Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
2. Az ilyen összehasonlítások minden egyes pontját nem kell véresen komolyan venni. Ezek arra jók, hogy lássuk a fejlõdésben is van visszafejlõdés.
3. Kedvencem az iPhone kontra kõ 😊
Bár nekem sajnos csak starter edition van egyenlõre, de azt nem értem miért ne lehetne olyan hosszú távra tervezni vele, mint a kettõvel? Expansion nélkül a Dio2 sem olyan hosszú, de a fejlõdés és a ritka tárgyak beszerzése itt is megvan, mint motiváció. Továbbá lesz hozzá még kiegészítõ, ami megdobja majd a játékidõt és gondolom magasabb szintre is lehet majd vinni a karaktereket. Komolyan érdekel, mert ha ez igaz lenne, akkor az számomra is nagy csalódás lenne.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ez a képecske azért csak elmond valamit:

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ha nagyon szigorúan vesszük a wrz kérdéskört, akkor MINDEN illegális, amit itt, ebben a régióban nem engedélyez/tesz lehetõvé a kiadó.
Hogy tegyünk-e egyenlõségjelet a kettõ közé? Szerintem nem szabad.
Ha az adott játékot x kiadó több száz millió ember számára akciós áron kínálja, akkor több, mint nem fair egy szerencsétlenebb fejlõdésû régiót ebbõl nemes egyszerûséggel kizárni és DRÁGÁBBAN adni.
Így szvsz amazonról vásárolni, bõven kimeríti a bocsánatos bûn fogalmát és semmiképpen sem elítélendõ!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Forza.
"Nem azt írtam, hogy LE KELL TÖLTENI, le kell warezolni, mert a készítõk nem érdemelnek semmit,"
Amikor azt írod, a digitális vásárlás ugyan olyan, mint a fizetõs warez, akkor azt mondod, hogy mivel utóbbi elfogadott dolog, nyilván az elõbbi - ami UGYANOLYAN - az is az.
"semmi pluszt nem ad a WRZ-hez képest. Se többet, se kevesebbet."
Ezt írtad, csak ez nem igaz. Le is írtuk miért, felesleges hajtogatnod.
Forza.
Amire te gondoltál, hogy nincs fizikai mivolta a dolognak és még achi vagy multi sincs, akkor majdnem warez (legalábbis én így értelmeztem). Ez szép és jó, de ez csak az érem egyik oldala (ráadásul logikusan az következik ebbõl, hogy minek megvenni, mivel úgyis ugyanazt kapod, mint ha warezolnál... legalábbis egyes játékoknál: Ami ugye így is van, meg nem is! ). Legalábbis nekem ez a problémám ezzel a kijelentéssel (Természetesen nem a személyed ellen szól az egész, tehát No Offense, csak a kijelentést kéne tisztába rakni... Ennyi.)
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Már legalább 20 embernek elõre utaltam és nem vágtak át akkor másban is legyen már annyi jószándék, hogy megteszi ugyan ezt. Ráadásul pesti, tuti van OTP bank valahol és simán befizeti személyesen és rögtön meg is kapom. Ráadásul így a postaköltségen is spórol. Nem 50 ezer Ft ez, hogy annyira félni kelljen az elõre utalástól. Nem értem az ilyen embereket.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Te magad is beidézted, de nem olvastad el, amit beírtam, és ha mégis, nyilvánvalóan a saját szûrõdön keresztül olvastad.
Nem azt írtam, hogy LE KELL TÖLTENI, le kell warezolni, mert a készítõk nem érdemelnek semmit, és különben is ez egyenes út az üdvözüléshez meg hasonló barbárságok, hanem azt, amit írtam: látszólag nem különbözik a WRZ-tõl, semmi pluszt nem ad a WRZ-hez képest. Se többet, se kevesebbet.
De a zárójeleseket persze elfelejtettétek elolvasni...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Akinek ez megfordul(t) az szvsz nemnormális.
Pontosan azt írtad, amit ratgab begépelt és ahogyan én is látom:
"látszólag semmiben sem különbözik a kalózöbölbõl letölthetõ verzióktól." ésmég "Továbbra is tartom, hogy némelyik nem több, mint fizetõs WRZ = semmi pluszt nem ad a WRZ-hez képest."
