Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Nekem is kell, hogy a kezemben legyen - nem véletlen, hogy nincs több száz digitálisan vásárolt játékom 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Shep
Csak szajkóztok, nekem kell ,hogy valami kézzel fogható és kész hogy ti ezt nem bírjátok felfogni és csak hajtogatjátok a de nem is az enyém meg többi okosságot a ti problémátok.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
Nem véletlenül írom: A "WoW'-os sort pont fordítva kellett volna kitöltenem.
Tehát így: 4x igen 1x nem

IMYke2.0.0.0
Igen, és ahogy írtam a "WoW-os részt pont fordítva kellett volna 😊

Nagydobozos - "Óriási RETRO játékpakk!!! Nagydobozos illetve CD-s !!! Csere is!"
Vannak bontatlan finomságok! Az egész elvihetõ 15.000 Ft-ért.

Valaki erõsen kereste a Grand Theft Autokat, nos, az Úr bontatlan példányokat is árul a régiekbõl!

Tinman
Eredeti Diablo 3 küllem 2005-bõl:

Word of Warcraft küllem (random kép):

Diablo 3 küllem 2012:

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Carlos
Kiegészítek:

PVP: majd lesz
Atmoszféra: igen
WoW: nem

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
az egyik nem csak vastag de nem piros.

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
Amúgy a "WoW nem nyomta rá a bélyegét" pont rosszul töltöttem ki 😊

IMYke2.0.0.0
Ez nem bemásolás - nem vetted észre, hogy ÉN csináltam, az angol alapján?

Tinman: megvan a FLAC - játékban még nem hallottam, de külön egész kellemes.
Mondjuk, a Diablo 1-2 zenéit több tucatszor hallottuk, nyilván, hogy azokat jobban kedveljük (még).

wedge31
Látom nem nézel politikai müsorokat...<#vigyor3>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

jarlaxxe
Csak egy kérdés mi értelme ezt a szart óránként bemásolni? elsõre is értette mindenki.

Tinman
Jobb :-D

A good music-ot meg gondold át, ha megkaptad ;-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Puszta kérdés, no flame, no troll feeding - Így már jobb?:

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

grebber
Lehet valahol kapni még dobozos Mafia 2 fullos pakkot amibe minden kieg benne van?

Mert bayrõl fémdobozos collector lenne 9500ft-ért de ott nem írják hogy a kiegek benne lennének.

Next PC upgrade: 2022

Nem trollkodás! én például baromira megvagyok a "plussz" ketyerék nélkül, amit CE mellé adnak. Nagy része kacat, csupán az artbookokat és guide-okat tartom valamire. Ami mûvészi az jöhet, a többi csak giccses porfogó.

És fent tartom, hogy a játék miatt veszi meg mindenki a játékot elsõsorban és nem a sallang miatt. Ebben semmi trollkodás nincs.

Nem is akarod tagadni, hogy igazam van csak terelsz te is ezzel a trollkodás szöveggel.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Carlos
Énis éjfélkor toporogtam, de nem a túlhype-olt alle vagy galaxis-ban, hanem szerényen meghúzódva az ipon-nál. ott még olcsóbb is volt 7.5K-val a CE.

Þór vígi þessi rúnar

Tinman
Rém egyszerû.

Se 0-day, se day-1, de még day-2 sem létezett Diablo 3 wrz verzió.

Zéró day tömegek vették.

te tömegekrõl beszéltél nem csókosokról, de magyarázd ki ezt is 😛

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

zorrobomber
nameg GOTY edition úgy hogy épp jön a kieg, majd ha azzal együtt lesz ennyi 😊

Shep
Trollkodjatok még tovább, nem unalmas még amúgy, elfér még pár hsz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Ugyanakkor, akinek még netalántán nincs meg 2,5 euróért Metro 2033 ugyanitt. Természetesen steames!

Kissé még mindig sokallom az árát, pedig már régóta szemezgetek vele.

Hát az nem is lesz, ellenben van guest pass (szerintem ezt nyugodtan ingyen mindenki rendelkezésére bocsáthatnák amúgy, elvégre a béta is csak ennyibõl állt. Aki meg ennyi idõ alatt nem kap rá, az egy teljes végigjátszás után se fog!), ami igencsak elegendõ idõ kipróbálni a játékot. Nem kell ide ebben az esetben warez!

