Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

robotnyk
vannak buildek. egyszerûbb? igen. ésszerûbb? igen.
ha tét kell, játssz hardcore karaktert. ha kihívást akarsz, szophatsz infernon amennyit akarsz. tegnap belenéztem 1-2 streambe, nem egy sétagalopp, fel lehet készülni a vérpisálásra.

de egyébként tényleg meglepõ micsoda észosztás megy úgy, hogy még egyszer nem vittétek végig.
IMYke2.0.0.0
Azt ugye tudod, hogy eléggé abszurd a kérdésed?
Ilyen kérdésre nem kaphatsz absztrakt, számodra elfogadható választ. Csak is ilyet: "Én évekig nyomtam."

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

robotnyk
mondom MINDENKI?
Hát ez a Torchlightra (2. részre béta alapján mindenképpen), Sacredre és Titan Questre is tökéletesen igaz.

Ez a probléma, hogy egyesek szerint nem alkottak maradandót ezúttal Blizzardék, hanem tucat játék lett (állítólag: Ígérem, hogy tesztelni fogom ha lesz idõm becsszó és leírom az észrevételeket).

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Egyébként, én is pont ezért lepõdtem meg...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Súgok: Carlos a saját hozzászólását idézte...

Miért is kéne haladni, meg kapkodni? Ebben a világban mindenki rohanni akar már.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Így van! Ha kevés az idõm játsszak búgócsigával. Fölösleges gondolkodnom (pontelosztás) már este, amikor játékhoz jutok. Fölösleges, hogy tétje legyen a dolognak (xp vesztés). Nem szeretnék felesleges idõt tölteni a különbözõ buildekkel, mert idõpazarlás (komolyan, minek játszik az ilyen? Ott a COD ott nem kell gondolkodni.

Annyi más játék van, miért játszik az ilyen egyén rpg-kkel/h&s-ekkel? Kb. felsorolta az a 3 dolgot, amitõl kihívás egy rpg, vagy Hack & Slash (pontosztogatás, attribfüggõ tárgyak: megjegyzem Torchlight2-ben ez megvan, elhalálozáskor xp vesztés: Minden ilyen stílusú játékban megvan, ahol újjá tudsz születni, egyeseknél végleges halál van csak, buildek (szíve lelke egy rpg/h&s-nek, ez az egész lényege könyörgöm!!!)

Nem lennének buildek a kutya nem játszana ezekkel a játékokkal, max 1x végigvinné és csá.

IMYke2.0.0.0
Majd' minden évben véginyomtam 1-2 karakterrel a játékot.
Egyetem idején pedig Battle.neten tonnaszám.

IMYke2.0.0.0
Én évekig nyomtam. Ez a LEGUTOLSÓ mentésem - 2000 óta:

grebber
Errõl a könyvrõl Gears of War: Jacinto's Remnant tud valaki valamit mikor lesz kapható magyarul?

(A Gears of War Aspho-Mezõk az van magyarul)

Next PC upgrade: 2022

robotnyk
mert a második részt _mindenki_ aki belekezdett éveken keresztül tolta, mi?
IMYke2.0.0.0
"Azzal meg, hogy mivel vagyok elégedett hagy döntsem el én." - én is írhattam volna.
Akkor ezt itt zárjuk le.

wedge31
Keménymagról és ösdiablósokról beszéltünk a 10 órát alsó hangon mondtam mert amikor komolyan toltam a d2-t ez volt a minimum.
Azzal meg, hogy mivel vagyok elégedett hagy döntsem el én.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Carlos
másik pl.
Fallout überfan vagyok az elsõ rész óta.
1-2-vel HIHETETLEN sok idõt játszottam. Kijött a tactics. Tök más játékmechanika meg minden, de azis tetszett, akkor ez volt a "divat" akkor ilyen. Aztán kijöttek az FPS-es fallout-ok. Most ez a divat, ezt is szeretem. (igaz a 3-at és a NV-t csak 1x játszottam végig, de akkor sokáig tartott)

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
S ki mondta, hogy farmolj 10 órát?!?! Senki sem tartott fegyvert a homlokodhoz.
Jobb fegyvert, vértet akartál = harcoltál.
Elégedett voltál azzal, ami esett és le akartad tudni a játékot? Megtehetted azt is.

wedge31
Én az vagyok és teljesen elégedett vagyok a D3-al. Valahol csak sajnálni tudom azokat akik állandóan visszasírják a multat.
A keménymag meg már erõsen 30 felett van a francnak se hiányzik a napi 10órás farmolás,szvsz.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Tinman
Day-1 vétel volt nálam is a 2 dobozos (+kiegek) és miután belemet az a tetemes idõ, egy nagy gyûjtõnek eladtam, de nem bánom. Ilyen sok játékidõ után, nem kezdeném már újra soha.

