Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wedge31

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Jani21
1. A képen a Diablo elsõ részével van összehasonlítva nem a kettõvel.
2. Az ilyen összehasonlítások minden egyes pontját nem kell véresen komolyan venni. Ezek arra jók, hogy lássuk a fejlõdésben is van visszafejlõdés.
3. Kedvencem az iPhone kontra kõ 😊

zorrobomber
Na ezért valóban kár volt.

wantonly
Takes longer a few hours a beat

Bár nekem sajnos csak starter edition van egyenlõre, de azt nem értem miért ne lehetne olyan hosszú távra tervezni vele, mint a kettõvel? Expansion nélkül a Dio2 sem olyan hosszú, de a fejlõdés és a ritka tárgyak beszerzése itt is megvan, mint motiváció. Továbbá lesz hozzá még kiegészítõ, ami megdobja majd a játékidõt és gondolom magasabb szintre is lehet majd vinni a karaktereket. Komolyan érdekel, mert ha ez igaz lenne, akkor az számomra is nagy csalódás lenne.
robotnyk
kár az ilyen baromságokat reklámozni.
Tegyük hozzá, hogy a "népek" ízlése nem egységes, így bármilyen is lett volna a végeredmény, úgyis lennének elégedetlenkedõk. Természetesen sok kritika jogos, de ez az antifanboyság már kicsit túlzás.

Várható volt 😊

Inkább maradj csöndben baszki, mert mások mondanivalójának kiforgatása trollkodás 😊

Zomil
Azért ez elég merész táblázat 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

DarkSector
Köszke, jó vétel egy pizza áráért!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Tinman
A kissé csalódottaké se... szerencsére azért ez nem olyan csalódás, hogy aranyat vártunk és rezet se kaptunk. Ez az a fajta csalódás, hogy gyémántot vártunk és aranyat kaptunk.

Ez a képecske azért csak elmond valamit:

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Az amazonról kvázi a régió megkerülésével vásárolni nem legális. Egy kiskapu, amit a profit érdekében még nem zártak be.

Ha nagyon szigorúan vesszük a wrz kérdéskört, akkor MINDEN illegális, amit itt, ebben a régióban nem engedélyez/tesz lehetõvé a kiadó.

Hogy tegyünk-e egyenlõségjelet a kettõ közé? Szerintem nem szabad.

Ha az adott játékot x kiadó több száz millió ember számára akciós áron kínálja, akkor több, mint nem fair egy szerencsétlenebb fejlõdésû régiót ebbõl nemes egyszerûséggel kizárni és DRÁGÁBBAN adni.

Így szvsz amazonról vásárolni, bõven kimeríti a bocsánatos bûn fogalmát és semmiképpen sem elítélendõ!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

grebber
Most olvastam a Diablo 3 eladási száma nem gyenge.

Next PC upgrade: 2022

arty
Jogos. Viszont végsõ soron a kiadó pénzeli a fejlesztõt... ha van elég bevétele, talán nem ereszti szélnek õket 😊 Tudomén, hogy ez a day1 eladásokhoz képest aprópénz, de sok kicsi ...

Forza.

arty
Nézd, én kacsintós mosollyal rákérdeztem, hogy "ugye úgy gondolod, hogy", megadtam a lehetõséget, hogy pontosítsd az elsõre igencsak durvának hangzó kijelentésedet. Ehelyett te leírod kb ugyanazt, újra és ködösen arra célozgatsz, hogy "nemúgyértetted".

"Nem azt írtam, hogy LE KELL TÖLTENI, le kell warezolni, mert a készítõk nem érdemelnek semmit,"

Amikor azt írod, a digitális vásárlás ugyan olyan, mint a fizetõs warez, akkor azt mondod, hogy mivel utóbbi elfogadott dolog, nyilván az elõbbi - ami UGYANOLYAN - az is az.

"semmi pluszt nem ad a WRZ-hez képest. Se többet, se kevesebbet."

Ezt írtad, csak ez nem igaz. Le is írtuk miért, felesleges hajtogatnod.

