Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Milyen igaz...
Bár, sok játék esetében ez nem szempont, mert megérdemlik, hogy dobozos példányban az ember tulajdonában legyenek. STEAM-témát most nem érinteném...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber
Ha már fizetek érte valamiben térjen már el a warez verziótól.

Next PC upgrade: 2022

MerlinW
<#wilting>

Már ott tartunk, hogy acsik miatt veszünk jó játékot? Ééértem.

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Ezt jó tudni. 😊
Okostelefonom nincs, ellenben SMS-re képes igen 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

okostelefonos és SMS-es authenticator is ingyen van

http://steamcommunity.com/stats/AlanWakesAmericanNightmare/achievements

grebber
Steamen nem ad acsikat így nem láttam értelmét a megvételének.

Next PC upgrade: 2022

MerlinW
1 óra múlva Alan Wake: American Nightmareeeee yeeee😊

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Köszi a választ 😊

IMYke2.0.0.0
Azt tudom, hogy autó-buzi-e vagyol 😊))
<Én szigorúan elméleti szinten, hiszen jogsim sincs>

w77d
kellett a fenének, de tájékoztatnom kellett téged a helyzet komolyságáról XD

IMYke2.0.0.0
Na, most még irigyebb lettem... kellett ez Neked? <#ravasz1><#nevetes1><#nyes>

Carlos
Lehet zárni!
Valami allow quickjoin vagy ilyesmi az options-ben.

Þór vígi þessi rúnar

w77d
igazság szerint minden DLC-t megvettem, ami idáig megjelent, több száz autó közül válogathatok 😄

IMYke2.0.0.0
Pfhuuu de irigy vagyok. <#law>

IMYke2.0.0.0
Single módban (alapvetõen a játékban) ugye - ha jól emlékszem - lehet tiltani a becsatlakozás lehetõségét. Barátok automatikusan beléphetnek, vagy azokat is ki lehet zárni?

w77d
én is veszem meg azonnal... már látom is a market-ben, de még nem vehetõ.. valszeg majd este

Carlos
Sajna az a gáz, hogy úgynézki azokat is elkapták akiknek van, mert session ID-t lopnak. Belépnek a helyedre (téged kibasz a játék) és már meg is vagy kopasztva.
Public Game-et kerüljétek most egy darabig!!!

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
No, ezért még fizetnék is, ha konzol + Forza 4-em lenne!
Porschékat (is) imádom.

IMYke2.0.0.0
Help, I got hacked - azoknak, akiknek valami gyanús...

IMYke2.0.0.0
Feltörtek Diablo 3 hozzáféréseket (account), és kipucolták azokat(?)... Durva!
Authenticatorért fizetni kell...

Tinman
HP poti van, de a használata idõ limitált!

1x elnyomod fél percig nem engedi újra használni, viszont a mob-ok nagy gyakorisággal HP buborékokat hagynak maguk után, no meg skill-el is tudod némileg gyógyítani magad.

Azt tény, hogy a HP pósön spammelés itt nem megy már.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

ez egy másik játék

Ok! Akkor jó játékot. Részemrõl a téma lezárva.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Olvass és értelmezz. Neked leírom egyszerûsítve, hogy mi a butítás: attrib nincs, fegyverek attrib igénye nincs, health poti állítólag nincs, meghaláskor xp kiesés nincs. Senki se beszélt inferno-ról még mindig.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

szaros skillpontok nincsenek ennyi

értsd már meg hogy nem lett ezmode a játék és kurvára nem lehet idõhiánnyal végigjátszani infernon

Az meg, hogy ez így jó, mert az idõhiányosoknak így kedvez az nem indok. Mint már írtam, akkor lehetne akár búgócsigát is gyártani.

A butítások tények, ennek köze nincs a hypehoz.

zorrobomber
Az a baj, hogy a "butításokat" szajkózókat is a hype szítja.. Nem lehet megkerülni.

Carlos
<#taps>

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Elfogadva!

Þór vígi þessi rúnar

robotnyk
Tinman
<#zavart2>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Utólag jöttem rá, hogy saját hsz-ed idézted (sg-s hülyeség, hogy nem tudok utólag javítani). Így a tárgyiasításért elnézésedet kérem.

A többit én is fenntartom. Mindenki úgy játszik, ahogy akar és mivel szólásszabadság van nekem jogom van errõl leírni a véleményem.

Ezzel természetesen nem muszály egyet érteni.

Nem célom elrontani mások játékélményét azzal, hogy beléjük beszélem nem érte meg a kiadott pénzt az adott játék.