"Alkalmazkodtam a mai igényekhez."
Nekem ez nagyon nehezen megy, kéretik valamennyire elnézni ezt nekem. Ezért rajongok betegesen a DaS/DeS-ért, azokba darabjába 400-500 órát nótaszóval bele lehet ölni és nem, hogy félisten nem leszel, de örülhetsz neki, hogy lyuk van a popsidon :-D

"Aki órákat akar karakterlapot nézni az Path of Exile -ozzon, azis jó, csak nekem ahhoz már nincs se türelmem, se idõm."

Nagyon felkeltettétek most már tényleg az érdeklõdésem a játék iránt. D3 után rá kell nézzek (vááááá sose leszek kész a wt-kkel :-(((

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Én sem bántam meg... SÕT!
Alig várom, hogy hazaérjek és folytathassam, ez JÓ! Ezért is mondom, hogy remek kis játék lett... a többi meg már önismétlés lenne.

IMYke2.0.0.0
"Attól félek hogy a D3 egy 80 órás játék lesz" - Erre meg MerlinW válasza jut eszembe.

Diablo-rajongó vagyok...
Egyetemig nem volt saját PC-m, és kollégiumi számtechteremben, éjjelenként bennmaradva, a kialakuló haveri körrel játszhattunk a Celeron 300A-s gépeken Diablo Shareware-t (vagy 30-szor végignyomva), Quake 1-et LAN_on, (12 gép), vagy Age of Empires 1-et (LAN-on).
Diablo 1 megvásárolva, már saját gépen, saját szobában = tucatnyi Battle.net parti
Diablo 2 nem zero day, de megvásárolva, utána szépen eltéve, kóddal pedig Battle.net, és szénné játszott Single - bármikor megmutatom Diablo-nak és Baal-nak mi a stájsz -, és én PONT HOGY AZT SZERETTEM, ha molyolnom kellett...
Ne helyettem, random döntsön a program.

zorrobomber
Teljesen megértem ezeket a nézõpontokat is. Én NEM vagyok õsdiablós. Egyszer végigvittem 1-et, 2-õt, meg a TQ-t. Pár haverom rángatott bele a 3-ba, nem bántam meg, ennyi.

IMYke2.0.0.0
Köszönöm, hogy leírtad helyettem - visszatöröltem a hozzászólásom, amit Carlosnak írtam: hasonló lett volna!

HappyHunter
Szerintem a Blizzard HQ-nál dolgozó fejek egyszer összeültek és megbeszélték hogy miként lehetne a legtöbb új vásárlót meghódítani úgy, hogy a "régi" játékosok igényeit is valamelyest kielégítsék. És ahogy játszogatok a játékkal, szerintem ezt jól meg is oldották.

"Ettõl ez még egy remekül élvezhetõ produktum, de én már tényként kezelem: Nem sikerült megismételni a legendát, csak egy remek h&s született helyette."

Valószínûleg ez az igazság. Én a D1-2 korszakában még túl fiatal voltam egy ilyen játékhoz, szóval ez az elsõ Diablóm, és megmondom õszintén, engem nem zavar az hogy nincs pontosztogatás. Az õsdiablósoknak pedig két választásuk van: vagy elfogadják ezeket a dolgokat, és élvezik tovább a játékot (lásd: pl.Tinman) vagy saját maguk szórakozását rontják el azzal hogy állandóan a hibákat és hiányosságokat nézik és hasonlítják a régebbi játékokkal.

A screenshot utolsó mondata pedig hogy "Attól félek hogy a D3 egy 80 órás játék lesz.."
Nos, ez nekem bõven elég.

Be happy. :) Running!