Forza.

arty
Inkább azt mondom: ignorálj baszki 😊

Forza.

zorrobomber
Én fordítva közelíteném meg a dolgot. A warez érte el azt a szintet hogy kényelmes használni és praktikus. A legálisan árulóknak pedig macera felvenni a versenyt az illegális disztribúcióval(egyszerûbb basztatni õket, ez valahol érthetõ is), pedig lenne mit tanulni a torrent oldalaktól. Széles minõségi választék, felirat, hangsáv, stb, kattintásra ott a downloads mappában, és nem utolsósorban, az Interneten nincsenek óceánok!

De ez nem igaz, hogy nem ad plusszt. Mert ez már legális játék, míg a warez nem az. Szememben 1 lapon se lehet a 2 dolgot említeni.

Amire te gondoltál, hogy nincs fizikai mivolta a dolognak és még achi vagy multi sincs, akkor majdnem warez (legalábbis én így értelmeztem). Ez szép és jó, de ez csak az érem egyik oldala (ráadásul logikusan az következik ebbõl, hogy minek megvenni, mivel úgyis ugyanazt kapod, mint ha warezolnál... legalábbis egyes játékoknál: Ami ugye így is van, meg nem is! ). Legalábbis nekem ez a problémám ezzel a kijelentéssel (Természetesen nem a személyed ellen szól az egész, tehát No Offense, csak a kijelentést kéne tisztába rakni... Ennyi.)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Továbbgondoltam és erre lehet következtetni.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

davidka003
Legvégsõ esetben akkor ez lesz de próbálom meggyõzni, hogy utaljon elõre.
Már legalább 20 embernek elõre utaltam és nem vágtak át akkor másban is legyen már annyi jószándék, hogy megteszi ugyan ezt. Ráadásul pesti, tuti van OTP bank valahol és simán befizeti személyesen és rögtön meg is kapom. Ráadásul így a postaköltségen is spórol. Nem 50 ezer Ft ez, hogy annyira félni kelljen az elõre utalástól. Nem értem az ilyen embereket.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Inkább mondd azt, hogy már megint kötözködhetnéked van. Ezt jobban elhiszem, mint hogy tényleg ennyire értetlen vagy... Bár...

Shep
függ a csomag súlyától szóval simán lehet 1800 is akár de egyébként is felment az ára.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Feladod kiperkálod a postaköltséged és a papíron megadod mennyi lóvét pengessen a gyerek javallott beleszámolni a postaköltséget is, aztán ha átvette és fizetett akkor majd jön a postás és kifizeti neked a pénzt.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Csak az utánvét költségét kell fizetned (te pedig beleszámolod azt a végsõ árba, amit ráírsz a csomagra). De 1800 Ft nekem kicsit soknak tûnik, vagy ennyire megdrágult volna az utánvétel?

davidka003
Jatekaim.hu-n egy gyerek érdeklõdött az egyik játékom iránt, hogy megvenné. Utánvéttel akarja. Hát én meg tartok ettõl. Hiába van 5 pozitív értékelése ha nem veszi át akkor baszhatom. Meg hogy megy ez? Mikor én feladom akkor csak az ~1800 Ft utánvét költségét kell fizetnem vagy a teljes csomag értékét? (5800 Ft) Csak mert már ilyen verziót is hallottam.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Shep
Ezek a pénzek leginkább a kiadóhoz áramolnak, a fejlesztõk megkapták a havi kis fizetésüket és ha olyan a szerzõdés akkor bizonyos eladás felett jár prémium.

IMYke2.0.0.0
Jézusom, miért kell mindjárt feketén belemagyarázni mindent?! Mert megint TUDOD, hogy mire gondoltam?!

Te magad is beidézted, de nem olvastad el, amit beírtam, és ha mégis, nyilvánvalóan a saját szûrõdön keresztül olvastad.

Nem azt írtam, hogy LE KELL TÖLTENI, le kell warezolni, mert a készítõk nem érdemelnek semmit, és különben is ez egyenes út az üdvözüléshez meg hasonló barbárságok, hanem azt, amit írtam: látszólag nem különbözik a WRZ-tõl, semmi pluszt nem ad a WRZ-hez képest. Se többet, se kevesebbet.

De a zárójeleseket persze elfelejtettétek elolvasni...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

arty
Nekem sose fordult meg a fejemben az, hogy a fejlesztõnek juttatott 0 ft az ugyan olyan, mint a fejlesztõnek juttatott (mittudomén) 300 forint.

Akinek ez megfordul(t) az szvsz nemnormális.

