Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Budapest a világ közepe?
Többen élünk hozzájuk képest vidéken, de úgy látszik, nem igazán akarja eladni a játékot...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Carlos
Ma reggel munkába jövet:

How i look like:

How i feel like:

---

Þór vígi þessi rúnar

vigyori14
Üdv.
Régi Dragon ball os kártyákat keresek. Akinek lenne ilyen és eladná az írjon privit.

Tinman
Mass Effect I = 44 óra :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Miért írják, hogy korrekt ár, amikor 25k-sból berendelhetett 10-et anno?

Értem, hogy felment az eszmei értéke, de most érted...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

arty
köszi

Forza.

ollie
Az € mióta font? Amúgy elírtam a linket, a .com-ot ki kell cserélni .co.uk-re.

shaddam
Jaja. A filmek is álmatlan éjszakákat okoztak kis szarosként. Az elsõ traileres redneck marine fíling azért jöhet a pitty pitty mellé 😄

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Zomil
Jajj...azért nem vittem sosem végig egyetlen avp-t sem(az ujjal már nem játszottam) emberekkel(alienekkel meg predátorokkal simán), mert iszonyat fosatos volt mikor az a kis szar elkezdett pittyegni 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

grebber
Trailerek alapján lesz benne nyúgi!

Next PC upgrade: 2022

shaddam
Csak legyen benne hogy pitty-pitty úristen ez már az ajtón belül van 😄

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Fpocok
Ez amúgy nagyon érdekes... én szeretem az alien meg predator filmeket (predator2 10/10), viszont játékban nem. Próbáltam a régi AVPvel játszani, de nem tetszett, a mostani újat meg ki sem próbáltam. Érdekes...

Parasite Eve 2, best game EVER!

grebber
Szerintem 2013 elsõ eredeti játéka ez lesz nálam! Coop miatt tuti vétel!

Next PC upgrade: 2022

Totti5
Meglátjuk majd.. DNF nem azért lett rossz, mert sokáig készült, hanem azért mert több generáción át készült, és az eredeti fejlesztõk 10 évig szinte a semmin ültek. A Gearbox pedig igen rövid idõ alatt összekaparta amit összebarmolt a 3Drealms és félkészen kiadta...

Itt ez a veszély nem fenyeget. Max nem lesz jó, mert nem lesz jó... simán lehet, de a videó meggyõzõ és volt már belõle pár hónapja 10-20 perces gameplay is... meglepõ lenne ha nem lenne jó, de ahhoz valamit nagyon el kell szúrni rajta.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Na akkor, amik számomra nagyon kedvesek: Kotor 1-2, NOLF 1-2, GTA III, Max Payne 2 (nagyon sajnálom hogy hiányzik innen az elsõ rész, úgy valahogy szebb lenne az összkép 😞 ), NFS Underground (Az NFS-széria kedvenc részem. Istenem, anno mennyit toltam ezzel meg a Hot Pursuit-tal), GRID (ezt azért szerettem meg nagyon mert még régebben megismerkedtem egy magyar közösséggel és remek multi-partikat tartottunk), Mafia (az elsõ maffiás játék amivel játszottam és azonnal magával ragadott, a csehek tudnak) és ugye így végére a STALKER utolsó két része. Itt is csak azt tudom mondani hogy kár hogy nincs meg a Shadow of Chernobyl, de ettõl függetlenül nagyon szép játékgyûjteményed van. 😊

Nekem sokkal szerényebb a gyûjteményem és sajnos anyagi okok miatt van egy-két olyan játék ami nincs meg eredetiben (pl. STALKER, Silent Hill 2)

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

DarkSector
Jah akkor félreértettem. nembaj nekem mindenképpen kéne, de csak az elsõ rész.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

KRi2
Szép- lenne ha megtudnám nézni. swf nem akarja.
Sima képeket link-ként nemtudnád beszúrni?

lll l ll lllll l lll ll

Fpocok
Azt írja, két féle változat van:
This version of the game utilizes both Steam and Securom DRM to activate and play this game after purchase
A másik meg nem steames.

DarkSector
ASSZEM NEM, AZT ÍRJA HOGY drm DE "nOT sTEAM"...NEMTUDOM, NEKEM MINDEGY HOGY MILYEN...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

TBTPumpa
Az a baj, hogy már sok-sok éve késik. És az eddigi infók és videók alapján nem tûnik annyira kiemelkedõnek. Szerintem akkora bukta lesz mint tavaly a Duke Nukem...
Az elõzõ AvP játék sem volt valami nagy szám.
Bezzeg, ha a Monolith fejlesztené...

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Totti5
2013 február nem vészes. Év végi dömping miatt húzták meg valószínûleg, vagy rosszul halad a fejlesztés, de akkor elõre félek a végeredménytõl. A videó minden esetre jó, de igazából hogy lehet egy ilyet elrontani? csak le kell másolni a filmeket.

TBTPumpa

Jól láttad. Sõt minden karinak lehet puskát, pisztolyt, de még ágyút is adni a kezébe. Persze lesz 1 a 4 közül, aki igazán brutál dolgokat tud majd vele csinálni.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Fpocok
ahogy látom, az.

Fpocok
steames?

DarkSector
Bioshock Pack 7.5 dollár.

Engem az elsõ rész érdekelne.
Ha valakit érdekel a B2 akkor osztozhatnánk!!! 😛

Shep
Na jó de az íjász az más, az nem lõporral mûködik 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Zomil
Nemtudom mennyire foglalkozik ilyennek itt bárki is, de Achron + Grid + The Wonderful End of the World + Patrician IV - Steam Special Edition-et adnék egy Torchlight 2-ért 😊
Ha muszáj mindet odaadom, bár sztem az értékük több, mint a T2 ára.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

IMYke2.0.0.0
Rony94 akkor neked ez tetszeni fog: i2k012 gyûjteményes (flash, SWF)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

TBTPumpa
Diablo 4 már nem lesz... Elvileg ez volt az utolsó ilyen rész. Csak kapni fog 2 teljes értékû Expanziót, mint a régi szép idõkben.