IMYke2.0.0.0
Meg kell magyarázzam? <#miaz>

Carlos
Énis õsdiablósnak vallom magam.
A D1-et kábé 100x vittem végig, a D2 -bõl mindkettõ nagydobozos 0 day vétel volt és abban is rengeteg idõt elvoltam.
A D3 is 0 day (éjféli) vétel volt és én (!!!) nem csalódtam.

Alkalmazkodtam a mai igényekhez. Aki órákat akar karakterlapot nézni az Path of Exile -ozzon, azis jó, csak nekem ahhoz már nincs se türelmem, se idõm.

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
Súgok: nem bétáztam, nem néztem trailereket tonnaszám, és direkt nem olvastam Diablo 3 topikot sem óraszám... nem ok nélkül.

D3 az újrajátszásra épül, illetve adott részeinek sokszori végigjátszására. Semmi értelme a játék végét hajkurászni, megnézheted az 1. inferno endboss kill videót, 2 szaros kék itemet kaptak. Nem az a játék lényege, hogy elmondhasd hogy 1 adott szörnyikét megöltél 20 vagy 80 óra után, hanem a többi rész számtalan alkalommal való lenyomása, annak a többi résznek ami mindig random van generálva, mindig más. Ennek a játéknak nincs vége, addig játszol vele amíg bejön ez a többi hasonló játékhoz képest tökéletesre polírozott játékmenet, amit becsomagoltak a kis dobozába.

Carlos
Miért?

Þór vígi þessi rúnar

Tinman
Ott a gond, hogy ha megvettél egy Diablo részt, akkor azt nem 1 vagy 2 vagy 3 hónapra vetted, hanem szó szerint évekre!

A Diablo ezt jelentette! Évekig multizol vagy éppen single-ben lootra vadászol és építed a karaktered.

Ennek immáron vége.

Igen, ezzel sokkal szélesebb réteget szólít meg a Blizzard, de -engedtessék meg, hogy ez mondjam magamról is- "õsdiablósok" kissé csalódtunk.

A Diablo játékainknak nem az szokott lenni a sorsa, hogy végigtoljuk 3 fokozaton, pár hét multi és mehet a levesebe. Nem. Az szokott a sorsa lenni, hogy olyanná vált, mint a Szomszédok. Évekig napi téma volt a keménymaggal.

Carlos
A ps nem neked szólt hanem a d3 topik lakóinak!!!

Þór vígi þessi rúnar

van alternatíva, ha a régimódi gameplay kell, akkor nem a d3-t kell választani.
én azt nem értem hogy az október óta tartó beta után mi ez az értetlenkedés, ki nem tudta mostanáig, hogy milyen lett a játék?

MerlinW
80 óra gondolom úgy, hogy 4x végigjátszod a különbözõ nehézségi szinteken. Tehát kb ~20 órás játék. Én legalábbis általában minimum fél évet várok egy újrajátszással, de az esetek többségében sosem kerül rá sor😊 13k-t pedig elvbõl sem költenék rá. Sokkal jobb játékokat adnak majdnem feleennyiért.

Szuprszubjektív blokkunkat olvashatták.

[merlinw.org]

arty
"szerintem a célcsoport NEM az idõmilliomos "gyerekek" voltak, hanem azok akik már a D1-et is nyomták annó, tehát már családosak. És nekik NINCS annyi idejük meló, család mellett, hogy 3-4 barbárt indítsanak, csak hogy tudjanak haladni."

jogos.

Forza.

Tinman
"Én ÖRÜLÖK a változtatásoknak, hogy nincs dex meg str korlát, hogy nem kell bajlódnom a pontelosztással (annó néha 10 percet ültem és néztem a karakterlapot, hogy mire toljam el a pontokat). Most erre már nem lenne idõm."

Elfogadom, hogy valakinek ez jó, mert ilyenek az igényei.
Nekem sincs sok idõm, a párom rendesen beosztja, de IMÁDOM 15 percig piszkálni a karakterlapomat, mert ez az ÉN karakterem ÉN akarom elrontani, ha úgy alakul és én akarom félistenné tenni, ha sikerül. Nekem ne automatán mondja meg a játék, hogy mire tol pontot! Ezt GYÛLÖLÖM!

