Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zorrobomber
porfogó, nem sokkal hasznosabb dolgok ezek mint a postaládámba betömködött szórólapok, természetesen kivéve a dvd tokot.

Shep
Nekem az a bajom a digitális játékokkal ,hogy nem érzem a sajátomnak.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
Sok dologban egyetértünk.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Én se sokba, ellenben ellenpéldaként említeném a Witcher 2-t, aminél konkrétan a teljes végigjátszás benne van a kézikönyvben. És azt bizony nem 1x lapozgattam.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

igen, amiket itt árulnak általában valami random kelet-eu cd gyárban nyomják kb 0 forintért, ami egy lófasz, semmi köze a fejlesztõkhöz vagy az eredetiséghez. Nagyjából egy tescos gazdaságos 2.5 kilós krumpli csomagolása vs piacon vett zacskós krumpli a bolti és digitális változat különbsége itt. Van kivétel, CE-k meg ilyenek, de egyre rosszabb a helyzet.
Annak idején hány éves volt az az átfedés amikor itt már ez a csöves mûanyag tok volt, de USA-ban még minden eredeti igazi játék rendes papírdobozban volt, ahogy megálmodta a fejlesztõnél az art team? Aztán a retard új konzolgeneráció azt is megszüntette, most rányomnak egy gagyi logót 10-bõl 8 doboz még szarul is néz ki.

digitális meg mindenhol ugyanolyan értékes, ugyanúgy lehet vele játszani (kivéve az ubisoft storeban ahol 2 hétig lehet letölteni.. 😄), amazon azért épp elég nagy presztízsû oldal a steamhez képest is, én inkább onnan töltenék le mint a spyware gyanús originrõl, de arra a kb. 5 oldalra ahol sokszor jó akciók szoktak lenni mindenképp érdemes felnézni, azért a Steam eléggé Apple féle prémium irányba húz az áraival, a lehetõ legtovább feszítik a húrt amin még nem lázad fel a nép.
de a legjobb az egészben hogy szinte közvetlen utalás a fejlesztõk számlájára, mondjuk egy kis cég mint a tripwire egy alapból olcsón kiadott dobozos játék után innen a magyar kisbolti eladás után kb semmit se lát, steames vásárlásból meg vehetnek 1-2 sört akár.
én a szórakozásért fejlesztõknek járó pénzt a dobozom szépsége/létezése fölé sorolom, nekem jó itt a monitor elõtt ülve a kis ikon is ami az egész játékukat jelenti, ha õk tovább csinálhatják amit akarnak.

grebber

Next PC upgrade: 2022

grebber
Nem tudom ki hogyan van veled de ami nekem dobozosan van meg és van hozzá kézikönyv kb soha az életbe nem néztem bele az egyikbe sem ugyanis minek tenném.

IMYke2.0.0.0
Remélem csak erõsen túloztál...

DVD-tokos játék mellé kapsz gyári borítót , kézikönyvet , multira jogosító kódot , és nem utolsó sorban: lehet, hogy ez a DVD-tokos játék a megvásárolt Collector's/Limited Edition-öd része - ami ugye meg további materiális és digitális anyagokkal, jóságokkal, szépségekkel van ellátva .

Lásd Diablo 3 Collector's Edition...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

egy boltban megvett dvd is csak torrentrõl letöltött kiírt játék, és még zúg is a meghajtóban

Én is csak akkor veszek más digit disztrib oldalról bármit, ha az említett 2 már alap "platformra" (Steam és origin) be lehet regisztrálni. Habár már így is szembe mentem az elveimmel és van már egy GOG-os accountom (Witcher 2 miatt és most már witcher 1 is rajta van ugyebár), valamint egy Gamersgate-s. Igaz ez utóbbin még csak steames cuccot vettem.

Habár ott most van 6 euróért TDU 2 (5-ért pedig King's Crusade complete pack mondjuk ez regelhetõ steamre) és nagyon birizgálja az idegeimet, hogy be kéne gyûjteni. Azonban nem regelhetõ sehova tudtommal. És steamen tuti lesz az elkövetkezõ évben 5 euróért leárazva, ami azért jobb.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Nem úgy értem - úgy értem, hogy látszólag semmiben sem különbözik a kalózöbölbõl letölthetõ verzióktól...

arty
úgyérted, "csak fizetek a szórakozásért annak, aki szórakoztat" 😉

Forza.

zorrobomber
Non taken. Amazon-ról én csak olyat veszek amit vagy steam-be, vagy origin-be regelni tudok. Tippre ez a pakk most az utóbbi eset.

