kovácstól vettem cuccokat. Gyûrû, nyaklánc, a 11 óra alatt pl. 1 db sem esett.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DarkSector
😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

IMYke2.0.0.0
1 év múlva... gond nélkül el lehetne ennyiért passzolni <#wow2>

DarkSector
vagy 150-ért. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

balee4
Megér annyit, ha utána eladod 50-ért. 😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

IMYke2.0.0.0
42.000 Ft-ot persze, hogy nem ér. (Vagy mégis?)
A direktbe szopatás, ami a Blizzard felõl érkezik (SP with online only / 'superior' server maintaining) és a játék túlárazása (a rajongók, 10+/20+ ezerért vásárlók védelmezése) eltörpül amellett a tény mellett, hogy bizony ez egy DIABLO.
Olyan játék, amit 10+ év múlva is - 2-3 kiegészítõ DLC után - játszani fognak az emberek.

Jellemzõ módon az eredeti Diablo 2 és Diablo 2: LoD lemezeimrõl nem került még telepítésre a játék - csak a kódot használtam fel - és szó szerint gyári állapotban van még mindkettõ...

davidka003
Én vennék belõle egy PS3-at. 😄
Diablo3 még warezban sem érdekel(ne).

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

DarkSector
Hát 1etlen1 játékért kiadni ennyit...

DarkSector
Jobban megérte a Square Exix Packban a hétvégén 310ft-ért. 😊

Most trollkodjak és mondjam, hogy nem ér annyit (és nem is), ne bánkódj?!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Futárszolgálattal ez ~42.000 Ft... értem... jó... ez már sok.
Ezt az összeget akkor sem tudnám kinyögni egyszerre, ha dolgoznék. Pedig imádom a Diablo univerzumot.

Potyognak a morzsák az asztalról az egerek meg próbálnak jóllakni belõle. Lényeg a lényeg, tényleg undorító. De amíg van ember, aki képes dupla áron is megvenni, addig ez fog menni.

arty
valamiért fiatalabb srác rémlik, neki az uncsi lenne sztem 😊

Forza.

TBTPumpa
Persze most egyik boltot sem akarom lejáratni, de érdekes egybeesés...
Én is a Konzolokszervizétõl újítottam be múlt hét kedden a Dio3 CE-t, csak az a baj, hogy sérült a doboz teteje (be van nyomódva), ami eléggé elszomorító egy 26 000 Ft-os csomagnál.
(És a Mass Effect 3 CE-vel ugyanígy jártam szintén náluk. A papírdoboz ott is sérült, de nem ilyen mértékben).
Persze a a doboz, amiben hozták nem volt sérült, így nem szállítás közben történhetett valami, hanem már eredetileg is ilyen példányt kaptam.
Kár érte, mert tetszik nekem a doboz is.
Mások pedig sérülésmentesen megkapták és árulják is jópénzért... Én pedig érjem be ezzel, amikor így is jóval többet fizettem érte, mint ami az oldalon ki volt írva (bár lehet, hogy nem kellett volna annyiszor rákérdeznem náluk a CE-re és akkor hibátlan dobozosat küldtek volna?)

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

NFS kanyonos részét sokáig tolta pc-n, azt is nagyon szerette, fõleg a tuningot.

w77d
gusztustalan ez a Dio3 mizéria...

Na akkor nagy vonalakban, hogy mit szeret:

- Legyen benne jó sok autó
- Pálya szerintem baromi mindegy neki
- Lehessen törni õket (azt imádja)
- Legyen jó és szép sportkocsik (de mindegyik általatok felsoroltban ez megvan)

MC:LA-t azért gondoltam mert nagyon ajánlgattátok már itt korábban. És a képek alapján igen állejtõs a korához képest. Szerintem bejönne neki.

Ízlésrõl meg annyit, hogy egyszer mutattam neki az Assassins Creed Revelations-t, azóta nem törölhetem le (van ízlése a gyereknek na... keresztapjára ütött...XD) mivel állandóan azzal akar játszani, ha ott van nálunk. De kizárólag csak free roamban gyilkolászik. <#smile>

TBTPumpa
Diablo 3 CE újra kapható néhány helyen, bár már jóval drágábban:

Lehet elõrendelni ismét CE-t a játékból, de már horror áron: http://konzolokszervize.hu/pc/diablo-3-pc-diablo-iii-gyujtoi-kiadas-collectors-edition-pc - 39990 Ft

Illetve a GamersRoom-nál is van CE 50 ropiért:
http://www.gamersroom.hu/index.php?product=2016

Múlt hétfõn pedig írták a leveleket (érdekesmód pont ez a két cég), hogy bocs, de nem érkezett annyi CE, mint amennyinek kellett volna. De most már van (igaz kétszer annyiba kerül) elküldjük annak, akinek a múltkor nem jutott! Okés?

IMYke2.0.0.0
Pénzügyi gondokkal küzd a 38 Studios

"A kormányzó továbbá elmondta, mindig is kockázatos befektetés volt a 38 Studios, de bevállalták, mert a lehetséges haszon túlnõtt a kockázaton. Nyilatkozata szerint továbbra is hisznek Curt Schilling cégében, és nem szeretnék, hogy elbukjon."

