Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Annak idején hány éves volt az az átfedés amikor itt már ez a csöves mûanyag tok volt, de USA-ban még minden eredeti igazi játék rendes papírdobozban volt, ahogy megálmodta a fejlesztõnél az art team? Aztán a retard új konzolgeneráció azt is megszüntette, most rányomnak egy gagyi logót 10-bõl 8 doboz még szarul is néz ki.
digitális meg mindenhol ugyanolyan értékes, ugyanúgy lehet vele játszani (kivéve az ubisoft storeban ahol 2 hétig lehet letölteni.. 😄), amazon azért épp elég nagy presztízsû oldal a steamhez képest is, én inkább onnan töltenék le mint a spyware gyanús originrõl, de arra a kb. 5 oldalra ahol sokszor jó akciók szoktak lenni mindenképp érdemes felnézni, azért a Steam eléggé Apple féle prémium irányba húz az áraival, a lehetõ legtovább feszítik a húrt amin még nem lázad fel a nép.
de a legjobb az egészben hogy szinte közvetlen utalás a fejlesztõk számlájára, mondjuk egy kis cég mint a tripwire egy alapból olcsón kiadott dobozos játék után innen a magyar kisbolti eladás után kb semmit se lát, steames vásárlásból meg vehetnek 1-2 sört akár.
én a szórakozásért fejlesztõknek járó pénzt a dobozom szépsége/létezése fölé sorolom, nekem jó itt a monitor elõtt ülve a kis ikon is ami az egész játékukat jelenti, ha õk tovább csinálhatják amit akarnak.
Next PC upgrade: 2022
Next PC upgrade: 2022
DVD-tokos játék mellé kapsz gyári borítót
Lásd Diablo 3 Collector's Edition...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Habár ott most van 6 euróért TDU 2 (5-ért pedig King's Crusade complete pack mondjuk ez regelhetõ steamre) és nagyon birizgálja az idegeimet, hogy be kéne gyûjteni. Azonban nem regelhetõ sehova tudtommal. És steamen tuti lesz az elkövetkezõ évben 5 euróért leárazva, ami azért jobb.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Kicsit olya ez, mint a WRZ - csak fizetek érte...
Mirror's Edge + Alice Madness Returns
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Sokról már meg is feledkeztem, amiket most te meg is említettél és megint ott vagyok, hogy nem kell mégse. 😊
Plusz, ahogy látom ehhez is vannak már DLC-k. Majd esetleg ha kb ugyanennyiért adják valami Complete kiadásban még a közeljövõben, megint elgondolkozok a vételen. 😄
ratgab (#41620): Ez mond a sok WoW-osnak! 😄
(#4162): Azért durva, hogy a szem mennyire tud alkalmazkodni a szövegkörnyezethez. Ha nem írod utána lévõ hozzászólásba a javítást, fel sem tûnik, hogy elõzõleg hibáztál.
Egyedül kicsit unalmas, társasággal pedig szintén az tud lenni két küldetés között, az állandóan újraéledõ ellenfelek, a gyorsan elhasználódó fegyverek általi "5 percenként várunk valakire aki éppen az inventory-t túrja" dolgok miatt.
Mindemellett egy szóval sem mondom, hogy rossz a játék, sõt jó. Ahogy írtam volt, velem (is) van a probléma. Sok munka, magánügyi gondok, kevés türelem hálózta be az elmúlt fél évemet. Ilyen az élet, zajlik😊
[merlinw.org]
[merlinw.org]
"zombiirtó"
Most vegyétek meg inkább PC-re, mert 50 euró lesz, ha nem 60. és semmi új dlc-t nem fog tartalmazni
GOTY
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Forza.
A végére megutáltam az ACB-t és azt éreztem: véééégre, játszhatok mással !!!
😞
Forza.
én tegnap vettem a félárasitott dlcket, meg ma a porschet tervezem. ha pedig leárazzák egyszer a maradékot, akkor azokat is (ami hiányzik: március-április-május, egyelõre)
Forza.
ha valakinek heti 10 órája van játszani, nemhiszem, hogy egész évben csak ezt nyomná... (magamból indulok ki)
Forza.
Nekem lehet bejönne, persze legjobb élmény lehet akkor lenne, ha találnék valami aktívabb társaságot, mert ahogy emlékszem a egyedül játszva unalmas tud lenni.
Másik megoldás pedig picit inkább visszafogni a játék vevést és inkább lassan gépfejlesztésre koncentrálni (így legalább a gépigényesebb kedvenceimet is szívesebben újra elõvenném).
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
[merlinw.org]
448 oldal.