IMYke2.0.0.0
No offense, nem neked szól!:

Kicsit olya ez, mint a WRZ - csak fizetek érte...

zorrobomber
amazon Femme Fatale Pack $9.99
Mirror's Edge + Alice Madness Returns

IMYke2.0.0.0
De jó, hogy nem rohanhattam a boltba a saját elsõ példányomért: Mass Effect 3 Extended Cut - számos karakter tér vissza

tototto
új groupees indie pack (bemine) ha volt már akkor sorry

fery02
*második hozzászólás szám (#41627) akarna lenni.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

fery02
Annak idején rengeteg gameplay videót néztem meg róla, gyõzködve magamat, hogy ez bizony nekem nagyon tetszik, ilyen játékra vágytam már régóta, de mindig olvastam itt-ott néhány olyan nyûgöt, amik mindig pont le bírtak beszélni a vásárlásról. 😊
Sokról már meg is feledkeztem, amiket most te meg is említettél és megint ott vagyok, hogy nem kell mégse. 😊

Plusz, ahogy látom ehhez is vannak már DLC-k. Majd esetleg ha kb ugyanennyiért adják valami Complete kiadásban még a közeljövõben, megint elgondolkozok a vételen. 😄

ratgab (#41620): Ez mond a sok WoW-osnak! 😄
(#4162): Azért durva, hogy a szem mennyire tud alkalmazkodni a szövegkörnyezethez. Ha nem írod utána lévõ hozzászólásba a javítást, fel sem tûnik, hogy elõzõleg hibáztál.

wantonly
Krater Closed Beta Key

Keys Available: 4781

Steam-re aktiválható.
MerlinW
Igen, a megjelenést követõ pár hónapban gyakorlatilag élvezhetetlen volt a multi. Aztán megjavították jól, csak addigra elmúlt a varázs😊 DI annyira azért nem realisztikus😊 Nekem elsõsorban az e földi háborúkat feldolgozó játékokkal van bajom, illetve a tartalmat nélkülözõ techdemokkal. DI látványa hangulatos, hangok/zene is jó, a fegyverek is jópofák, a játékmenet viszont.. valami hiányzik belõle. Valahogy nem töltötték ki az üresjáratokat (idióta mellékküldetések, loot+gyilok a 100+km-es vándorlások alatt), pedig félelmetesen sok magas labda van a koncepcióban. Aztán lehet, hogy mégis, csak addig nem jutottam el. Majd egyszer talán.

Egyedül kicsit unalmas, társasággal pedig szintén az tud lenni két küldetés között, az állandóan újraéledõ ellenfelek, a gyorsan elhasználódó fegyverek általi "5 percenként várunk valakire aki éppen az inventory-t túrja" dolgok miatt.

Mindemellett egy szóval sem mondom, hogy rossz a játék, sõt jó. Ahogy írtam volt, velem (is) van a probléma. Sok munka, magánügyi gondok, kevés türelem hálózta be az elmúlt fél évemet. Ilyen az élet, zajlik😊

[merlinw.org]

MerlinW
Elõ is rendeltem, örültem is neki, játszottam vele 3x2 órát más-más emberkékkel, aztán azóta sem indítottam el. Ez van:/

[merlinw.org]

Mondtam már, hogy mennyire utálom, hogy nem lehet itt javítani???

"zombiirtó"

Mert te fanatikus zomiirtó vagy!

wesker24
Jaja nekem már megvan az alap a Bloodbath és a Ryder White is !
Prince23
Dead Islandbõl lesz GOTY nyár közepén!

Most vegyétek meg inkább PC-re, mert 50 euró lesz, ha nem 60. és semmi új dlc-t nem fog tartalmazni

GOTY

Nekem a kedvencem. Imádom!