Viszont még lesz más játék Sanctuary világában - gondolom egy új MMORPG játék a Diablo világában vagy valami ilyesmi.

HappyHunter
Uramisten😄 Azon már egy ideje túl vagyok, pedig meg mernék esküdni hogy MINDENT felfedeztem.

Be happy. :) Running!

MerlinW
Nem számít, Blizzard ütemezését ismerve, a D4-el már csak a gyermekeink fognak játszani😊

[merlinw.org]

MerlinW
Emlékeim szerint majdnem minden H&S-ben van hunter/rouge vagy hasonló íjász beállítottságú karakter😊

[merlinw.org]

TBTPumpa
Diablo 3 spoiler:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az öreg Cain pedig megfeküdt végleg... Sajnáltam õt, hisz a sorozat egyik fõ karaktere volt. Bár nem õ lesz az egyetlen a játékban, aki elhullik. Szépséges kisunokája Leah is elhullik, mivel õ maga Diablo.
A Black Soulstone kihozza belõle az "állatot". Diablo pedig egy szépséges CGI videóban végez majd Imperius-szal. Konkrétan nem értem a Blizzard-ot, hogy miért nyírják ki a szemünk láttára ezeket a kulcsfontosságú karaktereket. És helyettük nem hoztak be újakat a világba!

Ezért is gondoltam, hogy ezt hogyan fogják folytatni.

Renjike
srácok valaki tudna dota 2 invitot küldeni? ha nagyon kel ladok érte SC 2 vagy WOW guest passt :'DD

Amm: SC2 pc

Crackdonw 2 x
Clash of The Titans x
BF bad company 1 x
beszerezve

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Shep
Amán jó, akkor lehet azzal majd teszek egy próbát.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

MerlinW
Igen

[merlinw.org]

Totti5
Ugyan azoktól a fizikai bakiktól szenved mint a Dirt 1. Lassú kanyarokban, fékezésnél, megállásnál irreálisan viselkedik az autó. Túl gyorsan lassul, túl jól fog a fék. Dirt 2-3ba már jó, azzal a fizikával az ég világon semmi gond nincs, hiszen a realizmus fele hajlik, még akkor is ha nem szim a Dirt.

Shep
Azt jól láttam, hogy a Thorclight 2-ben lehet majd lövöldözõs karaktert indítani? (az egyet nem ismerem)

Tinman
Act1 ^^

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kard darabjai megvannak, de a Magdi anyus közbeszólt és elvitte az "angyalt".

TBTPumpa
Nekem Normál fokozaton 28 óra volt amíg Diablo-t leöltem...
És mindent megcsináltam, mindent felderítettem és minden szörnyet likvidáltam.
Amúgy a játék elején és normal fokozaton nem is dob jó cuccokat a játék.
Azért dob ilyen tré dolgokat, mert a normál fokozathoz ezek is megfelelnek. Viszont Nightmare és Hell fokozaton már-már sok Rare és Legendary cucc jön! Bár ott azért szükség is van rájuk.
És direkt azért van a Kovács és késõbb a Köves a játékban, hogy velük csinálj jó és egyedi cuccokat.

Torchlight 2-re én is kíváncsi leszek majd. De elõször azt Warezban próbálom ki, hiába is ExBlizzard-os (bár szerintem inkább az ArenaNet és a volt Flagship-ben voltak az ExBlizzard-osok) fejlesztõkbõl áll a csapat.
Az elsõ része nem tetszett, a másodikat még nem tudtam kipróbálni.
Ha tényleg jó lesz és tetszeni fog, akkor simán beruházok rá, hisz elég baráti áron lesz kapható. Más játék pedig úgy sem érdekel már az idén.
A következõ jelölt az 2013-ban lesz majd (StarCraft 2 Heart of Swarm).

A baj az, hogy abban még én is néha leamortizáltam a jármûvet õ meg azért nem egy schumacher na. Valami olyan kell, amiben nem zúzza le 2 perc alatt a jármûvet. Ám MC: LA lesz a választottam.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Én úgy gondoltam, a kis 10 éves srácnak... 😊))
A GRID fizikájával nekem az ég világon semmi bajom.
GRID 2 meg kellene már, mint egy falat kenyér.

HappyHunter
Én is valahogy úgy csinálom, de én még csak 4 óránál tartok(act1), és úgy rémlik hogy még õ sem jutott túl messze a játékban azért lepõdtem meg ennyire 😄

Totti5
Van persze. Az is jó ( lehetne ha a fizika ne lenne elcseszve:I ). Második részt várom, remélem E3on leleplezi a Kódmester.

Nem tudom miért, de olyan jó nézni hogy a jobbnál jobb játékok egy képen vannak egymás mellett. A STALKER-ért külön respect jár, az egyik kedvenc játék sorozatom. 😊
Nekem egyetlen egy játék kellene nekem eredetibe, de az nagyon! Még pedig a Silent Hill 2. De az sajna ritka mint a...szóval értitek. 😞

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

IMYke2.0.0.0
Tinman is "minden zugba benézek, minden nyulat kinyírok a zikszpéért" - mint én -, és szerintem még nem ölte meg Diablót 😊

HappyHunter
11 óra? Hol jársz?

IMYke2.0.0.0
Ha van Racedriver GRID konzolra, akkor én azt ajánlanám.