Nem a 0-ák és 1-esek miatt veszünk játékokat? Vagy te csak a doboz és kézikönyv miatt? Játék meg mehet a kukába....<#nevetes1>

Tinman
Éjfélkor ott toporogtak, a csókosok pedig elõbb kapták. Try again.

ollie
.com helyett .co.uk

ollie
ollie
Civ IV Complete, Steam-es kulcs, 7.5 USD és a Colonization is benne van.

"LÁTATLANBA 0-day vették"

van már warez verzió? :-)

1-1

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Shep
Nagyon gyenge poén volt és igazából nem is értem miért irkáljátok eddig is tudtam ,hogy nem az enyém a játék de mégiscsak van egy lemez egy doboz egy kutyafüle amit én birtoklok, kezembe tudom fogni míg a digitálisnál semmi nincs csak nullák és egyesek. És ha most valaki elõjön a de honnan tudom ,hogy nem vagyunk e mi magunk is csak programok és akkor a dvd tok is csak 0 és 1 akkor leölök valakit a Risenben 😊

jarlaxxe
A paripafütyit játszhatatlan csak vannak emberek akiknek semmi se elég jó.

10/10 minöségi tesztet meg mutassál már hadj röhögjek egy jót ha nem tudsz akkor max rajtad röhögök.

MerlinW
Arra gondoltam, leírhatom neked még 25x, de egyszerûbb, ha te írod le magadnak egy papírra😊 De így már nem olyan vicces😊

[merlinw.org]

Shep
Nem tudlak követni de nem is kell 😊

MerlinW
Írd le, ha feledékeny vagy😊

[merlinw.org]

davidka003
Attól még, hogy a PS3-at nehéz volt feltörni, nem biztos, hogy a PS4-et is nehéz lesz.
Még jó, hogy engem a Diablo 3 picit sem érdekel így nem cseszem fel magam a balfasz védelmen.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

grebber
MS-nek inkább lenne érdeke mert a konzoljait orrba szájba törik ellenben a PS3-al azt csak nagy nehézségek árán tudják csak!

Next PC upgrade: 2022

Fpocok
Ekkora trollkodós képet régen láttam. Ez nagyon nem így van... nagyon sok minden nem igaz.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Totti5
Azért megkérdezném a 10/10eket osztogató tesztereket, hogy mégis hogy lehet egy játék közel tökéletes és hibátlan, amikor játszhatatlan?!

Remélem eszébe nem jut az MSnek vagy Sonynak a köv genbe állandó online kapcsolattal mahinálni...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

robotnyk
-fav
Tinman
Reality bites.

Tinman
Fanboy.

Tudod miért írok most ide? Mert kidobott a menübe. Elsõ eset? Dehogy -.-
Instant lépnék vissza a single-be közli, hogy server is busy. Azóta 10x próbáltam: busy.

Több sebbõl vérzik a játék és ezen az sem segít, hogy tömegek LÁTATLANBA 0-day vették. Olvasd a Blizzard topikjait. Amit itt SG-n flame keltésnek vesznek sokan, ott azt tényként kezelik, amin rágódnak és próbálnak a cégre hatni...

tegla
A Dead Island akcióban steamen 11,99.-euro ami jelen árfolyamon=3,616.-Ft amazonon 11,99 dollár és ez bizony 2,877.-Ft ez a verzió is aktiválható steamen.

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

Shep
Zavvin ha elõrendelek valamit de idõközben meggondolom magam vissza tudom mondani?

Shep
Írjátok már még le vagy 25x hátha esetleg valaki nem tudta eddig!

tegla

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

wedge31
6,3 millió szorozva 60$ az nem kevés pénz és ez még nem a végösszeg. Azt hiszem újra gondolják a srácok, hogy legyen e negyedik rész...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

MerlinW
Dobozos játékban is csak a doboz és a lemez a tied, a játék nem. Ugyanúgy liszenszeled ott is😊

[merlinw.org]

robotnyk
én 10 milliót jósoltam év végéig, de lehet alábecsültem