Azonban az Istenítést, amit sokan itt a Dio-val kapcsolatban mûvelnek (nem te, hanem mások: "Legjobb h&s, mai viszonyok közt kiemelkedõ" a butítások fényében) valahogy nehezen viselem. Úgy érzem sokakat hype-al fûtöttek ilyen állapotúra.

rosszul teszed ha vársz, a activisionblizzard játékok csak egyszerûbbek, több embernek imponálóbbak lesznek idõvel, nem pedig sokkal kiforrottabbak.

a D3 inferno most éppen a hc játékosoknak is nagy kihívás, de simán tennék rá pénzt hogy ez hónapok, évek múlva már nem így lesz, mert nekik már eladták a játékot, azokat kell megnyerniük akiknek még nem.
a WoW is egy botrányosan easy lófasz ahhoz képest, ami 6 éve volt. akkor kb. 16 órát KELLETT naponta játszanod, ha PVP-ben el akartál érni valamit, most hetente párszor kell belépned ugyanahhoz.
kiegészítõket meg ne várd annyira mert csak 10 ezerrel fog nõni vele a játék ára, és ugyanúgy nem vagy túl az alap játék tartalmán.

ALapvetõ dolgokat írtál le (pontosztás, karakterlap, attribfüggõ tárgyak, halál esetén xp veszteség). Játszottam már Dio-hoz hasonló játékkal és tudom, hogy mindben van ilyen és szerves részét képezik az általad felsoroltak (ha úgy tetszik ez az egész gerince), így lehet róla véleményem nem?

Dio-t konkrétan egy szóval sem említettem az adott hsz-ben.

robotnyk
meg egyébként is, ki, és mi alapján tudja ezt eldönteni 7 nappal a megjelenés után, hogy 1-2-5 év múlva hányan fognak vele játszani? úgy értem, reálisan, mert ha nem kérnek számon rajtam sem semmit, tét nélkül én is tudok ilyeneket kitalálni.
zorrobomber
A válaszod találó - és ugyanakkor mégsem.

Vannak olyan dolgok, amik mindenre érvényesek! Legyenek azok akár absztrakt, akár materializált képzõdmények! A kivételek nem, viszont ugyebár a kivétel erõsíti a szabályt!

IMYke2.0.0.0
Én azért fenntartom a jogom magamnak arra, hogy - ha megérem - akkor is játsszak. Akár a Diablo 3-al is, ha megkapja a szükséges balanszokat, kiegészítõket.

és akkor mégis mi van ha a D3-al nem fogsz 10 év múlva 50 évesen játszani?

IMYke2.0.0.0
Amit most írsz, az MINDEN játékra igaz - és ugyanakkor mégsem.

Vannak olyan, a mai fiatalok szemében (h)õskori játékok, amiket még ma is játszanak! Legyenek azok bár 16 bites, 4 színbõl álló pixelpacák, vagy az FPS-ek koronázatlan királyának hosszú évekig tartott Quake 1...

robotnyk
akkor lerajzolom, jó?

ezt írta Tinman:

"Ott a gond, hogy ha megvettél egy Diablo részt, akkor azt nem 1 vagy 2 vagy 3 hónapra vetted, hanem szó szerint évekre!

A Diablo ezt jelentette! Évekig multizol vagy éppen single-ben lootra vadászol és építed a karaktered."

erre én válaszoltam azt, amit. miért? mert ez egy oltári nagy faszság. azért, mert hosszú ideig volt aktív játékostábora a diablo 2nek, az még nem jelenti azt, hogy mind a sokmillió ember aki megvette/letöltötte/elkérte a szomszédtól évekig játszott vele.
infernot is nyomhatod évekig
elhiheted, hogy az nem 20 órás fejezet lesz.

IMYke2.0.0.0
Idéztem a kérdésedet, AMIRE válaszoltam. Nincs mit dekódolni.

A kérdésedre (mert a második részt _mindenki_ aki belekezdett éveken keresztül tolta, mi?) a válaszom az volt: "Én évekig nyomtam."

Neked nem sikerült dekódolni a válaszom.

robotnyk
olvasd vissza, aztán hátha sikerül dekódolni, mert eddig nem sikerült úgy látom.
IMYke2.0.0.0
Amikor egy olyan kérdést teszel fel, hogy "mert a második részt _mindenki_ aki belekezdett éveken keresztül tolta, mi?", akkor mire számítasz? Arra talán, hogy "mindenki" válaszol?
Úristen!

Carlos
A saját véleményemért kiállok, hogyha ez neked nem tetszik azt megértem. De a "komolyan, minek játszik az ilyen" személyemet ért tárgyiasítást elutasítom.

Þór vígi þessi rúnar

Shep
Hát én pl így voltam, egyszer végignyomtam az 1-et 2-t barbárral, a kiegjét meg nekromantával és kész.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

robotnyk
és szerinted ez volt a kérdés lényege? az hogy egy bizonyos réteg 10 évig játszott a 2-vel, az nem jelenti azt, hogy mindenki így volt vele. a 2-t is valaki végigvitte egyszer-kétszer, aztán ment a lecsóba, ahogy minden játék.