Totti5
AC érdekes széria. A két nem számozott rész után azt mondtam hogy jó ez most elég volt... 1 hónapra rá már toltam volna az új részt. AC3at most akarom😊

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Hát az AC az AC! Én azt várom már, hogy végre tudjak venni egy 16:9-es monitort és egy xbox kontrollert, és végre teljes pombájában tudjak az összes résszel játszani.

Totti5
Érdekel a cucc... remélem az XBLA verzió nem fog SZAGGATNI mint az elsõ rész.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Nem jó annyira rákattanni semmire, mert megutálod.

arty
(persze a megutáltam érzés elmult pár nap alatt, már alig várom hogy kijöjjön az ac3 és viccáron vehessem az ACR-t 😄 )

Forza.

arty
AC Brotherhoodot 2 hónapon át nyomtam, semmi mással nem tudtam játszani. Ilyen kevés idõm volt (najo, persze emellett néha nyomtam GT5-el Forza4-el kicsit).

A végére megutáltam az ACB-t és azt éreztem: véééégre, játszhatok mással !!!

😞

Forza.

arty
season pass-t vettél? (vagy CE forzád volt?)

én tegnap vettem a félárasitott dlcket, meg ma a porschet tervezem. ha pedig leárazzák egyszer a maradékot, akkor azokat is (ami hiányzik: március-április-május, egyelõre)

Forza.

Torchlight 2 bétán végigértem. Hatalmas játék lesz! Egyik részen fel lehet gyújtani egy kunyhót és a rosszarcúak lángolva szaladnak ki belõle. XD

Ha már fizetsz érte gondoltam kiélvezed minden percét (heti 10 órában is lehet így haladni), nem végigrohansz rajta. Jah, hogy az az én stílusom... Bocs.

Örülök, hogy segíthettem bearanyozni a napod.<#puszi>

arty
mert nem csak diablo van a világon 😊
ha valakinek heti 10 órája van játszani, nemhiszem, hogy egész évben csak ezt nyomná... (magamból indulok ki)

Forza.

Daell Drow
Bizony, nem birtam ki es be is rendeltem egy limited peldanyt. Mar uton van zavvirol, majd teszek fel kepeket kulon a konyvekrol. A masik 2-t mar lapozgatom boszen (Book of Cain, Diablo 3 art book) Eszmeletlen igenyesek, mind kulalakban es tartalmilag.
fery02
Emlékszem neked mintha lettek volna vele szerver problémáid is (azóta nem tudom megszûntek-e, lehet felé se néztél azóta 😊), meg az ilyen reális környezetben játszódó alkotások amúgy se a kedvenceid.

Nekem lehet bejönne, persze legjobb élmény lehet akkor lenne, ha találnék valami aktívabb társaságot, mert ahogy emlékszem a egyedül játszva unalmas tud lenni.

Másik megoldás pedig picit inkább visszafogni a játék vevést és inkább lassan gépfejlesztésre koncentrálni (így legalább a gépigényesebb kedvenceimet is szívesebben újra elõvenném).

Jaka923
Pedig annó mennyire vártad te is...

jarlaxxe
Te mindig bearanyozod az unalmas napjaim az ilyen hozzászólásaidal...<#nevetes1>

DarkSector
Valamiért nemrég írták hogy nem akarnak DI 2-õt a fejlesztõk készíteni...lehet van oka hogy miért. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

davidka003
Bugos fos, végigvittem a sztori miatt de az se nagyon volt neki.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

zorrobomber
Míg D3-ban és Torchlight 2-ben manapság már elég átmenni a goldon a felvevéshez, a Dead Island-ben 2 kattintás. Az alapötlet tényleg jó, de inkább csak összedobált ötleteknek tûnik, mint tudatosan tervezett játéknak.

MerlinW
Jó játék nagyon, csak... velem lehet valami😊 0 day vettem meg és az elsõ fejezet végéig sem játszottam vele😊

[merlinw.org]

fery02
Na, annyit már megérhet! Lehet benne lennék, ha valaki megszervezi.

grebber
Steamen Dead Island 4es pak 9 euro/ db.

IMYke2.0.0.0
Tudom, csúnya dolog tõlem, de a Diablo III Brady Games Guide gyönyörû, és részletes.
448 oldal.

DarkSector
Minden megvett játékod ilyen? 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"