Pontosan azt írtad, amit ratgab begépelt és ahogyan én is látom:
"látszólag semmiben sem különbözik a kalózöbölbõl letölthetõ verzióktól." ésmég "Továbbra is tartom, hogy némelyik nem több, mint fizetõs WRZ = semmi pluszt nem ad a WRZ-hez képest."

Ha neked az semmi plusz, hogy fizetsz azért amit igénybeveszel, akkor igazad van. Nyilván neked JÁR az a sokorás szórakozás, amit kapsz egy-egy letorrentett játékért. Értelek! És persze szomorúvá tesz, hogy egy ilyen ember itt a házigazda.

Forza.

IMYke2.0.0.0
Hé, hátrább az agarakkal!

Nem kell letámadni azért, mert olyat fogalmaztam meg, ami mindünknek legalább egyszer megfogalmazódott a buksijában!

Emlékeztetõül: #41471

ratgab Ki állított olyasmit, amit te gépeltél be?! Olvasd el légyszíves még egyszer mindazokat, amiket ebben a témában beírtam - azt írtam, nem különb, nem azt, hogy le kell warezolni ezért.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

arty
Teljesen egyetértek.

Azzal sincs gond, ha valaki lop - én is szoktam - csak ne gondolja már, hogy ez nem rossz. Hogy ez pont ugyanaz a kategoria, mint ha amazonnál otthagy pár dollárt a fejlesztõnek!

Forza.

Én errõl úgy gondolkodom, hogy amíg leszedem, addig nincs gond. Igaz, hogy loptam, de nem érzem, hogy bûnt követtem el.

HA végigviszem, tetszik és nem veszem meg, na akkor elloptam.

Ha belenézek nem tetszik és törlöm, akkor azt nem érzem olyan súlyosnak (ezt úgy hívják önáltatás!)

arty
"Pont az eredeti játékok topik házigazdájának magyarázom ezt?"

<#eljen><#eljen><#eljen>

Forza.

arty
Ha torrentrõl lerántva valamit nem érzed, hogy egy mocsok kis tolvaj vagy, akkor a gond nem velem van 😛

Forza.

Még egy gondolat: Ennyi erõvel minden eredeti játék (digit és dobozos is: Egyik esetében se tiéd a szoftver. Ezt nehéz elfogadni, de ez van!!!) fizetõs warez , csak max adnak hozzá 1-2 sallangot dobozos esetében!

Akkor ergó, amiben nincs multi azt warezolni kell... Ezt azért még átgondolnám a helyedben még párszor.

Warez nem attól warez, hogy van benne achi (némely warez verzióban is van, ahol a játék maga és nem egy külön program jegyzi, mint pl. GFWL vagy Steam), vagy ad-e valami plusszt.

Hanem attól, hogy fizetés nélkül használod a készítõk produktumát (LOL Pont az eredeti játékok topik házigazdájának magyarázom ezt????<#ticking>).

Akkor ezek szerint te azt mondod, hogy ha nem dobozost vesz az ember, akkor még a warez is jobb (mert olcsóbb és mert úgyse kapsz fizikailag semmit, csak a játékfájlokat). Azt sugallod, hogy ha van multi és/vagy achi, akkor még lehet venni digit disztribet, ha meg nincs egyik sem, akkor fölösleges.

Shep
Nem, teljesen tudatosan értékeltem 😊

Milyen tudat alattról beszélsz? <#nevetes1>

IMYke2.0.0.0
OFF: Yeah, nemsokára 2 éves jubileum a Youtube-on, és 40.000 megtekintés a profilomon😊
ON

IMYke2.0.0.0
Továbbra is tartom, hogy némelyik nem több, mint fizetõs WRZ = semmi pluszt nem ad a WRZ-hez képest.

IMYke2.0.0.0
Milyen jó, hogy Te tudod, hogy én hogy értem. <#beka3><#ravasz1>

arty
Jól mutató? Áhá, tehát tudat alatt azért már értékeled azt is 😊)

Forza.

Persze, hogy járhat.

Én szeretem a bélyegeket, van bélyeggyûjteményem is (valódi és steames is...XD).

arty
De, úgyérted.

Forza.

Shep
De ennyi illúzió tán csak járhat nekem, vagy nem? Steamesen meg még ennyi sincs, csak jól mutató bélyegek.