Nehogy elbukjon, mert szeretnék idõvel egy Kingdoms of Amalur II-t!

zorrobomber
Elárulom, nem feltétlen számít hogy neked mi jön be, nekem se jött be a Burnout, egyszerûen olcsó volt és bedobtam a kosárba Rayman Origins mellé 😊

TBTPumpa
Jah... ezt benéztem bocsi.
Azt hittem PC-re kell autós játék, mert PC-n sajnos eléggé kicsi a választék, de a Dirt 3 szerencsére jó lett itt is.
Konzolon már jobb, hisz az autós játékok java része arra készül!

Tinman
Psszt: XBOX360-ra.

10 éves. Nem akarok olyat venni, ami nekem sem jött be maradéktalanul. MC:LA szimpatikusabbnak tûnik.

arty: 10 éves a kiskoma. Dirt-öt nem merem, mert valami rally-s cuccot vettek nemrég, nehogy az legyen. Flatout 2-t még számítógépen tolta, azt imádta nagyon.

Mióta konzolja van szerintem a szgép felé se néz, úgyhogy inkább valami újat (élményben újat, amúgy is Flatout UC és 2. rész között sok különbség nincs) vennék neki.

zzeN
Szeretném megvenni, csak Rockstar-t ismerve a gépigénytõl tartok...

Multit próbáltad? Szórakoztató vagy hamar rá lehet unni?

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

TBTPumpa
Dirt 3 tényleg jó választás lehet, hisz nagyon baráti áron dobálják.
(Én tavaly júliusban vásároltam meg 990 Ft-ért a Dirt 3-mat - egy hardveraprós srác hirdette, Steames volt és gondolom jó vétel is).

Tinman
WTF?

Forzát miért nem ajánlod?

Tinman
Forza Motorsport 3 Ultimate Edition 3-4 körül van, szvsz azt nagyon csípni fogja.

IMYke2.0.0.0
Volt. #40940 - ki is tárgyaltuk.

arty
mennyi idõs? MC:LA jó, esetleg PGR4 vagy Flatout UC, talán már a Dirt3 is belefér...

Forza.

balee4
Péntek óta. 😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
Zseniális, most többre nincs idõm megyek tolni tovább. 😊 Amúgy más mint a korábbi Max Payne-ek, de mégis visszaköszön a régi noir hangulat, és ez leginkább Max Payne karaktere miatt van, aki folyamatosan kommentálja az eseményeket, még jobban mint a korábbi részekben, mindenre van vmi zseniális megjegyzése. Egyszerûen úgy ahogy van kurva jó lett a játék, nem akarok spoilerezni, de minden tekintetben kiemelkedõ alkotás, instant kedvencem lett. Hiába a Rockstar nem tud hibázni.

wesker24
X360-ra már rég kint van a Max 3 !
HappyHunter
vótmá?

Be happy. :) Running!

ollie
Megjelent?

zzeN
Mini review róla?

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

HappyHunter
Hogy találtad ki? 😄

Be happy. :) Running!

balee4
Max Payne 3 😊 Tegnap fejeztem be, játékidõ: 18 óra 50 perc, persze hardon, rengeteg meghalással és gyûjtögetéssel együtt, de ha leszámítom a halálokat, akkor is megvolt a 15-16 óra tiszta játékidõ.
Most kezdtem el a legnehezebb fokozaton, kibaszott nehéz, két lövés és kanyec, nincs last mand standing és free aim-mal kell tolni. (hardon is így toltam) Fincsi, mert már hardon is hajmeresztõen nehéz volt helyenként, de ha beleszakadok is végigtolom így.

arty
9600GT ~4x erõsebb a 8500GT-nél 😊

Forza.

ollie
Lara Croft and the Guardian of Light - 2.99 GBP (Steam-es) nagyon jó játék!

zorrobomber
Hány éves? Én 8 évesnek vettem 2000ért használtan egy Burnout Paradise-t, az NAGYON bevált.

Kérdés: Keresztfiamnak akarok venni egy xbox-os autós játékot, de szûkös a keret. Milyen játékot tudtok ajánlani, amihez 3-4k-ért hozzájutnék akár használtan? Midnight Club: Los Angelesen gondolkodtam egyébként. Jónak tûnik.

Ha otthon lennék Torchlight 2 bétáznék valószínûleg...XD Mert azt már csak ma lehet.

Jó játék lesz az, azt talán te is ki tudnád szorítani (4200 Ft).

Én spec dolgozom, de a idõnként felugrok ide. Happyhunter kollégától kaptam guest pass-t dio3-hoz, úgyhogy szerintem legkésõbb jövõhéten jön az élménybeszámoló.

IMYke2.0.0.0
Látom, nem mindenkinek esett le: nem kicsit vagyok irigy a lehetõségre...

Sebaj, inkább foltozgatom a készülõ honlapot.