"Azt pedig egyenesen GYÛLÖLTEM a diablo 2-ben, hogyha meghaltam elvette az XP-met és hogy nem lehetett "visszacsinálni"

Ettõl viszont volt tétje! Nem rusholtál bele egy 16 fõs csoport közepébe, hanem szénnéóvatoskodtad magad. Egyébként pont ez a Dark és Demon Soul's egyik alappillére is. Elsõ körben a széltõl is remegsz, majd iszonyat ravasz rókává válsz, ami hidd el szenzációs érzés! Nem félistenné válsz, hanem ravasszá, taktikussá, ügyessé és nem a karaktered, hanem TE MAGAD! Ez felbecsülhetetlen élmény!

"bárminemû személyeskedésbe nem megyek bele"

Mert úgy nézek én ki, mint aki elkezd itt anyázni? Nem a CoD-al kezdtem a szakmát :-)

IMYke2.0.0.0
Szomorú ezt olvasni - nagyon szomorú...

zorrobomber
+1 <#eljen>
Lack of content-es hsz végén is ott van hogy ez "csak" egy 80 órás játék lesz, na, ez nekem pont elég is lesz, tehát nem látom hol a gond.

Carlos
Diablo topikból:

Továbbá szerintem a célcsoport NEM az idõmilliomos "gyerekek" voltak, hanem azok akik már a D1-et is nyomták annó, tehát már családosak. És nekik NINCS annyi idejük meló, család mellett, hogy 3-4 barbárt indítsanak, csak hogy tudjanak haladni.
Én ÖRÜLÖK a változtatásoknak, hogy nincs dex meg str korlát, hogy nem kell bajlódnom a pontelosztással (annó néha 10 percet ültem és néztem a karakterlapot, hogy mire toljam el a pontokat). Most erre már nem lenne idõm.

Azt pedig egyenesen GYÛLÖLTEM a diablo 2-ben, hogyha meghaltam elvette az XP-met és hogy nem lehetett "visszacsinálni" egy elbaszott (utólag kiderült, hogy nem arra kellett volna skillezni, hanem amarra) skill tree-t.

Szóval én örülök az egyszerûsítésnek és a "konzolosításnak".

p.s.: Ez a saját véleményemet tükrözi, bárminemû személyeskedésbe nem megyek bele, nem reagálok, DE az intelligens beszélgetést folytatom a témával kapcsolatban!

Þór vígi þessi rúnar

Tinman
Nincs ezzel semmi gond.

Ezt talán csak azok tudják igazán átérezni, akik anno az 1. és 2. részbe szó szerint éveket öltek. Nekem ez alig 2 év "csak", de ebbe raklapnyi single és elképesztõ óraszámú multi élmény van.

Valóban hozza azt a hangulatot, mint régen, de ez sokszor talán nem is olyan nehéz, hiszen az elõdökbõl "nyúl", önismétel, de mindezt úgy, hogy közben az igazán fontos "core" dolgok le lettek egyszerûsítve már-már casual szintre.

Ettõl ez még egy remekül élvezhetõ produktum, de én már tényként kezelem: Nem sikerült megismételni a legendát, csak egy remek h&s született helyette.

fake

grebber
Kane And Lynch Movie Trailer

Kíváncsi leszek rá!

Next PC upgrade: 2022

Rowlend
<#eljen>

GET OVER HERE!

Carlos
én nem érzem ezt...

Þór vígi þessi rúnar

Tinman
Mondom én már az elejétõl, hogy gondok vannak... ill. ez kevés. Túl kevés egy legenda 3. részéhez.

Nem is kellett volna csodákat tenniük, csak a jól bevált dolgokat 1 szinttel feljebb emelni és ennyi. Ehelyett csúnya herélés történt több szinten.

Carlos
Nembaj. így éreztem magam ma reggel, ennyi. 😊

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
A link lemaradt: Diablo 3 Lacks Content...

IMYke2.0.0.0
Érdemes elolvasni a wall of text alá írt véleményeket is:

Büdös Bohóc
ja annyira korrekt, hogy tiszta 10k-s haszonnal dolgozik de még elõreutalással se képes eladni, pedig ott aztán csak õ jár jól.

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

IMYke2.0.0.0
Nem látom én sem az értelmét a 3 képnek...

Tinman
Rezeg a delhammer, ki tudja, hol áll meg?
Ki tudja, hol áll meg s kit hogyan talál meg?