Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Többen élünk hozzájuk képest vidéken, de úgy látszik, nem igazán akarja eladni a játékot...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Értem, hogy felment az eszmei értéke, de most érted...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Parasite Eve 2, best game EVER!
Next PC upgrade: 2022
Itt ez a veszély nem fenyeget. Max nem lesz jó, mert nem lesz jó... simán lehet, de a videó meggyõzõ és volt már belõle pár hónapja 10-20 perces gameplay is... meglepõ lenne ha nem lenne jó, de ahhoz valamit nagyon el kell szúrni rajta.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Nekem sokkal szerényebb a gyûjteményem és sajnos anyagi okok miatt van egy-két olyan játék ami nincs meg eredetiben (pl. STALKER, Silent Hill 2)
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Sima képeket link-ként nemtudnád beszúrni?
lll l ll lllll l lll ll
This version of the game utilizes both Steam and Securom DRM to activate and play this game after purchase
A másik meg nem steames.
Parasite Eve 2, best game EVER!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Az elõzõ AvP játék sem volt valami nagy szám.
Bezzeg, ha a Monolith fejlesztené...
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
http://www.youtube.com/watch?v=5q1LPiiJDF8&feature=g-all-u
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Engem az elsõ rész érdekelne.
Ha valakit érdekel a B2 akkor osztozhatnánk!!! 😛
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ha muszáj mindet odaadom, bár sztem az értékük több, mint a T2 ára.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Viszont még lesz más játék Sanctuary világában - gondolom egy új MMORPG játék a Diablo világában vagy valami ilyesmi.
Be happy. :) Running!
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A Black Soulstone kihozza belõle az "állatot". Diablo pedig egy szépséges CGI videóban végez majd Imperius-szal. Konkrétan nem értem a Blizzard-ot, hogy miért nyírják ki a szemünk láttára ezeket a kulcsfontosságú karaktereket. És helyettük nem hoztak be újakat a világba!
Ezért is gondoltam, hogy ezt hogyan fogják folytatni.
Amm: SC2 pc
Crackdonw 2 x
Clash of The Titans x
BF bad company 1 x
beszerezve
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
És mindent megcsináltam, mindent felderítettem és minden szörnyet likvidáltam.
Amúgy a játék elején és normal fokozaton nem is dob jó cuccokat a játék.
Azért dob ilyen tré dolgokat, mert a normál fokozathoz ezek is megfelelnek. Viszont Nightmare és Hell fokozaton már-már sok Rare és Legendary cucc jön! Bár ott azért szükség is van rájuk.
És direkt azért van a Kovács és késõbb a Köves a játékban, hogy velük csinálj jó és egyedi cuccokat.
Torchlight 2-re én is kíváncsi leszek majd. De elõször azt Warezban próbálom ki, hiába is ExBlizzard-os (bár szerintem inkább az ArenaNet és a volt Flagship-ben voltak az ExBlizzard-osok) fejlesztõkbõl áll a csapat.
Az elsõ része nem tetszett, a másodikat még nem tudtam kipróbálni.
Ha tényleg jó lesz és tetszeni fog, akkor simán beruházok rá, hisz elég baráti áron lesz kapható. Más játék pedig úgy sem érdekel már az idén.
A következõ jelölt az 2013-ban lesz majd (StarCraft 2 Heart of Swarm).
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
A GRID fizikájával nekem az ég világon semmi bajom.
GRID 2 meg kellene már, mint egy falat kenyér.
Be happy. :) Running!
Nekem egyetlen egy játék kellene nekem eredetibe, de az nagyon! Még pedig a Silent Hill 2. De az sajna ritka mint a...szóval értitek. 😞
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R