Tegnap ahogy vártam az AW: American Nightmare feloldását Steam-en, olvasgattam a fórumon a Remedy hozzászólásait, és mindössze fél órával megjelenés elõtt írtak egy ilyet:

"We just verified our latest update from today will be the one that ships to end users (v1.00.16.8760). Gotta love digital distribution!"

Ez például tagadhatatlanul a digitális terjesztés mellett szól, akár az utolsó pillanatig finomhangolhatják a fejlesztõk a játékot, megszüntetve ezzel a kínos day one javítások nagy részét.

Zomil
Azt kihagytad, h az árakért nem a steam a felelös hanem a készitök/kiadok 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Valahol megértem a fizetõs warez dolgot is, de mégse. Nagy különbség abban van, hogy tudod, hogy te ezért fizettél. Nem a warezt gyártónak, nem a fizetõs ftp-nek, hanem annak aki készítette. Hogy a kiadó/fejlesztõ/terjesztõ, hogy osztja szét a pénzem, az már nem az én gondom. Az már tárgyalási sikeresség kérdése, hogy ki mennyit kap a végösszegbõl. Nem sajnálom én a készítõket, kapnak õk azért abból rendesen, ha meg nem, akkor az az õ hibájukból annyi amennyi (Béna kereskedelmi vezetõ).

Én becsületesen jártam el, így nyugodt a lelkiismeretem. Szoftverrendõrség jöhet az a játék legálisan van általam használatba véve (mert, hogy soha nem volt és soha nem lesz a tulajdonomban!)

Dobozosból is csak a fizikai dolgok képezik a tulajdonod a játék NEM!
Ergó ez csupán illúzió részedrõl.

Azért, ha Steam nem lenne, sok indie játék még csak ismert sem lenne, nem hogy sikeres. Nem kell õket elítélni. Árakról meg annyit, hogy ha akcióban vásárolsz nagyon jól jársz, annyiért nem sok helyen kapsz játékot. Steames finomságok (friends list, chat, screensaver, cloud, ami elmenti nem csak a játékállásod, de még a beállításaidat is, 1 kattintásos multi a haverokkal, automata patch, minden bizbasz programot magától feltesz, még videókártya drivert is frissíti, ha kéred és még számtalan egyéb ma már a mindennapok részét képezõ feature... Amúgy így leírva rájöttem, hogy basszus ez így már majdnem hogy egy konzol... mármint olyan, mint egy xbox feature-ileg: megveszed elindítod, játszol minden macera nélkül) meg egyenlõre csak Steamen találhatóak meg.

Se Amazonon, se Gog-on, sõt még Originen sincsenek ilyen kényelmi funkciók, amit rendesen a többi fölé emelik a Steamet.

Ha annyira rossz lenne a steam, nem lennének sikeresek anyagilag a fejlesztõknek a steam only játékok (Alan Wake, Skyrim, Fallout New Vegas és még biztos tudnék nem 1-et mondani). Ráadásul szem elõtt vannak a régebbi játékok is, ami megint csak nagyon jó dolog a készítõknek, mert nem tûnnek el a köztudatban (pl. akcióban egy régi jó játékot leáraznak és magamról tudom, hogy még akkor is kedvet kapok megvenni, ha dobozosban már rég megvan, mert steames és az akkor baromi jó támogatást kap... Még akkor is vásárolsz ha nem akarsz).

Summa Summárum Steam csak jót tesz a játékiparnak, aki meg mást mond annak nincs igaza. Meg lehet figyelni, hogy mióta ismert a steam javulnak az eladások, nincs annyi sírás a fejlesztõk részérõl (persze ha szart adnak ki, akkor van, de ez nem a steam sara). Sõt fellendülõben vannak a PC-sek eladások, nagyrészt a steam miatt.

Az, hogy drága tény, de csak az itthoni fizetésekhez képest, de ez már egy másik témakör (kárpótolva vagyunk bõven 1-1 akcióhullám alkalmával és valahogy külön öröm kivárni, hogy olcsón megvedd a jóságokat, amiket eddig nem tudtál... Szerintem).

davidka003
Régen én is szerettem a dobozos játékokat de mostanra már kb nem is érdekel. Ott van a polcon vagy 50 db és semmi értelme.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;