Ha neked az semmi plusz, hogy fizetsz azért amit igénybeveszel, akkor igazad van. Nyilván neked JÁR az a sokorás szórakozás, amit kapsz egy-egy letorrentett játékért. Értelek! És persze szomorúvá tesz, hogy egy ilyen ember itt a házigazda.
Forza.
Nem kell letámadni azért, mert olyat fogalmaztam meg, ami mindünknek legalább egyszer megfogalmazódott a buksijában!
Emlékeztetõül: #41471
ratgab Ki állított olyasmit, amit te gépeltél be?! Olvasd el légyszíves még egyszer mindazokat, amiket ebben a témában beírtam - azt írtam, nem különb, nem azt, hogy le kell warezolni ezért.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Azzal sincs gond, ha valaki lop - én is szoktam - csak ne gondolja már, hogy ez nem rossz. Hogy ez pont ugyanaz a kategoria, mint ha amazonnál otthagy pár dollárt a fejlesztõnek!
Forza.
HA végigviszem, tetszik és nem veszem meg, na akkor elloptam.
Ha belenézek nem tetszik és törlöm, akkor azt nem érzem olyan súlyosnak (ezt úgy hívják önáltatás!)
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Forza.
Forza.
Warez nem attól warez, hogy van benne achi (némely warez verzióban is van, ahol a játék maga és nem egy külön program jegyzi, mint pl. GFWL vagy Steam), vagy ad-e valami plusszt.
Hanem attól, hogy fizetés nélkül használod a készítõk produktumát (LOL Pont az eredeti játékok topik házigazdájának magyarázom ezt????<#ticking>#ticking>).
Akkor ezek szerint te azt mondod, hogy ha nem dobozost vesz az ember, akkor még a warez is jobb (mert olcsóbb és mert úgyse kapsz fizikailag semmit, csak a játékfájlokat). Azt sugallod, hogy ha van multi és/vagy achi, akkor még lehet venni digit disztribet, ha meg nincs egyik sem, akkor fölösleges.
ON
Én szeretem a bélyegeket, van bélyeggyûjteményem is (valódi és steames is...XD).
"We just verified our latest update from today will be the one that ships to end users (v1.00.16.8760). Gotta love digital distribution!"
Ez például tagadhatatlanul a digitális terjesztés mellett szól, akár az utolsó pillanatig finomhangolhatják a fejlesztõk a játékot, megszüntetve ezzel a kínos day one javítások nagy részét.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Én becsületesen jártam el, így nyugodt a lelkiismeretem. Szoftverrendõrség jöhet az a játék legálisan van általam használatba véve (mert, hogy soha nem volt és soha nem lesz a tulajdonomban!)
Ergó ez csupán illúzió részedrõl.
Se Amazonon, se Gog-on, sõt még Originen sincsenek ilyen kényelmi funkciók, amit rendesen a többi fölé emelik a Steamet.
Ha annyira rossz lenne a steam, nem lennének sikeresek anyagilag a fejlesztõknek a steam only játékok (Alan Wake, Skyrim, Fallout New Vegas és még biztos tudnék nem 1-et mondani). Ráadásul szem elõtt vannak a régebbi játékok is, ami megint csak nagyon jó dolog a készítõknek, mert nem tûnnek el a köztudatban (pl. akcióban egy régi jó játékot leáraznak és magamról tudom, hogy még akkor is kedvet kapok megvenni, ha dobozosban már rég megvan, mert steames és az akkor baromi jó támogatást kap... Még akkor is vásárolsz ha nem akarsz).
Summa Summárum Steam csak jót tesz a játékiparnak, aki meg mást mond annak nincs igaza. Meg lehet figyelni, hogy mióta ismert a steam javulnak az eladások, nincs annyi sírás a fejlesztõk részérõl (persze ha szart adnak ki, akkor van, de ez nem a steam sara). Sõt fellendülõben vannak a PC-sek eladások, nagyrészt a steam miatt.
Az, hogy drága tény, de csak az itthoni fizetésekhez képest, de ez már egy másik témakör (kárpótolva vagyunk bõven 1-1 akcióhullám alkalmával és valahogy külön öröm kivárni, hogy olcsón megvedd a jóságokat, amiket eddig nem tudtál... Szerintem).